- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.881
Canim onun da üzerine gitme de ki bak oğlum ikimizde çok.üzüldük sen bugün biraz dinlen düşün yarın kaldığımız yerden devam edelim de. Stres altında ders çalıştırmak da anlamak da çok zor bugün mola verinBugun bisey olmus canim Nalani okuyamiyor elan diyor kac kere tekrar ettik yaziyoruz durup durup elan diyor cildiracam gercekten dun okumustu bugun hop ucmus hepsi ..simdi goz yaslari icinde ne yazdiginin farkinda olmadan yaziyorbugun bitsin istiyorum
Canim el yazisinda hic sikintimiz yok ogretmenimiz mukemmel bir yazi asla istemiyor sadece okusunlar yazi onemli degil diyor sesler bir birine girmis durumda n sesi ile l sesini karistiriyorlarmis simdi okuyamiyorum diye agliyor bende sinirden aglicam simdi ne guzel okuyodu cocuk ne olduki boyle anlamadimZamanla olur canım herşey.sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.evde okuyormuş bak ne güzel.okulda heyecan yapıyordur belki.napsın çocuklar ya hiç kıyamıyorum hele şu el yazısı olayına diyecek bir şey bulamıyorum.biz el yazısını güzel yazı dersinde görürdük.şimdi birde sadece harfin sesi çıkarılıyor.o da tuhaf geliyor bana.ne ke falan derdik şimdi n k şeklinde öğretiliyor.
Ahh ah nerde o eski fiş defterli günler
Bende cok istiyorum mola vermeyi ama odev bunlar canim yapmasi gerekiyo extra bisey yaptirmiyorum cok bunaldi o da okuyamadigi yaziyi nasil bakmadan yazdircam iki sayfa var altisar satirlik biz nerde yanlis yaptik ki bugun okuyamiyor .. bugun cok yiprandik ikimizde dahada sesler cogaldikca isler karisacakCanim onun da üzerine gitme de ki bak oğlum ikimizde çok.üzüldük sen bugün biraz dinlen düşün yarın kaldığımız yerden devam edelim de. Stres altında ders çalıştırmak da anlamak da çok zor bugün mola verin
Aksamlari cok nadir ekmek yiyorum ama pilav oluyo o zamanda aslinda kople atacaksin karbonu hayattanda olmuyo iste helede stresliysem ekmekten cikariyorum acisiniO zaman iki dilim yiyeceksen bile diğer öğünlerde tuketmezsin canım özellikle akşam
Haklisin canim benim genelde iki kasik hep oluyo bir sekilde yeniyor dun esimle tartistik bu konuda tutturdu fasulyenin yanina pilav diye bende kizdim yok pilav milav yenmiyecek bundan sonra dedim soylendi bana hep onun yuzunden pilavsiz hic bisey yemez ..dun ekmek icinde kizdim bu ne ya as evi gibi dedim herkes benim verdigim ekmek disinda yemiycek ekmek dedim siki yonetim ilan ettim az once aradi naptiniz diye sinirli oldugumu gorunce bisey deme cocuga dedi bende uzaktan kolay calistir aksama kadar gor gununu dedim telefonu kapadi bir postada onla tartisiriz aksamBencede akşamdan makarna pilav ve ekmek kısaca karbonhidrat çıkartılmalı
Tevafukun dediği gibi biraz mole verin kafası dağılsın başka oyunlar oynayın birlikte.defter kalem görmesin bikaç saat.sana da iyi gelecektirCanim el yazisinda hic sikintimiz yok ogretmenimiz mukemmel bir yazi asla istemiyor sadece okusunlar yazi onemli degil diyor sesler bir birine girmis durumda n sesi ile l sesini karistiriyorlarmis simdi okuyamiyorum diye agliyor bende sinirden aglicam simdi ne guzel okuyodu cocuk ne olduki boyle anlamadimbildigimiz hersey gitmis ....
