Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel canim begendim gercekten ..afiyet olsun ...

Menumu yazayim gelirim yine okuma ve dikte calismasi yapmamiz lagzim oglus esniyor yine gelirim ..
Sabah 9 30
Peynirli tos tam bugday ekmekli
Sekersiz cay
Dort zeytin
Ara 11 00
Dokuzlu cay
Oglen 14 30
Uc dolma biber minikti ve bulgurlu yaptim
Iki kasik yogurt
Kivircik salata
Ara 15 30
Dibek kahvesi esimin elinden
Bir kucuk bayram cukalatasi
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik yesil fasulye
Kivircik salata
Bir dilim t b ekmek
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 13 570 adim oldu hizli tempoda yurudum

Menum
Sabah: 1 simit 3 Zeytin

Öğle: 1 kepçe çorba 2 krep
3 te 1 tavuk çevirme, 2 kaşık pilav

Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz içi 2 k kayısı

Aksam18.30: avuç içinden az fazla tavuk
3 kaşık yoğurt

Ara olarak kahve ve bitki çayları
1 dilim bitter
2.5 litre su

Super menu canim.hele adimlarini okudukca cok mutlu oluyorum.korksun kilolar bundan sonra

Sabah icin 1 simit fazla canim.yarim yemelisin bence.peynir domates eklersin yanina da.oglende de krep yada pilav olmasa daha iyiydi.neyseki aksamin baya hafif.
Bugun yeni kararlar aldik bakalim bundan sonraki menulerin daha mercek altinda olacak

Harikasın canım 2 aylık hedef ne
Fıstık 69 lar mi

Mükemmel canım kusür yok
Sebzeli ve düzenli bir menü afiyet olsun canım

Süper bi karar güzel bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Senin menünde çok güzel olmuş hele akşam harika afiyet olsun arkadaşım
Sabah ki simit miktarın biraz az olaydı bide öğle krep yada pilavın birini seçeydin daha iyi olacaktı afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı
1 kaşarlı yumurta, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
Tost, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 2 bisküvi, 1 keçiboynuzu
Akşam
4 yemek kaşığı mantı, salata
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz

Kızlar kaynanam cumartesi yada pazar geliyormuş gorumceklerde anaları gelince evlerine gider bende haftaya pazartesiden itibaren diyetime kaldığım yerden devam edecem bu haber çok iyi geldi yaaaaa
Cok guzel bi haber bu ohhh bende rahatladim valla burdan .pazartesi tam gaz bekliyorum ona gore

Gunduz birazcik karbon olmus aksamin super afiyet olsun canim ..

Menun gayet iyi ama cay kahve yanindaki biskuvileri cikarmalisin artik canim hayatindan

Şimdi show haberde gördüm bi kız 1 yılda sağlıklı beslenme ve sporla 50 kilo vermiş şimdi 73 kiloymuş Vuvvvv vuvvvvvvv
Bende instagramda bakiyorum diyet yapanlara kilo verenlere vermis olanlara.hem motive edici oluyor hemde fikir aliyorum yediklerinden.orada da var 1 yilda 53 kg vermis bi bayan.gercekten baskalasim gecirmis

Canim menu genel itibari ile iyi buskivi yerine bir kare bitter yiyebilirsin hem daha saglikli bundan sonra daha sıkı tutalim menulerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…