- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.341
Suyu bilmem ama bana menün çok az olmuş gibi geldi meyve kuruyemiş hiç yokMenumu vereyim
Sabah 9 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar peynir
Domates salatalık
Bir ç k cokokrem
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 18 30
bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
İki kaşık tavuk sote
Salata
Su az oldu bugün nekadar içtim tam bilmiyorum
Spor 7 550 adım
Menumu yazicam ama yuregime bi aci oturdu.muge anliya bakiyorum hafta basindan beri 3.5 yasindaki kiz cocugu kayipti yayina cikan komsulari cocugu istismar edip oldurup gommus.Allah kahretsin bin turlu belasini versin.sen evlatlarimizi koru ya rabbim
Menumu vereyim
Sabah 9 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar peynir
Domates salatalık
Bir ç k cokokrem
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 18 30
bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
İki kaşık tavuk sote
Salata
Spor 7 550 adım
Sabah uyaninca
1 hurma 1 ceviz
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
3 adt ceviz
1 tatli kasigi bal
Oglen 13.30
5 adt kofte
1 cay tabagi kadar patates kizartmasi
3.yk yogurt
Ara 15.30
2.adt kuru kayisi
Ara 17
10 adt cig findik
Aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
4 yk ispanak
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
40 dk yuruyus
Egzersizin istirahat gunu...
Menumu vereyim
Sabah: 2 ceviz içi yarım dilim ekmek
KK peynir 1 has yumurta 3 zeytin
Ara: 1 dilim elma
Öğle: 3 kaşık pilav üstü tavuk, 2 lokma tatlısı, 2 bardak ayran(okulda ikramdi)
Ara: Türk Kahvesi avuç içi kuruyemiş
1 mandalina
Aksam 17.45: 2 servis susuz pırasa yemeği
Yarım tabak antep usulü makarna
3 4 çatal kornison turşu,
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bir dilim bitter
2.5 litre su bitki çayları
(Plan dışı gelişen bir menü oldu ölçülü yemeye çalıştım)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Yok
Öğle
Bi kase aşure
Ara
Ihlamur çayı, 1 keçiboynuzu
Akşam
2 yemek kaşığı kuskus, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
Normalde o programı izlemiyirum ama akşam ki haberi gördüm çocuk istismarından bahsediykrdu. Esimle dinledik bir baktim kizimi uyariyir kimseyke konusma bir sey alma diye.Benim kızım 5 yaşında çok kötü oldum Rabbim korusun bütün evlatlarıMenumu yazicam ama yuregime bi aci oturdu.muge anliya bakiyorum hafta basindan beri 3.5 yasindaki kiz cocugu kayipti yayina cikan komsulari cocugu istismar edip oldurup gommus.Allah kahretsin bin turlu belasini versin.sen evlatlarimizi koru ya rabbim
Afiyet olsun canım ara da meyve yeseydin iyi olurdu.Menumu vereyim
Sabah 9 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar peynir
Domates salatalık
Bir ç k cokokrem
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 18 30
bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
İki kaşık tavuk sote
Salata
Spor 7 550 adım
Bana öyle gelmedi kuzum miktarlar ölçülü saatte erkenMenümü yazayım:
Kahvaltı (12 gibi)
2 yumurtalı omlet, kk peynir, birkaç çatal patates kızrt., salatalık, 1 çatal helva, 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini oğlum yedi), 1 dilim tb, yeşilçay
Ara
1 salatalık
Akşam (17:00)
yarım tabak etli nohut, 1 lavaş, 3 çeri domates, yeşillik, 4-5 tane etsiz çiğ köfte
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 bar çikolata
2,5 lt su
Bu ara fazla kaçırıyorum farkındayım düzene gircem inşallah. Biraz bunalımdayım bu havalar beni çok etkiliyor.
Harikasın vallaSabah uyaninca
1 hurma 1 ceviz
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
3 adt ceviz
1 tatli kasigi bal
Oglen 13.30
5 adt kofte
1 cay tabagi kadar patates kizartmasi
3.yk yogurt
Ara 15.30
2.adt kuru kayisi
Ara 17
10 adt cig findik
Aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
4 yk ispanak
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
40 dk yuruyus
Egzersizin istirahat gunu...
Süper irade kilolar korksun sendenKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Yok
Öğle
Bi kase aşure
Ara
Akşam
2 yemek kaşığı kuskus, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, salata
Ara
Suyla birlikte menun de az canim.son bi ara daha ekle istersenMenumu vereyim
Sabah 9 30
İki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc küp kaşar peynir
Domates salatalık
Bir ç k cokokrem
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 18 30
bir kepçe çorba
Biraz kaşık pilav
İki kaşık tavuk sote
Salata
Spor 7 550 adım
Cigkofteler olmasa iyiymis fazla kaciriyorum dedigin onlar heraldeMenümü yazayım:
Kahvaltı (12 gibi)
2 yumurtalı omlet, kk peynir, birkaç çatal patates kızrt., salatalık, 1 çatal helva, 1 dilim ekmeğin kabuğu (içini oğlum yedi), 1 dilim tb, yeşilçay
Ara
1 salatalık
Akşam (17:00)
yarım tabak etli nohut, 1 lavaş, 3 çeri domates, yeşillik, 4-5 tane etsiz çiğ köfte
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 bar çikolata
2,5 lt su
Bu ara fazla kaçırıyorum farkındayım düzene gircem inşallah. Biraz bunalımdayım bu havalar beni çok etkiliyor.
