Haydi Yine Yeniden...

Onlar için değil eşim bu kadar bencilce ailesini düşünürken ben boşanmayı düşünürken cocuk su anda isteyecegim en son şey diyete yarın kaldığım yerden devam ediyorum kilo verecem kendi sağlığım için ama bu ara sağlıklı düşünemiyorum kafamı yuvamı allak bullak ettiler Allahlarından bulsunlar

Buyu falan mi yaptilar ne.bu kadari fazla cunku.sizleri bilmem ama ben oyle seylere cok inanirim canim

Buyu falan mi yaptilar ne.bu kadari fazla cunku.sizleri bilmem ama ben oyle seylere cok inanirim canim
cidden geçen gün benim aklıma geldi de yazmaya elim varmadı bu kadar da olmaz ki büyü mü yaptırıyorlar bunlar acaba dedim
canoom bunlar da ne allah korkusu ne de merhamet yok ki bence de büyü yaptırma ihtimalleri yüksek
7 ayatel kürsü
10 fatiha
41 felak
41 nas
41 ihlas süresi suya okunup içilir
hatta evin köşe bucağına serpilip şampuanın içine de konur
peygamber efendimize büyü yapıldığın da bu süreleri okuyup büyüyü bozmuşlar rabbim şerlilerin şerrinden korusun

yedim bacım yedim anasını ağlattımsen de 5 kase ben diyim 6 heheheheh

allah zihin açıklığı versin kuzuma da inşallah başarılı olur sınav da

davet etmemiş ki arkadaşın nereye götürücen koca kadınları onlar sana sataşmak için bahane arıyor
bir daha benzer bir şey olduğun da ben gidiyorum de çık eşine de bir kenarda ablalarını çağırmadı ki beni 10 dk çağırdı onları çağırsa hazırlık yapması gerekir ev hali dağınığı olunca çekiniyor ondan tek beni çağırdılar de önden sen bilgilendir ki bacıları gazı veremesin

Olurmuki ne bileyim herşeyi beklerim bunlardan bide beş vakit namaz kılıyorlar

Sürekli abi sana nazar degmis deyip bişeyler okuyup ufluyolar esimin yüzüne soruncada nazar duası okuyoruz diyolar geçen günde mutfakta yemek yapıyorum arkami bi döndüm küçük gorumcem bişeyler okuyup ufluyo napiyosun dedim namaz kıldım dua okuyorim dedi ben yine kötüye yormadim

Son düzenleme:

Amin okurum bu duaları sagol canım

Hersey olabilir canim.kimseye guvenmem ben.sen ekimin dediklerini uygula.evi sirkeli su ile sil dicem ama o cadilar varken bu cok zor.sirke de buyu bozar...
Bes vakit namaz kilmakla olmuyor bu isler.Allah korkulari vicdanlari olsa boyle davranmazlar huzur bozmazlar.ne haci hocalar taniyoruz valla ne haltlar yiyolar.
Onlar okuyosa sende oku canim.yer gok dua ustune demisler.bende esime istedigim birseyi yaptirmak,ikna etmek icin gozlerinin icine bakarak Allahumme Ya vedud okurum.
Sende bunu sık sık yap esine karsi cok etkilidir

Ya Vedud esması Yüce Allah’ın 99 isimlerinin biridir. Bir çok kardeşimizinde bildiği gibi bu esma sevgi ve aşk zikirlerinde de kullanılmaktadır. Bu yazımızda bunun ne derece doğru olduğunu, ya vedud isminin sırlarını, faziletlerini, anlamını, nerelerde ve hangi zühre saatlerinde okunacağını sizlerle paylaşacağız.

Ya vedud esmasının anlamı ‘’Sevilmeye çok layık olan’’anlamındadır. Allah kullarına çok merhametli ve bağışlayıcıdır. Esmaül hüsnaları okumanın faydaları elbette oldukça yüksektir. Nitekim kuran-ı kerim’de En güzel isimler Allah’ındır. O halde ona en güzel isimlerle duan edin buyrulmaktadır.
Bu esma günde 400 defa zikredilirse herkes tarafından sevilir sayılır. Okumayı alışkanlık edip sürekli okuyan kişi başkalarını tesiri altına alır ve etki etmeye başlar
Her gün 270 defa okuyan kişi borçluysa borcundan fakirse fakirlikten kurtulur.

Bir yemeğin üzerine 1000 defa okuyup yenilirse eşiyle birlikte arasındaki muhabbet artar

Okurum canım çok sağol

bende kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 107.3
bu hafta : 107,4
Fark +100 gr

daha fazla bekliyodum ama böyle çıktı ayrıca elim yüzümde çok şiş benim
olsun canım 100 gram çabuk gider sen aynen devam ekmeği azalt biraz daha...
Nasıl evde durumlar,eşinle konuşabildiniz mi hiç?

olsun canım 100 gram çabuk gider sen aynen devam ekmeği azalt biraz daha...
Nasıl evde durumlar,eşinle konuşabildiniz mi hiç?

eşimle konuşmuyoruz ben haksızmışım gibi bana tavır yapıyor bacılarını istemiyorum ya çıldıracam sinirden görümceklerinse keyfine diyecek yok pür neşe geziyorlar anlamıyorum bir insan sırf kendi mutlu olsun diye başkasının hele hele kardeşinin yuvasının huzurunu nasıl bozar bu nasıl bir zihniyettir gerçekten anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…