- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.961
Benim bu yılki sinifimda çok zor9 yaşındaki ogrencim arkadaşının kulağına eğilip bana kalemini ver yoksa sana kufrederim diyor veya okul çıkışında 5 öğrenci sıraları devirip çıkıyorlar. Sürekli dövüş kavga küfür... akılları fikirleri sürekli beden eğitimi dersinde beden e ne zaman çıkacaz deyip duruyorlar
Senin ki iyiymiş kulağına fısıldıyo benim ki öğretmenim arkadaşım bana şunları söyledi deyip ana avrat sesli olarak söylüyor öbürü elle küfür hareketleri yapıyo bu yıl garip bi sene Rabbim yardımcımız olsun içimden çığlık atmak geliyor geçen gün evde ağladım ne değişik öğrencilerim var diye hala le ile la dememek için inatlaşıyorlar kafayı yiycem herkes i ye geçti ben hala a harfindeyim bi türlü ilerlemiyolar şarkı olarak söyledim şekilde gösterdim internetten izlettim hergün tekrar ediyorum tek tek ilgileniyorum diyorum ya anlamamak için üstün bi çaba sarfediyolar var mı senin farklı taktiğinBenim bu yılki sinifimda çok zor9 yaşındaki ogrencim arkadaşının kulağına eğilip bana kalemini ver yoksa sana kufrederim diyor veya okul çıkışında 5 öğrenci sıraları devirip çıkıyorlar. Sürekli dövüş kavga küfür... akılları fikirleri sürekli beden eğitimi dersinde beden e ne zaman çıkacaz deyip duruyorlar
Amin canım aminOyyy çok zor yaa Allah yardımcınız olsun..
Valla farklı taktiğim yok canım tahtada okla a ya gidiyordum söyleyerek. Şimdi aklıma geldi iki arkadaş olsun biri l biri a. l a nin yanına gitsin birlesincede la la la diye şarkı soylesinler. Ama bence bu hafta Son olsun canım haftaya kesin harf ver başka harflerle mantığını kavraralar bence.Senin ki iyiymiş kulağına fısıldıyo benim ki öğretmenim arkadaşım bana şunları söyledi deyip ana avrat sesli olarak söylüyor öbürü elle küfür hareketleri yapıyo bu yıl garip bi sene Rabbim yardımcımız olsun içimden çığlık atmak geliyor geçen gün evde ağladım ne değişik öğrencilerim var diye hala le ile la dememek için inatlaşıyorlar kafayı yiycem herkes i ye geçti ben hala a harfindeyim bi türlü ilerlemiyolar şarkı olarak söyledim şekilde gösterdim internetten izlettim hergün tekrar ediyorum tek tek ilgileniyorum diyorum ya anlamamak için üstün bi çaba sarfediyolar var mı senin farklı taktiğin
Bende öyle düşünüyorum bide n ile l yi karıştıracakkar oy bu yıl bitecek ama nasıl bitecek bilmiyorumValla farklı taktiğim yok canım tahtada okla a ya gidiyordum söyleyerek. Şimdi aklıma geldi iki arkadaş olsun biri l biri a. l a nin yanına gitsin birlesincede la la la diye şarkı soylesinler. Ama bence bu hafta Son olsun canım haftaya kesin harf ver başka harflerle mantığını kavraralar bence.
Inşallah canım iyi gecelerKızlar çok yoruldum sizinle sohbet iyi geldi iyiki varsınız sorunlarımla doldurdum kusura bakmayın herkese hayırlı gecelerrrrr inşallah yarın daha aydınlık güzel bir gün olsun hepimiz için
Ekmegim tam bugday canim benim normal degilBence ekmek çok değil canım ya sadece akşam olmasaymış iyi olurmuş bir de keşke tambuğday yesen..
Harika bir gün olmuş kuzum afiyet olsn.
Güzel menü olmuş canım ben ne zaman salata balık yesem eksi oluyorum ertesi güne..
Menüler hep mi güzel hep mi çiçek
Canim uzme kendini velilere goz dagi ver okudular okudular yoksa sinifta birakacam de egitim evde baslar aslinda sansina nasil bir sinif dusmus boyle oo sikayet konusu bizim siniftada var yerlerde surunmusler ogretmenleride copun kenarinda bekleme cezasi vermis benimkinin akli cikiyor cop kenarinda ceza alcam diye seninkiler boyle cezadanda anlamazlar cok haylazlar anlattigina gore ..Senin ki iyiymiş kulağına fısıldıyo benim ki öğretmenim arkadaşım bana şunları söyledi deyip ana avrat sesli olarak söylüyor öbürü elle küfür hareketleri yapıyo bu yıl garip bi sene Rabbim yardımcımız olsun içimden çığlık atmak geliyor geçen gün evde ağladım ne değişik öğrencilerim var diye hala le ile la dememek için inatlaşıyorlar kafayı yiycem herkes i ye geçti ben hala a harfindeyim bi türlü ilerlemiyolar şarkı olarak söyledim şekilde gösterdim internetten izlettim hergün tekrar ediyorum tek tek ilgileniyorum diyorum ya anlamamak için üstün bi çaba sarfediyolar var mı senin farklı taktiğin
N sesini bizimkilerde karistirmis ogretmenimiz n sesini burnunu tutup cikarmis biraz oyle daha iyi kavradilar dedigin gibi bizide n sesi yakti bakalim bugun listede adi olcakmi oglumun hergun okuyan cocuklarin adini watsapptan atiyor ogretmenimiz ...Bende öyle düşünüyorum bide n ile l yi karıştıracakkar oy bu yıl bitecek ama nasıl bitecek bilmiyorum
Off disarisi cok soguk burda _ 6 derece kalin giyinseydin keske kolay gelsin canim ..Bugün okulda nöbetçiyim ve cok Üşüyorum
Iki haftadır 100 gr la dereceye giriyorumEki Görüntüle 1906737
HAFTANIN BİRİNCİSİ : M Melrin : -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ :tevafuk55 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-angelina35 : +0,9 kg
2-sara_28 : +0,6 kg
Haftaya çok daha güzel bir liste olacak benceIki haftadır 100 gr la dereceye giriyorum
Eline sağlık canım herkesi gayretinden dolayi tebrik ederim
Bugün okulda nöbetçiyim ve cok Üşüyorum
Eki Görüntüle 1906737
HAFTANIN BİRİNCİSİ : M Melrin : -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ :tevafuk55 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-angelina35 : +0,9 kg
2-sara_28 : +0,6 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?