- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.141
Denge ve irade diye ben buna derim iste.en sevdigim diyet yontemi yasaklar koymadan kasmadan herseyden az az yemek ama dengelemesini bilmekMenumu vereyim
Sabah 11.00: 1 has yumurta 3 4 çatal patates Kızartma
5 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 15.00: 1 servis patates salatası
1 tane börek ve 1 dilim kek
Bitki çayları 2.5 litre su
Yok canim yaa hic.de basit degildi yasadigin.sadece sen basite indirgemeye calistin o da olmadi ve sonunda patlak verdi.insallah biraz ders almistir haylazlar firçandan.neyse bunla gecmis olsun insan bazen cigrindan cikiyor iste boyle...Hasta değildim tatlım dün bildiğin sinir krizi geçirdim böyle ciddi ciddi bir haftadır zaten çok kötü günler geçirdim sabır sabır dedim sabır dün çatladı tv biri belgesel diyor biri çizgi film küçük ağlar büyük kızar Eee dedim çıldırdım küçüğe kızdım büyüğe bağırdım çok kötü olmuşum kollarım falan uyuştu yatınca uyumuşum çocuklarda kendi uyumuş böyle işte basit gibi gözüksede nerdeyse bir buçuk haftadır çok zor zamanlar yaşadım ondan oldu galiba sabah sopayla dövmüşler gibi uyandım
Gunu hafif atlatmissin canim.alisveriste de dolasmissindir zaten baya spor da oldu boylelikleBende vereyim menumu geç kaldım dışarıda idim
Sabah 9 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
İki küp kaşar
İki tane zeytin
Domates salatalık
Dört beş çatal patates kızartması
Şekersiz çay
Ara 13 00
Bir kurabiye
Şekersiz çay ( komşum beş dk çağırdı )
Aksam 20 00
Bir dilim ekmek
Dört çatal sucuk
Uc küp kaşar
Domates salatalık
Şekersiz çay
Şu 1.5 çok az oldu
Eve çok geç geldik büyüğe kışlık bişeyler aldık aylık ev alışverişi derken vakit geç oldu bizde en kolayına kaçtık
Büyük çok korkmuş halimden ama küçük halen bildiğini okuyor ara ara aslında büyüğün suçu yoktu ufaklık hep dediğim olsun istiyor ondan oldu biraz o sinirle ikisinide payladim sonunda olan bana olduYok canim yaa hic.de basit degildi yasadigin.sadece sen basite indirgemeye calistin o da olmadi ve sonunda patlak verdi.insallah biraz ders almistir haylazlar firçandan.neyse bunla gecmis olsun insan bazen cigrindan cikiyor iste boyle...
Günaydın canım sabah sabah yüzümü güldürdün
Ne güzel haftan güzel geçecek o zamanGünaydın canım sabah sabah yüzümü güldürdün
İnşallah canım hepimizin haftası güzel geçsinNe güzel haftan güzel geçecek o zaman
pert bir durumda geldimmm
sabah 10 da başladık tavanı boyamaya 2 sıra gidiyor eşim boynu kolu gidiyor ben 1 sıra gidiyorum aynı durum da derken 2-3 kat tavanı 2 kat mutfağı boyadık şükür saat 4 gibi bitti geceden mutfağı boşaltmıştım araya salona her yere tıkıştırmıştım iyi ki gece yapmışım :)
saat 4 buçuk gibi dışarı yemeğe gittik geldik mutfağın dökülen boyalarını kazıdım yere boyacı brandası serdik güya eşim sağ olsun boya rulosunu mutfak mobilyasına kapılara camlara her yere değdirdiği için kazı kazı boyayı mahfoldum daha cam ve dolap kapakları duruyor amannn neyse sonun da sildim süpürdüm yerleştirmeye de yardım ettile bu saat oldu ama iyi olduuuuçok kirliydi mutfağım kimseyi evime çağırmak istemiyordum utancımdan haftaya da araları sonra oğlanın odasını sonra salonu boyayacakmışız her hafta sonu ancak bir yeri boyarız
çay olsun 2 bardak içip devrilicem kızlar menüyü vereyim hemen
