- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.021
Benim eski tel beni deli ediyordu biliyosunya allahim cildiracak gibi oluyodum neyseki sende problemi cozmussun canim :)Ay kizlaaar aksamdan beri sinir basti.mesaj yazma bolumune giremedim bi turlune alinti yapabildim ne birsey yazabildim.bu saat oldu hala yatmadim ama cozdum sukur.baska bir virus programi indirip guzel bir temizlik yaptim telefonda.gerci telefonla ilgili degildi sanirim cunku tablettende girdim yine birsey yazmadi.catlicaktim sinirden neyseki duzeldi.hemen menumu yazayim sizin menu yorumlari yarina kaldi artik.aksam misafirim vardi.girdim okudum ara ara ama yazamadim iste
Menun harika tatlim aksamki pasta asure birer lokmada kalmis takdir ettim seni idolumsun kuzummSabah 8.30
2 kk peynir 1 yumurta 1 tk tereyag ile omlet
5 adet kirma zeyti
1 dilim kepekli ekmek
Ara 11.30
1 adet trabzon hurmasi
3 adet ceviz
Oglen 14
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
Ara 17
3 adet hurma
Aksam 19
5 yk kalderek kavurmasi
3 yk et kavurma
Ara 20.30
1 lokma mozaik pasta (kendim yaptim sekeri az kakaosu cok tadina baktim)
1 yk asure
Su 2.5 lt
Canım ara sıra öyle olacak tabi geçenlerde bende yemiştim ne iyi geldi ne rahatladım ama.çok katı kaçamaksız ilerleyince oluyor öyle durumlar.ben mesela dün misafirime mozaik pasta yaptım 1 çatal aldım.almasam başka zaman saldıracağım çünkü.aşure koca bir kaseydi 1 kaşık aldım,almasam sonra o bir kaseye saldıracağım.sende sal kendini dediğim gibi kortizolün var zaten stres yaptıkça artan bi meret oKızlar yeni geldik eve. Menü vermeyeceğim ya çok moralim bozuldudestan olmuş resmen yediklerim o kadar çok ve çeşitli ki öf öf aslnda misafirlikte salata çok tuttum ama bi küçük poğça da yedim. Biraz tatlının tadına bak biraz pastanın çok değil ama saat geçti ve bugün de biraz ekmek yemiştim zaten çok kötü oldu bugün çokkk
Gunaydin canimmmGünaydın hayırlı cumalar
Aaa hatırlıyorum bunu kat kat tatEki Görüntüle 1906921
M Melrin canım bak bunun uzunlari vardı paket işi satiliyordu o aklıma geldi. Ama evde de yapiliyormus Ayy
Günaydın güzelim.Gunaydinnnnn hayirli cumalarrr canlarim rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah
Akşamda ekmek pilav vs yok süper.öğlenin hafif kaçmış biraz.ama menü düzeni harika olmuş canımSabah 10 00
Iki dilim tam b ekmek
Ince bir dilim kasar
Dort catal beyaz peynir
Domates salatalik
Bir kup tahin helva
Oglen 14 00
Bir dilim tam b ekmek uzerine biraz beyaz peynir domatesle yedim
Sekersiz cay
Ara 16 30
Uc parca ceviz
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir servis kasigi tavuklu patates yemegi
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 7850 adim
Simdi kalan odevi bitirmemiz lagzim gelirim yine kizlar
Yeterli dengeli bir menün olmuş canımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates salatalık ,kk peynir, 2 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay, 1 çay kaşığı tahinli pekmez
Ara
Elma
Öğle
4 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği ( pirincsiz), ayran, 1 dilim ekmek
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi müdüremden
Türk kahvesi, üçte bir ekler, avuçiçi çekirdek
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, 1 fırında karnıbahar köfte,salata, yoğurt, bi lokma ekmek içine 2 diş sarımsak
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter (%80),1 rulo kat
4 sene kadar Altınoluk'ta oturdum.O bölgede de çok yapıyorlar keşkek.sanırım yarmadan yapılıyor orda.düğünlerde özellikle çok yapılıyor.yemiştim bi keresinde dediğin gibi lezzetli ve gayet tok tutucu bir yemek.menünü dengelemişsin canım akşam az yiyerek güzel olmuşMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı
Ara: sade kahve, kucuk eti cin
Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)
Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi
Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
Enteresan ben bi öyle olmuştum bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yoksaaaaaaYa benim 1 inde olmam gereken reglden tık yok kızlarbi gelir gibi oldu ortada bir şey yok.antibiyotik kullanıyorum o mu kesti acaba.şişim ve sinirliyim
Yok yok canım spiral var bende.hoş spiralle de hamile kalan varmış ama kayma olursa.bende kayma gibi bi durum yok şuanda...Enteresan ben bi öyle olmuştum bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yoksaaaaaa
Aaaa niye oyle olduki eltimde senin gibi olmustu dr gitti kist varmis bende sogan kuru yap dedim bir hafta yapti sonrada kanamasi durmadi acile gidince kistin ufalmis demis dr seninde oyle bi durumun olabilir canim ...Ya benim 1 inde olmam gereken reglden tık yok kızlarbi gelir gibi oldu ortada bir şey yok.antibiyotik kullanıyorum o mu kesti acaba.şişim ve sinirliyim
Aynen bi soğan kürü yapma zamanı bana da görünüyor canım.Ara ara yapmak lazım zaten iltihapları falan da söküyor çünkü.Dur unutmazsam haftaya pazartesi başlayayım küreAaaa niye oyle olduki eltimde senin gibi olmustu dr gitti kist varmis bende sogan kuru yap dedim bir hafta yapti sonrada kanamasi durmadi acile gidince kistin ufalmis demis dr seninde oyle bi durumun olabilir canim ...
Canim tel kople kapat tekrar ac benim oyle oldugunda kapatip acinca duzeliyodu sende deneBenim telefonda yine aynı sıkıntı var şuan kızlar.Bilgisayardan yazabiliyorum ama telefondan mesaj yazma bölümüne bir şey yazamıyorum.akşam giremezsem bu nedenledir merak etmeyin.inşallah çözülür akşama
Eltim oyle memnun kaldiki kist iyice kuculsun diye kure tekrar basladi ..Aynen bi soğan kürü yapma zamanı bana da görünüyor canım.Ara ara yapmak lazım zaten iltihapları falan da söküyor çünkü.Dur unutmazsam haftaya pazartesi başlayayım küre
Biliyorum canım soğan kürü etkisini.Önce Rabbim sonra soğan kürü sayesinde hamile kaldım ben.Polikistik over vardı bende.tamamı temizlendi şükür.ama dediğin gibi her ihtimale karşı tekrarlamak lazım yineEltim oyle memnun kaldiki kist iyice kuculsun diye kure tekrar basladi ..
Bence önce tahlil yaptır için rahat etsin sonra küre başla ne olur ne olmazYok yok canım spiral var bende.hoş spiralle de hamile kalan varmış ama kayma olursa.bende kayma gibi bi durum yok şuanda...
Bi ara da 26 sında oluyordum hep 1 ine sarktı.birkaç aydır 1 inde sabitti şimdi yine sarktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?