Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim
Sabah: 2 ceviz içi yarım dilim ekmek
KK peynir 1 has yumurta 3 zeytin

Ara: 1 dilim elma
Öğle: 3 kaşık pilav üstü tavuk, 2 lokma tatlısı, 2 bardak ayran(okulda ikramdi)

Ara: Türk Kahvesi avuç içi kuruyemiş
1 mandalina

Aksam 17.45: 2 servis susuz pırasa yemeği
Yarım tabak antep usulü makarna
3 4 çatal kornison turşu,
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bir dilim bitter
2.5 litre su bitki çayları
(Plan dışı gelişen bir menü oldu ölçülü yemeye çalıştım )

Suyu bilmem ama bana menün çok az olmuş gibi geldi meyve kuruyemiş hiç yok

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık yeşillik, ıhlamur çayı
Ara
Yok
Öğle
Bi kase aşure
Ara
Ihlamur çayı, 1 keçiboynuzu
Akşam
2 yemek kaşığı kuskus, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz yemeği, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş

Offffff inanmıyorum dayanamıyorum böyle haberlere sanki kalbim paramparça oluyor çok kötü oluyorum. Ben böyle olurken Rabbim nasıl dayanıyor of of kopsun kıyamet Allah kahretsin böyle pislkleri!!! İçim yandı ay kafayı yicemmm ne istersin 3,5 yaşındaki çocuktannn çok acı çekmiştir ah yavrum.. En çok bu içimi parçalıyor bnm canı çok yanarak mı öldü diye düşünüyorm Ya KaHhar!

Canım akşama kadar aç bırakmışsın kendini. Akşam da çok az yemişsin. Kan şekerin tansiyonun düşmedi mi? Böyle kendini aç bırakma direnç oluşur uğraşırsın. Gerçi sen öğlen yerdin işin vardı herhalde..

Menün güzel canım akşam ara yapabilirsin bence..

Doyurucu bir gün olmuş canım ama artı yapar mı seni bilemedim. Ödül günü olsun gari afiyet olsun..

Canım sen de azaltmışsın bugün iyice bana çok az geldi. Kereviz çok sağlıklı bir tabak yiyebilirdin.

Normalde o programı izlemiyirum ama akşam ki haberi gördüm çocuk istismarından bahsediykrdu. Esimle dinledik bir baktim kizimi uyariyir kimseyke konusma bir sey alma diye.Benim kızım 5 yaşında çok kötü oldum Rabbim korusun bütün evlatları . O caninin de Allah cezasını versin her iki alemde de..

Afiyet olsun canım ara da meyve yeseydin iyi olurdu.
Bana öyle gelmedi kuzum miktarlar ölçülü saatte erken afiyet olsun.
Harikasın valla
Süper irade kilolar korksun senden

Suyla birlikte menun de az canim.son bi ara daha ekle istersen
Cigkofteler olmasa iyiymis fazla kaciriyorum dedigin onlar heralde

Plan disiysa yine iyi idare etmissin canim.antep usulu makarna nasil tarif verebilir misin

Oglene asure koydugun icin baya az tutmussun menuyu canim ama hersey olculu guzel

Bende izlemiyorum canim normalde hep haber kanali aciktir tv de.zaten haberlerde konu dikkatimi cekmisti o programda da islenince hergun izledim.izlemez olaydim bu kadar icime islemezdi acisi heralde.demin namaz sonunda dua ederken hem agladim hem dua ettim tum cocuklara.butterflyin dedigi gibi o cocugun o anlari yasarkenki hali geliyor aklima cektigi aci ve aklimi oynatiyorum resmen.

Çiğköfte bir kere alınca mecbur bitene kadar yiyorum eşim hiç yemiyor. Aslında bu ara yediğim iyi oldu wc olayım hiç yoktu onun sayesinde kaç kez çıktım

Bugün çok rahatsızdım mide bulantısı baş ağrısı derken bi dünya ilaç bol limonlu Adaçayı derken daha iyiyim içim üşüyo ama şükür başım daha az ağrıyor menüler bugün şahaneydi fazlalık görmedim inşallah gözden kaçırmamışımdır
çocuk istismarı offffffff kıyamet belirtisi bu nasıl bi sapıklıktır Rabbim cümle çocukları korusun benim 2 kızım var sürekli uyarıyorum kimse özel bölgelere dokunmamalı görmemeli tanıdık yabancı farketmez nasıl bi zaman bilmiyorum sürekli peşlerinde korumayız çocukları özgür bırakmak imkansiz ne kadar kirlendi dünya Rabbim tüm çocukları korusun

Çok geçmiş olsun canım benim de havalar yüzünden sinüzitim iyice azdı. Ilac almadan uyuyamiyirum bazen. Merlin canım benim menüyü görmedin sanırım baya baya fazlaydı

Günaydın kizlarrrrrrrr dün akşam yemekli misafirim vardı o nedenle gelemedim menüyü verince dün evet yiyemedim isteyerek olan bi durum değil çok başım ağrıyordu suyuda elimden geldiğince içtim akşam ara falan yapmadım sadece cay içtim ..dün okuma metinlerinde başladık hem ders hem yemek hazırlığı hem temizlik kendimi unuttum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…