Haydi Yine Yeniden...

Benimki de hayal iste.aksam menunu okurken vayy be dedim gorumcekler acaba insafa mi geldi biseyler yapti yada kendi canlari istedi diye mi yapti ama nerdee ... baska yerde yemissin.olsun canim odul olsun sana zaten tadimlik hepsi.diyette oldugunu caktirma kimseye.bilmesinler gerek yok

Menüler hep harika artı çıkmana gelince biliyosun ben 1 ileri 2 geri durumdayım benim için normal bu durum sana kendimden daha çok inanıyorum hedefine ulaşmaman mümkün değil
Cıssssssın c si bile yok harika olmuş
Aşure farklı bol emekli bi yemek hiç pişman olma bence kalan öğünlerde gayet güzel

Menün ödül günü niyetine olsun ölçüyü hiç kaçırmadan kontrollü geçirmişsin güzelde yapmışsın ne kadar ilerlediğini görüyosun değil mi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, ekmeksiz
Ara
Elma
Öğle
Yarım porsiyon şiş tavuk, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara
Türk kahvesi, 4 hünnap
Akşam
Fırında poşette palamut, salata
Ara
Küçük kase Aşure

Senin menüde harika canım. Sadece gündüz ki ara ile akşam ki ara yer değiştirse bence tadından yenmezdi

Ölçülü ödül günü olmuş canim afiyet olsun

Kahvaltı ve Öğle birlikte: (11:30)
2 yumurtalı salçalı omlet, 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, ş.siz nescafe

Ara
çok az çekirdek, yarım bardak meyve suyu

Akşam (17:00)
1 kepçe tarhana, 1 tabak etli nohut, 1 tabak salata, 1-2 çatal kelem turşusu, 1 bardak ayran

Ara
ş.siz nescafe, 2 bar çikolata, 10-12 badem

akşam misafirim vardı
birkaç çiğ köfte ve yeşillik yedim

2,5 lt su

Sağolasın kuzum illa ki gidecek bu kilolar. Senin 50 li kiloları istemene de hiçbir şey engel değil kuzum bende sana güveniyorum

Günü öyle güzel tamamlamissinki çıgkofte beni hiç rahatsız etmedi canım. Afiyet olsun

Çok güzel ilerliyorsun canım arada böyle yemek lagzim sonuçta nefis mücadelesi veriyoruz afiyet bal şeker olsun yansın gitsin inş...

Menun ve sporun baya guzel canim asure icin hic pismanliga girme dayanamadim falan diye
Tabi ki yiceksin yaptigin asureden.yarin oglen yemegi niyetine 1 orta boy kase ye bence mesela
Canım aslında pişmanlığım bana dokunmasından içinde hep bakliyat var ama çok seviyorum aşureyi kalemde küçüktü toplasan üç kaşık anca işte ahh migde dokunmasa yarın artık yemeyim karnım küp gibi oldu yine her akşam işkence çekiyorum bu yılki hakkım bitti benim ...

Menun çok iyi canım sende de aşure var bu ay hepimizin menüsünde aşure olcak galiba şifa olsun canım sana afiyet olsun ..

Besleyici bir gün olmuş çiğ köfteyi ne zaman görsem sen aklıma geliyorsun afiyet olsun canım...

Besleyici bir gün olmuş çiğ köfteyi ne zaman görsem sen aklıma geliyorsun afiyet olsun canım...

Hehehe sağol canım ama artık nadiren yiyorum malum alerjik bünye arada böyle dayanamıyorum. Niye çok sevdiğimiz şeyler dokunur ki yaaa

Güzel menü olmuş canım diyecek bişi bulamadım.

Canım harika menün yalnız bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Bence sabah ve öğle 1 dilim tam buğday yemelisin. Ben en güzel kiloları o şekilde verdim ama akşam yememen iyi tabi. Sporun da güzel maşallah.

Canım miktarlar çok az olmuş. 3 kaşık makarna çok az mesela. Bir servis kaşığı olsa en azından daha iyi bir öğün olur. Başka yemek çeşidi yok. Olsa idi 3 kaşık ideal olurdu. Gerçi sonradan aşure doyurmuştur seni :) Akşam mesela kanadın yanına yeşil salata güzel giderdi metabolizma da coşardı. Sporun harika.

Ben menünü beğendim. Pasta olmasa gayet iyi menü bence ama sana ödül olmuş güzel kilo verdin bu hafta maşallah sana..

Bir güzel menü daha afiyet olsun. Ben aşureyi de fazla görmüyorum zaten yılda bir kez yiyoruz.

Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…