- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.781
Kapisak hemen hemen hepimiz yerimizde sayiyoruz artik sıkı tutalim menulerde af yokEvet bu ara kapışsak hiç fena olmayacak
Valla evet acımasız yorum yapsak daha sıkı tutarız sanki.Herkes eli sopalı olsun bundan sonraKapisak hemen hemen hepimiz yerimizde sayiyoruz artik sıkı tutalim menulerde af yokkacamak yok abooooo angelina cildirdi yaaa yeter aa kendime kiziyorum inemedim ideal kiloma
Kesinlikle canım şu an yediğim miktarlar benim ancak koruma yapmama yarıyor. Üç aşağı 5 yukarı hep aynı yerlerdeyim. Demek ki biraz daha düşmek için miktarları azaltmam lazım . O zaman start verildiBende bende sikicam kemerleri hadi bakalim zorlu bir yaris basliyorr ...
Ya miktarlar azalacak yada fazladan enerji yakılacak.bu da yürüyüş veya sporla tabi ki...Kesinlikle canım şu an yediğim miktarlar benim ancak koruma yapmama yarıyor. Üç aşağı 5 yukarı hep aynı yerlerdeyim. Demek ki biraz daha düşmek için miktarları azaltmam lazım . O zaman start verildi
Hedef belirleyelim mi tomurcugum yıl başına iki ay var iki ay sonra su kiloda olacağım diyeYa miktarlar azalacak yada fazladan enerji yakılacak.bu da yürüyüş veya sporla tabi ki...
Hadi bakalım herkes taşın altına elini koysun yılbaşına kadar olabildiğince fazlalıklardan kurtuluyoruz.Yeni yıla daha fit giriyoruz
sağol gülümmGeçmiş olsun canım eşine ve oğluna.Seni daha iyi anlar artık kendisinde de çıkmış fibromiyalji...
Yeni aldığın kararlar sana iyi gelecek kesinlikle.Sen ölçülü takıldığında bi ilerleme olmuyor.Ne zaman sağlıklı beslenme odaklı yaşıyorsun o zaman eksiler geliyor...
Evet uzun zamandır aynı kilodasın bu da haliyle yıprattı seni.Ağrıların olmasa da azcık spor ekleyebilsen keşke hayatına ama yeteri kadar tempolu ve yoğunsun zaten...
hoşbuldummm:))Hos geldin kacak seniii cokk gecmis olsun esin ve oglusuna ... senin esinde bildigin bebek gibi hic sana firsat vermiyor eniste hep bir pış piş istiyor senin cektigin agrilarin simdi daha cok farkina varir amann erkekler hasta olmasin yaa cekilmiyorlarhimmm birde o stres sinir dedigin sey bende hat safhada canim havadan falan degil beni birinci sinif carpti allahim su cocuk okumaya gecseydi bi yoksa cildirmaya az kaldi kiloya gelince hep yerimizde sayiyoruz artik bir atak yapma zamani geldi
metoyu bozacaksınız kızzzz miktar azaltmayın benceYa miktarlar azalacak yada fazladan enerji yakılacak.bu da yürüyüş veya sporla tabi ki...
Hadi bakalım herkes taşın altına elini koysun yılbaşına kadar olabildiğince fazlalıklardan kurtuluyoruz.Yeni yıla daha fit giriyoruz
yemek miktarı azaltmak yada bazı yiyecekleri çok kısmak metabolizmanın geri dönüşü zor bir şekilde bozulmasına sebep oluyormuş aman dikkatKesinlikle canım şu an yediğim miktarlar benim ancak koruma yapmama yarıyor. Üç aşağı 5 yukarı hep aynı yerlerdeyim. Demek ki biraz daha düşmek için miktarları azaltmam lazım . O zaman start verildi
Canim ben istesemde o kadar kisamam ben yemek yemeyi seviyorum çünküyemek miktarı azaltmak yada bazı yiyecekleri çok kısmak metabolizmanın geri dönüşü zor bir şekilde bozulmasına sebep oluyormuş aman dikkat
Kesinlikle yeterdi diğerleride ölçülü ama en azından birini seçsen sanki daha güzel olurduekim2009 bak bu öğlen yesiklerime bak yarım kase mercimek çorbası 2 krep
2 kaşık pilav ve tavuk fırının 3 te 1 i
Bunu demek istiyorum pilav ve krep olmasada duyardım ama işte o anda doymazmis gibi yedim
Diyetisyen bana daha çok yediriyor 5 ayda zorla 3 kilo verdim o yüzden bu yöntem bana göre değilCanim ben istesemde o kadar kisamam ben yemek yemeyi seviyorum çünküsadece öğle yemeklerim baya çok mesela onu azaltabilirim.
