- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.221
Yok canım onu hiç içemem migde benim kaldırmaz bi ilaç alırım olmadı ..valla mı kızz oncacıktan hem de vahh vahh gülüm az ılık suya 1 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştır iç bari çabuk hazmettirsin
Güzel menü canım gayet besleyici afiyet olsun .ben dün ki menüyü de yazayım
sabah +öğle
1 tabak omaç (kalmış kuru yufkaları kırıp tereyağında yumurtayla yapılıyor)
domates salatalık
peynir
ara
2 mandalina
akşam 18 :30
1 tabak yayla çorbası
1 tabak kabaklı havuçlu tavuk yemeği
bu günün menüsü
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
2 lokma peynir
1 dilim peynirli börek
salatalık
ara
1 mandalina
1 avuç çekirdek:))
1 orta şeker kahve
akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
1 kase köz biber yoğurtlaması
3 lokma lavaş ekmeği
rezene yada anason rezene karışık bitki çayın yok mu o da işe yarar hem midene de dokunmazYok canım onu hiç içemem migde benim kaldırmaz bi ilaç alırım olmadı ..
Afiyet olsun canım düzenli ve güzel menülerben dün ki menüyü de yazayım
sabah +öğle
domates salatalık
peynir
ara
2 mandalina
1 tabak yayla çorbası
bu günün menüsü
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
2 lokma peynir
1 dilim peynirli börek
salatalık
ara
1 mandalina
1 orta şeker kahve
1 kase yayla çorbası
3 lokma lavaş ekmeği
gülüm dün dinledim özellikle ikindi ara öğününü biraz daha güçlü yapmak lazımmış hele de bizim gibi kilosu çok olanların ( ben ara öğün sevmiyorum ama :)) aklıma esecekte yiyecem düzenli yapmak şart dedi nurselin evi programında ki doktor
menün çok güzel de nasıl sadece 2 kaşık aşureyle kaldın kızz maşallahh sana ben aşure yaparsam hiç yemek yemiycem 3 kase aşure yiycemmmmm:)))
Tebrik ederim canım harika bir rakamKilo bildirimim
Geçen hafta : 108,4
Bu hafta : 107,3
Fark : - 1,1
İki menün de gayet güzel ve düzenli olmuş canım.Bu arada omaca bayılırımben dün ki menüyü de yazayım
sabah +öğle
domates salatalık
peynir
ara
2 mandalina
1 tabak yayla çorbası
bu günün menüsü
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
2 lokma peynir
1 dilim peynirli börek
salatalık
ara
1 mandalina
1 orta şeker kahve
1 kase yayla çorbası
3 lokma lavaş ekmeği
burası çok soğuk kombiyi yakmaya başladım hava sabahtan beri kapkaraydı bir de malum dönem başladı havanın da etkisi benim bel fıtığı ben burdaydımmm diye kendini çok güzel hatırlattıyarına artı çıkarım kesin ama takılmam valla 2 hafta sonrasına yine eksi olur nasıl olsa:))
Geçen hafta salı İbrahim Saraçoğlu'nun olduğu bir programda izledim.Bel ve boyun fıtığı için Adaçayı yağı ve susam yağını boyundan bele kadar tüm omurgaya 15 gün sürün evvel Allah fıtık derdinden ağrısından kurtulacaksınız dedi.Günaydın kızlar hepimiz için iyi bir gün olsun ben bugünde sırt ağrısıyla uyandım hemde öyle böyle değil boyun fıtığımda var ya benim benim ağrılarım hep stresten ama günün güzel haberi kilo vermişim bildirimimi yapayım hemen
Süpersin arkadaşım böyle bir rakam geleceğini biliyordum senden.Kilo bildirimim
Taş olacaksın taşGeçen hafta 72,5
Bu hafta 72,5
Sabitim ama olsun kaç haftadır hiç artıda değilim şükür.Ve çok mutluyum sıkılaşıyorummm
Ohhh bekliyordum bu hafta senden böyle bir rakam tebrik ediyorum seni tatlım çatlasın görümceklerKilo bildirimim
Baklagillerin etkisi bende de öyle canım.Fazla şişkinlik olmasa da eksi çıkamıyorum.İki akşamdır nohut yemeği yiyorum belki bende ondan sabit çıktımGeçen hafta 69 00
Bu hafta 69.00
Sabitim dünkü aşure ve kurufasulyeden sonra migde bagirsak mahvoldu bu tarz baklagiller bende kabızlığa neden oluyo sizde de böyle oluyormu birde hemen kilo yapıyor iki kaşık yesem bir kilo artıyorne biçim bir bünyem var benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?