- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.101
sen yine de akşama bir çorba yada sebze yemeği yeseydin iyi olurdu o kadar koşturmacada acıkmadın mı k gülümKahvaltı ara öğle bir arada
1 sandviç ekmeği üzerine yumurta peynir koyup fırında pişirdim, domates salatalık, 1 az yağda yumurta, 2 çatal fırında patates, 2 yemek kaşığı domates biber kavurması, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez, elma havuç karışık meyve suyu
Ara
Türk kahvesi, 1 bitter
Akşam
Yarım nar, 3 hünnap, 5-6 kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi
çok güzel menü akşam yemekte ne var bildiğinden gündüzü çok hafif tutmuşsunAnnemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina
Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı
Bence çok yorulmuşsun ondan öyle olmuş afiyet olsun canım olur arada öylesabah 10 :30
1 dilim patatesli yumurta
domates salatalık
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı labne 1 çay kaşığı kayısı reçeli
1.5 dilim ekmek
ara
1 elmanın 4de 3 ü
akşam 18
3 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulyeli bulgur pilavı
2 kaşık pirinç pilavı:))
azcık salata benimkiler önden başlayıp herşeyi silip süpürmüş:)
doymadım yaaa 1 dilim de ekmek yedim hala midem yarı dolu yarı boş gibi istahım mı açık gözüm mü aç anlamadım :)
Yani aslında kahvaltıda iki dilim ekmek tuketmis gibi olmuşsun çok da değil kuzum o yüzden günün kalanı özellikle akşam az olmuş. Afiyet olsun canımKahvaltı ara öğle bir arada
1 sandviç ekmeği üzerine yumurta peynir koyup fırında pişirdim, domates salatalık, 1 az yağda yumurta, 2 çatal fırında patates, 2 yemek kaşığı domates biber kavurması, yarım dilim ekmek üzerine tereyağı, bi lokma ekmek üzerine tahinli pekmez, elma havuç karışık meyve suyu
Ara
Türk kahvesi, 1 bitter
Akşam
Yarım nar, 3 hünnap, 5-6 kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi
Amin amin kalmasın canımçok güzel menü akşam yemekte ne var bildiğinden gündüzü çok hafif tutmuşsunafiyet şifa olsun revaniyi bedenin yaksın enerji olsun sana kalmasın
Günün o kadar güzel ki revani beni hiç rahatsız etmedi afiyet olsun arkadaşımAnnemlere gittim bugün şimdi geldim
Sabah 09.00: 2 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 elma ve bardak süt
Öğle: domates salatalık 2 kaşık melemen
2 ceviz 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yoğurt 1 mandalina
Aksam 19.30: ızgara siş ve köfte 5 tane kadar
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim Revani
Su 1
2.5 litre Türk Kahvesi bitki çayı
Nefes alabiliyorsam sevdiklerim yaşıyorsa sağlıklıysak bundan daha güzel bir şey yok gerisi vız gelir mutlu olmak için çok sebep var nereye bakacağımız bizim elimizde
Allahım korumuş canım çok geçmiş olsun ..Kuzenim asker dün taşıtla geçerken patlatmışlar aklım yerinden çıkacak gibiydi ateş kor gibiydi şükürler olsun yavrum yaralı olarak kurtuldu nefes alıyor ayakta bu benim için dünyalara bedel
Hayirdir canim.insallah onemli bir durum yoktur ve bugun daha iyisindir.rahatsiz miydin ?Günaydın kızlar dün akşam menumu veremedim
Kusura bakmayın akşam erkenden uyumuşum galiba saat 7 di kötü bir gün geçirdim
Simdiden islerinde kolayliklar diliyorum sana canim.hashasli pogacanin guzel olacagindan hic suphem yok.sen beceriklisin nefis olur bence.bende daha once yapmistim mayali hamurdan hashasli borek fosur fosur kabarmisti yemeye doyamamisti herkes...Günaydın arkadaşlarım benim için bol işli bir gün olacak poğaça hamurunu yoğurdum mayalanmasını bekliyorum haşhaş ezmeli yapcam ilk denemem inşallah lezzetli olur kuzenim çok şükür daha iyi güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim hepsini korusun
Haşhaş ezmesi üstüne şeker serpmiş miydin benim baktığım tariflerde ezme sıvıyağ ile inceltiliyor üzerine dövülmüş ceviz serpiliyorSimdiden islerinde kolayliklar diliyorum sana canim.hashasli pogacanin guzel olacagindan hic suphem yok.sen beceriklisin nefis olur bence.bende daha once yapmistim mayali hamurdan hashasli borek fosur fosur kabarmisti yemeye doyamamisti herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?