- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.201
Afiyet olsun canım menün de sporunda çok güzel..Sabah 9
Tavada tereyaginda 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt ceviz
1 tatli kasigi nutella
Oglen 14
Yarim kizarmis pilic
1 bardak ayran
Ara 17
10 adt cig findik
Aksam 18.45
1 yemek tabagi etli nohut yemegi
Su 2.5 lt
Yuruyus yarim saat
Egzersiz prog.
Sağol canım keşke sizlerede ikram edebilsem çok isterdimAllah kabul.etsin canim ellerine saglik
Aksamin bol sebze ile tamamlamış sin afiyet olsun canım..Kahvaltı
1 artı çeyrek haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim salçalı ekmek,ev yapımı meyve suyu ( elma, havuç, mandalina)
Ara
1 mandalina
Öğle
Tost,süt,1 incir, bikaç fındık
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap
Akşam
Brokoli haşlama üzerine limon zeytinyağı,yoğurt, 3 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı kereviz yemeği
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi fındık
Şiştim bile canım karnım kocaman oldu sorma keşke yemeseydimOlsun canim asure ayi boyle napalim hepimiz yedik.menun guzel ama dedigin gibi sisirebilir seni...
Besleyici dengeli bi menu canim afiyet olsun
Menülerine harika bugünde öyle ölçülü dengeli
Menü vermen bile doğru adım akşam yemeği yanına salata eklemen hem tok tutucu hem bağırsakların için yararlı olacaktır görümce mutluysa sen daha mutlu olmalısın 60 â gelmiş koca bulamamış ama seni seven hayatını sürdüren esin var o ise yalnız gece yanına yatıp kivrilacağı kimse yok değerinden fazla niye önemsiyorsun onları boşver kocan la yuvanı mutlu eyle onlara bu fırsatı verme sen kocanın yanında soyle kocacim zamanım olsa sana mantı yapsam börek yapsam diye tabi görümcelerde olacak yada kocanın sevdiği yöresel yiyecekler emek isteyen türden ablaları çok sevdikleri kardeşlerine bi zahmet yaparlar böyle böyle is yaptırarak pes ettir onları ne dersin birazda onları çalıştırmak olmaz mı bi şehriye çorbasını herkes yapiyo
Sen varya harikasinnnMenümü yazayım kizlar
Sabah 08.00
Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.30
Bir avuç kadar kuruyemis (fındık,1 tane kuru kayısı,bir tane kuru incir,beş altı tane yaban mersini)
Öğle 12.00
Bir kase çorba
10 tane küçük sarma
Ara 17.00
Iki grisini
Bir dilim peynir
Akşam 20.00
Bir kase cacık
Bir tabak yumurtalı fasulye kavurması
Iki kaşık aşure
Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim
Afiyet olsun canım asurelerin bereketi bana da vurdu :))) artı olarak tabiMenumu vereyim komşunun kızı aşure bekliyor benden
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara 13 00
Yarım kase asure
Aksam 17 00
Bir kepçe domates çorbası
İki kaşık pilav
Yarım kaşık kuru fasulye
Bir bardak ayran
Valla akşamdan çok korkuyorum aşure fasulye gece beni sisirecekböyle gezerim artık ağrım olmasında Off hep eşim yüzünden çok güzel olmuş himmm dedi bende merak edip yedim
Öğle ile akşam yer degistirse daha güzel olurdu canım ama böyle de harikaSabah 9
1 kk beyaz peynir
5 adt ceviz
1 tatli kasigi nutella
Oglen 14
Yarim kizarmis pilic
1 bardak ayran
Ara 17
10 adt cig findik
Aksam 18.45
Su 2.5 lt
Yuruyus yarim saat
Egzersiz prog.
