- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.581
Gunaydin kilo bildirimimi yapiyim okula gitmem lagzim
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Sabitim takildi kaldi ya deli olcamcanim sikildi gerçekten diyet modundan mi oluyor anlamadimki 72 kabusum olmustu simdide 69
Tartida her hafta ayni sayiyi gormek cok canimi sıkıyor simdi bi 68 falan olsaydim ne guzel olurdu ...masallah sen yine cok iyi toparladin bak yaklastin yine istedigin kiloya ben yerimde sayiyormusum gibi hissediyorum ...galiba artik yasinda cok etkisi var neredeyse 38 olcam artik yas ilerledikce metobolizma cok yavasliyor aman reglim bile azaldiCanım önemli olan kiloyu koruyabilmek. Bak ben aylar öncesinde 65'e düştüm sonra aldım şimdi yine uğraşıyorum vermeye..
Tartida her hafta ayni sayiyi gormek cok canimi sıkıyor simdi bi 68 falan olsaydim ne guzel olurdu ...masallah sen yine cok iyi toparladin bak yaklastin yine istedigin kiloya ben yerimde sayiyormusum gibi hissediyorum ...galiba artik yasinda cok etkisi var neredeyse 38 olcam artik yas ilerledikce metobolizma cok yavasliyor aman reglim bile azaldiyaslaniyorum galiba
Valla yemek bile yapamiyorum son gunlerde dun 9 sayfa sadece matematikten odev yaptik arkali onlu iki fotokopi yazdik.......yemek yapmak bir luks oldu benim icin vakit yok hic birseye yinede elimden geldigince vakit ayirmaya calisiyorum onceden kendime ozel biseyler yapardim simdi kahve bile icemiyorumHayır sakın öyle düşünme benim annem bile istediğinde kilo veriyor. Yediklerine dikkat edip evde düzenli egzersiz yapıyor veriyor. Bir de şeker hastası. İllaki meto yavaşlıyor yaş geçtikçe ama metoyu hızlandırmak bizim elimizde canım. Biraz yoğurt salata tüketebilsen yemeklerinin yanında eminim istediğin kiloya ulaşırsın. Biraz da hareket tabii..Biraz kuru beslendin sen son zamanda. Dünkü menün güzeldi mesela.
Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Uc zeytin
Bi c k cokokrem
Sekersiz cay
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Salata
Iki cin biber
Bir dilim ekmek
Su 1,5 litre oldu icerim daha
Spor 7040 adim attim
Telefonda program var canim secim yapiyorum yuruyus yada kosu bisiklet o ona gore sayiyor kalp atislarim stresim suyum kontrol altinda sende telefonuna indirebilirsin adim sayar yaz oradan indir canim cok faydasi var ... benimki telefonun kendi programi ..Adımlarını nasıl sayıyosun canım
Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine ilaclarini duzenli almaya bak.ve mumkunse dinlen.artindan kurtulursun merak etme ilaclar da odem yapar simdi.iyiles toparlarsin yineKızlar bende olabildiğince artı gözüküyorum 65.7 den 67 gördüm inanılmaz hastayım hayatımda ilk kez bademciğim şişti gece uyumadım desem yeridir dr bi poşet ilaç verdi
Cikolataya uzulmussun ama bu menuye gore hic goze gorunmuyor bile.kahvaltin gec saate kalmis ama canimSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Uc zeytin
Bi c k cokokrem
Sekersiz cay
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Salata
Iki cin biber
Bir dilim ekmek
Su 1,5 litre oldu icerim daha
Spor 7040 adim attim
Cok saglikli ve hafif beslenmissin canim.pasta tolore edilir bu menuyleKahvaltı
Ihlamur Adaçayı karışık
Ara
Mandalina
Öğle
Lahana kabak yeşil mercimekli 1 kase çorba bol limonlu
Ara
Ihlamur çayı, ince bir dilim pasta ( arkadasın doğum günü şerefine)
Aksam
Yarım kase lahana çorbası, 2 yemek kaşığı ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt, az salata
Ara
Bitki çayı yada kahve olabilir
Super menu canim.afiyet olsun...Menümü vereyim
Sabah 2 ceviz 1 has yumurta 1 dilim kek
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık Fas kav
2 kaşık patates kav
2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Aksam 18.15: 1 tabak Fas kav
3 lokma et haşlama
Küçük kase yoğurt az turşu
Ara: 2 ceviz 1 yemek.k kuru üzüm
Bitki çayları ,soda
2.5 litre su
Gecmis olsun canim ada cayi ile gargara yap cok iyi gelir bogazina cok gecmis olsun benim hep siser bagdemcigim acayip eklem agrisi yapiyor bagdemcik dikkat et kendine ..Kızlar bende olabildiğince artı gözüküyorum 65.7 den 67 gördüm inanılmaz hastayım hayatımda ilk kez bademciğim şişti gece uyumadım desem yeridir dr bi poşet ilaç verdi
Menun guzel ama hasta oldugun icin biraz daha yemen gerektigini dusunuyorum corbanda ilginc geldi bana tadi nasil acaba ...afiyet olsun canim ...Kahvaltı
Ihlamur Adaçayı karışık
Ara
Mandalina
Öğle
Lahana kabak yeşil mercimekli 1 kase çorba bol limonlu
Ara
Ihlamur çayı, ince bir dilim pasta ( arkadasın doğum günü şerefine)
Aksam
Yarım kase lahana çorbası, 2 yemek kaşığı ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt, az salata
Ara
Bitki çayı yada kahve olabilir
Bugun benimde aklimdan fasulye kavurmasi gecti ama dunden yemegim vardi menun cok guzel afiyet olsun ..Menümü vereyim
Sabah 2 ceviz 1 has yumurta 1 dilim kek
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık Fas kav
2 kaşık patates kav
2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Aksam 18.15: 1 tabak Fas kav
3 lokma et haşlama
Küçük kase yoğurt az turşu
Ara: 2 ceviz 1 yemek.k kuru üzüm
Bitki çayları ,soda
2.5 litre su
Bol proteinli bir gun olmus afiyet olsun ...Sabah uyaninca
2 kuru kayisi 1 ceviz 2 bardak su
Kahvalti 10
2 haslanmis yumurta
3 adt ceviz
1 tatli kasigi bal
Oglen 14
1 kase kadar domates biberli ciger sote
2 bardak ayran
Ara
1 fincan nescafe
1 dilim bitter cikolata
Ara 17
2 adt ceviz
Aksam 19
1 kase mercimek corba
6-7 adet cinekop
Bol salata
1 kk tahin helvasi
Su 2.5 lt baska ara yapmam cok tokum
Yuruyus yarim saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?