- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.081
Bende bugünden yapıcam temizliğimi inşallah.yarın dinlenmek istiyorum çünküBugun ben baya erkenciyim sanırım bu saate kadar bir makine çamaşırı katlayıp kaldırdım bir makineyi yıkayıp serdim. Kuzularjmla kahvaltı yaptık esimlede öğle yemeği niyetine yeriz artıktemizlik isim yok bugün ufak tefek işlerim var sadece
offf ya kocaman kadınların sende ne işi var.eşin neden bu kadar anlayışsız davranıyor.sen çalışıyorsun bide.yük oluyorlar resmen ama onu düşünen kim.gerçekten Allah sabır ve kolaylık versin.ev birleştirmek de ne bu saatten sonra.Onca insan aynı evde nasıl kalır.eşinin bu işe el atması lazım benceHiç iyi değil canım onların amacı yeniden evi birlestirmek ve bunu asla kabul etmem ne yapacam bilmiyorum sinirden tansiyonum yükseliyo bide bunu açık açık demiyolar laf arasında laf sokarak yapıyorlar bişey desem kavga cikacakki istedikleride bu badim cok agriyor evleri benim evime bes dakika mesafede ama evletinde kalmiyolar brnim evin kaloriferleri yanmiyo ev buz gibi kendi evleri sobalı sobayi yakıp sicacik evlerinde oturmak varken beni huzursuz etmek hoslarina gidiyo evimde kendi duzenletini kurmaya çalışıyorlar moralim cok bozuk
İnşallah rehber öğretmenin konuşması işe yarar.o daha profesyonel yaklaşır belki.zamanla alışacaktır oğlunda elbet.şuan çok yeniler daha adapte olamadı ne de olsatomurcukkk kuzum valla halen uğraşıyoruz çok stresli günler geçiriyorum dün toplantımız vardı öğretmenimiz yine konuştu biraz daha samimi şekilde sarıldı oğluma atlatacak ve alışacak hayatın gerçeği bu dedi diğer velilerde vardı onlarda ufak tefek sorun yaşamışlar ama bizimki gibi değil..rehber öğretmeni ilk fırsatta konuşma yapacak inş daha iyi olcak oğlum....
enişten turp gibi nöbetler bitti normale döndü şükür:)))ekim2009 sen naptin canim olumlama isini daha iyi misin? Eniste ne durumlarda olmadi bi doktora gitsin kalp ihmale gelmez...
Psikolojik demekki iyileşmiş baksanaenişten turp gibi nöbetler bitti normale döndü şükür:)))
ben tam gaz başladım olumlamalara akşamları birden gücüm bitiyor kolumu bile kaldıramıorum gidip yatıyorum erkenden sonra kalkıp 10- 10.5 gibi çay yapıyorum bir buçuk gibi yine uyuyorum her sene aynı şey mevsim geçişlerinde ben uykucu şirine dönüşüyorum :))) bunun için de olumlama yapmam lazım galiba
Ayy canım yüreğim hop etti çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin tez zamanda tüm yaralı askerlerimizeKuzenim asker dün taşıtla geçerken patlatmışlar aklım yerinden çıkacak gibiydi ateş kor gibiydi şükürler olsun yavrum yaralı olarak kurtuldu nefes alıyor ayakta bu benim için dünyalara bedel
rabbim esirgemiş inşallah diğer askerler de yaşıyordurKuzenim asker dün taşıtla geçerken patlatmışlar aklım yerinden çıkacak gibiydi ateş kor gibiydi şükürler olsun yavrum yaralı olarak kurtuldu nefes alıyor ayakta bu benim için dünyalara bedel
Ayy canım yüreğim hop etti çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin tez zamanda tüm yaralı askerlerimize
Rabbim herkesin evladını korusun çok acı verici ama diyorum ya şükür nefes alıyor hayattarabbim esirgemiş inşallah diğer askerler de yaşıyordur
yaav ben yine sinirlendim şimdi arkadaş askeri taşıtları kaldırıp sivil görünümlü otobüs münibüs neden kullanmıyorlar bildiğin açıkta av oluyor çocuklar askeri taşıma araçlarında yazık günah yaaa
Şimdilik menü iyi hala açlık varsa tarçınlı süt iç yanında bikaç kuruyemişle nolur ekmek yeme yeşil fasulyeli pilavı annem yapardı Ah canım annem ne de güzel olurdu bende bi deneyim onunki gibi güzel olmaz ama yapacak bişey yoksabah 10 :30
1 dilim patatesli yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı labne 1 çay kaşığı kayısı reçeli
1.5 dilim ekmek
ara
1 elmanın 4de 3 ü
akşam 18
3 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulyeli bulgur pilavı
2 kaşık pirinç pilavı:))
azcık salata benimkiler önden başlayıp herşeyi silip süpürmüş:)
doymadım yaaa 1 dilim de ekmek yedim hala midem yarı dolu yarı boş gibi istahım mı açık gözüm mü aç anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?