Buyur burdan yak birde tartışma stresi eklenecek şimdi.tabi artı olursun ödem olursun.az rahat bırak kendini bu kadar kasma.okuyamıyorsa okuyamıyor canım eninde sonunda alışacak.kocanı neden kırıyorsun kiHaklisin canim benim genelde iki kasik hep oluyo bir sekilde yeniyor dun esimle tartistik bu konuda tutturdu fasulyenin yanina pilav diye bende kizdim yok pilav milav yenmiyecek bundan sonra dedim soylendi bana hep onun yuzunden pilavsiz hic bisey yemez ..dun ekmek icinde kizdim bu ne ya as evi gibi dedim herkes benim verdigim ekmek disinda yemiycek ekmek dedim siki yonetim ilan ettim az once aradi naptiniz diye sinirli oldugumu gorunce bisey deme cocuga dedi bende uzaktan kolay calistir aksama kadar gor gununu dedim telefonu kapadi bir postada onla tartisiriz aksam
Simdi verdik molayi yarim saat anca canim yoksa odev yetismez okumalar kalir okumalar en az on kere yapilmaliki okuyabilsin biz n sesine gecince cok fazla yazmadik ondan oldu galiba daha yeni gectik yani onumuzde i sesi var oda cuma verilir 1 hafta birde onla ugrasTevafukun dediği gibi biraz mole verin kafası dağılsın başka oyunlar oynayın birlikte.defter kalem görmesin bikaç saat.sana da iyi gelecektir
Haklisin galiba ofkemle ortaligi yikiyorum cocuga kizmamak icin kendimi tutuyorum ona patliyorum yada buyuge catiyorum stres kilo yapar dimi yandim benBuyur burdan yak birde tartışma stresi eklenecek şimdi.tabi artı olursun ödem olursun.az rahat bırak kendini bu kadar kasma.okuyamıyorsa okuyamıyor canım eninde sonunda alışacak.kocanı neden kırıyorsun ki
Canim ilk iki grupta bunların yaşanması çok normal ondan sonra çözülecek sen ona hiç görmediği harf olan metin versen bile okuyacak. Bu ne sesi diyecek sen h diyeceksin o devam edecek. Şu an gerginsiniz ve her iki tarafta hele de çocuk iptal oluyor ogrencilerimden biliyorum. Bırak bugunde odev yetismesin dünyanın sonu değil 1 gün odev yapmadı diye okuyamayacak değil. Önemli olan onun ve senin sağlığın. Okula yeni alismisken yapma bence.Simdi verdik molayi yarim saat anca canim yoksa odev yetismez okumalar kalir okumalar en az on kere yapilmaliki okuyabilsin biz n sesine gecince cok fazla yazmadik ondan oldu galiba daha yeni gectik yani onumuzde i sesi var oda cuma verilir 1 hafta birde onla ugras
Ara verdik canim oyun oyna sen dedim gercektenmi dedi bende mutfakla ugrastim azicik yanima gelmis odevimi ne zaman yapicaz dedi ben okuyum kendi kendime dedi baktim okuyor az az onun ici rahat etmiyorki yaptirmiycaktim ama yapmak istiyor mola vermek iyi geldi onada banada simdi tekrar oturduk okuma yapiyoruz birazdan deftere yazicaz bakalim ..destegin icin tesekkurler gercekten iyi geldi tomurcugumla ikiniz destek oldunuz saolun kizlar ....Canim ilk iki grupta bunların yaşanması çok normal ondan sonra çözülecek sen ona hiç görmediği harf olan metin versen bile okuyacak. Bu ne sesi diyecek sen h diyeceksin o devam edecek. Şu an gerginsiniz ve her iki tarafta hele de çocuk iptal oluyor ogrencilerimden biliyorum. Bırak bugunde odev yetismesin dünyanın sonu değil 1 gün odev yapmadı diye okuyamayacak değil. Önemli olan onun ve senin sağlığın. Okula yeni alismisken yapma bence.
Oh beee sevindim gerçektenAra verdik canim oyun oyna sen dedim gercektenmi dedi bende mutfakla ugrastim azicik yanima gelmis odevimi ne zaman yapicaz dedi ben okuyum kendi kendime dedi baktim okuyor az az onun ici rahat etmiyorki yaptirmiycaktim ama yapmak istiyor mola vermek iyi geldi onada banada simdi tekrar oturduk okuma yapiyoruz birazdan deftere yazicaz bakalim ..destegin icin tesekkurler gercekten iyi geldi tomurcugumla ikiniz destek oldunuz saolun kizlar ....
D Deligonul783
akşamdan hazırlanıp sabah aç karnına önce suyu sonra meyvesi cevizi yeniyor
2 bardak su
1 çubuk tarçın
1 dilim limon
3 kuru erik
2 tane tüm ceviz
en azından bir hafta dene faydasını görürsün gülüm ve günde 2 fincan yeşil çay türleriyle desteklendiğin de sen zaten yediklerine dikkat ediyorsun kilo vermeyi de çok güzel sağlıyor
İdrar kültürü yaptır canım.Hangi antibiyotiğe duyarlı olduğuna bakıyorlardı sanırım.Bende de var hep lökositŞuan antibiyotik kullanıyorum hatta.Belkide reglim ondan gecikti...
