- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.061
Eşime dedim ki o kadar yoruldum insan bi takdir eder görür dedim. Bana ne dese beğenirsiniz orası senin evin insan evinde yaptığı iş için takdir bekler mi dediAh ah ne yapsan yaranamiyorsun goze gorunmuyor ya ona sinir oluyorum.dedigin gibi en iyisi Allaha havale etmek.o en iyisini bilir.sen guzel gonlunle kazanan olacaksin canim
Örnekleri geçmiş canım. netteki görüntüler biraz daha ileri düzey. oğlumun ki alınınin sol köşede erik büyüklüğünde. Şu an büyümesi durdu bu saatten sonra küçülme aşamasına girecek inşallah ama 5 yılı bulacak yavaş yavaş olacak yani.Bende baktim simdi netten ama birsey yok sanki bitkisel.Rabbim sifasini versin canim.ileride gececek oyle degil mi?
Aksam az diyecektim ama aşure olmuş şifa olsun canımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 3 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Az elma, az armut
Öğle
4 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, pul biber, 1 salatalık
Ara
4 hünnap
Akşam
4 yemek kaşığı yoğurt üzerine 1.5 yumurta pişirip koydum pul biber serptim ekmeksiz
Ara
Nescafe,aşure olacak
Maşallah sana arkadaşımSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
Ara 11.30
10 adt cig findik
1 adt ceviz
Ara 1 adt bitter madlen
1 fincan nescafe
Oglen 14
3 yk acili menemen
3 yk yogurt
Ara 16.30
5 badem 3 kaju
200 ml sut
Aksam 19.15
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Egzersiz prog.
Oh ne güzel es dokturmus afiyet olsun canım menjn güzelSabah 9 30
İki dilim ekmek
Tel peynir
Domates biber
Bir çatal kek
Öğlen
Yok
Akşam 17 30
Sekiz köfte
Üç çatal patates
Bir bardak ayran
Şu iki litre
Spor 6700 adım ayağımı düşündüm
Karnım çok şiştiuzun zamandır köfte yapmamışiz... eşim yaptı köfteleri güzelde yapmış bu adama yemek yapmayı yasaklıyorum feci güzel yemek yapıyor
Alttan alttan islemeler ise yaramis belli ki.gayet basarili kv ovunsun kendisiyle.Eşime dedim ki o kadar yoruldum insan bi takdir eder görür dedim. Bana ne dese beğenirsiniz orası senin evin insan evinde yaptığı iş için takdir bekler mi dedi
Iyi o zaman cok sukur kuculme evresine girmis.evet nettekiler biraz gozunu korkutuyor insanin.okula basladigi siralarda gecmis olur hayirlisiylaÖrnekleri geçmiş canım. netteki görüntüler biraz daha ileri düzey. oğlumun ki alınınin sol köşede erik büyüklüğünde. Şu an büyümesi durdu bu saatten sonra küçülme aşamasına girecek inşallah ama 5 yılı bulacak yavaş yavaş olacak yani.
Canim haberi olunca da diyor ki nolMuş o yaşlı diyor. Biraz daha sıkısincada o ne yaparsa yapsın anne diyor biz susacaz diyor, cok yoruldum sanırımAlttan alttan islemeler ise yaramis belli ki.gayet basarili kv ovunsun kendisiyle.
