- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.861
gülüm canın çekiyorsa o anda ağzına bir lokmayı alıp diğer yemeğe devam etmek sonra nasıl olsa yerim bu pilavı yada krepi demek cidden nefsi körletiyor sadece o anda azcık sabırlı olup bunu hatırlamak lazımekim2009 bak bu öğlen yesiklerime bak yarım kase mercimek çorbası 2 krep
2 kaşık pilav ve tavuk fırının 3 te 1 i
Bunu demek istiyorum pilav ve krep olmasada duyardım ama işte o anda doymazmis gibi yedim
enerjimiz çekilmiş bizim gülüm senin daha çok çekilmişYerinde sayma konusunda üzerime tanımıyorum işin kötüsü yemekte istiyorum bide bakıyorum hiç bişey canım istemiyor spor için enerjimde kalmıyor zorlamam lazım artık kendimi biliyorum bu yıl benim için zor geçiyor okul desen öğrencilerim yüzünden çok mutsuzum bu kadar uğraşıyorum bi arpa boyu yol alamıyorum buda benim tüm canlılığımı kaybetmeme sebep oluyor
en doğru karar her yemekten yememek ben senelerdir desem yeridir sofradaki seçtiğim yemekleri yiyorum çoğunun tadına bile bakmadan bitiyor böyle yapmasam hooop diye şişiyorum hemenTamam kuzum belirleyelim.yarinki bildirimlerde herkes hedef kilosunu da yazsin.ben bi satir daha acar eklerim hepsini
Benimde kisacagim cok birsey yok canim.ekmek pilav makarna zaten yemiyorum.sabah sabit oglen artik tost yada yogurt yemiyorum is yerinde yemek yapiyorum musaitim bu aralar...
Tavafukun dedigi gibi benim de aksamlardan bir cesit azaltmam lazim.mesela bu aksam tarhana corbasi,kiyamli yesil mercimek yemegi,yumurtali ispanak,karalahana sarma ve salata vardi.tabi kuskus falan da vardi o turleri saymiyorum.eskiden olsa ispanagi da yerdim ama bugun tarhana salata ve karalahanadan yedim sadece.her cesitten almicam artik
cidden valla ben hep derim öğretmenlik her kesin harcı değil bana 20-30 bin verseler ana okulu yada ilk okul öğretmeni yine de olmam ben yapamam sabrım yok :))Yok bebegim bu anneleri cildirtma sinavi bakalim kac gunde cildiracaklar he he he valla ogretmeninde isi zor biz bir tane okutuyoruz o her sabah 26 cocugu okutuyor tek tek daha sonra ezbere yazi yazdiriyo sonrada o gun ogrenilecek sesi veriyor takdir ediyorum kadini cok sabirli her gun cocuklari teslim ederken teker teker konusuyor cok fedakar cok sansli benim kerata
Kızlar kaynanam cumartesi yada pazar geliyormuş gorumceklerde anaları gelince evlerine gider bende haftaya pazartesiden itibaren diyetime kaldığım yerden devam edecem bu haber çok iyi geldi yaaaaa
inşallah böbreklere çıkmamıştır enfeksiyon rabbim şifanı tez zaman da verir inşallahSelamlar..
Geçen hafta: 66,6
Şu anda da sabitim.
Aslında dün eksideydim ama neyse artık bu kabızlığa rağmen buna da şükür. Doktordan daha yeni geldim. Allah kimseyi düşürmesin. Bir sürü tahlil istedi. İki elim de tahlil tüpüyle doldu şok oldum. 3 idrar istedi, 2 gaita, 2 kan.. Uzun süreli antibiyotik kullanımı bağırsaklardaki yararlı bakterileri de yok edermiş ondan olabilir kabızlık dedi. Gaz şişkinlik de buna bağlı olabilir dedi. Bu ara 5 dakikada bir idrara çıkıyorum sırt bel ağrısından mahvoldum haliyle 3 tane idrar tahlili istedi. Enfeksiyon böbreklere çıkarsa bel sırt ağrısı yaparmış. Ama ortopediye de gidicem.
Yılbaşına kadar hedef ne canım? 2 ay var önümüzde.bakalım hedefler tutacak mıbu hafta 99.8
önceki hafta 100. 6 dıydı galiba
Ah kuzum kıyamam sana ya.tekrardan geçmiş olsun.inşallah sonuçların iyi çıkar yüzün güler şifanı bulursun bir an önce
97 olsam çoook güzel olur :))Yılbaşına kadar hedef ne canım? 2 ay var önümüzde.bakalım hedefler tutacak mı
inşallah böbreklere çıkmamıştır enfeksiyon rabbim şifanı tez zaman da verir inşallah
bağırsaktaki yararlı bakterilerin miktarını en iyi yoğurt yiyerek düzenleyebiliriz her öğün de yesek ya şu mübareği
kabızlık htta kronik kabızlık için kuru erikli bir formül vardı bende nereye yazdıysam bi bakayım
idrar yani tit tahlilinden belli ve kandan bakınca anlıyorlar gülüm inşallah böbreklere çıkmamıştır yoksa yine antibiyotiğe devam etmen gerekir ama tedavisi olan bir şey allahtan buna şükür diyip şifayı allahtan istiycezDoğru diyorsun canım.. Böbreklere çıktığını nasıl anlayacaklar peki? Sonucumu yazdım.
