- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.941
Ben evde okutun diyince sınıfın geneli nasıl diye soruyolar tamam hocam uğraşırız yok bi öğrencim var 2 gündür defteri bitmiş yazdığı sayfayı siliyo yeni yazılanı yazıyo yeni bişey yazacağız deyince tekrar bi sayfa silip geliyor o kadar ilgisiz veliler, bu devirde 10 a kadar saymayı çocuk bilmez mi sayılardan bi haberler anlatılanı çok ama çok geç anlıyolar ve bu benim sınıfımın çoğunluğunda maalesefAhh canim benim ben bu isin bu kadar zor olacagini bilemedim buyuk oglum bes yasinda okuyordu zaten hic ugrasmadim suda soyle okunuyor demedim sesi verdim cocuk okudu ama ufaklik zorluyor yada o normal abisi hizli bi cocuktu biz bilemedik ..velilere gelince bizdede vardi oylesi ama bizim sinifta ilgili veli cok o tur velilere kiziyorlar geri kalcaz sizin yuzunuzden calistirin cocuklarinizi diyolar o nedenle sinif geneli cok iyi herkes bir gun icinde ne yaptiysa anlatiyor birbirine telefon ediyoruz gerekirse yani iletisimimiz iyi senin cocuklarina cok uzuldum simdi niye ilgilenmezlerki cocuklari ile yazik degilmi isin cok zor canim benim allah kolaylik versin ...
Aynen o kötü ama zamanında gittiğim diyetisyen bi tek ona izin vermişti%80 kakaolu olan mı canım o çok tatsız
Kosturmandan dolayi biraz saatleri sasmis canim ogunlerinin.aksam cok erken kapanmis mesela.bi ara daha yapsan iyi edersin.senin vucudu strese sokmaman lazim unutma kortizolun varKahvaltı (12:00)-hastaneden gelince
1 yumurta,
2 kk peynir,
3 zeytin,
1 dilimtb
Akşam (16:00)
yarım kase mercimek ç.
yarım kase barbunya y.
bir kase cacık
1 dilim tb
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe
2 d bitter
birkaç ceviz
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Guzel menu canim afiyet olsun ..Kahvaltı (12:00)-hastaneden gelince
1 yumurta,
2 kk peynir,
3 zeytin,
1 dilimtb
yarım kase mercimek ç.
yarım kase barbunya y.
bir kase cacık
1 dilim tb
Ş.siz nescafe
2 d bitter
birkaç ceviz
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Aynen o kötü ama zamanında gittiğim diyetisyen bi tek ona izin vermişti
Kosturmandan dolayi biraz saatleri sasmis canim ogunlerinin.aksam cok erken kapanmis mesela.bi ara daha yapsan iyi edersin.senin vucudu strese sokmaman lazim unutma kortizolun var
Toplanti yapsan canim bizim yarin toplantimiz var bu ucuncu olacak annelere egitim verilirse cocuklar zaten yapar aynen dedigin gibi sayilardan nasil haberi olmaz cocuklarin birde batidasin sen hey allahim seni okadar iyi anliyorumki canim boyle cocuklar nasil ogrenecek okumayi sadece senin okulda verdigin yeterli gelmezki anneleri anlamiyormukiBen evde okutun diyince sınıfın geneli nasıl diye soruyolar tamam hocam uğraşırız yok bi öğrencim var 2 gündür defteri bitmiş yazdığı sayfayı siliyo yeni yazılanı yazıyo yeni bişey yazacağız deyince tekrar bi sayfa silip geliyor o kadar ilgisiz veliler, bu devirde 10 a kadar saymayı çocuk bilmez mi sayılardan bi haberler anlatılanı çok ama çok geç anlıyolar ve bu benim sınıfımın çoğunluğunda maalesef
Sismi canim karnin uzun zamandir hastasin cok ilac kullandin bide insallah rabbim sifani verir ...Canım şimdi yeşilçayla 3 kuru kayısı yiyorum. O kadar erken yememe rağmen karnım yine rahatsız
Menumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim kadar ekmek icine domates salatalik nane maydanoz ve ince bir dilim kasarla sandovic yaptim
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Dort zeytin
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik yesil fasulye
Dort kasik dereotlu yogurt
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu daha icerim
Spor 13 540 adim oldu hizli tempoda
Dipnot ekmek cok olmus be ya
Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
2 k kayısı, 10 çiğ fındık
1 dilim ekmekle melemen
Öğle: 1 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık kısır
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 k kayısı
Aksam18.15: 1 kepçe çorba, 3 kaşık pırasa y.
