- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.081
Canim benimSenin böyle olman harika herşey gönlünce olsun bunu çoktan haketmiştin canım arkadaşım
Canim o kadar haklısın ki, hani diyirdun ya 100 gr verelim ama yağdan olsun o benim için daha değerli diyordun. Demek ki doğru olanı yapmisiz bunda emeğin o kadar çok ki canım çok teşekkür ederimDiyetisyene gitmedigim donemde de dogru yoldaymissin demek ki canim cunku yagdan gitmisben diyetisyenler hep ekmek veriyor diye dusunuyordum.senin beslenme uzmani farkli bir yontem deneyecek belli ki
Harikasın canım afiyet bal şeker olsunSabah 8.30
2 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 12
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 catal cokelek peyniri
2 kup kasar peyniri
Domates salatalik biber
3 catal patates kizartmasi
2 lokma kepek ekmegi uzerine cilek receli
Ara 15.30
1 kupa tarcinli sut
1 hurma
Arada cok aclik hissettim 17 gibi
3 yk kalderek kavurmasi
Kucuk kasede yogurt
Aksam 18.15
4 yk pirasa
5 yk tavuk taslik
Su 2.5 lt
Aksam pilav yemesen çok daha güzel olurdu canım afiyet olsunSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz beyaz peynir
Domates salatalik
Bir lokma helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Uc parca ceviz
Uc tane badem
Iki findik
Ara 15 00
Bir mandalina
Yarim armut
Aksam 18 00
Iki kasik barbunya
Iki kasik kavurma
Iki kasik pilav
Kivircik salata
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok butun evin camlarini sildim balkonlari yikadim toz aldim ev supur sil yemek yap hicc oturmadim ....
Sabah biraz tatlicik kaçamakların olmuş canım akşamın süper afiyet olsunKahvalti
4 dilim sucukla yumurta,2 krep,2kibrit kutusu peynir,3zeytin,domates salatalik,2tatli kasigi tahinli pekmez,su bardagiyla ev yapimi meyve suyu
Ara
Turk kahvesi,yarim kucuk kase puding,1 haribo marsmellow
Akşam
Firinda palamut,salata
Ara
Turk kahvesi,3 ceviz
Sevdiğim menulerinden canım afiyet olsunKahvaltı (11:00)
biraz çeçil peynir, kk b.peynir, 3-4 çatal patates kız., 1 salatalık, 2 minik sosis, 1 dilim tb, 2 fincan yeşil çay
Öğle (15:50)
yarım kase çorba, bir kase yağsız çubuk makarna
Ara (17:00)
1 bardak sıcak süt, 1 kaşık irmik helvası, 2 ceviz
Akşam (20:00)
bol tavuklu yeşil salata
Ara
yeşil çay
2,5 lt su
Gerçekten hiç acikmadim canımAynen aferin canim sana.eskiden olsa belki bi ceyrek lavas alirdin.diyetisyenin de bu faydasi var iste.kontrol sagliyor.menun super bu arada.ara ogunlerle hic aclik hissetmemissindir
Sağlıklı beslenme eşittir butterfly herşeyden ölçülü süper benceKahvaltı (11:00)
biraz çeçil peynir, kk b.peynir, 3-4 çatal patates kız., 1 salatalık, 2 minik sosis, 1 dilim tb, 2 fincan yeşil çay
bol tavuklu yeşil salata
Ara
yeşil çay
2,5 lt su
Menun cok guzel diyetisyenin verdigi liste dimi bu oyle ise gayet doyurucu canim afiyet olsun ..Sofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta, 2 kk peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara: sütlü kahve ve 10 badem
Öğle 13.00: küçük tabak göğüs haşlama
Domates salatalık biraz turp
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi yeşil çay 1 ceviz
5 fındık 1 k kayısı
Aksam 19.00: 5 köfte, bol bol salata
Küçük kase yoğurt
Ara: kahve içerim bitki çayı
Tarçınlı süt ve 2 ceviz içi
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana)
Guzel bi haftasonu menusu olmus seninki de.aksamin ozellikle superKahvalti
4 dilim sucukla yumurta,2 krep,2kibrit kutusu peynir,3zeytin,domates salatalik,2tatli kasigi tahinli pekmez,su bardagiyla ev yapimi meyve suyu
Ara
Akşam
Firinda palamut,salata
Ara
Turk kahvesi,3 ceviz
Aciksam ne yapacam canim oyle coktuki islerim aklima oglumun kuruyemisleri geldi iyide oldu tok tutuyor ceviz badem findikOgleni iki ara ile gecmissin canim acikmadiysan sorun yok.temizlikten firsat bulamamissindir kesin :) temizlikten guzel spor yok valla bi tasla iki kus
Dengeleyerek guzel bir menu cikarmissin canim ortaya.aksamin gayet hafif ve lezzetliKahvaltı (11:00)
bol tavuklu yeşil salata
Ara
yeşil çay
2,5 lt su
Canlarim 1 yıl önce Kasım ayında diyetisyene gitmiştim ve 75 kilo gelmiştim. Ondan sonra dikkat etmedim ve Şubat ayına kadar 77 kilo oldum. Neyse uzatmayayim
O zaman ki yağ oranım %36.3
Yağ ağırlığım 27 kiloymus
Aradan 1 yıl geçti ve ben diyetisyene gittim şok oldu çok zayiflamissin dedi aslında 10 kilo verdim 77 kilo halime göre ama ona gittiğim zamana göre 8 kilo gitmiş.
