- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.241
Evet bende arada ona bakıyorum arada Müge'ye 3,5 yaşında bir kız çocuğu kayıp,Allah yardımcıları olsun...Şuan zahide yetişte murat topoglu var bir elmada tam tamına 5 küp şeker varmışdaha neler neler çayımı içerken iyiki şekeri bırakmışım dedim
Tebrik ederim canım harika bir rakam
Bak gördün mü neler yapabiliyorsun gereksiz insanları sallama daha da iyi olacak her şey. Eşinle iyi ol yakın ol. 9 onlara yeter zaten. Birde sen zayifladikca daha da kötü olurlar
Geçen hafta salı İbrahim Saraçoğlu'nun olduğu bir programda izledim.Bel ve boyun fıtığı için Adaçayı yağı ve susam yağını boyundan bele kadar tüm omurgaya 15 gün sürün evvel Allah fıtık derdinden ağrısından kurtulacaksınız dedi.
Bi bayan aradı ameliyat olmasına rağmen ağrıları geçmemiş.Bu yağları önerdi ve ameliyat olacaklar olmadan önce bu yağlarla masaj yapıp sonra gitsinler doktora bakalım yine ameliyat diyecek mi dedi...
Vel hasıl kelam eşimin yengesinde bel fıtığı çıktı ve beline bir şey enjekte edeceklerdi fıtığı küçültmek için ben bu yağları söyledim ve yaklaşık 1 haftadır sürüyor.Hiçbir ağrısı kalmamış geçen gün dua etti bana baya.Hiç ağrım yok ameliyatta olmıcam dedi.
Ölçü olarak da 1 çay kaşığı adaçayı yağı + 3 çay kaşığı susam yağını karıştırıp boyundan bele kadar tüm omurgaya yedireceksiniz.Bi deneyin derim kızlar belki şifa olur
Süpersin arkadaşım böyle bir rakam geleceğini biliyordum senden.Hadi bakalım iki basamaklılara baya baya yaklaşıyorsun
Geçen hafta 69 00
Bu hafta 69.00
Sabitim dünkü aşure ve kurufasulyeden sonra migde bagirsak mahvoldu bu tarz baklagiller bende kabızlığa neden oluyo sizde de böyle oluyormu birde hemen kilo yapıyor iki kaşık yesem bir kilo artıyorne biçim bir bünyem var benim ya
Ohhh bekliyordum bu hafta senden böyle bir rakam tebrik ediyorum seni tatlım çatlasın görümceklerKız bende görümceyim ama şeker olanlardanım
yatana kadar 3 litre olmuştur dün çok içtim suyu şükür:)Afiyet olsun canım düzenli ve güzel menülersu miktarı ne kadardı
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 108,4
Bu hafta : 107,3
Fark : - 1,1
ben evlendikten sonra eşim tarafından öğrendim önce hiç bilmiyordum omacı hatta onlar taze yufkaya sarıp yiyor ekmek ekmeğin arasında yenir mi demiştim ilk duyduğum daİki menün de gayet güzel ve düzenli olmuş canım.Bu arada omaca bayılırımÇok da tok tutar beni.Buzlukta köy yufkalarımdan var bigün kahvaltıya bende yapıcam inşallah
allah razı olsun gülümmm unuturum diye yazını kopyaladım word sayfasına yapıştırdım hemen ilk fırsatta alırım yağları karı koca fıtıklıyız inşallah şifa olurGeçen hafta salı İbrahim Saraçoğlu'nun olduğu bir programda izledim.Bel ve boyun fıtığı için Adaçayı yağı ve susam yağını boyundan bele kadar tüm omurgaya 15 gün sürün evvel Allah fıtık derdinden ağrısından kurtulacaksınız dedi.
Bi bayan aradı ameliyat olmasına rağmen ağrıları geçmemiş.Bu yağları önerdi ve ameliyat olacaklar olmadan önce bu yağlarla masaj yapıp sonra gitsinler doktora bakalım yine ameliyat diyecek mi dedi...
