Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 canım senin adına çok sevindim vermen güzel hele standart içine girmen daha süper olmuş maşallah sana güzel bi haberle güne başlamış oldum
Çok teşekkür ederim canım benim. Yani söyle söyleyeyim şu anki motivem iki gün önceye göre yüzde yüz arttı. Inşallah sonuçları da güzel olur.

Selam kizlar oglusum hasta biraz atesi var hafif oksuruk var ve sesi kisik gibi.onunla ilgileniyorum sabahtan beri.keyfi yerinde sukur.saglam bi kahvalti yaptik 12 gibi.biraz evi toparladim.simdi oturdum.camasir isleri falan var.dun gece de kustu oglan yine nevresimleri falan yikadim gece yarisi.hala camasir isleri bitmedi.
Cevapla bolumundeki sıkınti devam ediyor hala.bende ayrintili duzenle diye biyer vardi oraya tikladim yaziyorum.internetle ilgili bi sorun mu bu yoksa telefondan mi kaynaklaniyor hic anlayamadim.bi telefoncuya gostermeli

Geçmiş olsun canım usutmus demek ki bol bol bakar annesi ona bu gün bir seyciği kalmaz inşallah.

Geçmiş olsun annesiyle geçireceği gün paşayı toparlar

Çok teşekkür ederim canım benim. Yani söyle söyleyeyim şu anki motivem iki gün önceye göre yüzde yüz arttı. Inşallah sonuçları da güzel olur.
Diyetisyene gitmedigim donemde de dogru yoldaymissin demek ki canim cunku yagdan gitmis ben diyetisyenler hep ekmek veriyor diye dusunuyordum.senin beslenme uzmani farkli bir yontem deneyecek belli ki

Sabah 8.30
2 kuru kayisi uzerine su

Kahvalti 12
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 catal cokelek peyniri
2 kup kasar peyniri
Domates salatalik biber
3 catal patates kizartmasi
2 lokma kepek ekmegi uzerine cilek receli

Ara 15.30
1 kupa tarcinli sut
1 hurma

Arada cok aclik hissettim 17 gibi
3 yk kalderek kavurmasi
Kucuk kasede yogurt

Aksam 18.15
4 yk pirasa
5 yk tavuk taslik

Su 2.5 lt

Cok gecmis olsun canim geniz aktinsi varsa ondanda kusar ...telefona gelince benim eski telde oyleydi kople kapatiyordum tel tekrar aciyordum ayy ne gicikti galiba telefonda problem canim yeni almistin dimi sen bu telefonu ?

Gayet guzel bir menu canim afiyet olsunn ..

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz beyaz peynir
Domates salatalik
Bir lokma helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Uc parca ceviz
Uc tane badem
Iki findik
Ara 15 00
Bir mandalina
Yarim armut
Aksam 18 00
Iki kasik barbunya
Iki kasik kavurma
Iki kasik pilav
Kivircik salata
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok butun evin camlarini sildim balkonlari yikadim toz aldim ev supur sil yemek yap hicc oturmadim ....

Sofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta, 2 kk peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara: sütlü kahve ve 10 badem
Öğle 13.00: küçük tabak göğüs haşlama
Domates salatalık biraz turp
1 kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi yeşil çay 1 ceviz
5 fındık 1 k kayısı
Aksam 19.00: 5 köfte, bol bol salata
Küçük kase yoğurt
Ara: kahve içerim bitki çayı
Tarçınlı süt ve 2 ceviz içi
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana )

Cok gecmis olsun canim geniz aktinsi varsa ondanda kusar ...telefona gelince benim eski telde oyleydi kople kapatiyordum tel tekrar aciyordum ayy ne gicikti galiba telefonda problem canim yeni almistin dimi sen bu telefonu ?
Evet canim yeni.kurban bayraminda almistim.pazartesi bi baktiririm telefoncuya.internette arastistirdim biraz wifiden de kaynaklaniyor olabilirmis.neyse olmadi fabrika ayarlarina donerim

Ogleni iki ara ile gecmissin canim acikmadiysan sorun yok.temizlikten firsat bulamamissindir kesin :) temizlikten guzel spor yok valla bi tasla iki kus

Aynen aferin canim sana.eskiden olsa belki bi ceyrek lavas alirdin.diyetisyenin de bu faydasi var iste.kontrol sagliyor.menun super bu arada.ara ogunlerle hic aclik hissetmemissindir

Haftasonu için harika olmus afiyet olsun arkadasim
Bu temizlige hicbisey kalmaz spordan fazla kalori harcamissindir afiyet olsun arkadasim
Listeni begendim hem doyurucu hem cesitli ben cok begendim valla afiyet olsun arkadasim

Haftasonu için harika olmus afiyet olsun arkadasim
Bu temizlige hicbisey kalmaz spordan fazla kalori harcamissindir afiyet olsun arkadasim
Listeni begendim hem doyurucu hem cesitli ben cok begendim valla afiyet olsun arkadasim

Kahvalti
4 dilim sucukla yumurta,2 krep,2kibrit kutusu peynir,3zeytin,domates salatalik,2tatli kasigi tahinli pekmez,su bardagiyla ev yapimi meyve suyu
Ara
Turk kahvesi,yarim kucuk kase puding,1 haribo marsmellow
Akşam
Firinda palamut,salata
Ara
Turk kahvesi,3 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…