Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar bugün uzun süre nette sıkıntım vardi girememdim.
Tahlil sonuçlarım çıktı her şey normal sadece d vitaminim çok dusukmus. 16-25 araliginda olması gerekirken 5 mis benimki

Bugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek

Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle )
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş

Menun guzel olmus canim
Gecmis olsun bu arada d vitamini bende kullaniyorum.ayda bir ampul 1 lokma ekmege dokup yiyorum.

Bu arada yine cevaplama bolumunde sıkınti var.mesajini alintiladim bos cevapladim sonra duzenle kismindan girdim buraya hey Allah im ya kafayi yicem

Menumu kendi mesajimin altina yazayim. Kk tarihinde bir ilk yasanacak galiba

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 kup kasar peynir
1 dilim kepek ekmegi

Ara 12
3 kuru kayisi
2 ceviz

Oglen 14.30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yogurt

Aksam 18.30
3 yk kalderek kavurmasi
Yarim palamut
Kivircik salata
2 kk fistikli tahin helvasi

Su 2.5 lt

Bence önce tahlil yaptır için rahat etsin sonra küre başla ne olur ne olmaz
Canim az az gelmeye basladi simdi bikac gune sokulur.hep boyle oluyor son zamanlarda.tahlil sart ama gebelik icin degil sanirim hormonlara baktirmam ve kadin doguma muayene olmam gerekecek

Vedalaşman çok hoş geldi menü çok erken bitmiş bakalım diyetisyen nasıl bi menü verecek bu arada yürüyüş süper olmuş vitamin çok az çıkmış şükürler olsun ki tedavisi var
Akşam helva balık sonrası regl başlangıcında güzel gelmiştir miktarı bi tık daha az olsa sorun olmaz diye düşünüyorum zaman hızlı geçiyor hedef süremizi düşünelim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kaşarlı tost, 2 zeytin, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
4-5 yemek kaşığı makarna, ayran
Ara
Türk kahvesi, 2 ceviz
3-4 yemek kaşığı kesme yoğurtlu
Akşam
Tavuk nugget, baget ( fırında), salata, ayran
Ara
Türk kahvesi, 1 ceviz

Canlarim 1 yıl önce Kasım ayında diyetisyene gitmiştim ve 75 kilo gelmiştim. Ondan sonra dikkat etmedim ve Şubat ayına kadar 77 kilo oldum. Neyse uzatmayayim
O zaman ki yağ oranım %36.3
Yağ ağırlığım 27 kiloymus

Aradan 1 yıl geçti ve ben diyetisyene gittim şok oldu çok zayiflamissin dedi aslında 10 kilo verdim 77 kilo halime göre ama ona gittiğim zamana göre 8 kilo gitmiş.
Bu sekiz kilonun tamamı yağdan gitmiş
Bugünkü yağ oranı %29
Vucudumdaki yağ 19.6 kilo
Normal Aralık zaten 12.6 ve 23.3
Kilom 67 çıktı
Nasıl verdiğimi sordu genelde uzun süre gelmeyenlerin alarak geldiklerini söyledi.
Bende mayıstan beri aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumu söyledim. Doktor da bana tamamen vücudu sasirtmalik bir protein listesi verdi ekmek yok meyve yok
Salata ve bol.protein var. Bu şekilde vücut şaşıracak ve 2 kilo vermeni bekliyorum dedi yarından itibaren başlıyorum

Iyi aksamlar kizlar uyumus kalmisim eltimin tel uyandim acik sohbet ettik unutmusum menuyu dunden beri oyle yorgunumki anlatamam
Sabah 10 00
Bir kucuk patates kup kup kestim az yagda kavurdum
Dort kupkasar
Domates salatalik
Bir dilim ekmek
Kk buyuklugunde beyaz peynir
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Kk beyaz peynir
Bir kup tahin helva
Ara 15 30
Uc parca ceviz
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dortkasik tavuk yemegi
Su 2 litre
Spor 13 700 adim hizli tempoda

Dengeli proteinli bir gun.afiyet olsun canim

Super super super canim.gercekten masallah sana.hepsinin yagdan gitmesine ayri sevindim.ne iyi ettin gittin diyetisyene valla.mesajinda cok motive edici olmus.simdi daha bi heves geldi benim icime de.insallah yeni listenden istedigin sonuclari alirsin canim.keyifle yeni menulerini bekliyorum artik

Menude adimlar da tam senlik.afiyet olsun canim.kis geldi menulerimize tahin helvasi girdi.bende yedim bu aksam

Oy canım benim ne güzel paylastin heyecanimi aynen kuzum son zamanlarda kendimi tekrarlayip duruyordum bu şekilde inşallah daha güzel olacak. Diyetisyen 7 kilo daha yağdan verebiliriz dedi

Canım dün hiç yoktu ki internet sinir oldum. Akşam geldi ama hiçbir şey açılmıyor dönüyor bekliyor yok. Ya da ekran donup kalıyordu. Şimdi düzeldi şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…