olsun sen Allah rizasi icin gittin yaptin.ordaki herkes farketmistir kesin.ama dedigin gibi insan bi tesekkur bekliyor ama nankorlermis ne diyim.esinin annesinin tarhanayi vermediginden haberi yok galiba.madem orasi senin de evin sormadan alsaydin tarhanayi.sen yine insanlik yapip soruyorsun ama anlayan kim
Inşallah kuzum okul zamanı beni korkutuyor zaten.Iyi o zaman cok sukur kuculme evresine girmis.evet nettekiler biraz gozunu korkutuyor insanin.okula basladigi siralarda gecmis olur hayirlisiyla
Egzersize başlamadım ama bol bol yürüyorum okul ev çocuğun bakıcısı arasında minimum 10.000 adım oluyor kafam daha rahat en kısa sürede spora da başlıycam
Herşeye verilecek cevapları var tamam anası önünde susuyo bari eve geçince desin canım karım sağolasın çok yoruldun sen olmasan naparımCanim haberi olunca da diyor ki nolMuş o yaşlı diyor. Biraz daha sıkısincada o ne yaparsa yapsın anne diyor biz susacaz diyor, cok yoruldum sanırım
Ahhhhhh ahh diyorum canımHerşeye verilecek cevapları var tamam anası önünde susuyo bari eve geçince desin canım karım sağolasın çok yoruldun sen olmasan naparım
Takma be kuzum ben bunu kendime yaptım herkes keyfindeyken benim içim acıyordu kimsenin ruhu duymadı doğrusu duymak işlerine gelmiyordu şimdi ben umursamamayı öğrendim inan şimdi daha kıymetliyim kendimi paraladığım günlere yazık etmişim şimdi gidince gene iş yapıyorum ama yeterli oranda yapıyorum az konuşuyorum daha resmi davranıyorumAhhhhhh ahh diyorum canım
Bu ara bunalimdayim zaten
Evet canım tam.olarak o işte. Damar beni, iyi huylu tümör veya hemanjiom gibi adları var. Darısı benim oglusuma.Benim görümcemin kızındada o ben vardı tam alnının ortasında büyüdükçe küçülecek yoksa ameliyat demişlerdi şimdi yok denecek kadar az inşallah sizin kuzularda o yönde ilerler
Kesinlikle haklısın kimsenin ruhu duymuyor. Bende zamanla öğrenecem inşallah. Zaten o kadar soğudum ki sıcak davranmak içimden gelmiyor. Bende resmiyim coxuklarimla ilgileniyorum köye gidince. O gün misafirler diyorlar ki becerikli gelin gelmiş. Bizim de böyle bir gelinimiz olsa ah falan diyorlar. Ama bunu duyupda takdir eden yok tabi. Rabbim görsünTakma be kuzum ben bunu kendime yaptım herkes keyfindeyken benim içim acıyordu kimsenin ruhu duymadı doğrusu duymak işlerine gelmiyordu şimdi ben umursamamayı öğrendim inan şimdi daha kıymetliyim kendimi paraladığım günlere yazık etmişim şimdi gidince gene iş yapıyorum ama yeterli oranda yapıyorum az konuşuyorum daha resmi davranıyorum
sara_28 gorumceciklerle durumlar nasil?hersey yolunda gibi sanki.insallah oyle de devam eder.topugun da daha iyidir umarim...
Ayy canım benim ne istiyorlar anlamıyorum ki ya dertleri nedir kendileri koca bulamamış senle uğraşıyolar ben zaten bu bir arada oturma isteğini anlamış değilim gerçekten herkes evinde sağolsun kocaman kadınlar gıtsınler evlerinde kalsınlar birde senin evinde misafir olduklarini unutuyorlar galiba sabret diycem ama galiba bu çok zor görünüyor allah yardımcın olsun canım ...Hiç iyi değil canım onların amacı yeniden evi birlestirmek ve bunu asla kabul etmem ne yapacam bilmiyorum sinirden tansiyonum yükseliyo bide bunu açık açık demiyolar laf arasında laf sokarak yapıyorlar bişey desem kavga cikacakki istedikleride bu badim cok agriyor evleri benim evime bes dakika mesafede ama evletinde kalmiyolar brnim evin kaloriferleri yanmiyo ev buz gibi kendi evleri sobalı sobayi yakıp sicacik evlerinde oturmak varken beni huzursuz etmek hoslarina gidiyo evimde kendi duzenletini kurmaya çalışıyorlar moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?