Bu sekiz kilonun tamamı yağdan gitmiş
Bugünkü yağ oranı %29
Vucudumdaki yağ 19.6 kilo
Normal Aralık zaten 12.6 ve 23.3
Kilom 67 çıktı
Nasıl verdiğimi sordu genelde uzun süre gelmeyenlerin alarak geldiklerini söyledi.
Bende mayıstan beri aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumu söyledim. Doktor da bana tamamen vücudu sasirtmalik bir protein listesi verdi ekmek yok meyve yok
Salata ve bol.protein var. Bu şekilde vücut şaşıracak ve 2 kilo vermeni bekliyorum dedi yarından itibaren başlıyorum
Menun cok guzel aslinda birde su ufacik kacamak olmasa on numara bes yildiz olacak ya neyse afiyet olsun canimm ...Kahvalti
Ara
Akşam
Firinda palamut,salata
Ara
Turk kahvesi,3 ceviz
Iyi menu cikarmissin yanliz helva nasil bir kasikta kaldi offf ben olsam yerdim biraz daha cok severim irmik helvasini cokta guzel yaparim bazen keske yemek yapmasini bilmeseydim diyorum el lezzeti denen sey hat safhada bendeKahvaltı (11:00)
bol tavuklu yeşil salata
Ara
yeşil çay
2,5 lt su
Selam kizlar oglusum hasta biraz atesi var hafif oksuruk var ve sesi kisik gibi.onunla ilgileniyorum sabahtan beri.keyfi yerinde sukur.saglam bi kahvalti yaptik 12 gibi.biraz evi toparladim.simdi oturdum.camasir isleri falan var.dun gece de kustu oglan yine nevresimleri falan yikadim gece yarisi.hala camasir isleri bitmedi.
Cevapla bolumundeki sıkınti devam ediyor hala.bende ayrintili duzenle diye biyer vardi oraya tikladim yaziyorum.internetle ilgili bi sorun mu bu yoksa telefondan mi kaynaklaniyor hic anlayamadim.bi telefoncuya gostermeli
Sabah 8.30
2 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 12
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 catal cokelek peyniri
2 kup kasar peyniri
Domates salatalik biber
3 catal patates kizartmasi
2 lokma kepek ekmegi uzerine cilek receli
Ara 15.30
1 kupa tarcinli sut
1 hurma
Arada cok aclik hissettim 17 gibi
3 yk kalderek kavurmasi
Kucuk kasede yogurt
Aksam 18.15
4 yk pirasa
5 yk tavuk taslik
Su 2.5 lt
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz beyaz peynir
Domates salatalik
Bir lokma helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Uc parca ceviz
Uc tane badem
Iki findik
Ara 15 00
Bir mandalina
Yarim armut
Aksam 18 00
Iki kasik barbunya
Iki kasik kavurma
Iki kasik pilav
Kivircik salata
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok butun evin camlarini sildim balkonlari yikadim toz aldim ev supur sil yemek yap hicc oturmadim ....
Sofradayim daha buraya bakayım dedim
Menüm
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta, 2 kk peynir
Domates salatalık maydanoz
Ara: sütlü kahve ve 10 badem
Öğle 13.00: küçük tabak göğüs haşlama
Domates salatalık biraz turp
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi yeşil çay 1 ceviz
5 fındık 1 k kayısı
Aksam 19.00: 5 köfte, bol bol salata
Küçük kase yoğurt
Ara: kahve içerim bitki çayı
Tarçınlı süt ve 2 ceviz içi
2.5 litre su
(Aksam menüsünde eşim ve kızım lavas arası pat Kızartma köfte durüm şeklinde yediler ama ben yemedim heheh aferin bana)
Kahvalti
Ara
Akşam
Firinda palamut,salata
Ara
Turk kahvesi,3 ceviz
Evet canım bende sevdim bu listeyi. Öyle çok detoksvari bir liste değil o yüzden zorlanmadim.Menun cok guzel diyetisyenin verdigi liste dimi bu oyle ise gayet doyurucu canim afiyet olsun ..
Ay canım benim teşekkür ederim. Aynen öyle oldu tazelendim resmenOo çok iyisin canım benim tebrikler gitsin yağlar inşallahh daha da gitsin. Zaten şu an bile normal kilondasın kalanını da güle oynaya verirsin inş. Şimdi ne güzel en baştan başlar gibi oldun canım
Iyi menu cikarmissin yanliz helva nasil bir kasikta kaldi offf ben olsam yerdim biraz daha cok severim irmik helvasini cokta guzel yaparim bazen keske yemek yapmasini bilmeseydim diyorum el lezzeti denen sey hat safhada bendeafiyet olsun canim ..
ciddi misin hiç mi yemeyeceksinBu öğlen bebek mevlidine gidecem kızlar muhtemelen Kıymalı pide olur. Yer miyim aslaaa tadını biliyorum nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?