- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.841
Kopyalarken sıkıntı oldu galiba canım.Düzeltiyorum şimditomurcukkk canım listede geçen haftaki kilolar görünmüyor şimdi dikkatimi çekti :)
Günaydın canımGünaydın herkese
En son 107,4 canım bildirimin.108 isen 600 gram almışssın o kadar da vahim değil yaniKizlar ben sabah tartilfim 108 kiloyum birbuçuk kilo civari almışım yılbaşına kadar hedefim 100 kilonun altina inmek
Harikasın canım reglin de sokulunce çok daha iyi olacakGelelim benim bildirime...
Dün tartıldığımda tam 1 kg artıdaydım bu sabah 72,2 çıktım yine ohh şükür geçen haftayla sabitledim.Nasıl bir ödemim vardı ise artık 1 kilo fazla görmüştüm... Dünkü mücadelem işe yaramış
Hedefim yılbaşına kadar 67 kg... Aslında 8 hafta var daha her hafta 0,5 kg dan 4 kg yapar ama ben 67 gördüğümde tam 50 kg vermiş olacağım diyet serüvenimde... O yüzden 67 benim için çok önemli bir rakam
Kuzum sen 5 kilo bende 4 kilo dedim bence vereczHedefimi çok mu yüksek tuttum ben acaba yaa
600 gr bir şey değil canım. menu verince daha iyi oluyor menüleri vermeye ve su içmeye devamKizlar ben sabah tartilfim 108 kiloyum birbuçuk kilo civari almışım yılbaşına kadar hedefim 100 kilonun altina inmek
Vaaaaavvv süper süper süperGeçen hafta 67 idim
Bu hafta 65.2
Canim son iki günkü menulerin çok.güzeldi o düzende devam etmelisin bence. Birde sabahları ve öglenleri 1 er dilim ekmek yeterli olur bence. Akşamları ekmek hiç olmasın o zaman bence olacakGunaydin soguk havada yurudum geldim disarisi buz buz
Gelelim kiloya
Gecen hafta 69
Bu hafta 69 .9
+900
Cok moralim bozuldustres stres sonuc bu napiyim ben acmi gezeyim anlamadimki hic yurumesem 7000 adim atiyorum gunluk menumde ortada cok üzgünüm hedef belirmeye gelince 68 diyim bende iki kilo verememde bu stresle adi konsun diye yaziyim dedim cok yorgunum ve ciddi usudum sicak cay bile isitmadi beni
67.9 goreyim yeter o zaman 4 kg gibi bir rakam vermem gerekiyorKuzum sen 5 kilo bende 4 kilo dedim bence verecz
Neyse ki 7 gormemissin canim.cok moralini bozma.senin de regl donemin yakindi sanirim ayni zamanlarda olmuyor muyduk.bence haftaya cok guzel eksi gelecek sendenGunaydin soguk havada yurudum geldim disarisi buz buz
Gelelim kiloya
Gecen hafta 69
Bu hafta 69 .9
+900
Cok moralim bozuldustres stres sonuc bu napiyim ben acmi gezeyim anlamadimki hic yurumesem 7000 adim atiyorum gunluk menumde ortada cok üzgünüm hedef belirmeye gelince 68 diyim bende iki kilo verememde bu stresle adi konsun diye yaziyim dedim cok yorgunum ve ciddi usudum sicak cay bile isitmadi beni
Supersin canim tebrikler...Geçen hafta 67 idim
Bu hafta 65.2
Hedef ne canım yılbaşına kadar ?Geçen hafta 67 idim
Bu hafta 65.2
Ah kuzum kıyamam sana ya.tekrardan geçmiş olsun.inşallah sonuçların iyi çıkar yüzün güler şifanı bulursun bir an önceSelamlar..
Geçen hafta: 66,6
Şu anda da sabitim.
Aslında dün eksideydim ama neyse artık bu kabızlığa rağmen buna da şükür. Doktordan daha yeni geldim. Allah kimseyi düşürmesin. Bir sürü tahlil istedi. İki elim de tahlil tüpüyle doldu şok oldum. 3 idrar istedi, 2 gaita, 2 kan.. Uzun süreli antibiyotik kullanımı bağırsaklardaki yararlı bakterileri de yok edermiş ondan olabilir kabızlık dedi. Gaz şişkinlik de buna bağlı olabilir dedi. Bu ara 5 dakikada bir idrara çıkıyorum sırt bel ağrısından mahvoldum haliyle 3 tane idrar tahlili istedi. Enfeksiyon böbreklere çıkarsa bel sırt ağrısı yaparmış. Ama ortopediye de gidicem.
bu hafta 99.8ekim2009 geçen hafta izinli yazdım bu hafta bildirim yapacak mısın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?