Hasta değildim tatlım dün bildiğin sinir krizi geçirdim böyle ciddi ciddi bir haftadır zaten çok kötü günler geçirdim sabır sabır dedim sabır dün çatladı tv biri belgesel diyor biri çizgi film küçük ağlar büyük kızar Eee dedim çıldırdım küçüğe kızdım büyüğe bağırdım çok kötü olmuşum kollarım falan uyuştu yatınca uyumuşum çocuklarda kendi uyumuş böyle işte basit gibi gözüksede nerdeyse bir buçuk haftadır çok zor zamanlar yaşadım ondan oldu galiba sabah sopayla dövmüşler gibi uyandım
Büyük çok korkmuş halimden ama küçük halen bildiğini okuyor ara ara aslında büyüğün suçu yoktu ufaklık hep dediğim olsun istiyor ondan oldu biraz o sinirle ikisinide payladim sonunda olan bana olduama bundan sonra öyle her dediği yapılmayacak beyefendinin artık sorumluluğunu bilecek babasını da bugün payladim adamda şok oldu naptiniz oğlum ananıza dedi .....bu arada evimize grip mikrobu teşrif etmiştir büyük hapsuyor küçük öksürüyor eşim desen hasta oldu olacak yorgun yatıyor bir ben kaldım bende hasta olurum yakında
off canım yaa gerçekten sinirlenmekte haklısın.ben olsam olay çıkarmıştım şimdiye kadar o kadar sabredemezdim heralde.Allah yardımcın olsun canım.eşini al karşına konuş bence.başka türlü çözme şansın yok hepten yerleştiler baksana.eşinde onlardan taraf çıkarsa sende bikaç gün konuşma eşinle ders alsın beyefendimerhaba kızlar dün gece başım çok ağrıyordu bu sabah uyandım sağ avuç içim ağrıyor kalem bile tutamıyorum düşünün elimi yüzümü bile zor yıkadım görümcekler hala bende hiiiiç evlerine gitmek bi niyetleri yok yiyip içip öğleden sonrada gezmelere gidiyorlar akşam sıcak eve geliyolar haaa bulaşığa yardım ediyo birisi diğeri bir yıl oldu bel fıtığından ameliyat olalı hala daha bir bardağı kaldırmaya korkuyor oysaki doktoru bile ameliyattan bir ay sonra her işini yapabilirsin bişeyin yok artık demişti ama doktor öyle desede ben kendime dikkat etmeliyim diyip oflayıp puflayıp geziyor evin içinde diğeride ama ablacım kendine dikkat et diyor sanki taş taşıyor tövbe tövbe öğlende eve gittim diyorum elim çok ağrıyor birde sağ elim hiç bi iş yapamıyorum bi şehriye çorbası yapmışlar başka bişey yapamayız dediler yine elinize sağlık sağolun dedim ama ne sofrayı kurmama yardım ettiler nede toplamama biz gezmeye gidiyoruz dediler ve gittiler elim ağrıya ağrıya masayı topladım bulaşıkları makinaya koydum sinirimden ağlamak istiyorum eşimde onlara hiç bişey demediği gibi evin yedek anahtarınıda verdi ben işte olduğum için eve istedikleri zaman girip çıksınlar diye hiç onların hatasını görmiyor eşim bi çorba yaptılar ya daha ne yapsınlar o çok önemli bişey oluyor delirecem sinirden
Canim sana şunu yap bunu yap bana düşmez ama ben olsam eşimle bu olayı başbaşa konusurdum ve konuşmam önce yumuşak sonra sert olurdu. Çünkü sen de çalışıyorsun ve hiç kolay değil. Rabbim yardimxin olsun canım.merhaba kızlar dün gece başım çok ağrıyordu bu sabah uyandım sağ avuç içim ağrıyor kalem bile tutamıyorum düşünün elimi yüzümü bile zor yıkadım görümcekler hala bende hiiiiç evlerine gitmek bi niyetleri yok yiyip içip öğleden sonrada gezmelere gidiyorlar akşam sıcak eve geliyolar haaa bulaşığa yardım ediyo birisi diğeri bir yıl oldu bel fıtığından ameliyat olalı hala daha bir bardağı