Bugün oğlumun aşısı vardı onu götürdüm o arada hemsireme kan değerlerime bakılabilir miyiz diye sordum. Sağolsun hemen aldı kanlarimi ve kan degerlerime bakacaz. Cuma günü de diywtisyenime gitmeyi düşünüyorum baya oldu gitmeyeli en son gittigimde 75 kiloydum 1 yıl olmuş resmen
Buraya gelip yazdığında daha rahatlıyorsun ama.yoksa hepten bunalacaksın.kime dökeceksin içini.Diyeti de salarsın hem yazmazsan.
Boşanmayı düşünüp de onların ekmeğine yağ sürme.Her gecenin bir sabahı vardır canım.Sen sabret kazanan sen olursun.
Dilediğin zaman gel yaz biz ne sıkılıyoruz nede bunalıyoruz yazdıklarından.
Canim oncelikle gecmis olsun ...buraya gelip yazdiginda rahatliyosun bir nevi terapi gibi dusun bizler sıkılmıyoruz tam tersi bir care bulalim istiyoruz yazmazsan merak ederiz seni diyet menu onemli degil canim istedigin zaman gel yaz kendini kotu hissettiginde yada mutlu oldugunda yaz canim bosanma konusuna gelince mutlulugunu dusun once sen nasil mutlu olacaksan ona gore davran biraz kendini dinle sayili gun gecer gider evde bi yanliz kalin bakalim ayni dusunecekmisin biz her zaman burdayiz canim ...unutma yanliz degilsin seni seven dostlarin var burda ....
Düşünmeye başladım bu ara canım yine.bazen vazgeçiyorum bazen aynada kendimi görünce tekrar karar alıyorum.bazen anestezi korkusu geliyor bazen cesaretleniyorum.bu ay araştırma hastanesine de giderim artık bakalım yine rapora girecek mi.ilk muayeneye gittiğimde raporla olursun demişti doktor ama şimdi baya zayıfladım küçüldüler.Hayırlısı artık,romatoloji doktorumla bir daha konuşayım da ondan sonra net karar alırım...
Tamam kuzum belirleyelim.yarinki bildirimlerde herkes hedef kilosunu da yazsin.ben bi satir daha acar eklerim hepsiniHedef belirleyelim mi tomurcugum yıl başına iki ay var iki ay sonra su kiloda olacağım diyebunları da not edelim listeye listede ne kadar gerceklestirmisiz bakarız
Benimde kisacagim cok birsey yok canim.ekmek pilav makarna zaten yemiyorum.sabah sabit oglen artik tost yada yogurt yemiyorum is yerinde yemek yapiyorum musaitim bu aralar...metoyu bozacaksınız kızzzz miktar azaltmayın bence
spor yürüyüş v.s. olur tabi ki hareketi arttırmak şart
Diyetisyenler gunde 6 dilim ekmek veriyor.hic bana gore degil.biz yillardir tecrube edindik zaten.neyin yarayip neyin yaramadigini cozduk o yuzden sen gibi bende pek diyetisyen yanlisi degilim canimDiyetisyen bana daha çok yediriyor 5 ayda zorla 3 kilo verdim o yüzden bu yöntem bana göre değil
Yok bebegim bu anneleri cildirtma sinavi bakalim kac gunde cildiracaklar he he he valla ogretmeninde isi zor biz bir tane okutuyoruz o her sabah 26 cocugu okutuyor tek tek daha sonra ezbere yazi yazdiriyo sonrada o gun ogrenilecek sesi veriyor takdir ediyorum kadini cok sabirli her gun cocuklari teslim ederken teker teker konusuyor cok fedakar cok sansli benim keratahoşbuldummm:))
acaba veliler için üniversite sınavı bu 1. sınıf kadar zormudur bence değildirrrr ayyh çok stresli allah yardımcın olsun ben oturup ağladığımı bilirim eşim de sinir yapardı kendi çalıştırmaz bana oğlana bağırırdı hep allahtan sizin babanız o konuda sakin :)
cidden yaa genelimiz de takılı kaldık kilo yönünden ne yapsak bilemiyorum artık arada başarı hikayeleri günlükler de falan haftada 1-2 kilo verip 3-5 ayda onlarca kilo verenleri okudukça iyice kendime sinir oluyorum
Yo yo ben daha guzel sayiyorum yerimde ....okul konusunda haklisin veli ogretmen isbirligi ile olur bu isler sana soyle on tane disli veli olsa oburleride heves eder okutur calistirir allah kolaylik versin canim mutsuz olma lutfen ...Yerinde sayma konusunda üzerime tanımıyorum işin kötüsü yemekte istiyorum bide bakıyorum hiç bişey canım istemiyor spor için enerjimde kalmıyor zorlamam lazım artık kendimi biliyorum bu yıl benim için zor geçiyor okul desen öğrencilerim yüzünden çok mutsuzum bu kadar uğraşıyorum bi arpa boyu yol alamıyorum buda benim tüm canlılığımı kaybetmeme sebep oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?