- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.921
Yemegim azdi canim pilav yapmamak icin az yedim salata yerine yogurtlu dereotu yaptim oda tok tutuyor bugunde yalan oldu benim diyetAslında fasulyeyi arttirip ekmek yemesen çok daha iyi olurdu veya salata acayip doyuruyoronun dışında memnun güzel canım afiyet olsun
Evet canim cok benziyoruzSen böyle yazdıkça sanki ben kendimi okuyorum biliyomusun birbirimize çok benziyoruz
Kurabiyeler olmasa cok guzel bir menu olacakmisti canim afiyet olsun ...Kahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Mandalina
Öğle
4-5 zeytin, kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 minik tuzlu kurabiye
Ara
Türk kahvesi, 3minik top bitter
Akşam
Salata, çipura
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter (%80)
Afiyet olsun canım akşam ki kare bitter dediğin bütün kare mi yoksa içinden bir parça mi
Afiyet olsun canım harikakaralahana dolapta var sarilacak beni bekliyor çok da severim
Menun guzel canim galiba dunde karalahana sarmasi vardi ahh dolmalar cok guzel oluyo ama kilo yapiyor hemen afiyet olsun canim ..Sabah 8
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 12
1 hurma 1 mandalina
10 adt cig findik
Oglen 14
1 kase patates yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.30
3 kare bitter
5 cig findik
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Yuruyus 45 dk...
O kadar da değil canim, sadece artık yorumlarda soyleyecez dedik ya canım. Yoksa abartı bir durum yokYemegim azdi canim pilav yapmamak icin az yedim salata yerine yogurtlu dereotu yaptim oda tok tutuyor bugunde yalan oldu benim diyet
Ahh canim benim ben bu isin bu kadar zor olacagini bilemedim buyuk oglum bes yasinda okuyordu zaten hic ugrasmadim suda soyle okunuyor demedim sesi verdim cocuk okudu ama ufaklik zorluyor yada o normal abisi hizli bi cocuktu biz bilemedik ..velilere gelince bizdede vardi oylesi ama bizim sinifta ilgili veli cok o tur velilere kiziyorlar geri kalcaz sizin yuzunuzden calistirin cocuklarinizi diyolar o nedenle sinif geneli cok iyi herkes bir gun icinde ne yaptiysa anlatiyor birbirine telefon ediyoruz gerekirse yani iletisimimiz iyi senin cocuklarina cok uzuldum simdi niye ilgilenmezlerki cocuklari ile yazik degilmi isin cok zor canim benim allah kolaylik versin ...angelina35 Ah canım arkadaşım akşama kadar le la demekten nevrim dönüyor ne zamandır uğraşıyorum veliye evde okut yazdır diyorum nasıl yapacağını gösteriyorum yanımda çocuğa diyoki çubuk olan varya ondan yaz çubuk dediği l harfi anlayacağın velilerimden hiç beklentim kalmadı zor bi süreç bugün 5 yazdık şekillerde yaptık boncuk boyadık deftere yazdık çocuğa diyorum hadi 5 yaz o nasıl yazılıyo diye soruyo çıldırmamak elde değil nefes alıyorum içimden sayıyorum tekrar başlıyorum ben pes etsem hiç olmayacak keşke senin gibi bilinçli velilerim olsaydı bende rahat ederdim bu çocukların varı yoğu ben
Cok sukur yazdi okumada yaptik napiyim ben soyle sakinlestirici caymi icsemki ahh ahh buyuk oglum teog sinavina girecegi senede cok kotuydum gozumde stresten zona cikmisti hatirlasana sabah syle bi saclarima baktimda felaket agarmislar benim hic beyazim yoktu biliyomusun yanlardan baslamis agarmaya sari saclarim beyaza burunduOhh sukur bak cocuk da sende rahatladiniz.yapar akilli o pasa.sadece bunaliyor.sen stresinle cocugu da gerdinesine de cok yuklenme bence onunda gonlunu al bi sekilde
Iste stresten ekmekten aldim hirsimi ondan cok oldu bugun oglusta aksam yemek yedi simdi babasiyla yiyor cocukta kendini yemelere vurduAslinda diger gunlerine gore az ekmek.2 dilim falan okudugum zamanlar olmustu cunku.aksamdan elersen ekmegi super olur ama.yuruyus mukemmel yine
On numara bes yildizli menu bu canim.et yaninda salata en dogru tercih
Menu gayet guzel canim.senin bu tatli tuzlu kurabiyeler biskuviler ogretmenler odasinda masanin uzerinde duran atistirmaliklar mi.sanki goz onunde oldugundan atiyosun agzina
Gorumcelere de sariversinler bos bos oturmasinlar cadilarBenimde dolapta bir suru karalahana var sarılmayı bekliyor
Soyleyelim canim yanlislarimizi bir birimize yardimci olalim hem hedefte belirledik dimiO kadar da değil canim, sadece artık yorumlarda soyleyecez dedik ya canım. Yoksa abartı bir durum yok
Bilemedim ki 1 yıldır 65-66 arası gelgitli yaşıyorum artık çokta sıkıldım hımmmmm ne desem 61 yok yok 60 Ah keşke tamam ya neyim eksik fazlalığım var aksine 60 diyeyim düz olsun yalnız 60.9 bile olsa kabulümdür
Eksiği var fazlası yok saat çok erken hastalıkla uğraşma zor ama napcan arkadaşım Rabbim çaresiz dert vermesinKahvaltı (12:00)-hastaneden gelince
1 yumurta,
2 kk peynir,
3 zeytin,
1 dilimtb
Akşam (16:00)
yarım kase mercimek ç.
yarım kase barbunya y.
bir kase cacık
1 dilim tb
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter
birkaç ceviz
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Eksiği var fazlası yok saat çok erken hastalıkla uğraşma zor ama napcan arkadaşım Rabbim çaresiz dert vermesin
Bitter içinden 1 karesi tamamını mümkün değil zaten yoğun oranlı olduğu için bundan aldım tadını eşim hiç beğenmedi napalım güzellik kolay kazanılmıyor
Tamam canim ben duz 60 yazarim.bende 67.9 gorsem kabulumdurBilemedim ki 1 yıldır 65-66 arası gelgitli yaşıyorum artık çokta sıkıldım hımmmmm ne desem 61 yok yok 60 Ah keşke tamam ya neyim eksik fazlalığım var aksine 60 diyeyim düz olsun yalnız 60.9 bile olsa kabulümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?