- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.321
Günaydın canım hayırdır ne oldu öğrencimi velimi problem yarattı allah yardımcın olsun canım dün bende sınıfta öğretmeni beklerken baktım üç dört öğrenci var söz dinlemeyen bir birlerini vuruyorlar çok zor valla işiniz inşallah halledilmeyecek bir problem değildir....Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım
Valla menün gayet iyi canım.aşure yiyeceğin için günü dengelemeyi başarmışsınKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, ekmeksiz
Ara
Elma
Öğle
Yarım porsiyon şiş tavuk, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara
Türk kahvesi, 4 hünnap
Akşam
Fırında poşette palamut, salata
Ara
Küçük kase Aşure
Normal menülerine göre bi tık kaçmış sanki o da çiğköfte sanırım ama akşamı baya erken yemişsi o da ara niyetine iyi olmuş.benimde canım çekiyor ne zamandır yakında yerimKahvaltı ve Öğle birlikte: (11:30)
2 yumurtalı salçalı omlet, 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, ş.siz nescafe
Ara
çok az çekirdek, yarım bardak meyve suyu
Akşam (17:00)
1 kepçe tarhana, 1 tabak etli nohut, 1 tabak salata, 1-2 çatal kelem turşusu, 1 bardak ayran
Ara
ş.siz nescafe, 2 bar çikolata, 10-12 badem
akşam misafirim vardı
birkaç çiğ köfte ve yeşillik yedim
2,5 lt su
Canım teşekkürler tavsiyen için.Ekmeksizliğe öyle alıştım ki 1 lokma bile yesem suçluluk duygusu hissediyorum.Yaptığım yanlış aslında.kilo vermem durduğunda kısacak birşeyim kalmıyor çünkü.69 u görene kadar sıkı tutmak istiyorum aslında tek derdim bu.Canım harika menün yalnız bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Bence sabah ve öğle 1 dilim tam buğday yemelisin. Ben en güzel kiloları o şekilde verdim ama akşam yememen iyi tabi. Sporun da güzel maşallah.
Canım teşekkürler tavsiyen için.Ekmeksizliğe öyle alıştım ki 1 lokma bile yesem suçluluk duygusu hissediyorum.Yaptığım yanlış aslında.kilo vermem durduğunda kısacak birşeyim kalmıyor çünkü.69 u görene kadar sıkı tutmak istiyorum aslında tek derdim bu.
Bide piyasadaki ve fırındaki ekmeklere çok güvenemiyorum.Sanki hepsi beyaz ekmek hamuru içinde az bir şey tam buğday veya kepek var gibi.
Aslında dediğin gibi sadece kahvaltıda 1 dilim yenilebilir ama ah bu bilinç altım yok mu o ekmeği yediğim zaman sanki kilo veremeyecekmişim gibime geliyor
Canım bahsettiğin ekmek fırınlarda mı var yoksa marketten mi temin etmeliyim?Kuzum bnm biliyorum sıkı tutmak için ekmek yemediğinin farkındayım daha önce de demiştin ama hiç ekmek yemeden de verilmiyor bu kilolar sen daha iyi bilirsin. Senin yaptığını ben de denedim hiç ekmeksiz gerçekten pek fark olmadığı gibi bünye de alışır sıfır ekmeğe. Azcık yediğinde artı yapar seni ilerde. Ben çiya tohumlu tambuğday yiyorum hem çok güzel hem de diğerlerine göre en iyisi bence. Bir de tambuğday zaten lifli ve kilo yapmıyor. Ben ne zaman beyaz ekmek ya da hamurişi yesem o zaman artı oluyorum.
Bir de şu alerji testlerine iyice taktım kafayı. Pinner test mi yaptırsam diyorum. Migren, mide bağırsak problemi, gaz problemi ani kilo artışı belki de alerji yapan birşeyleri yediğim için bunları yaşıyorum. Dokunan ne ise yemezsen tamamen hayatından çıkarırsan en ideal kilona iniyormuşsun. Ama tabi uygulamakta önemli. Ama taktım kafayı yaptırsam mı bilemedim. Doğru mu gerçekten emin olamıyorum. Hemen karar da vermek istemiyorum malum baya tuzlu..
Canım bahsettiğin ekmek fırınlarda mı var yoksa marketten mi temin etmeliyim?
Pinner testi daha önce de york test olarak okumuştum ben.Evet baya pahalı canım.ilk önce normal deriden ve kandan alerji testlerine baktır.Angelinanın dediği gibi total ıge ye baktır.bi çözüm bulunamazsa son çare olarak pinneri yaptırırsın.Zaten abartı bi fazla kilon kalmadı.veremiyorum diye çok üzülme.önemli olan genel sağlık durumun.
Canim dün ingilizce öğretmeni çıkınca 5 öğrenci sıraları devirmisler. Mudurde sabah bana direkt dün hocam 5 dk erken mi çıktınız dedi bende zil calinca çıktım dedim dersim bostu okuldan çıktım halbuki. Bana direkt işte çocuklar böyle yapmış dedi konuşmama izin vermedi. En son hocam dedim dersim ingulizceydi dedim ben sınıfta değildim dedim o zaman hak verdi ama kırıldımGünaydın canım hayırdır ne oldu öğrencimi velimi problem yarattı allah yardımcın olsun canım dün bende sınıfta öğretmeni beklerken baktım üç dört öğrenci var söz dinlemeyen bir birlerini vuruyorlar çok zor valla işiniz inşallah halledilmeyecek bir problem değildir....
