Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar çok yoğun yorucu vede telaseli bir gündü sabah sabah kombi bozuldu şu damlatiyor birden şu hızlanıyor bari yükseliyo gıcık etti beni birde serviste bugün gelemeyiz demiş masraf masraf hıı bu kadar temasının içinde aşure yaptım çok yoruldum bugün zaten dünden hastaydım şuan Pert olmuş durumdayım Çok şükür aşureyi de çıkardım aradan içimde büyüyordu ne yalan diyim

Menumu vereyim komşunun kızı aşure bekliyor benden
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara 13 00
Yarım kase asure
Aksam 17 00
Bir kepçe domates çorbası
İki kaşık pilav
Yarım kaşık kuru fasulye
Bir bardak ayran
Valla akşamdan çok korkuyorum aşure fasulye gece beni sisirecek böyle gezerim artık ağrım olmasında Off hep eşim yüzünden çok güzel olmuş himmm dedi bende merak edip yedim

Menumu vereyim sonra gelmeye çalışırım
Sabah 7.00: 1 tavada yumurta, 3 hurma

Ara: 2 kaşık aşure ve şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak susuz taze fasulye
1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
Yarım salatalık, yoğurt

Ara:: Türk Kahvesi, 10 gr bitter, cok az kabak çekirdeği
Aksam 18.00: 3 kaşık erişte pilavı, yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2.5 litre su

Aşure olurda yenmez mi bende fasulye ıslattım buğday ayıkladım yarın okul sonrası yapcam sen kendini iyi tutmuşsun yeme erken bitmiş yatasıya kadar sindirirsin inşallah rahatsızlık vermeden atlatırsın Allah kabul etsin
Tam bi irade aşure 2 kaşık erişte 3 kaşık valla süpersin

Sabah 9
Tavada tereyaginda 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt ceviz
1 tatli kasigi nutella

Oglen 14
Yarim kizarmis pilic
1 bardak ayran

Ara 17
10 adt cig findik

Aksam 18.45
1 yemek tabagi etli nohut yemegi

Su 2.5 lt

Yuruyus yarim saat
Egzersiz prog.

Allah kabul.etsin canim ellerine saglik

Kahvaltı
1 artı çeyrek haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim salçalı ekmek,ev yapımı meyve suyu ( elma, havuç, mandalina)
Ara
1 mandalina
Öğle
Tost,süt,1 incir, bikaç fındık
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap
Akşam
Brokoli haşlama üzerine limon zeytinyağı,yoğurt, 3 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı kereviz yemeği
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi fındık

Olsun canim asure ayi boyle napalim hepimiz yedik.menun guzel ama dedigin gibi sisirebilir seni...

Besleyici dengeli bi menu canim afiyet olsun

Son zamanlardaki menulerinin icinde en guzeli canim.baya dikkat etmissin bugun belli ki.afiyetler olsun

Tartı öncesi gayet güzel bir menü afiyet olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…