- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.981
Yok balım yaa, sadece çok usudum inşallah hasta olmam..Hasta mı oldun kuzu??
Amaniiinnn yogun hatun seniBugün hareketli bir gün. Babamın yakınlarda işi varmış uğradı bişeyler yedi torunla oynadı gitti oğluş arkasından çok ağladı. Birazdan da arkadaşımla annesi kahveye gelecek. Akşama da oturmaya gideceğiz. Üst komşu da kuran okutuyormuş artık ordan da eksik kalayım dedim
Ellerine saglik canim kilo veren herkesi tebrik ederim ...+900 nedir yaa kiziyorum kendime az daha yesem 70 gorurdum herhaldeEki Görüntüle 1906737
HAFTANIN BİRİNCİSİ : M Melrin : -1,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ :tevafuk55 : -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI :
1-angelina35 : +0,9 kg
2- @sara_28 : +0,6 kg
Yok balım yaa, sadece çok usudum inşallah hasta olmam..
Amaniiinnn yogun hatun seni
Bugün uçar gider belki ama yarın yeniden başlar canımBabam da öyle güzel baget ekmek almış ki tutamadım kendimiiii offfffffama yiyince mutlu oldum tartıda artı görene kadar tabi o mutluluk akşama da misafirliğe gitcez hazırlık yapmış çok iyi hamur işi yapar. Kendimi tutarım yemem ama yemezsem de alınacak birisi bugünüm uçtu gitti galiba..
Söyledim okumazsa sınıf tekrarı olur diye sınıfımda 3 tane geçen seneden kalma öğrencim var onları örnek gösteriyorum bizim çocuğun kafası geç alıyor...... bu noktaya neler dediklerini söyleyemem ceza desen utanmak değil zevk alıyo gibiler diyorum ya enteresan bi sınıfım varCanim uzme kendini velilere goz dagi ver okudular okudular yoksa sinifta birakacam de egitim evde baslar aslinda sansina nasil bir sinif dusmus boyle oo sikayet konusu bizim siniftada var yerlerde surunmusler ogretmenleride copun kenarinda bekleme cezasi vermis benimkinin akli cikiyor cop kenarinda ceza alcam diye seninkiler boyle cezadanda anlamazlar cok haylazlar anlattigina gore ..
Bugün menün daha güzel geldi akşam özellikle çok iyi olmuş şimdiden kolay gelsin sana ve kuzumuzaSabah 10 00
Iki dilim tam b ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort catal beyaz peynir
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 14 00
Bir dilim tam b ekmek uzerine biraz beyaz peynir domatesle yedim
Sekersiz cay
Ara 16 30
Uc parca ceviz
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir servis kasigi tavuklu patates yemegi
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 7850 adim
Simdi kalan odevi bitirmemiz lagzim gelirim yine kizlar
Sağlık olsun kuzum ama başka gün taviz yokBabam da öyle güzel baget ekmek almış ki tutamadım kendimiiii offfffffama yiyince mutlu oldum tartıda artı görene kadar tabi o mutluluk akşama da misafirliğe gitcez hazırlık yapmış çok iyi hamur işi yapar. Kendimi tutarım yemem ama yemezsem de alınacak birisi bugünüm uçtu gitti galiba..
Keşkek tadını bilmiyorum 2 tabak yiyip tok tıttuğuna göre hem lezzetli bi gün olmuş hem akşam yedirmediği için güzel gözüküyor diğer öğünlerde gayet ölçülü olmuşMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı
Ara: sade kahve, kucuk eti cin
Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)
Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi
Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
Bugün akşam ekmek yok Harikasın afiyet olsunSabah 10 00
Iki dilim tam b ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort catal beyaz peynir
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 14 00
Bir dilim tam b ekmek uzerine biraz beyaz peynir domatesle yedim
Sekersiz cay
Ara 16 30
Uc parca ceviz
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir servis kasigi tavuklu patates yemegi
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 7850 adim
Simdi kalan odevi bitirmemiz lagzim gelirim yine kizlar
Aksam ki rulo kat gündüz ki arada olsa daha çabuk tolere edilebilir canım. Afiyet olsun bol sebzeli güzel menuKahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık ,kk peynir, 2 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 çay kaşığı tahinli pekmez
Ara
Elma
Öğle
4 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği ( pirincsiz), ayran, 1 dilim ekmek
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi müdüremden
Türk kahvesi, üçte bir ekler, avuçiçi çekirdek
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, 1 fırında karnıbahar köfte,salata, yoğurt, bi lokma ekmek içine 2 diş sarımsak
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter (%80),1 rulo kat
Canim misirlari degirmenlerde corbalik yapıyorlar. Biz onu etli kemik ile pişirip kemikleri ayırıp corbadan daha kivamlica pisiriykruz. Icine 1 şu bardağı kadar da haşlanmış fasulye konuyorKeşkek tadını bilmiyorum 2 tabak yiyip tok tıttuğuna göre hem lezzetli bi gün olmuş hem akşam yedirmediği için güzel gözüküyor diğer öğünlerde gayet ölçülü olmuş
Rulo kat çok mu kalorili bilmiyordum şu yüzük parmağı kadar olandanBugün akşam ekmek yok Harikasın afiyet olsun
Aksam ki rulo kat gündüz ki arada olsa daha çabuk tolere edilebilir canım. Afiyet olsun bol sebzeli güzel menu
Anlatımın nefis gözüküyor azcık tereyağı koyaydınCanim misirlari degirmenlerde corbalik yapıyorlar. Biz onu etli kemik ile pişirip kemikleri ayırıp corbadan daha kivamlica pisiriykruz. Icine 1 şu bardağı kadar da haşlanmış fasulye konuyorüzerine de tereyağı kırmızı biber eritiliyir. Ben et olduğu için yağ eritmedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?