Haydi Yine Yeniden...

Annemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık

Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina

Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı

M Melrin çok geçmiş olsun canım, cok sukur daha da iyi olur insallah. inşallah hepsini Rabbim sevdiklerine bağışlar

sen yine de akşama bir çorba yada sebze yemeği yeseydin iyi olurdu o kadar koşturmacada acıkmadın mı k gülüm
kızların cicişlerini sağlıkla iyigünlerde giysinler

çok güzel menü akşam yemekte ne var bildiğinden gündüzü çok hafif tutmuşsun afiyet şifa olsun revaniyi bedenin yaksın enerji olsun sana kalmasın

Bence çok yorulmuşsun ondan öyle olmuş afiyet olsun canım olur arada öyle
Yani aslında kahvaltıda iki dilim ekmek tuketmis gibi olmuşsun çok da değil kuzum o yüzden günün kalanı özellikle akşam az olmuş. Afiyet olsun canım

Günün o kadar güzel ki revani beni hiç rahatsız etmedi afiyet olsun arkadaşım

Sabah 10
1 domates
1 salatalik
2 kk suzme peynir
7 adt kirma yesil zeytin

Ara 12
1 avuc karisik kuruyemis

Oglen 14
1 adet orta boy palamut tavada az yagli

Ara 17
200 ml sut
1 sise soda

Aksam 19
5 yk kiymali kapuska
3 yk haslama et

Su 2.t lt

Misafirle cay ictim sadece.onlarada hazir biseyler koydum zaten.habersiz geldiler birsey yapamadim.

Günaydın kızlar dün akşam menumu veremedim
Kusura bakmayın akşam erkenden uyumuşum galiba saat 7 di kötü bir gün geçirdim

Günaydın arkadaşlarım benim için bol işli bir gün olacak poğaça hamurunu yoğurdum mayalanmasını bekliyorum haşhaş ezmeli yapcam ilk denemem inşallah lezzetli olur kuzenim çok şükür daha iyi güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim hepsini korusun

Simdiden islerinde kolayliklar diliyorum sana canim.hashasli pogacanin guzel olacagindan hic suphem yok.sen beceriklisin nefis olur bence.bende daha once yapmistim mayali hamurdan hashasli borek fosur fosur kabarmisti yemeye doyamamisti herkes...

Simdiden islerinde kolayliklar diliyorum sana canim.hashasli pogacanin guzel olacagindan hic suphem yok.sen beceriklisin nefis olur bence.bende daha once yapmistim mayali hamurdan hashasli borek fosur fosur kabarmisti yemeye doyamamisti herkes...
Haşhaş ezmesi üstüne şeker serpmiş miydin benim baktığım tariflerde ezme sıvıyağ ile inceltiliyor üzerine dövülmüş ceviz serpiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…