Haydi Yine Yeniden...

Canim galiba senin cocuklardan cok velilerinin terbiyeye ihtiyaci var onlarin egitilmeye ihtiyaci var sende caba gosteren cocuklarinla devam edersin geriside ne isterse onu yapsin canim yaa senin gibi fedakar bir ogretmen icin ne zor hep diyorum rabbim yardimcin olsun uzulme lutfen ..

Menun guzel canim afiyet olsun ..

Kimse ailesini seçemiyo çocuklarım için üzülüyorum o yüzden okusun yazsınlar başarılı olsunlar istiyorum olsunlar ki bu zor hayattan kurtulsunlar dualar için bol bol Amin diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bugun ufak ufak kacamaklar olmus eti cin kurabiye gibi ...misir keskegini bir arkadasimda yemistim cok guzel besleyici bir yemek biraz kalorili yanliz keske bir tabak yeseydin aksamda corba salata olsaydi guzel olurmustu ama cok ozlemissin napalim bugun boyle olsun afiyet olsun canimm ..

Off offf diyorum arkadasim fasulye koymamisti ama cok guzeldi tadi

Cocuklarin zamanla duzelecektir canim insallah okuyacaklar yazacaklar ve senin gururun olacaklar hersey emekle oluyor rabbim emeklerimizi zayi etmesin insallah ....

Kızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasi aynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler

Kızlar yeni geldik eve. Menü vermeyeceğim ya çok moralim bozuldu destan olmuş resmen yediklerim o kadar çok ve çeşitli ki öf öf aslnda misafirlikte salata çok tuttum ama bi küçük poğça da yedim. Biraz tatlının tadına bak biraz pastanın çok değil ama saat geçti ve bugün de biraz ekmek yemiştim zaten çok kötü oldu bugün çokkk

Ay kizlaaar aksamdan beri sinir basti.mesaj yazma bolumune giremedim bi turlu ne alinti yapabildim ne birsey yazabildim.bu saat oldu hala yatmadim ama cozdum sukur.baska bir virus programi indirip guzel bir temizlik yaptim telefonda.gerci telefonla ilgili degildi sanirim cunku tablettende girdim yine birsey yazmadi.catlicaktim sinirden neyseki duzeldi.hemen menumu yazayim sizin menu yorumlari yarina kaldi artik.aksam misafirim vardi.girdim okudum ara ara ama yazamadim iste

Sabah 8.30
2 kk peynir 1 yumurta 1 tk tereyag ile omlet
5 adet kirma zeyti
1 dilim kepekli ekmek

Ara 11.30
1 adet trabzon hurmasi
3 adet ceviz

Oglen 14
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt

Ara 17
3 adet hurma

Aksam 19
5 yk kalderek kavurmasi
3 yk et kavurma

Ara 20.30
1 lokma mozaik pasta (kendim yaptim sekeri az kakaosu cok tadina baktim)
1 yk asure

Su 2.5 lt

Yarın hiç ama hiç karbon almayacağım kızlar haberiniz olsun. Ekmek falan yok bana tam buğdaylı bile yok ceza kendime
Boyle stres yapma canim cok yedigimizde stres olunca vucut hemen kilo yapiyor sakin ol ve kaldigin yerden devam et en az iki dilim ekmek ye canim sebze yersin aksamda sadece protein yedinmi tamamm hepimiz zaman zaman kaciriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…