Haydi Yine Yeniden...

Kurabiyeler olmasa cok guzel bir menu olacakmisti canim afiyet olsun ...

Menun guzel canim galiba dunde karalahana sarmasi vardi ahh dolmalar cok guzel oluyo ama kilo yapiyor hemen afiyet olsun canim ..

Yemegim azdi canim pilav yapmamak icin az yedim salata yerine yogurtlu dereotu yaptim oda tok tutuyor bugunde yalan oldu benim diyet
O kadar da değil canim, sadece artık yorumlarda soyleyecez dedik ya canım. Yoksa abartı bir durum yok

Ahh canim benim ben bu isin bu kadar zor olacagini bilemedim buyuk oglum bes yasinda okuyordu zaten hic ugrasmadim suda soyle okunuyor demedim sesi verdim cocuk okudu ama ufaklik zorluyor yada o normal abisi hizli bi cocuktu biz bilemedik ..velilere gelince bizdede vardi oylesi ama bizim sinifta ilgili veli cok o tur velilere kiziyorlar geri kalcaz sizin yuzunuzden calistirin cocuklarinizi diyolar o nedenle sinif geneli cok iyi herkes bir gun icinde ne yaptiysa anlatiyor birbirine telefon ediyoruz gerekirse yani iletisimimiz iyi senin cocuklarina cok uzuldum simdi niye ilgilenmezlerki cocuklari ile yazik degilmi isin cok zor canim benim allah kolaylik versin ...

Ohh sukur bak cocuk da sende rahatladiniz.yapar akilli o pasa.sadece bunaliyor.sen stresinle cocugu da gerdin esine de cok yuklenme bence onunda gonlunu al bi sekilde
Cok sukur yazdi okumada yaptik napiyim ben soyle sakinlestirici caymi icsemki ahh ahh buyuk oglum teog sinavina girecegi senede cok kotuydum gozumde stresten zona cikmisti hatirlasana sabah syle bi saclarima baktimda felaket agarmislar benim hic beyazim yoktu biliyomusun yanlardan baslamis agarmaya sari saclarim beyaza burundu .. esimin geldi hic bisey yokmus gibi davraniyor suan sorun yok yani atar yapti kendince

Iste stresten ekmekten aldim hirsimi ondan cok oldu bugun oglusta aksam yemek yedi simdi babasiyla yiyor cocukta kendini yemelere vurdu allahim ben ne yapiyorum boyle hem cocuga hem kendime eziyet ettim resmen

Kahvaltı (12:00)-hastaneden gelince
1 yumurta,
2 kk peynir,
3 zeytin,
1 dilimtb

Akşam (16:00)
yarım kase mercimek ç.
yarım kase barbunya y.
bir kase cacık
1 dilim tb

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter
birkaç ceviz

Ara
bitki çayı

2,5 lt su

M Melrin canim 2 ay sonrasi hedef kilon nedir yarin listeyi yayinlayacagim da onu da ekleyeyim
Bilemedim ki 1 yıldır 65-66 arası gelgitli yaşıyorum artık çokta sıkıldım hımmmmm ne desem 61 yok yok 60 Ah keşke tamam ya neyim eksik fazlalığım var aksine 60 diyeyim düz olsun yalnız 60.9 bile olsa kabulümdür

Eksiği var fazlası yok saat çok erken hastalıkla uğraşma zor ama napcan arkadaşım Rabbim çaresiz dert vermesin

Tamam canim ben duz 60 yazarim.bende 67.9 gorsem kabulumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…