- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.561
Kizim yarin sinavi var saatlerdir ders calisiyoruz simdi kahvemi içiyorum dua edin teyzeleri
Kıyamam ya sen aci cek onlar umru degil hem neymis oyle diyet cocuk umrumda değil kim icin istiyosun bunlari kendin icin niye onlarin ekmegine yag bal sürüyorsun aynisi olmasada cok benzerlerini bende yasadim simdi kazanan benim hic kimse umrumda değil yatagima yattigimda yanimda uyuyan onemli gerisi viz gelir
Allah zihin acikligi versin canim.eminim cok basarili gecer senin gibi bir anneye sahip cunkuKizim yarin sinavi var saatlerdir ders calisiyoruz simdi kahvemi içiyorum dua edin teyzeleri
Buyu falan mi yaptilar ne.bu kadari fazla cunku.sizleri bilmem ama ben oyle seylere cok inanirim canimYa onların bir tarafının kalkmasına gerek yok biliyorlarki abileri yanlarında ne yaparlarsa yapsınlar abileti onlara inanıyor ben onlari istemeyen taraf oluyorum oysa o kadar anlatıyorumki esime güzellikle tatlulikla yok anasına ve iki tane cadı bacisina hele o ablası ne yapiyor bilmiyorum ona karsi kör esimede diyorum niye körsün bu kadar yüzüme bakıp hiç cevap vermiyor
Izin almak için dememustim haber vermek amaçlı demistim ama buna ragmen esimu doldurmuslar sanki ben onları her yere götürmek zorundaymisim gibi
cidden geçen gün benim aklıma geldi de yazmaya elim varmadı bu kadar da olmaz ki büyü mü yaptırıyorlar bunlar acaba dedimBuyu falan mi yaptilar ne.bu kadari fazla cunku.sizleri bilmem ama ben oyle seylere cok inanirim canim
yedim bacım yedim anasını ağlattımsen de 5 kase ben diyim 6 hehehehehKıyamam ya sen aci cek onlar umru degil hem neymis oyle diyet cocuk umrumda değil kim icin istiyosun bunlari kendin icin niye onlarin ekmegine yag bal sürüyorsun aynisi olmasada cok benzerlerini bende yasadim simdi kazanan benim hic kimse umrumda değil yatagima yattigimda yanimda uyuyan onemli gerisi viz gelir
Himmmm hersey var herseyi yerim ama olcuyu kacirmam diyosun bravo sana
Komik misin sen evde harika asure olurda yenmez mi cokkk desende eskisi gibi yemiyosun sabah zaten yok denecek kadar az o yüzden rahat ol
davet etmemiş ki arkadaşın nereye götürücen koca kadınları onlar sana sataşmak için bahane arıyorYa onların bir tarafının kalkmasına gerek yok biliyorlarki abileri yanlarında ne yaparlarsa yapsınlar abileti onlara inanıyor ben onlari istemeyen taraf oluyorum oysa o kadar anlatıyorumki esime güzellikle tatlulikla yok anasına ve iki tane cadı bacisina hele o ablası ne yapiyor bilmiyorum ona karsi kör esimede diyorum niye körsün bu kadar yüzüme bakıp hiç cevap vermiyor
Izin almak için dememustim haber vermek amaçlı demistim ama buna ragmen esimu doldurmuslar sanki ben onları her yere götürmek zorundaymisim gibi
Buyu falan mi yaptilar ne.bu kadari fazla cunku.sizleri bilmem ama ben oyle seylere cok inanirim canim
cidden geçen gün benim aklıma geldi de yazmaya elim varmadı bu kadar da olmaz ki büyü mü yaptırıyorlar bunlar acaba dedim
canoom bunlar da ne allah korkusu ne de merhamet yok ki bence de büyü yaptırma ihtimalleri yüksek
7 ayatel kürsü
10 fatiha
41 felak
41 nas
41 ihlas süresi suya okunup içilir
hatta evin köşe bucağına serpilip şampuanın içine de konur
peygamber efendimize büyü yapıldığın da bu süreleri okuyup büyüyü bozmuşlar rabbim şerlilerin şerrinden korusun
Hersey olabilir canim.kimseye guvenmem ben.sen ekimin dediklerini uygula.evi sirkeli su ile sil dicem ama o cadilar varken bu cok zor.sirke de buyu bozar...Olurmuki ne bileyim herşeyi beklerim bunlardan bide beş vakit namaz kılıyorlar
Sürekli abi sana nazar degmis deyip bişeyler okuyup ufluyolar esimin yüzüne soruncada nazar duası okuyoruz diyolar geçen günde mutfakta yemek yapıyorum arkami bi döndüm küçük gorumcem bişeyler okuyup ufluyo napiyosun dedim namaz kıldım dua okuyorim dedi ben yine kötüye yormadim
Hersey olabilir canim.kimseye guvenmem ben.sen ekimin dediklerini uygula.evi sirkeli su ile sil dicem ama o cadilar varken bu cok zor.sirke de buyu bozar...
Bes vakit namaz kilmakla olmuyor bu isler.Allah korkulari vicdanlari olsa boyle davranmazlar huzur bozmazlar.ne haci hocalar taniyoruz valla ne haltlar yiyolar.
Onlar okuyosa sende oku canim.yer gok dua ustune demisler.bende esime istedigim birseyi yaptirmak,ikna etmek icin gozlerinin icine bakarak Allahumme Ya vedud okurum.
Sende bunu sık sık yap esine karsi cok etkilidir
olsun canım 100 gram çabuk gider sen aynen devam ekmeği azalt biraz daha...bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 107.3
bu hafta : 107,4
Fark +100 gr
daha fazla bekliyodum ama böyle çıktı ayrıca elim yüzümde çok şiş benim
olsun canım 100 gram çabuk gider sen aynen devam ekmeği azalt biraz daha...
Nasıl evde durumlar,eşinle konuşabildiniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?