Afiyet olsun canım çok güzel menuKahvaltı
1 artı çeyrek haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 dilim salçalı ekmek,ev yapımı meyve suyu ( elma, havuç, mandalina)
Ara
1 mandalina
Öğle
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap
Akşam
Brokoli haşlama üzerine limon zeytinyağı,yoğurt, 3 yemek kaşığı susuz tarafından zeytinyağlı kereviz yemeği
Ara
En beğendiğim menulerinden biri canım suyu yatana kadar arttirirsin inşallahMenümü yazayım kizlar
Sabah 08.00
Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.30
Bir avuç kadar kuruyemis (fındık,1 tane kuru kayısı,bir tane kuru incir,beş altı tane yaban mersini)
Öğle 12.00
Bir kase çorba
10 tane küçük sarma
Ara 17.00
Iki grisini
Bir dilim peynir
Akşam 20.00
Bir kase cacık
Iki kaşık aşure
Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim
Sen varya harikasinnnmenunun guzelligine bak.spora bak . ara ogunlerin bir baska guzel canim.artik eskisi gibi ekmekler pilavlar gormuyoruz menunde tebrik ediyorum seni coooookkkkk
Afiyet olsun canım asurelerin bereketi bana da vurdu :))) artı olarak tabi
Öğle ile akşam yer degistirse daha güzel olurdu canım ama böyle de harika
Afiyet olsun canım çok güzel menu
En beğendiğim menulerinden biri canım suyu yatana kadar arttirirsin inşallah
gülüm aşureyi azcık öğlen yemişsin akşam da yarım kaşık fasulye yanmış bitmiştir hiç akşama şişerim diye düşünme inşallah dokunmayacak bak görMenumu vereyim komşunun kızı aşure bekliyor benden
Sabah 10 00
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara 13 00
Yarım kase asure
Aksam 17 00
Bir kepçe domates çorbası
İki kaşık pilav
Yarım kaşık kuru fasulye
Bir bardak ayran
Valla akşamdan çok korkuyorum aşure fasulye gece beni sisirecekböyle gezerim artık ağrım olmasında Off hep eşim yüzünden çok güzel olmuş himmm dedi bende merak edip yedim
afiyet olsun gülüm yarına tartı var diye akşamı az tutmuşsun :)Menumu vereyim sonra gelmeye çalışırım
Sabah 7.00: 1 tavada yumurta, 3 hurma
Ara: 2 kaşık aşure ve şekersiz kahve
Öğle 13.00: 1 tabak susuz taze fasulye
1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek
Yarım salatalık, yoğurt
Ara:: Türk Kahvesi, 10 gr bitter, cok az kabak çekirdeği
Aksam 18.00: 3 kaşık erişte pilavı, yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2.5 litre su
Vayyy menü ne tek kelime ile bayıldım kutlarım seni çok güzel bir menü canım..Menümü yazayım kizlar
Sabah 08.00
Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.30
Öğle 12.00
Bir kase çorba
10 tane küçük sarma
Ara 17.00
Iki grisini
Bir dilim peynir
Akşam 20.00
Bir kase cacık
Iki kaşık aşure
Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim
süper menü bol protein bol kas :))afiyet olsunSabah 9
1 kk beyaz peynir
5 adt ceviz
1 tatli kasigi nutella
Oglen 14
Yarim kizarmis pilic
1 bardak ayran
Ara 17
10 adt cig findik
Aksam 18.45
Su 2.5 lt
Yuruyus yarim saat
Egzersiz prog.
Bugüne kadar ki en güzel menü olmuş yürüyüşte süper görümceler konusunda pes etmek yok bu arada kocanı ihmal etme bu onları daha zedelerMenümü yazayım kizlar
Sabah 08.00
Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.30
Öğle 12.00
Bir kase çorba
10 tane küçük sarma
Ara 17.00
Iki grisini
Bir dilim peynir
Akşam 20.00
Bir kase cacık
Iki kaşık aşure
Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim
senin menün de çok güzel artık menülere sadece güzel yada biraz az olmuş dediğimi farkettim hiç kötü çok olmuş geç olmuş demiyoruz artık maşallahhhKahvaltı
Ara
1 mandalina
Öğle
Ara
Türk kahvesi, 3 hünnap
Akşam
Ara
Sabırlı ol kuzum Rabbim seni mukafatlandiracak lütfen üzme kendini densiz senin görümce var ya çok dengesiz biri senin sınırını bozmaktan başka bir halta yaramiyorlarBundan sonra böyle devam edecem canım önce benim mutlulugum once benim sağlığım ben iyi olmalıyım olursa bebegim olur olmazsa dünyanın sonu değil dun regl oldum bu ayda olmadi ama artik bunu düşünerek yaşamakta istemiyorum oglumun hatırası benim o benim canım bununla avunuyorum
Biliyormusun görümcem bebegimin odasındaki cekyatta yatıyor bide bana burası benim odam diyor ne diyeyim kavga etsem esime gördünmü abiiiii bizi istemiyo ondan kavga ediyor diyecekki eşimde onlardan yana tavır alacak o zaman ben daha kotu olacam bişey demesem kendimi yiyorum Allaha havale ettim bu vicdansizlari
Ah canım o azıcık şey mahvetti beni yaa şiştim oturuyorum ah ağrısına olmasagülüm aşureyi azcık öğlen yemişsin akşam da yarım kaşık fasulye yanmış bitmiştir hiç akşama şişerim diye düşünme inşallah dokunmayacak bak gör
gülüm dün dinledim özellikle ikindi ara öğününü biraz daha güçlü yapmak lazımmış hele de bizim gibi kilosu çok olanların ( ben ara öğün sevmiyorum ama :)) aklıma esecekte yiyecem düzenli yapmak şart dedi nurselin evi programında ki doktorMenümü yazayım kizlar
Sabah 08.00
Iki grisini
Bir parça peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.30
Öğle 12.00
Bir kase çorba
10 tane küçük sarma
Ara 17.00
Iki grisini
Bir dilim peynir
Akşam 20.00
Bir kase cacık
Iki kaşık aşure
Bir saat yürüdüm
Bir litre su içtim
valla mı kızz oncacıktan hem de vahh vahh gülüm az ılık suya 1 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştır iç bari çabuk hazmettirsinAh canım o azıcık şey mahvetti beni yaa şiştim oturuyorum ah ağrısına olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?