Haydi Yine Yeniden...

Canim benim ya kiyamam sana ben.tam yaramazlik caglari oglanin.huysuzlanir elbet.toparlanana kadar buraya ara ver istersen.kosturmacanin arasinda yorum yazmak falan zor olur anlarim...

Adimlarda super menu de toparlaniyorsun masallah canim

Fırsat buldukça yazıyorum canım ama yazamadığım zamanlar da k bakmayın olur mu

Aynen öyle canım çok kolay kusan bi çocuk zaten böö dediği an çıkarıyor ne var ne yok.. çok çok aşırı sinirli son zamanlarda
bir de dışarıya düşkün. Bugün bu soğukta dışarı çıkardım öyle bunaltıyor ki anlatamam..

Kahvaltı (10:20)
2 haşl. yumurta, kk süzme peynir, kk ezine peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb (yarısı krem peynirli), 2 çatal helva, çay

Öğle (14:50)
1 kase yağsız makarna(dolu değil)
5-6 kaşık barbunya, salata, 1 bardak ayran

Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 2 ceviz

Akşam (19:00)
3 köfte, 1 bardak ayran

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Bu arada kızlar akşam az yeme sebebim ya da erken yeme sebebim taktik değil. Midem çok rhatsız oluyor karnım çok şişiyor ağrı yapıyor enfeksiyondan beri düzelmedi bu durum

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım dengeli güzel menu

Aksami hafif gecirmen avantaj canim zaten.en cok sabah enerjiye ihtiyacin var.kahvaltilarin saglam ne guzel.

Cok guzel bi haber bu ohhh bende rahatladim valla burdan .pazartesi tam gaz bekliyorum ona gore

Ben daha tam rahatlayamiyorum gidişlerini bi göreyim ondan sonra bayram edecem

2 mil leslie ve pesine egzersiz programi yapildi.dusumu aldim cay iciyorum simdi

Ooooh sedan olsun canım

Allahhhh super bir haber bu oh ohh hadi tam gaz bekliyoruz seni

Ayyy inşallah çünkü sabrım taşmak üzereydi

Hayatımdan bir ay caldilar Allaha havale ediyorum

Ben yarınki tartıda kesin tartıda çıkacak çünkü sinirden yedikce yiyorum biliyorum yanlış ama çelikten sinir olsa dayanmaz valla
Bu hafta onlar gidene kadar bu stres hali devam edecek haliyle.olabildigince dikkat etmeye calis ama bu hafta boyle gecsin pazartesi tam gaz bomba menulerle bekliyoruz seni

Bu hafta onlar gidene kadar bu stres hali devam edecek haliyle.olabildigince dikkat etmeye calis ama bu hafta boyle gecsin pazartesi tam gaz bomba menulerle bekliyoruz seni

Evet canım ya da dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor akşamdan beri gorsen suratları beş karış benimle konuşmuyorlar hiç umurumda değil ama eve negatif enerji yayiyorlar

sara_28 canım çok sevindim şükür valla gitsinlerde sende bi rahat nefes al o zaman her şey daha güzel olur

Ayyy evet canım gerçekten bazen bogulacak mış gibi oluyorum bunların yüzünden panik atak hastası olacam

Rahatlari keyifleri yerindeydi tabii uzulurler.hih yeter kaldiklari evli evine koylu koyune...
Yine Allah gecinden versin kayinvalidene bisey olsa o zaman sen yandin ki ne yandin

Rahatlari keyifleri yerindeydi tabii uzulurler.hih yeter kaldiklari evli evine koylu koyune...
Yine Allah gecinden versin kayinvalidene bisey olsa o zaman sen yandin ki ne yandin

Herkes aynı şeyi söylüyorda o zaman eşim ya bir çözüm bulacak yada beni unutacak çünkü bu bir ay bile ömrümden ömür götürdü kaldıki bu insanlarla aynı evde yasamak ömrümü götürürki anam beni bunlar için doğurmadı şimdi dure belirli diye bisey demedim ama devamı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…