- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.001
Eneeee benim kafa gitmiş kusura bakmaRulo kat çok mu kalorili bilmiyordum şu yüzük parmağı kadar olandan
Yok önemli değil abur cubur paket ürünü çok yemediğim için pek kalori bilmiyorum Ufaklık yiyodu bi tane aldım yemesem de olurdu tabi ondan endişelendimEneeee benim kafa gitmiş kusura bakmabenim aklıma şu kitkat kat varya o geldi
Canim galiba senin cocuklardan cok velilerinin terbiyeye ihtiyaci var onlarin egitilmeye ihtiyaci var sende caba gosteren cocuklarinla devam edersin geriside ne isterse onu yapsin canim yaa senin gibi fedakar bir ogretmen icin ne zor hep diyorum rabbim yardimcin olsun uzulme lutfen ..Söyledim okumazsa sınıf tekrarı olur diye sınıfımda 3 tane geçen seneden kalma öğrencim var onları örnek gösteriyorum bizim çocuğun kafası geç alıyor...... bu noktaya neler dediklerini söyleyemem ceza desen utanmak değil zevk alıyo gibiler diyorum ya enteresan bi sınıfım var
Bu kruvasana benziyor benim ki kahve yanına konan ince parmak kadar bişeyEki Görüntüle 1906921
M Melrin canım bak bunun uzunlari vardı paket işi satiliyordu o aklıma geldi. Ama evde de yapiliyormus Ayy
Menun guzel canim afiyet olsun ..Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık ,kk peynir, 2 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 çay kaşığı tahinli pekmez
Ara
Elma
Öğle
4 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği ( pirincsiz), ayran, 1 dilim ekmek
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi müdüremden
Türk kahvesi, üçte bir ekler, avuçiçi çekirdek
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, 1 fırında karnıbahar köfte,salata, yoğurt, bi lokma ekmek içine 2 diş sarımsak
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter (%80),1 rulo kat
Kimse ailesini seçemiyo çocuklarım için üzülüyorum o yüzden okusun yazsınlar başarılı olsunlar istiyorum olsunlar ki bu zor hayattan kurtulsunlar dualar için bol bol Amin diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanim galiba senin cocuklardan cok velilerinin terbiyeye ihtiyaci var onlarin egitilmeye ihtiyaci var sende caba gosteren cocuklarinla devam edersin geriside ne isterse onu yapsin canim yaa senin gibi fedakar bir ogretmen icin ne zor hep diyorum rabbim yardimcin olsun uzulme lutfen ..
Bugun ufak ufak kacamaklar olmus eti cin kurabiye gibi ...misir keskegini bir arkadasimda yemistim cok guzel besleyici bir yemek biraz kalorili yanliz keske bir tabak yeseydin aksamda corba salata olsaydi guzel olurmustu ama cok ozlemissin napalim bugun boyle olsun afiyet olsun canimm ..Menumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı
Ara: sade kahve, kucuk eti cin
Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)
Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi
Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
Off offf diyorum arkadasim fasulye koymamisti ama cok guzeldi tadiCanim misirlari degirmenlerde corbalik yapıyorlar. Biz onu etli kemik ile pişirip kemikleri ayırıp corbadan daha kivamlica pisiriykruz. Icine 1 şu bardağı kadar da haşlanmış fasulye konuyorüzerine de tereyağı kırmızı biber eritiliyir. Ben et olduğu için yağ eritmedim kendime
Cocuklarin zamanla duzelecektir canim insallah okuyacaklar yazacaklar ve senin gururun olacaklar hersey emekle oluyor rabbim emeklerimizi zayi etmesin insallah ....Kimse ailesini seçemiyo çocuklarım için üzülüyorum o yüzden okusun yazsınlar başarılı olsunlar istiyorum olsunlar ki bu zor hayattan kurtulsunlar dualar için bol bol Amin diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah kuzuma inşallah canım emeğin karşılığını alıyosunNe kadarr cok yazi yazdik bugun resmen pekistirme yaptik bugun oglum ogretmeninin gosterdigi herseyi okumus nasil mutlu oldum odevler lede iyice ogrendik sesleri darisi diger seslere insallah
Gorumcelere de sariversinler bos bos oturmasinlar cadilarbir ise yarasinlar
Boyle stres yapma canim cok yedigimizde stres olunca vucut hemen kilo yapiyor sakin ol ve kaldigin yerden devam et en az iki dilim ekmek ye canim sebze yersin aksamda sadece protein yedinmi tamamm hepimiz zaman zaman kaciriyoruzYarın hiç ama hiç karbon almayacağım kızlar haberiniz olsun. Ekmek falan yok bana tam buğdaylı bile yok ceza kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?