- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.821
Cok guzel canim toplamda kac dk oldu sporun ...2 mil leslie ve pesine egzersiz programi yapildi.dusumu aldim cay iciyorum simdi
Canim benim ya kiyamam sana ben.tam yaramazlik caglari oglanin.huysuzlanir elbet.toparlanana kadar buraya ara ver istersen.kosturmacanin arasinda yorum yazmak falan zor olur anlarim...
Adimlarda super menu de toparlaniyorsun masallah canim
Ayyy 2 yas senromu bazi cocuklar cok yogun yasiyo duygularini seninkide oyle galiba boyle onu sakinlestirecek bitki caylari versen belki iyi gelir yeme olayina takilma canim cani isteyince yer hicc yorma kendini yediriyim derken dahada inatlasiyolar sonuc orta yere kusuveriyolar benim ufaklik seninki gibiydi allahim nasil sabretmisim simdide baska problemlercocuk buyutmek zor zanaat canim allah sabir versin hepimize ...
1 saati buldu canim egzersiz hareketleriyle birlikte.firsat buldukca leslie yapip isinacagim once.2 mille basladim vakit olursa 3 de yaparimCok guzel canim toplamda kac dk oldu sporun ...
Afiyet olsun canımKahvaltı
1 kaşarlı yumurta, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
Tost, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 2 bisküvi, 1 keçiboynuzu
Akşam
4 yemek kaşığı mantı, salata
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
Afiyet olsun canım dengeli güzel menuKahvaltı (10:20)
2 haşl. yumurta, kk süzme peynir, kk ezine peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb (yarısı krem peynirli), 2 çatal helva, çay
Öğle (14:50)
1 kase yağsız makarna(dolu değil)
5-6 kaşık barbunya, salata, 1 bardak ayran
Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 2 ceviz
Akşam (19:00)
3 köfte, 1 bardak ayran
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
Bu arada kızlar akşam az yeme sebebim ya da erken yeme sebebim taktik değil. Midem çok rhatsız oluyor karnım çok şişiyor ağrı yapıyorenfeksiyondan beri düzelmedi bu durum
Aksami hafif gecirmen avantaj canim zaten.en cok sabah enerjiye ihtiyacin var.kahvaltilarin saglam ne guzel.Kahvaltı (10:20)
2 haşl. yumurta, kk süzme peynir, kk ezine peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb (yarısı krem peynirli), 2 çatal helva, çay
Öğle (14:50)
1 kase yağsız makarna(dolu değil)
5-6 kaşık barbunya, salata, 1 bardak ayran
Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 2 ceviz
Akşam (19:00)
3 köfte, 1 bardak ayran
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
Bu arada kızlar akşam az yeme sebebim ya da erken yeme sebebim taktik değil. Midem çok rhatsız oluyor karnım çok şişiyor ağrı yapıyorenfeksiyondan beri düzelmedi bu durum
Cok guzel bi haber bu ohhh bende rahatladim valla burdan.pazartesi tam gaz bekliyorum ona gore
2 mil leslie ve pesine egzersiz programi yapildi.dusumu aldim cay iciyorum simdi
Allahhhh super bir haber buoh ohh hadi tam gaz bekliyoruz seni
Şükürler olsun inan çok sevindim
Bu hafta onlar gidene kadar bu stres hali devam edecek haliyle.olabildigince dikkat etmeye calis ama bu hafta boyle gecsin pazartesi tam gaz bomba menulerle bekliyoruz seniBen yarınki tartıda kesin tartıda çıkacak çünkü sinirden yedikce yiyorum biliyorum yanlış ama çelikten sinir olsa dayanmaz valla
crnsny yaziyorsun canim.ben oylesine bi hesap actim.hic takipcim yok takip ettigim kimse de yokCanim kim.o bende takip edeyim
Bu hafta onlar gidene kadar bu stres hali devam edecek haliyle.olabildigince dikkat etmeye calis ama bu hafta boyle gecsin pazartesi tam gaz bomba menulerle bekliyoruz seni
sara_28 canım çok sevindim şükür valla gitsinlerde sende bi rahat nefes al o zaman her şey daha güzel olur
Rahatlari keyifleri yerindeydi tabii uzulurler.hih yeter kaldiklari evli evine koylu koyune...Evet canım ya da dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor akşamdan beri gorsen suratları beş karış benimle konuşmuyorlar hiç umurumda değil ama eve negatif enerji yayiyorlar
Ayyy evet canım gerçekten bazen bogulacak mış gibi oluyorum bunların yüzünden panik atak hastası olacam
Rahatlari keyifleri yerindeydi tabii uzulurler.hih yeter kaldiklari evli evine koylu koyune...
Yine Allah gecinden versin kayinvalidene bisey olsa o zaman sen yandin ki ne yandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?