Vel hasıl kelam eşimin yengesinde bel fıtığı çıktı ve beline bir şey enjekte edeceklerdi fıtığı küçültmek için ben bu yağları söyledim ve yaklaşık 1 haftadır sürüyor.Hiçbir ağrısı kalmamış geçen gün dua etti bana baya.Hiç ağrım yok ameliyatta olmıcam dedi.
Ölçü olarak da 1 çay kaşığı adaçayı yağı + 3 çay kaşığı susam yağını karıştırıp boyundan bele kadar tüm omurgaya yedireceksiniz.Bi deneyin derim kızlar belki şifa olur
Pişirilen omaç yumurtalı ve yağlı olduğu için tekrar yufkaya sarılıyor canım hafifletsin diye bizim oralarda da öyle yerlerben evlendikten sonra eşim tarafından öğrendim önce hiç bilmiyordum omacı hatta onlar taze yufkaya sarıp yiyor ekmek ekmeğin arasında yenir mi demiştim ilk duyduğum da
İnşallah canım. Zahide Yetiş 177. bölümde söyledi istersen müsait bi ara aç izle.Evvel Allah eşin de sende kurtulursunuz da iki kişiden daha dua alırım sebep olduğum içinallah razı olsun gülümmm unuturum diye yazını kopyaladım word sayfasına yapıştırdım hemen ilk fırsatta alırım yağları karı koca fıtıklıyız inşallah şifa olur
ama ben hiç duymamıştım ya ilk bana tuhaf gelmişti yiyince anladım ekmek ekmeğe dürülüp yenirmişPişirilen omaç yumurtalı ve yağlı olduğu için tekrar yufkaya sarılıyor canım hafifletsin diye bizim oralarda da öyle yerler
inşallahh tomurcuğum inşallah biz de bel fıtıklı çok herkese söylerim kamyon dolusu dua alırsın vallahaİnşallah canım. Zahide Yetiş 177. bölümde söyledi istersen müsait bi ara aç izle.Evvel Allah eşin de sende kurtulursunuz da iki kişiden daha dua alırım sebep olduğum için
Böyle düzene girmen çok güzel oldu ara öğünlerini yaptığın sürece zaten daha az açlık hissedeceksin ana öğünlerdeyeşil çayımı içiyorum birazdanda ara öğün var
süpersin gülüm kilo verdikçe motivasyonun iyice artar kendine güvenin gelir dış etkenlere rağmen harika gidiyorsun böyle devam
eşimde de boyun fıtığı var onun kollara bile vuruyor stres ve bu mevsimin kara bulutlu havaları fıtıkların hepsini coşturuyor ben de belimde iki büklüm kalkıyorum hep
Böyle düzene girmen çok güzel oldu ara öğünlerini yaptığın sürece zaten daha az açlık hissedeceksin ana öğünlerde
Hoş geldin canım.Sen şuanda hap olarak mı alıyorsun kortizonu? O zaman yediklerine baya dikkat etmen gerek. Tuz şeker sıfır olmalı mesela.Bunlar biraz kaçtı mı su tutuyor vücut ve artı çıkıyorsun.Kabızlık için bitki çayı falan denesen işe yara mı acaba ...Selam kızlaaaarrr kilomu bildireyim:
Geçen hafta: 67,2
Bu hafta da sabitim.
Düğün dernek hastane işleriyle uğraştım alerji testine gittim. Şimdi sırada dahiliye var.tomurcukkk canım bende bu kortizondan beridir kabızlık var patlicam artık ya bu yüzden kilom da 67 de sabit kalıyor çok sinir oluyorum bu kortizon benim normal salgıladığım kortizolü yine hiperaktifleştirmiş olabilir mi sence? Yine aynı hastalıkla uğraşamicam yaa oysaki doktorum suni kortizonun vücuttaki kortizolü baskılayacağını söylemişti. İnş yine çıkmaz yoksa kilo vermek hayal bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?