Haydi Yine Yeniden...

Benim eski tel beni deli ediyordu biliyosunya allahim cildiracak gibi oluyodum neyseki sende problemi cozmussun canim :)

Menun harika tatlim aksamki pasta asure birer lokmada kalmis takdir ettim seni idolumsun kuzumm

Canım ara sıra öyle olacak tabi geçenlerde bende yemiştim ne iyi geldi ne rahatladım ama.çok katı kaçamaksız ilerleyince oluyor öyle durumlar.ben mesela dün misafirime mozaik pasta yaptım 1 çatal aldım.almasam başka zaman saldıracağım çünkü.aşure koca bir kaseydi 1 kaşık aldım,almasam sonra o bir kaseye saldıracağım.sende sal kendini dediğim gibi kortizolün var zaten stres yaptıkça artan bi meret o

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1906921
M Melrin canım bak bunun uzunlari vardı paket işi satiliyordu o aklıma geldi. Ama evde de yapiliyormus Ayy
Aaa hatırlıyorum bunu kat kat tat çok severdim üzeri şekerli birşeydi.hala varmı piyasada bilmiyorum Melrinin dediği gibi kruvasana benziyor.
Ben rulo katı da cok severim .hele kahvenin yanında harika gidiyor ama bayadır almıyorum onu da...
Bu görseldekini evde milföy hamuruyla yapıyorum ben misafirlerime.milföyü ortadan kesip içine çikolata sürüp fırında pişiriyorum.soğuyunca da üzerine pudra şekeri eliyorum.çok pratik ve lezzetli bir ikramlık oluyor acil gelenler için

Akşamda ekmek pilav vs yok süper.öğlenin hafif kaçmış biraz.ama menü düzeni harika olmuş canım

Yeterli dengeli bir menün olmuş canım

4 sene kadar Altınoluk'ta oturdum.O bölgede de çok yapıyorlar keşkek.sanırım yarmadan yapılıyor orda.düğünlerde özellikle çok yapılıyor.yemiştim bi keresinde dediğin gibi lezzetli ve gayet tok tutucu bir yemek.menünü dengelemişsin canım akşam az yiyerek güzel olmuş

Ya benim 1 inde olmam gereken reglden tık yok kızlar bi gelir gibi oldu ortada bir şey yok.antibiyotik kullanıyorum o mu kesti acaba.şişim ve sinirliyim

Enteresan ben bi öyle olmuştum bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yoksaaaaaa
Yok yok canım spiral var bende.hoş spiralle de hamile kalan varmış ama kayma olursa.bende kayma gibi bi durum yok şuanda...
Bi ara da 26 sında oluyordum hep 1 ine sarktı.birkaç aydır 1 inde sabitti şimdi yine sarktı

Benim telefonda yine aynı sıkıntı var şuan kızlar.Bilgisayardan yazabiliyorum ama telefondan mesaj yazma bölümüne bir şey yazamıyorum.akşam giremezsem bu nedenledir merak etmeyin.inşallah çözülür akşama

Ya benim 1 inde olmam gereken reglden tık yok kızlar bi gelir gibi oldu ortada bir şey yok.antibiyotik kullanıyorum o mu kesti acaba.şişim ve sinirliyim
Aaaa niye oyle olduki eltimde senin gibi olmustu dr gitti kist varmis bende sogan kuru yap dedim bir hafta yapti sonrada kanamasi durmadi acile gidince kistin ufalmis demis dr seninde oyle bi durumun olabilir canim ...

Aaaa niye oyle olduki eltimde senin gibi olmustu dr gitti kist varmis bende sogan kuru yap dedim bir hafta yapti sonrada kanamasi durmadi acile gidince kistin ufalmis demis dr seninde oyle bi durumun olabilir canim ...
Aynen bi soğan kürü yapma zamanı bana da görünüyor canım.Ara ara yapmak lazım zaten iltihapları falan da söküyor çünkü.Dur unutmazsam haftaya pazartesi başlayayım küre

Canim tel kople kapat tekrar ac benim oyle oldugunda kapatip acinca duzeliyodu sende dene

Eltim oyle memnun kaldiki kist iyice kuculsun diye kure tekrar basladi ..
Biliyorum canım soğan kürü etkisini.Önce Rabbim sonra soğan kürü sayesinde hamile kaldım ben.Polikistik over vardı bende.tamamı temizlendi şükür.ama dediğin gibi her ihtimale karşı tekrarlamak lazım yine

Yok yok canım spiral var bende.hoş spiralle de hamile kalan varmış ama kayma olursa.bende kayma gibi bi durum yok şuanda...
Bi ara da 26 sında oluyordum hep 1 ine sarktı.birkaç aydır 1 inde sabitti şimdi yine sarktı
Bence önce tahlil yaptır için rahat etsin sonra küre başla ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…