Haydi Yine Yeniden...

Ben evde okutun diyince sınıfın geneli nasıl diye soruyolar tamam hocam uğraşırız yok bi öğrencim var 2 gündür defteri bitmiş yazdığı sayfayı siliyo yeni yazılanı yazıyo yeni bişey yazacağız deyince tekrar bi sayfa silip geliyor o kadar ilgisiz veliler, bu devirde 10 a kadar saymayı çocuk bilmez mi sayılardan bi haberler anlatılanı çok ama çok geç anlıyolar ve bu benim sınıfımın çoğunluğunda maalesef

Kosturmandan dolayi biraz saatleri sasmis canim ogunlerinin.aksam cok erken kapanmis mesela.bi ara daha yapsan iyi edersin.senin vucudu strese sokmaman lazim unutma kortizolun var

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Kosturmandan dolayi biraz saatleri sasmis canim ogunlerinin.aksam cok erken kapanmis mesela.bi ara daha yapsan iyi edersin.senin vucudu strese sokmaman lazim unutma kortizolun var

Canım şimdi yeşilçayla 3 kuru kayısı yiyorum. O kadar erken yememe rağmen karnım yine rahatsız

Toplanti yapsan canim bizim yarin toplantimiz var bu ucuncu olacak annelere egitim verilirse cocuklar zaten yapar aynen dedigin gibi sayilardan nasil haberi olmaz cocuklarin birde batidasin sen hey allahim seni okadar iyi anliyorumki canim boyle cocuklar nasil ogrenecek okumayi sadece senin okulda verdigin yeterli gelmezki anneleri anlamiyormuki ogrencin cokmu canim bizim 26 kisi diger okullar 45 50 kisi var biz sansliyiz bu konuda ..

Bence ekmek çok değil canım ya sadece akşam olmasaymış iyi olurmuş bir de keşke tambuğday yesen..

Harika bir gün olmuş kuzum afiyet olsn.

Güzel menü olmuş canım ben ne zaman salata balık yesem eksi oluyorum ertesi güne..

Menüler hep mi güzel hep mi çiçek

Çok güzel menu canım afiyet olsun

Sayım 22 benim için sayı önemli değil ben 60 kişiylede eğitim verdim onlari mumla arıyorum orada da aile ilgisizdi ama çocuklarım bi dediğimi iki etmezdi anlamak için önce okumak için beni teneffüse göndermezlerdi şimdikiler ikide bi zil ne zaman çalacak eve daha çok var mı daha yazacak mıyız üzerine şımarıklık yalan sayılardan habersizler ama geçen gün kuru boyalarla makyaj yapmayı akıl ediyolar veli toplantısı desen sürekli velilerle konuşuyorum iç içeyiz çocuğum terledi biri itmiş deyip duruyorlar demiyolar ilerliyor mu okuyor mu yok yok bu velilerden hayır yok eve verilen etkinliğe gerek yok deyip yaptırmayanlar var çok enteresan bi grup anlayacağın çocuklar desen onlar ayrı havada bilemedim ben bunları

tevafuk55 kurabiyeleri kızlarım bakıcı teyzesinde yapmıştı kavanoza koydum önümde olunca canım çekiyor aslında önümde daha neler neler var ama nefsime anca bu kadar söz geçirebildim
Fıstık kurabiyene ben bir şey demedim ki o ben değilim değilim afiyet şifa olsun

Benim bu yılki sinifimda çok zor 9 yaşındaki ogrencim arkadaşının kulağına eğilip bana kalemini ver yoksa sana kufrederim diyor veya okul çıkışında 5 öğrenci sıraları devirip çıkıyorlar. Sürekli dövüş kavga küfür... akılları fikirleri sürekli beden eğitimi dersinde beden e ne zaman çıkacaz deyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…