Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım menün de sporunda çok güzel..

Aksamin bol sebze ile tamamlamış sin afiyet olsun canım..

Is yaptiriyorum ama pes etmedikleri gibi islerine gelen işi yapıp islerine gelmeyeni yapmıyorlar

Menümü yazayım kizlar

Sabah 08.00

Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10.30

Bir avuç kadar kuruyemis (fındık,1 tane kuru kayısı,bir tane kuru incir,beş altı tane yaban mersini)

Öğle 12.00

Bir kase çorba
10 tane küçük sarma

Ara 17.00

Iki grisini
Bir dilim peynir

Akşam 20.00

Bir kase cacık
Bir tabak yumurtalı fasulye kavurması
Iki kaşık aşure

Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim

Sen varya harikasinnn menunun guzelligine bak.spora bak . ara ogunlerin bir baska guzel canim.artik eskisi gibi ekmekler pilavlar gormuyoruz menunde tebrik ediyorum seni coooookkkkk

Afiyet olsun canım asurelerin bereketi bana da vurdu :))) artı olarak tabi
Öğle ile akşam yer degistirse daha güzel olurdu canım ama böyle de harika
Afiyet olsun canım çok güzel menu
En beğendiğim menulerinden biri canım suyu yatana kadar arttirirsin inşallah

Sen varya harikasinnn menunun guzelligine bak.spora bak . ara ogunlerin bir baska guzel canim.artik eskisi gibi ekmekler pilavlar gormuyoruz menunde tebrik ediyorum seni coooookkkkk

Bundan sonra böyle devam edecem canım önce benim mutlulugum once benim sağlığım ben iyi olmalıyım olursa bebegim olur olmazsa dünyanın sonu değil dun regl oldum bu ayda olmadi ama artik bunu düşünerek yaşamakta istemiyorum oglumun hatırası benim o benim canım bununla avunuyorum

Biliyormusun görümcem bebegimin odasındaki cekyatta yatıyor bide bana burası benim odam diyor ne diyeyim kavga etsem esime gördünmü abiiiii bizi istemiyo ondan kavga ediyor diyecekki eşimde onlardan yana tavır alacak o zaman ben daha kotu olacam bişey demesem kendimi yiyorum Allaha havale ettim bu vicdansizlari

gülüm aşureyi azcık öğlen yemişsin akşam da yarım kaşık fasulye yanmış bitmiştir hiç akşama şişerim diye düşünme inşallah dokunmayacak bak gör

afiyet olsun gülüm yarına tartı var diye akşamı az tutmuşsun :)

Vayyy menü ne tek kelime ile bayıldım kutlarım seni çok güzel bir menü canım..

süper menü bol protein bol kas :))afiyet olsun

Bugüne kadar ki en güzel menü olmuş yürüyüşte süper görümceler konusunda pes etmek yok bu arada kocanı ihmal etme bu onları daha zedeler

senin menün de çok güzel artık menülere sadece güzel yada biraz az olmuş dediğimi farkettim hiç kötü çok olmuş geç olmuş demiyoruz artık maşallahhh

Sabırlı ol kuzum Rabbim seni mukafatlandiracak lütfen üzme kendini densiz senin görümce var ya çok dengesiz biri senin sınırını bozmaktan başka bir halta yaramiyorlar

gülüm dün dinledim özellikle ikindi ara öğününü biraz daha güçlü yapmak lazımmış hele de bizim gibi kilosu çok olanların ( ben ara öğün sevmiyorum ama :)) aklıma esecekte yiyecem düzenli yapmak şart dedi nurselin evi programında ki doktor
menün çok güzel de nasıl sadece 2 kaşık aşureyle kaldın kızz maşallahh sana ben aşure yaparsam hiç yemek yemiycem 3 kase aşure yiycemmmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…