Haydi Yine Yeniden...

Bugun ben baya erkenciyim sanırım bu saate kadar bir makine çamaşırı katlayıp kaldırdım bir makineyi yıkayıp serdim. Kuzularjmla kahvaltı yaptık esimlede öğle yemeği niyetine yeriz artık temizlik isim yok bugün ufak tefek işlerim var sadece

Bende bugünden yapıcam temizliğimi inşallah.yarın dinlenmek istiyorum çünkü

offf ya kocaman kadınların sende ne işi var.eşin neden bu kadar anlayışsız davranıyor.sen çalışıyorsun bide.yük oluyorlar resmen ama onu düşünen kim.gerçekten Allah sabır ve kolaylık versin.ev birleştirmek de ne bu saatten sonra.Onca insan aynı evde nasıl kalır.eşinin bu işe el atması lazım bence

İnşallah rehber öğretmenin konuşması işe yarar.o daha profesyonel yaklaşır belki.zamanla alışacaktır oğlunda elbet.şuan çok yeniler daha adapte olamadı ne de olsa

ekim2009 sen naptin canim olumlama isini daha iyi misin? Eniste ne durumlarda olmadi bi doktora gitsin kalp ihmale gelmez...
enişten turp gibi nöbetler bitti normale döndü şükür:)))
ben tam gaz başladım olumlamalara akşamları birden gücüm bitiyor kolumu bile kaldıramıorum gidip yatıyorum erkenden sonra kalkıp 10- 10.5 gibi çay yapıyorum bir buçuk gibi yine uyuyorum her sene aynı şey mevsim geçişlerinde ben uykucu şirine dönüşüyorum :))) bunun için de olumlama yapmam lazım galiba

Psikolojik demekki iyileşmiş baksana Neyse aman iyi olsun da gerisi önemli değil...
Sanada kolay gelsin canım

Kuzenim asker dün taşıtla geçerken patlatmışlar aklım yerinden çıkacak gibiydi ateş kor gibiydi şükürler olsun yavrum yaralı olarak kurtuldu nefes alıyor ayakta bu benim için dünyalara bedel

Kuzenim asker dün taşıtla geçerken patlatmışlar aklım yerinden çıkacak gibiydi ateş kor gibiydi şükürler olsun yavrum yaralı olarak kurtuldu nefes alıyor ayakta bu benim için dünyalara bedel
Ayy canım yüreğim hop etti çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin tez zamanda tüm yaralı askerlerimize

rabbim esirgemiş inşallah diğer askerler de yaşıyordur
yaav ben yine sinirlendim şimdi arkadaş askeri taşıtları kaldırıp sivil görünümlü otobüs münibüs neden kullanmıyorlar bildiğin açıkta av oluyor çocuklar askeri taşıma araçlarında yazık günah yaaa

sabah 10 :30
1 dilim patatesli yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı labne 1 çay kaşığı kayısı reçeli
1.5 dilim ekmek

ara
1 elmanın 4de 3 ü

akşam 18
3 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulyeli bulgur pilavı
2 kaşık pirinç pilavı:))
azcık salata benimkiler önden başlayıp herşeyi silip süpürmüş:)
doymadım yaaa 1 dilim de ekmek yedim hala midem yarı dolu yarı boş gibi istahım mı açık gözüm mü aç anlamadım :)

Ayy canım yüreğim hop etti çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin tez zamanda tüm yaralı askerlerimize

Rabbim herkesin evladını korusun çok acı verici ama diyorum ya şükür nefes alıyor hayatta

Şimdilik menü iyi hala açlık varsa tarçınlı süt iç yanında bikaç kuruyemişle nolur ekmek yeme yeşil fasulyeli pilavı annem yapardı Ah canım annem ne de güzel olurdu bende bi deneyim onunki gibi güzel olmaz ama yapacak bişey yok

Kahvaltı ara öğle bir arada
1 sandviç ekmeği üzerine yumurta peynir koyup fırında pişirdim, domates salatalık, 1 az yağda yumurta, 2 çatal fırında patates, 2 yemek kaşığı domates biber kavurması, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez, elma havuç karışık meyve suyu
Ara
Türk kahvesi, 1 bitter
Akşam
Yarım nar, 3 hünnap, 5-6 kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi

Kahvaltı olabildiğince doluydu çarşı alışveriş gezme derken yemek yapmadım meyveyle geçtim bugün kızlar için kışlık giyecek alışverişi yaptık çok yürüdüm evde bi dünya kıyafet yıkandı ütülenip yerleşmeyi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…