Canım senin oğlanda da daha ufakken süt alerjisi vardı.Sizin ailede genetik yapı alerjik sanırım.o yüzden sende de gıda intoleransı olma ihtimali yüksek.Kendini en rahat hissettiğin günlerdeki beslenme şeklini bi daha düşün canım ne yemiştin ne yememiştinTotal ıge de baktırcam canım. Fazla kilom kalmadı evet ama şu şikayetlerim bitse zaten kilo sorunum da olmaz. Sürekli karnım şişiyor ağrısı da cabasıbenim strese bağlı da olabilir bilemiyorum. Çok stresli oldu benim evlenme düğün nişan süreci. 56 kilo idim evlendim. Kolay kilo alan bir yapım hiç olmamıştı. Ama evlendim bu tarz şikayetlerim yine vardı ve sürekli hastaydım sürekli ishal gribal enf vs vs ve çok kısa sürede 66 olmuştum. Ama önemsemedim. Bir ara 63 oldum sonra yine 66. Sonra hamile kaldım o zaman da ürtiker atağı geçirdim. Doğum yaptığımda zaten uykusuzluk yorgunluk bağışıklık sistemim çöktü yine birden kilo aldım. Aman neyse canım sıkıldı bi gideyim anlatayım bu durumumu doktora da testlerimi yeniletsin belki başka değerlerime de bakar.
Bu arada tambuğday uno denge çiya tohumlu canım.
Anlayıp dinlemeden yorum yapması yanlış ve kırıcı canım tabii.Haklısın,idare ediyoruz işte böyle müdürleri patronlarıCanim dün ingilizce öğretmeni çıkınca 5 öğrenci sıraları devirmisler. Mudurde sabah bana direkt dün hocam 5 dk erken mi çıktınız dedi bende zil calinca çıktım dedim dersim bostu okuldan çıktım halbuki. Bana direkt işte çocuklar böyle yapmış dedi konuşmama izin vermedi. En son hocam dedim dersim ingulizceydi dedim ben sınıfta değildim dedim o zaman hak verdi ama kırıldımbirde sonrasında bu çocuklar akilliydi ne oldu bu yıl bunlara dedi bende bu yiL o sınıfı okutmaya başladım o lafa da alındım çocuklara da üzüldüm kızdım niye yaptınız cevap yok öyle yani canım.. hallettik ama mudur beye kırgınim.
Canım senin oğlanda da daha ufakken süt alerjisi vardı.Sizin ailede genetik yapı alerjik sanırım.o yüzden sende de gıda intoleransı olma ihtimali yüksek.Kendini en rahat hissettiğin günlerdeki beslenme şeklini bi daha düşün canım ne yemiştin ne yememiştin
Canim dün ingilizce öğretmeni çıkınca 5 öğrenci sıraları devirmisler. Mudurde sabah bana direkt dün hocam 5 dk erken mi çıktınız dedi bende zil calinca çıktım dedim dersim bostu okuldan çıktım halbuki. Bana direkt işte çocuklar böyle yapmış dedi konuşmama izin vermedi. En son hocam dedim dersim ingulizceydi dedim ben sınıfta değildim dedim o zaman hak verdi ama kırıldımbirde sonrasında bu çocuklar akilliydi ne oldu bu yıl bunlara dedi bende bu yiL o sınıfı okutmaya başladım o lafa da alındım çocuklara da üzüldüm kızdım niye yaptınız cevap yok öyle yani canım.. hallettik ama mudur beye kırgınim.
Zaten şu stres ve kilo her hastalığın sebebi.Herşeyin altında bu ikisi yatıyor maalesef canım.Stressiz ve üzüntüsüz bir hayat çok zor.Bunu başarabilen var mı bilmiyorum ama en azından minimuma indirmek lazımİşte anlayamıyorum canım aynı şeyleri yesem bazen oluyor bazen olmuyor. Evet genetik sanırım. Annem de birkaç senedir çekiyor bu alerjiyi ama sebebi bulunamadı
ama galiba stres üzüntü tetikliyor. Zaten alerjik bünyemiz bir de stres artınca atak kaçınılmaz..
Canım yaa müdürler ayrı dert veliler başka bi dert bizim öğretmenimiz de drama dersleri için profesyonel birileriyle görüşmüş yedi aylık bir program ve 23 Nisan okuma bayramı için hazırlık olcak kostum onlardan olcak velinin biri sınıf annesine niye öğretmen yaptırmıyor bu çalışmayı demiş cahil kadın aylık 15 TL drama dersi alçak çocuklar biz olumlu baktık büyük oğlumda piyano dersleri alıyor okulunda piyano beynin iki tarafını çalıştırıyormus müzik öğretmeni oğlumdan çok memnunmus bugün ona üstün zekalı olabilirsin sen demiş yani insanlar anlamıyor belki o drama dersleri sayesinde çocuk yeteneğinin farkına varacak sende üzülme canım işini doğru yaptıktan sonra gerisini takma yanlış Bağdat'a da olsa döner haklısın hemde çok haklısın....Canim dün ingilizce öğretmeni çıkınca 5 öğrenci sıraları devirmisler. Mudurde sabah bana direkt dün hocam 5 dk erken mi çıktınız dedi bende zil calinca çıktım dedim dersim bostu okuldan çıktım halbuki. Bana direkt işte çocuklar böyle yapmış dedi konuşmama izin vermedi. En son hocam dedim dersim ingulizceydi dedim ben sınıfta değildim dedim o zaman hak verdi ama kırıldımbirde sonrasında bu çocuklar akilliydi ne oldu bu yıl bunlara dedi bende bu yiL o sınıfı okutmaya başladım o lafa da alındım çocuklara da üzüldüm kızdım niye yaptınız cevap yok öyle yani canım.. hallettik ama mudur beye kırgınim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?