Haydi Yine Yeniden...

Yok canım şu an kullanmıyorum kortizon tedavim bitti. Hap ve iğne kullandım. O süreçte de dikkat ettim tuza şekere. Ama kortizondan sonra başladı bnm bu şikayetler. Hemen her gün sporum var ve 4 ten sonra yemek yesem sindiremiyorum sürekli bağırsaklarım rahatsız gaz sancısından çatlicam yahu

Alerjindendir belki canım.ne dokunuyor o kesin biliniyor mu? Gerçekten işin zor,kafana da takıyorsun haliyle.İnşallah tez zamanda kurtulursun bu sıkıntılardan

Alerjindendir belki canım.ne dokunuyor o kesin biliniyor mu? Gerçekten işin zor,kafana da takıyorsun haliyle.İnşallah tez zamanda kurtulursun bu sıkıntılardan

İnşallah canım yaa aylarca ishaldim kutu kutu antibiyotik kullandım şimdi de tam tersi oldum bir ortası yok sindirim sistemim kafayı yiyince sinir sistemim de bozuluyo haliyle.. Canım alerji testlerinden de bişi anlamadım. Herşeye tek tek bakıyorlar. 2-3 hafta sonra tekrar gidicem. Toz polen ağaç vs bakıldı dün. 7 bir koluma 6 diğer koluma çizik attı ilaç damlattı hepsine. Şimdi de gıdalara bakcaz dedi tek tek. En sonunda gidip pinner test yaptırcam parayı görmicek gözüm. Migrenim var bu da alerjik olabilirmiş. Dokunan şeyleri yediğimde bi belirti olmuyor hemen. Hangi gıdadan anlayamıyorum. Yediğim an kaşıntı vs olsa anlarım ama olmuyor. Zararları uzun süreçte belli oluyor. Mesela atak döneminden beri yüzümde kaşınarak çıkan sivilceler var sürekli tekrarlıyor. Sürekli karnım rahatsız. Ne yesem sindiremiyormuşum hissi var. Çnkü bağırsaklar hep gurul gurul. Akşamları kaşıntı ve gaz sancısı oluyor. Ara ara ürtiker atağı 1 sene 2 sene arayla falan. Gebelikte de yaşadım o daha kötü. Hiç ilaç alamadım. Sen oğluna nasıl yaptırdın alerji testlerini?

Bi kısmına kanda bakıldı canım.Et türü proteinlere yumurta ve süte vs.Bir kısmına da senin dediğin gibi koldan yapıldı.her iki koluna da daireler çizip gıdaların özünü falan damlatıp çentik attı kabaran yerleri ölçtü falan işte...
Ne olduğunun bilinmemesi neyin dokunduğunu anlamamak çok daha zor.Adı konsa ona göre dikkat edersin yada dediğin gibi kabartı kaşıntı falan olsa anlarsın.Detaylı baktırman için eğitim ve araştırma hastanelerine git canım.Bende oğlanı Derince eğitim ve araştırmaya götürüyorum tek faydalı tedaviyi orada buldum çünkü

Ben de eğitim araştırmaya gidiyorum canım heralde benim de kandan bakarlar dimi gıda sonuçta kandan bakması lazım.

Noldu canım neyin var İş yerindesin sanırım müsait de değilsin tabi ağlamak için.Kıyamam sana yaa şöyle bikaç gün bi tatile falan çıksan ne iyi olur aslında

tatilmi hiç olurmu görümcekler korkarlar ablası abilerinin yanlarında olmaları lazım

oysaki bebeğimi kaybettiğimden beri eşime diyorumki nolur bi kaç günlüğüne başbaşa bir tatile gidelim yalnız kalalım ama yok o illa ailesinin yanında olacak onları eğlendirecek

bugün bir arkadaşımında eşinden ayrılma kararı aldığını öğrendim zaten moralim bozuktu canım sıkkındı iyice gerildim

butterfly143 tatlım ürtikerden bende çok çektim acillik oluyordum her gece hamileliktede zorladı beni o kadar alerji testi yasptım hiçbişey çıkmadı doktor stresten diyodu ve haklıydı stres takıntı çok etkiliyo ürtikeri çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun sen hiç total ige testi yaptırdinmi bağışıklık sistemi ile ilgili eğer yüksekse ondan olabilir alerji testi yaparken onuda yapıyorlar benim oğlumun yüksek çıkmıştı alerjisi var sık bağırsak problemi yaşar ya ishal ya kabız hiç ortası yok çocukta

Slm kızlar şükür evimdeyim buğday fasulye pişiyor nohut önceden pişirip dondurucuya atmıştım velhasıl aşure başındayım en sevdiğim yiyecek çünkü ilk bebeğimde tek isteğim aşureydi koklayamadığım yavrumun canıda onu istedi herhalde o yüzden benim için çok özel bi yiyecektir

Şimdiden ellerine sağlık canım.Allah kabul etsin...

Kuzum çok gerildin son haftalarda ondan birde regl haftasındaki normal yani yaşadığın onca acı sende ağlama krizlerine neden olabilir hasas bir dönemdesin canım benim ..tatil ne iyi olurdu senin için ama senin ufak görümceler napcak sizsiz ne zaman gelecek kayinvalide postala şunları evlerine nedir bu böyle yaa arkadaşın adına üzüldüm ama demekki böyle daha mutlu olacaklarını düşünüyorlar evlilik gibi boşanmakta doğal canım sen o tatlı canını sıkma ne olur üzme kendini bak ne güzel kilolar veriyorsun diyetine odaklan canım boşver şu gorumceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…