- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.901
Daha onceden uyguluyordum molayi aslinda bugun biraz yorgunluktan vede ders yogunlugundan es gectim ayy ayni benim oglum benim sinirli oldugumu hissedince o da sapitiyorcok sukur kendi istedi yazmayi bakalim yarin napacak okulda
Gunde iki fincan yeterli ucde olabilir bana cok faydasi oldu birde ada cayi ondanda icmistim iyi geldi ikiside ...saol tatlim desteginiz yeterYok canım ya grip falan değilim. Sistit olmuştum bikaç ay önce ve hafifti tek kullanımlık ilaç vermişti dr içtim geçmemiş ilerlemişyeşilçay ben de içeyim canım aslnda içiyorum hemen her gün. Kaç fincan günde? Önemli değil canım senin de işin zor ya bunaltma kendini. Ben çok öneride bulunamıyorum sana yaşamadığım için. Ama biraz oluruna bırakmalısın. Sen rahat olursan çocukta rahat olur daha kolay öğrenir biliyorsun.
Yerim ben o sinirli sari oglani ...sipaya bak kok sokturuyor simdiden ...Bir adet sinirli oğlan da bende var bacılarAli kıran başkesen cinsinden hem de
Aslında fasulyeyi arttirip ekmek yemesen çok daha iyi olurdu veya salata acayip doyuruyorMenumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim kadar ekmek icine domates salatalik nane maydanoz ve ince bir dilim kasarla sandovic yaptim
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Dort zeytin
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik yesil fasulye
Dort kasik dereotlu yogurt
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu daha icerim
Spor 13 540 adim oldu hizli tempoda
Dipnot ekmek cok olmus be ya
Biliyorum mutlaka yazacak okuyacak ama sabirsiz davraniyorum galiba sende seviyorsun ekmegi dimi bazen mutlu oldugumu saniyorum ekmek yerken halbuki yalan cok mutsuz oluyorum sonunda ...
Bencede çok olmuş yazınca hatalarımızı kendimizde görmemiz ayrı bi olay yürüyüş çok güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim kadar ekmek icine domates salatalik nane maydanoz ve ince bir dilim kasarla sandovic yaptim
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Dort zeytin
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik yesil fasulye
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu daha icerim
Valla süper menü olmuş saatte güzel afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
2 k kayısı, 10 çiğ fındık
1 dilim ekmekle melemen
Öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 k kayısı
Aksam18.15: 1 kepçe çorba, 3 kaşık pırasa y.
1 kepçe et haşlama ve salata
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk Kahvesi içerim
Kusursuz menüsü spora diyecek tek kelime kusursuzSabah 8
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 12
1 hurma 1 mandalina
10 adt cig findik
Oglen 14
1 kase patates yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.30
3 kare bitter
5 cig findik
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Yuruyus 45 dk...
Ohh sukur bak cocuk da sende rahatladiniz.yapar akilli o pasa.sadece bunaliyor.sen stresinle cocugu da gerdinAra verdik canim oyun oyna sen dedim gercektenmi dedi bende mutfakla ugrastim azicik yanima gelmis odevimi ne zaman yapicaz dedi ben okuyum kendi kendime dedi baktim okuyor az az onun ici rahat etmiyorki yaptirmiycaktim ama yapmak istiyor mola vermek iyi geldi onada banada simdi tekrar oturduk okuma yapiyoruz birazdan deftere yazicaz bakalim ..destegin icin tesekkurler gercekten iyi geldi tomurcugumla ikiniz destek oldunuz saolun kizlar ....
Evet canim idrardaki bakterinin hangi antibiyotige direncli olduguna falan bakiyorlar.her antibiyotik gecirmiyormus enfeksiyonu.bence sen bi romatoloji bolumune git bak eklem agrilarin varmis.İdrar kültüründen mi antibiyotiğe duyarlılığa bakılıyor canım? Onu da istemiş ama daha çıkmamış. Ben zaten söyledim uzun süreli antibiyotik kullandım daha sonra bapırsaklar düzensizleşti dedim ve alerjik durumum oldu dedim. Aynen su pek işe yaramıyor. Bunca zaman hiç olmadı bnde sistit. İlk kez yaşıyorum ve su içmeye hep özen gösteririm. Son zamanlarda bacaklarım da ağrıyor eklemlerim sızlıyor ve sanki kemiklerimden ses geliyor.
Afiyet olsun canım akşam ki kare bitter dediğin bütün kare mi yoksa içinden bir parça miKahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Mandalina
Öğle
4-5 zeytin, kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 minik tuzlu kurabiye
Ara
Türk kahvesi, 3minik top bitter
Akşam
Salata, çipura
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter (%80)
Afiyet olsun canım harikaSabah 8
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 12
1 hurma 1 mandalina
10 adt cig findik
Oglen 14
1 kase patates yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.30
3 kare bitter
5 cig findik
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Yuruyus 45 dk...
Isiniz cok zor valla Allah yardimciniz olsun hepinizin canim.birde aksam evlerinizde cocuklariniza ders yaptiriyorsunuzangelina35 Ah canım arkadaşım akşama kadar le la demekten nevrim dönüyor ne zamandır uğraşıyorum veliye evde okut yazdır diyorum nasıl yapacağını gösteriyorum yanımda çocuğa diyoki çubuk olan varya ondan yaz çubuk dediği l harfi anlayacağın velilerimden hiç beklentim kalmadı zor bi süreç bugün 5 yazdık şekillerde yaptık boncuk boyadık deftere yazdık çocuğa diyorum hadi 5 yaz o nasıl yazılıyo diye soruyo çıldırmamak elde değil nefes alıyorum içimden sayıyorum tekrar başlıyorum ben pes etsem hiç olmayacak keşke senin gibi bilinçli velilerim olsaydı bende rahat ederdim bu çocukların varı yoğu ben
Aslinda diger gunlerine gore az ekmek.2 dilim falan okudugum zamanlar olmustu cunku.aksamdan elersen ekmegi super olur ama.yuruyus mukemmel yineMenumu vereyim
Sabah 10 00
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Dort zeytin
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik yesil fasulye
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu daha icerim
On numara bes yildizli menu bu canim.et yaninda salata en dogru tercihMenumu vereyim
1 dilim ekmekle melemen
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Türk Kahvesi içerim
Menu gayet guzel canim.senin bu tatli tuzlu kurabiyeler biskuviler ogretmenler odasinda masanin uzerinde duran atistirmaliklar mi.sanki goz onunde oldugundan atiyosun agzinaKahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Mandalina
Öğle
4-5 zeytin, kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 minik tuzlu kurabiye
Ara
Türk kahvesi, 3minik top bitter
Akşam
Salata, çipura
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter (%80)
Menun cok iyi canim afiyet olsun ...Menumu vereyim
1 dilim ekmekle melemen
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Türk Kahvesi içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?