1 kepçe et haşlama ve salata
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk Kahvesi içerim
Kahvaltı
1 az yağlı tavada yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara
Mandalina
Öğle
4-5 zeytin, kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 minik tuzlu kurabiye
Ara
Türk kahvesi, 3minik top bitter
Akşam
Salata, çipura
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter (%80)
Sabah 8
1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 12
1 hurma 1 mandalina
10 adt cig findik
Oglen 14
1 kase patates yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.30
3 kare bitter
5 cig findik
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarma
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Yuruyus 45 dk...
Sismi canim karnin uzun zamandir hastasin cok ilac kullandin bide insallah rabbim sifani verir ...
Çok güzel menu canım afiyet olsunKahvaltı (12:00)-hastaneden gelince
1 yumurta,
2 kk peynir,
3 zeytin,
1 dilimtb
yarım kase mercimek ç.
yarım kase barbunya y.
bir kase cacık
1 dilim tb
Ş.siz nescafe
2 d bitter
birkaç ceviz
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Bilemedim ki 1 yıldır 65-66 arası gelgitli yaşıyorum artık çokta sıkıldım hımmmmm ne desem 61 yok yok 60 Ah keşke tamam ya neyim eksik fazlalığım var aksine 60 diyeyim düz olsun yalnız 60.9 bile olsa kabulümdür
Sayım 22 benim için sayı önemli değil ben 60 kişiylede eğitim verdim onlari mumla arıyorum orada da aile ilgisizdi ama çocuklarım bi dediğimi iki etmezdi anlamak için önce okumak için beni teneffüse göndermezlerdi şimdikiler ikide bi zil ne zaman çalacak eve daha çok var mı daha yazacak mıyız üzerine şımarıklık yalan sayılardan habersizler ama geçen gün kuru boyalarla makyaj yapmayı akıl ediyolar veli toplantısı desen sürekli velilerle konuşuyorum iç içeyiz çocuğum terledi biri itmiş deyip duruyorlar demiyolar ilerliyor mu okuyor mu yok yok bu velilerden hayır yok eve verilen etkinliğe gerek yok deyip yaptırmayanlar var çok enteresan bi grup anlayacağın çocuklar desen onlar ayrı havada bilemedim ben bunlarıToplanti yapsan canim bizim yarin toplantimiz var bu ucuncu olacak annelere egitim verilirse cocuklar zaten yapar aynen dedigin gibi sayilardan nasil haberi olmaz cocuklarin birde batidasin sen hey allahim seni okadar iyi anliyorumki canim boyle cocuklar nasil ogrenecek okumayi sadece senin okulda verdigin yeterli gelmezki anneleri anlamiyormukiogrencin cokmu canim bizim 26 kisi diger okullar 45 50 kisi var biz sansliyiz bu konuda ..
Fıstık kurabiyene ben bir şey demedim kitevafuk55 kurabiyeleri kızlarım bakıcı teyzesinde yapmıştı kavanoza koydum önümde olunca canım çekiyor aslında önümde daha neler neler var ama nefsime anca bu kadar söz geçirebildim
Benim bu yılki sinifimda çok zorSayım 22 benim için sayı önemli değil ben 60 kişiylede eğitim verdim onlari mumla arıyorum orada da aile ilgisizdi ama çocuklarım bi dediğimi iki etmezdi anlamak için önce okumak için beni teneffüse göndermezlerdi şimdikiler ikide bi zil ne zaman çalacak eve daha çok var mı daha yazacak mıyız üzerine şımarıklık yalan sayılardan habersizler ama geçen gün kuru boyalarla makyaj yapmayı akıl ediyolar veli toplantısı desen sürekli velilerle konuşuyorum iç içeyiz çocuğum terledi biri itmiş deyip duruyorlar demiyolar ilerliyor mu okuyor mu yok yok bu velilerden hayır yok eve verilen etkinliğe gerek yok deyip yaptırmayanlar var çok enteresan bi grup anlayacağın çocuklar desen onlar ayrı havada bilemedim ben bunları
Anladım kuzum bu yıl çok yoğun ve yorgunsunPardon canım ya okulda masa üstünde mi diye sorulmuştu kafam karışık be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?