Canim bir dilim ekmekle nasil doyacam sabah ben sizin gibi yumurta yiyemiyorumki yedigim sınırlı siz yeri geliyor ekmek hic yemeyip iki yumurta yiyorsunuz tabi tok tuttugu icin ekmege ihtiyac duymuyorsunuz ama ben yiyememkiHarikasın canım reglin de sokulunce çok daha iyi olacak
Kuzum sen 5 kilo bende 4 kilo dedim bence verecz
600 gr bir şey değil canım. menu verince daha iyi oluyor menüleri vermeye ve su içmeye devam
Vaaaaavvv süper süper süperhaftaya 64 ler inşallah
Canim son iki günkü menulerin çok.güzeldi o düzende devam etmelisin bence. Birde sabahları ve öglenleri 1 er dilim ekmek yeterli olur bence. Akşamları ekmek hiç olmasın o zaman bence olacak
İdrar kültürü yaptır canım.Hangi antibiyotiğe duyarlı olduğuna bakıyorlardı sanırım.Bende de var hep lökositAmin canım amin hazirandan bu yana çekiyorum sürekli birşeyAllah beterinden korusun ama yine de bunalıyor insan.. İdrar sonucu çıkmış baktım şimdi netten de lökosit 24, eritrosit 2 koyu renkle yazılmış. Renk de çok bulanık. var mıdır öneri?? Daha önce az vardı tek kullanımlık içtim geçmemiş ilerlemiş demek ki. Su da çok içiyorum yahu nerden geldi bu başıma aylardır geçmiyor. Önceden hiç olmamıştı idrar yolu enf. Hatta hamilelikte bile yaşamadım.
Bak canım çok değil 1 ay sonra boşuna kendini yiprattigini anlayacaksın. Biz ne öğrenciler gördük aile si ilgilenmeyen kendi kötü durumda olan. Onlar bile okudu yazdı senin oğlun evvel Allah in izniyle havada karada okuyup yazacak. Bu kadar yıpratma kendini hele sinirlenip yiyip kendine sakin kötülük yapma..Cokkkk sinirliyimm cok dun okadar calisma okuma cope gitmis siniftan hic kimse ezbere yazamamis allahim suan sinirden olebilirim okuyamiyor sok oldum dun okuyan cocuk bugun okumuyor n sesi girdi araya hersey karisti l sesiyle karistiriyorlarmis su an dunyalari yemek istiyorum aglamak istiyorumbir suru yazi var okutulup yazilacak ofkelenmeden nasil olcak basima agrilar girdi
O zaman iki dilim yiyeceksen bile diğer öğünlerde tuketmezsin canım özellikle akşamCanim bir dilim ekmekle nasil doyacam sabah ben sizin gibi yumurta yiyemiyorumki yedigim sınırlı siz yeri geliyor ekmek hic yemeyip iki yumurta yiyorsunuz tabi tok tuttugu icin ekmege ihtiyac duymuyorsunuz ama ben yiyememkibilmiyorum denerim ama yappamam gibi geliyor
Zamanla olur canım herşey.sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.evde okuyormuş bak ne güzel.okulda heyecan yapıyordur belki.napsın çocuklar ya hiç kıyamıyorum hele şu el yazısı olayına diyecek bir şey bulamıyorum.biz el yazısını güzel yazı dersinde görürdük.şimdi birde sadece harfin sesi çıkarılıyor.o da tuhaf geliyor bana.ne ke falan derdik şimdi n k şeklinde öğretiliyor.Cokkkk sinirliyimm cok dun okadar calisma okuma cope gitmis siniftan hic kimse ezbere yazamamis allahim suan sinirden olebilirim okuyamiyor sok oldum dun okuyan cocuk bugun okumuyor n sesi girdi araya hersey karisti l sesiyle karistiriyorlarmis su an dunyalari yemek istiyorum aglamak istiyorumbir suru yazi var okutulup yazilacak ofkelenmeden nasil olcak basima agrilar girdi
Bencede akşamdan makarna pilav ve ekmek kısaca karbonhidrat çıkartılmalıO zaman iki dilim yiyeceksen bile diğer öğünlerde tuketmezsin canım özellikle akşam
Bugun bisey olmus canim Nalani okuyamiyor elan diyor kac kere tekrar ettik yaziyoruz durup durup elan diyor cildiracam gercekten dun okumustu bugun hop ucmus hepsi ..simdi goz yaslari icinde ne yazdiginin farkinda olmadan yaziyorBak canım çok değil 1 ay sonra boşuna kendini yiprattigini anlayacaksın. Biz ne öğrenciler gördük aile si ilgilenmeyen kendi kötü durumda olan. Onlar bile okudu yazdı senin oğlun evvel Allah in izniyle havada karada okuyup yazacak. Bu kadar yıpratma kendini hele sinirlenip yiyip kendine sakin kötülük yapma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?