- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.361
Geçmiş olsun canım.dinlenemiyorsun tabi vücut savunmasız kalıyor.Hafta sonu iş güç yapma yat dinlenBugün çok rahatsızdım mide bulantısı baş ağrısı derken bi dünya ilaç bol limonlu Adaçayı derken daha iyiyim içim üşüyo ama şükür başım daha az ağrıyor menüler bugün şahaneydi fazlalık görmedim inşallah gözden kaçırmamışımdır
çocuk istismarı offffffff kıyamet belirtisi bu nasıl bi sapıklıktır Rabbim cümle çocukları korusun benim 2 kızım var sürekli uyarıyorum kimse özel bölgelere dokunmamalı görmemeli tanıdık yabancı farketmez nasıl bi zaman bilmiyorum sürekli peşlerinde korumayız çocukları özgür bırakmak imkansiz ne kadar kirlendi dünya Rabbim tüm çocukları korusun
En zor zamanlar heralde ders çalıştırma zamanları.o bile baş ağrısı sebebi canım.sabır isteyen bi durum Allah yardımcısı olsun tüm velilerin...Günaydın kizlarrrrrrrr dün akşam yemekli misafirim vardı o nedenle gelemedim menüyü verince dün evet yiyemedim isteyerek olan bi durum değil çok başım ağrıyordu suyuda elimden geldiğince içtim akşam ara falan yapmadım sadece cay içtim ..dün okuma metinlerinde başladık hem ders hem yemek hazırlığı hem temizlik kendimi unuttum valla
Bende çok kötüyüm canım izliyorum programı ama hep o kız aklımda.hala da bulamadılar gömdüğü yeri.Allah ailesine sabır versin.Kızlar içim kan ağlıyor ırmak bebeğezorla bişiler yemeğe çalıştım ama içim almıyor. Gözünüzü seveyim bırakmayın çocuklarınızı kapının önüne bile. iki saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın çok kötüyüm.. O anne nasıl dayansın..
Evet biraz zor canım helede çocuk hasta ise ağlıyor mizirdaniyor yazmak istemiyor o zaman işler zorlaşıyor şimdi metinleri okuyoruz beş kere sonra kağıda bakmadan yazıyoruz o nedenle baş ağrısı oluyor biraz valla hem biz velilere hem öğretmenlere sabır versin Rabbim onlar okulda bizse evde çabalıyoruz...olsun yeterki o iyi bir eğitim alsın ben yorulmaya razıyım....En zor zamanlar heralde ders çalıştırma zamanları.o bile baş ağrısı sebebi canım.sabır isteyen bi durum Allah yardımcısı olsun tüm velilerin...
Bende izledim sabah birde katil ağlıyor beni vermeyin polise döverler diye adi şerefsiz o minnacık çocuk senin pisliğine nasıl dayandı midem bulandı sabah sabahKızlar içim kan ağlıyor ırmak bebeğezorla bişiler yemeğe çalıştım ama içim almıyor. Gözünüzü seveyim bırakmayın çocuklarınızı kapının önüne bile. iki saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın çok kötüyüm.. O anne nasıl dayansın..
Canım yaa bende sen bahsedince baktım bugün allahım birde mahalleli o katilden için bişey yapmaz o para toplayıp avukat tutcaz demisler Müge anlı nasıl kızıyordu on yıldır o mahalledeymis ve çocuklara ilgisi varmış belkide daha çok çocuk vardır taciz ettiği offf insanlarda allah korkusu kalmamışBende çok kötüyüm canım izliyorum programı ama hep o kız aklımda.hala da bulamadılar gömdüğü yeri.Allah ailesine sabır versin.
Allah bin türlü belasını versin o ve onun gibilerin.Hapiste beslemesinler bide bunu.İnşallah layığını bulur.Gerçekten içim çok acıdı.Canım yaa bende sen bahsedince baktım bugün allahım birde mahalleli o katilden için bişey yapmaz o para toplayıp avukat tutcaz demisler Müge anlı nasıl kızıyordu on yıldır o mahalledeymis ve çocuklara ilgisi varmış belkide daha çok çocuk vardır taciz ettiği offf insanlarda allah korkusu kalmamış
Afiyet olsun canım benim bak vicdan yaptım şimdi :) gözün aydın canım güzel vakitler seni bekliyorUzun bi aradan sonra bugün öğlen salçalı çubuk makarna yedim.Doğru mu yaptım bilmiyorum canım çok çekti inşallah yakarım.Akşama da annemler geliyor.Bu sefer sıkı sıkı tembihledim gelirken sakın börek kek falan getirme diye.Dayanamamış yaprak sarmış neyse börekten iyidir.Hafta sonu benim için zorlu geçecek anlaşılan
Olsun canim ..canın çektiği bedene şifa imiş afiyet olsun ... gözün aydın olsun canım..dikkat edersen bişey iki olmaz kasma kendini kilo alcam diye rahat ol sağlıklı şeyler yapın yiyin seninde için rahat etmiş olurUzun bi aradan sonra bugün öğlen salçalı çubuk makarna yedim.Doğru mu yaptım bilmiyorum canım çok çekti inşallah yakarım.Akşama da annemler geliyor.Bu sefer sıkı sıkı tembihledim gelirken sakın börek kek falan getirme diye.Dayanamamış yaprak sarmış neyse börekten iyidir.Hafta sonu benim için zorlu geçecek anlaşılan
Bende çok kötüyüm canım izliyorum programı ama hep o kız aklımda.hala da bulamadılar gömdüğü yeri.Allah ailesine sabır versin.
Bende izledim sabah birde katil ağlıyor beni vermeyin polise döverler diye adi şerefsiz o minnacık çocuk senin pisliğine nasıl dayandı midem bulandı sabah sabahokula giderken halen arıyorlardı cesedini yavrucagin allahım oğlumu okula bırakırken bile sakın hiç bir veliden bile bişey alma sana soru sormak isterlerse bağır ve sınıfına koş dedim öğretmenine mutlaka anlat dedim sokağa bırakmak surda dursun elini bile bırakmıyorum dünya çok pis hemde çok pis
Sabah 09 30
İki dilim ekmek
Beş dilim sucuk
Uc küp kaşar
Bir çay kaşığı bal
Şekersiz cay
Öğlen 14 30
Altı çatal patates kızartması
Uc küp kaşar
Biraz tel peynir
Bir dilim ekmek
Aksam 18 30
Bir çatal pilav
Bir çatal nohut
Su iki litre
Spor 6065 adım
Aksam canım istemedi aç değilim ara yapmam herhalde şekersiz çay içerim sadece ..
Menumu vereyim
Sabah 06.45: 1 has yumurta kk peynir salatalık
Ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 kase yağsız Yoğurtlu çorba
2 küçük dolma 2 elma dilim patates
Salatalık, 2 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez 2 dilim bitter
Türk Kahvesi
Ara 17.00: 1 bardak süt, küçük muz
Aksam 19.00: ton balıklı salata
2.5 litre su, bitki çayları
salatalıklar bağ bozumu organikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?