Haydi Yine Yeniden...

Simdiden islerinde kolayliklar diliyorum sana canim.hashasli pogacanin guzel olacagindan hic suphem yok.sen beceriklisin nefis olur bence.bende daha once yapmistim mayali hamurdan hashasli borek fosur fosur kabarmisti yemeye doyamamisti herkes...
Haşhaş ezmesi üstüne şeker serpmiş miydin benim baktığım tariflerde ezme sıvıyağ ile inceltiliyor üzerine dövülmüş ceviz serpiliyor bende usule uydum

Haşhaş ezmesi üstüne şeker serpmiş miydin benim baktığım tariflerde ezme sıvıyağ ile inceltiliyor üzerine dövülmüş ceviz serpiliyor
Yok canim seker serpmemistim ben.mayali hamuru buyukce acip icine yagda ezilmis hashasi surup burma seklinde kivirip pisirmistim.yada rulo seklinde sarip dilim dilim kesincede oluyor.hashasin cevizli sekerlisini yapmamistim ben onu tahin seker cevizle yapiyordum canim

pert bir durumda geldimmm
sabah 10 da başladık tavanı boyamaya 2 sıra gidiyor eşim boynu kolu gidiyor ben 1 sıra gidiyorum aynı durum da derken 2-3 kat tavanı 2 kat mutfağı boyadık şükür saat 4 gibi bitti geceden mutfağı boşaltmıştım araya salona her yere tıkıştırmıştım iyi ki gece yapmışım :)
saat 4 buçuk gibi dışarı yemeğe gittik geldik mutfağın dökülen boyalarını kazıdım yere boyacı brandası serdik güya eşim sağ olsun boya rulosunu mutfak mobilyasına kapılara camlara her yere değdirdiği için kazı kazı boyayı mahfoldum daha cam ve dolap kapakları duruyor amannn neyse sonun da sildim süpürdüm yerleştirmeye de yardım ettile bu saat oldu ama iyi olduuuu çok kirliydi mutfağım kimseyi evime çağırmak istemiyordum utancımdan haftaya da araları sonra oğlanın odasını sonra salonu boyayacakmışız her hafta sonu ancak bir yeri boyarız
çay olsun 2 bardak içip devrilicem kızlar menüyü vereyim hemen

sabah yok öğle 12 den sonra
1 süt simidi
peynir domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
çiğ köfte sosu yada kahvaltılık sos diyelim 1 y. kaşığı (tüm baharatlar biber salçası nar ekşisi galiba biraz da zeytin yağıyla yapıyorlar memleketten getirdik )

akşam 5 - 5 buçuk gibi
1.5 porsiyon döner
el kadar yuvarlak pide
1 bardak şalgam
azcık sövüş domates kuru soğan

Sabah uyaninca
3 ceviz 1 hurma

Kahvalti+oglen
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Domates salatalik
5 zeytin
2 catal patates kizartmasi

Ara
1 yesil elma
1 mandalina

Ara
2 adet yulafli biskuvi

Aksam 19.30
4.yk kavurma
4 yk kiymali kapuska

Su 2 litre
Parkta 15 dk spor aletlerinden
Evde egzersiz programi

Ohh mis olmus.ellerinize saglik canim.kendini yorma dinlenerek yap.

Bu kosturmacanda iyi kontrol etmissin kendini canim.menun cok guzel

Bugün yoğunluk içinde güzel menü olmuş afiyet olsun canım arkadaşım temizlik gibisi yok
Pazar günü için fazla şahane olmuş afiyet olsun canım arkadaşım

Kahvaltı ara öğle bir arada
2 dilim haşhaş ezmeli çörek,5 dilim sucukla yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 çay kaşığı bal, tahinli pekmez, en tazesinden pişirilmiş 1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli çorbası, tavada hamsi, salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
Bol bol ev işi

Sağol canım bende aynı usul yaptım eşim şeker oluyor mu demişti bende bilmiyorum sorarım demiştim demek ki doğrusunu yapmışım

Senin menunde harika bir pazar menusu olmus canim.saglam baslamis dengeleyerek devam etmissin

Menumu vereyim
Sabah 11.00: 1 has yumurta 3 4 çatal patates Kızartma
5 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi

Öğle 15.00: 1 servis patates salatası
1 tane börek ve 1 dilim kek
Bitki çayları 2.5 litre su

Afiyet olsun canım menun güzel erimiş gitmiştir. Yorgunluk şu içmeyi unutturabiliyor ben hatirlatayim
Afiyet olsun canım çok güzel spor da var daha ne olsun
Sağlam kahvaltı, sağlıklı akşam ve dengelenen gün afiyet olsun canım.

Hayirdir canim.insallah onemli bir durum yoktur ve bugun daha iyisindir.rahatsiz miydin ?
Hasta değildim tatlım dün bildiğin sinir krizi geçirdim böyle ciddi ciddi bir haftadır zaten çok kötü günler geçirdim sabır sabır dedim sabır dün çatladı tv biri belgesel diyor biri çizgi film küçük ağlar büyük kızar Eee dedim çıldırdım küçüğe kızdım büyüğe bağırdım çok kötü olmuşum kollarım falan uyuştu yatınca uyumuşum çocuklarda kendi uyumuş böyle işte basit gibi gözüksede nerdeyse bir buçuk haftadır çok zor zamanlar yaşadım ondan oldu galiba sabah sopayla dövmüşler gibi uyandım

Kolay gelsin canımm yazın bizde yaptık anam benim tavan alengirli her yer boya boya gece bi uyudum anam elim yüzüm sol yanım uyuşuyor dedim ahanda felç iniyor valla aklım çıktı buz gibi su döktüm üstüme mahvetti bizi badana dahada geçmedi o uyuşmalar ara ara geliyor kolay değil badana yapmak kağıt bantlar var onlardan al kapı pervazlarina on tane falan al onları kaldırınca boya falan kalmıyor ben bütün evin kapılarını odaların parke pervazlarina hep ondan çektim temiz oldu tekrar kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…