Plan disiysa yine iyi idare etmissin canim.antep usulu makarna nasil tarif verebilir misinMenumu vereyim
Sabah: 2 ceviz içi yarım dilim ekmek
KK peynir 1 has yumurta 3 zeytin
Ara: 1 dilim elma
Öğle: 3 kaşık pilav üstü tavuk, 2 lokma tatlısı, 2 bardak ayran(okulda ikramdi)
Ara: Türk Kahvesi avuç içi kuruyemiş
1 mandalina
Aksam 17.45: 2 servis susuz pırasa yemeği
Yarım tabak antep usulü makarna
3 4 çatal kornison turşu,
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bir dilim bitter
2.5 litre su bitki çayları
(Plan dışı gelişen bir menü oldu ölçülü yemeye çalıştım)
Oglene asure koydugun icin baya az tutmussun menuyu canim ama hersey olculu guzelKahvaltı
Ara
Yok
Öğle
Bi kase aşure
Ara
Akşam
Ara
Bende izlemiyorum canim normalde hep haber kanali aciktir tv de.zaten haberlerde konu dikkatimi cekmisti o programda da islenince hergun izledim.izlemez olaydim bu kadar icime islemezdi acisi heralde.demin namaz sonunda dua ederken hem agladim hem dua ettim tum cocuklara.butterflyin dedigi gibi o cocugun o anlari yasarkenki hali geliyor aklima cektigi aci ve aklimi oynatiyorum resmen.Normalde o programı izlemiyirum ama akşam ki haberi gördüm çocuk istismarından bahsediykrdu. Esimle dinledik bir baktim kizimi uyariyir kimseyke konusma bir sey alma diye.Benim kızım 5 yaşında çok kötü oldum Rabbim korusun bütün evlatları. O caninin de Allah cezasını versin her iki alemde de..
Tabi ki canımSuyla birlikte menun de az canim.son bi ara daha ekle istersen
Cigkofteler olmasa iyiymis fazla kaciriyorum dedigin onlar heralde
Plan disiysa yine iyi idare etmissin canim.antep usulu makarna nasil tarif verebilir misin
Oglene asure koydugun icin baya az tutmussun menuyu canim ama hersey olculu guzel
Aaa supermis yaa tarif de seninmis cok sevindim.resimli falanTabi ki canım
Link atıyorum bak bakalim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Suyla birlikte menun de az canim.son bi ara daha ekle istersen
Cigkofteler olmasa iyiymis fazla kaciriyorum dedigin onlar heralde
Plan disiysa yine iyi idare etmissin canim.antep usulu makarna nasil tarif verebilir misin
Oglene asure koydugun icin baya az tutmussun menuyu canim ama hersey olculu guzel
Bende wc ye cikarma ozelligini cok seviyorum o yuzden yakinda bende yicemÇiğköfte bir kere alınca mecbur bitene kadar yiyorum eşim hiç yemiyor. Aslında bu ara yediğim iyi oldu wc olayım hiç yoktu onun sayesinde kaç kez çıktım
Aaa supermis yaa tarif de seninmis cok sevindim.resimli falanilk firsatta denicem canim enfes gorunuyor
Iyi geceler canım benim22.30 da 1 kase yogurt kuru yedim.bol su ictim uzerine. Birazdan da yaticam insallah.herkese hayirli geceler huzurlu uykular...
Çok geçmiş olsun canım benim de havalar yüzünden sinüzitim iyice azdı. Ilac almadan uyuyamiyirum bazen. Merlin canım benim menüyü görmedin sanırım baya baya fazlaydıBugün çok rahatsızdım mide bulantısı baş ağrısı derken bi dünya ilaç bol limonlu Adaçayı derken daha iyiyim içim üşüyo ama şükür başım daha az ağrıyor menüler bugün şahaneydi fazlalık görmedim inşallah gözden kaçırmamışımdır
çocuk istismarı offffffff kıyamet belirtisi bu nasıl bi sapıklıktır Rabbim cümle çocukları korusun benim 2 kızım var sürekli uyarıyorum kimse özel bölgelere dokunmamalı görmemeli tanıdık yabancı farketmez nasıl bi zaman bilmiyorum sürekli peşlerinde korumayız çocukları özgür bırakmak imkansiz ne kadar kirlendi dünya Rabbim tüm çocukları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?