Haydi Yine Yeniden...

Oyyy çok zor yaa Allah yardımcınız olsun..

Senin ki iyiymiş kulağına fısıldıyo benim ki öğretmenim arkadaşım bana şunları söyledi deyip ana avrat sesli olarak söylüyor öbürü elle küfür hareketleri yapıyo bu yıl garip bi sene Rabbim yardımcımız olsun içimden çığlık atmak geliyor geçen gün evde ağladım ne değişik öğrencilerim var diye hala le ile la dememek için inatlaşıyorlar kafayı yiycem herkes i ye geçti ben hala a harfindeyim bi türlü ilerlemiyolar şarkı olarak söyledim şekilde gösterdim internetten izlettim hergün tekrar ediyorum tek tek ilgileniyorum diyorum ya anlamamak için üstün bi çaba sarfediyolar var mı senin farklı taktiğin

Valla farklı taktiğim yok canım tahtada okla a ya gidiyordum söyleyerek. Şimdi aklıma geldi iki arkadaş olsun biri l biri a. l a nin yanına gitsin birlesincede la la la diye şarkı soylesinler. Ama bence bu hafta Son olsun canım haftaya kesin harf ver başka harflerle mantığını kavraralar bence.

Bende öyle düşünüyorum bide n ile l yi karıştıracakkar oy bu yıl bitecek ama nasıl bitecek bilmiyorum

Kızlar çok yoruldum sizinle sohbet iyi geldi iyiki varsınız sorunlarımla doldurdum kusura bakmayın herkese hayırlı gecelerrrrr inşallah yarın daha aydınlık güzel bir gün olsun hepimiz için

Kızlar çok yoruldum sizinle sohbet iyi geldi iyiki varsınız sorunlarımla doldurdum kusura bakmayın herkese hayırlı gecelerrrrr inşallah yarın daha aydınlık güzel bir gün olsun hepimiz için
Inşallah canım iyi geceler biz artık burada aile gibiyiz her zaman konuşabiliriz

Ekmegim tam bugday canim benim normal degil

Canim uzme kendini velilere goz dagi ver okudular okudular yoksa sinifta birakacam de egitim evde baslar aslinda sansina nasil bir sinif dusmus boyle oo sikayet konusu bizim siniftada var yerlerde surunmusler ogretmenleride copun kenarinda bekleme cezasi vermis benimkinin akli cikiyor cop kenarinda ceza alcam diye seninkiler boyle cezadanda anlamazlar cok haylazlar anlattigina gore ..

Bende öyle düşünüyorum bide n ile l yi karıştıracakkar oy bu yıl bitecek ama nasıl bitecek bilmiyorum
N sesini bizimkilerde karistirmis ogretmenimiz n sesini burnunu tutup cikarmis biraz oyle daha iyi kavradilar dedigin gibi bizide n sesi yakti bakalim bugun listede adi olcakmi oglumun hergun okuyan cocuklarin adini watsapptan atiyor ogretmenimiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…