kaldırmaya korkuyor oysaki doktoru bile ameliyattan bir ay sonra her işini yapabilirsin bişeyin yok artık demişti ama doktor öyle desede ben kendime dikkat etmeliyim diyip oflayıp puflayıp geziyor evin içinde diğeride ama ablacım kendine dikkat et diyor sanki taş taşıyor tövbe tövbe öğlende eve gittim diyorum elim çok ağrıyor birde sağ elim hiç bi iş yapamıyorum bi şehriye çorbası yapmışlar başka bişey yapamayız dediler yine elinize sağlık sağolun dedim ama ne sofrayı kurmama yardım ettiler nede toplamama biz gezmeye gidiyoruz dediler ve gittiler elim ağrıya ağrıya masayı topladım bulaşıkları makinaya koydum sinirimden ağlamak istiyorum eşimde onlara hiç bişey demediği gibi evin yedek anahtarınıda verdi ben işte olduğum için eve istedikleri zaman girip çıksınlar diye hiç onların hatasını görmiyor eşim bi çorba yaptılar ya daha ne yapsınlar o çok önemli bişey oluyor delirecem sinirden
Canım sinirden oluyor o ağrı benimde sol kolumda elimde var uyuşma...gelelim senin görümcelere keşke başka yemek yapmasaydın çok ağrıyor elim mecbur bir tek çorba içeceğiz deseydin açık naza çek gerekirse ağrıdığını belli et canım ay hem nedir öyle şehriye çorbası falan benim komşunun kızı bile tavuk pilav herşeyi yapıyor daha 16 yaşında 40 yaşında hatun yemek yapamaz mi ayol ...eşinle konuş canım emin ol ben ciddi ciddi sert konuşurdum hatta tehdit bile ederdim aman sen de sonuçta ana kuzusunun onlar canın kıymetini biliyorsa sende bil canım yedek anahtar inş evlerine geçene kadar duracak yoksa hiç hoş değilmerhaba kızlar dün gece başım çok ağrıyordu bu sabah uyandım sağ avuç içim ağrıyor kalem bile tutamıyorum düşünün elimi yüzümü bile zor yıkadım görümcekler hala bende hiiiiç evlerine gitmek bi niyetleri yok yiyip içip öğleden sonrada gezmelere gidiyorlar akşam sıcak eve geliyolar haaa bulaşığa yardım ediyo birisi diğeri bir yıl oldu bel fıtığından ameliyat olalı hala daha bir bardağı kaldırmaya korkuyor oysaki doktoru bile ameliyattan bir ay sonra her işini yapabilirsin bişeyin yok artık demişti ama doktor öyle desede ben kendime dikkat etmeliyim diyip oflayıp puflayıp geziyor evin içinde diğeride ama ablacım kendine dikkat et diyor sanki taş taşıyor tövbe tövbe öğlende eve gittim diyorum elim çok ağrıyor birde sağ elim hiç bi iş yapamıyorum bi şehriye çorbası yapmışlar başka bişey yapamayız dediler yine elinize sağlık sağolun dedim ama ne sofrayı kurmama yardım ettiler nede toplamama biz gezmeye gidiyoruz dediler ve gittiler elim ağrıya ağrıya masayı topladım bulaşıkları makinaya koydum sinirimden ağlamak istiyorum eşimde onlara hiç bişey demediği gibi evin yedek anahtarınıda verdi ben işte olduğum için eve istedikleri zaman girip çıksınlar diye hiç onların hatasını görmiyor eşim bi çorba yaptılar ya daha ne yapsınlar o çok önemli bişey oluyor delirecem sinirden
Menun çok güzel canım sporda var Eee daha ne olsun ben yürüyüş yapamadım sağanak yağmura yakalandım afiyet olsun canım..Menum
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 adt ceviz
Ara 11.30
1 avuc karisik kuruyemis
Ara 3 adt ceviz
Oglen 14.30
1.5 lahmacun + salata
1 bardak ayran
Aksam 18.30
1 yemek tabagi etli nohut yemegi
Su 2.5 lt
Egzersiz prog. Yaklasik 1 saat suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?