Su içmek o kadar da fayda etmiyor dediğin gibi 2,5-3 litre içiyorum ben yine de çıkıyor.
Senin vücudunun çeşitli yerlerinde eklemlerinde falan ağrı var mı canım? Romatoloji bölümüne bi görünsen aslında ne iyi olur
Cokkkk sinirliyimm cok dun okadar calisma okuma cope gitmis siniftan hic kimse ezbere yazamamis allahim suan sinirden olebilirim okuyamiyor sok oldum dun okuyan cocuk bugun okumuyor n sesi girdi araya hersey karisti l sesiyle karistiriyorlarmis su an dunyalari yemek istiyorum aglamak istiyorumbir suru yazi var okutulup yazilacak ofkelenmeden nasil olcak basima agrilar girdi
Bencede akşamdan makarna pilav ve ekmek kısaca karbonhidrat çıkartılmalı
Aksamlari cok nadir ekmek yiyorum ama pilav oluyo o zamanda aslinda kople atacaksin karbonu hayattanda olmuyo iste helede stresliysem ekmekten cikariyorum acisini
İdrar kültüründen mi antibiyotiğe duyarlılığa bakılıyor canım? Onu da istemiş ama daha çıkmamış. Ben zaten söyledim uzun süreli antibiyotik kullandım daha sonra bapırsaklar düzensizleşti dedim ve alerjik durumum oldu dedim. Aynen su pek işe yaramıyor. Bunca zaman hiç olmadı bnde sistit. İlk kez yaşıyorum ve su içmeye hep özen gösteririm. Son zamanlarda bacaklarım da ağrıyor eklemlerim sızlıyor ve sanki kemiklerimden ses geliyor.
Gecmis olsun canim kendi derdime dustum seni unuttum ..sistitmi oldun canim caresi kolay yesil cay cabucak gecirir ilaca falan gerek kalmiyor bende olmustum bir kere bizim gelin dedi yesil cay ic abla gecer hemen diye gecirdi valla ...sen galiba usuttun bu biraz grip baslangici gibi baksana eklem agrisi var ins olmaz senin oglus gripte cok kotu oluyo onada bulasir ...İdrar kültüründen mi antibiyotiğe duyarlılığa bakılıyor canım? Onu da istemiş ama daha çıkmamış. Ben zaten söyledim uzun süreli antibiyotik kullandım daha sonra bapırsaklar düzensizleşti dedim ve alerjik durumum oldu dedim. Aynen su pek işe yaramıyor. Bunca zaman hiç olmadı bnde sistit. İlk kez yaşıyorum ve su içmeye hep özen gösteririm. Son zamanlarda bacaklarım da ağrıyor eklemlerim sızlıyor ve sanki kemiklerimden ses geliyor.
Daha onceden uyguluyordum molayi aslinda bugun biraz yorgunluktan vede ders yogunlugundan es gectim ayy ayni benim oglum benim sinirli oldugumu hissedince o da sapitiyorOh beee sevindim gerçektencanım mola çok iyi bir uygulama. Ben bazen bir öğrenciye sinirlendigimde hele de 1. Sınıfta ise çocuğa o an adını sorsam bile yanlış cevap verir düşün yani aferin oglusada hemen gelmiş kimin oğlu
Gecmis olsun canim kendi derdime dustum seni unuttum ..sistitmi oldun canim caresi kolay yesil cay cabucak gecirir ilaca falan gerek kalmiyor bende olmustum bir kere bizim gelin dedi yesil cay ic abla gecer hemen diye gecirdi valla ...sen galiba usuttun bu biraz grip baslangici gibi baksana eklem agrisi var ins olmaz senin oglus gripte cok kotu oluyo onada bulasir ...
Biliyorum mutlaka yazacak okuyacak ama sabirsiz davraniyorum galiba sende seviyorsun ekmegi dimi bazen mutlu oldugumu saniyorum ekmek yerken halbuki yalan cok mutsuz oluyorum sonunda ...Sakın ol canım çocuk bu eninde sonunda okuyup yazacak senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı
Bence de aksam karbonhidrat olmamalı
Aynı ben bende streslitken aşırı yiyorum
Geçmiş olsun canım bolbol su iç idrar yolu enfeksiyonu na su iyi gelir sende biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?