Haydi Yine Yeniden...

ben dün ki menüyü de yazayım
sabah +öğle
1 tabak omaç (kalmış kuru yufkaları kırıp tereyağında yumurtayla yapılıyor)
domates salatalık
peynir

ara
2 mandalina

akşam 18 :30
1 tabak yayla çorbası
1 tabak kabaklı havuçlu tavuk yemeği

bu günün menüsü
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
2 lokma peynir
1 dilim peynirli börek
salatalık

ara
1 mandalina
1 avuç çekirdek:))
1 orta şeker kahve

akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
1 kase köz biber yoğurtlaması
3 lokma lavaş ekmeği

Güzel menü canım gayet besleyici afiyet olsun .

burası çok soğuk kombiyi yakmaya başladım hava sabahtan beri kapkaraydı bir de malum dönem başladı havanın da etkisi benim bel fıtığı ben burdaydımmm diye kendini çok güzel hatırlattı yarına artı çıkarım kesin ama takılmam valla 2 hafta sonrasına yine eksi olur nasıl olsa:))

Afiyet olsun canım düzenli ve güzel menüler su miktarı ne kadardı

kendi yaptığım aşureden bile bi kase yedim hepsini dağıttım dünde komşudan gelmişti iki kaşık tadına baktım gerisini eşime yedirdim

Günaydın kızlar hepimiz için iyi bir gün olsun ben bugünde sırt ağrısıyla uyandım hemde öyle böyle değil boyun fıtığımda var ya benim benim ağrılarım hep stresten ama günün güzel haberi kilo vermişim bildirimimi yapayım hemen

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 108,4
Bu hafta : 107,3
Fark : - 1,1

Tebrik ederim canım harika bir rakam
Bak gördün mü neler yapabiliyorsun gereksiz insanları sallama daha da iyi olacak her şey. Eşinle iyi ol yakın ol. 9 onlara yeter zaten. Birde sen zayifladikca daha da kötü olurlar

İki menün de gayet güzel ve düzenli olmuş canım.Bu arada omaca bayılırım Çok da tok tutar beni.Buzlukta köy yufkalarımdan var bigün kahvaltıya bende yapıcam inşallah

Geçen hafta salı İbrahim Saraçoğlu'nun olduğu bir programda izledim.Bel ve boyun fıtığı için Adaçayı yağı ve susam yağını boyundan bele kadar tüm omurgaya 15 gün sürün evvel Allah fıtık derdinden ağrısından kurtulacaksınız dedi.
Bi bayan aradı ameliyat olmasına rağmen ağrıları geçmemiş.Bu yağları önerdi ve ameliyat olacaklar olmadan önce bu yağlarla masaj yapıp sonra gitsinler doktora bakalım yine ameliyat diyecek mi dedi...
Vel hasıl kelam eşimin yengesinde bel fıtığı çıktı ve beline bir şey enjekte edeceklerdi fıtığı küçültmek için ben bu yağları söyledim ve yaklaşık 1 haftadır sürüyor.Hiçbir ağrısı kalmamış geçen gün dua etti bana baya.Hiç ağrım yok ameliyatta olmıcam dedi.
Ölçü olarak da 1 çay kaşığı adaçayı yağı + 3 çay kaşığı susam yağını karıştırıp boyundan bele kadar tüm omurgaya yedireceksiniz.Bi deneyin derim kızlar belki şifa olur

Geçen hafta 69 00
Bu hafta 69.00
Sabitim dünkü aşure ve kurufasulyeden sonra migde bagirsak mahvoldu bu tarz baklagiller bende kabızlığa neden oluyo sizde de böyle oluyormu birde hemen kilo yapıyor iki kaşık yesem bir kilo artıyor ne biçim bir bünyem var benim ya

Baklagillerin etkisi bende de öyle canım.Fazla şişkinlik olmasa da eksi çıkamıyorum.İki akşamdır nohut yemeği yiyorum belki bende ondan sabit çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…