Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı (11:00)
biraz çeçil peynir, kk b.peynir, 3-4 çatal patates kız., 1 salatalık, 2 minik sosis, 1 dilim tb, 2 fincan yeşil çay

Öğle (15:50)
yarım kase çorba, bir kase yağsız çubuk makarna

Ara (17:00)
1 bardak sıcak süt, 1 kaşık irmik helvası, 2 ceviz

Akşam (20:00)
bol tavuklu yeşil salata

Ara
yeşil çay

2,5 lt su

Senin böyle olman harika herşey gönlünce olsun bunu çoktan haketmiştin canım arkadaşım
Canim benim
Diyetisyene gitmedigim donemde de dogru yoldaymissin demek ki canim cunku yagdan gitmis ben diyetisyenler hep ekmek veriyor diye dusunuyordum.senin beslenme uzmani farkli bir yontem deneyecek belli ki
Canim o kadar haklısın ki, hani diyirdun ya 100 gr verelim ama yağdan olsun o benim için daha değerli diyordun. Demek ki doğru olanı yapmisiz bunda emeğin o kadar çok ki canım çok teşekkür ederim

Harikasın canım afiyet bal şeker olsun
Aksam pilav yemesen çok daha güzel olurdu canım afiyet olsun
Sabah biraz tatlicik kaçamakların olmuş canım akşamın süper afiyet olsun
Sevdiğim menulerinden canım afiyet olsun

Sağlıklı beslenme eşittir butterfly herşeyden ölçülü süper bence

Menun cok guzel diyetisyenin verdigi liste dimi bu oyle ise gayet doyurucu canim afiyet olsun ..

Guzel bi haftasonu menusu olmus seninki de.aksamin ozellikle super

Ogleni iki ara ile gecmissin canim acikmadiysan sorun yok.temizlikten firsat bulamamissindir kesin :) temizlikten guzel spor yok valla bi tasla iki kus
Aciksam ne yapacam canim oyle coktuki islerim aklima oglumun kuruyemisleri geldi iyide oldu tok tutuyor ceviz badem findik kollarim cok agrimis artik nasil ovaladiysam camlari

Dengeleyerek guzel bir menu cikarmissin canim ortaya.aksamin gayet hafif ve lezzetli

Oo çok iyisin canım benim tebrikler gitsin yağlar inşallahh daha da gitsin. Zaten şu an bile normal kilondasın kalanını da güle oynaya verirsin inş. Şimdi ne güzel en baştan başlar gibi oldun canım

Menun cok guzel aslinda birde su ufacik kacamak olmasa on numara bes yildiz olacak ya neyse afiyet olsun canimm ...

Iyi menu cikarmissin yanliz helva nasil bir kasikta kaldi offf ben olsam yerdim biraz daha cok severim irmik helvasini cokta guzel yaparim bazen keske yemek yapmasini bilmeseydim diyorum el lezzeti denen sey hat safhada bende afiyet olsun canim ..

Geçmiş olsun kuzucuğa annesiii kıyamam öp yerimize :) şimdi nasıl oldu?

Gayet güzel dengeli olmuş canım bnm protein kalsiym hepsi var spor da var maşallah sana

Canım kahvaltın erken aslnda öğlen yemen gerekir ama işten güçten fırsat olmamış belli gayet güzel

Harika harika harika canım bayıldım tam eksilik menü

Sağlam kahvaltı, hafif ve vitaminli akşam yemeği afiyet olsn canm

Menun cok guzel diyetisyenin verdigi liste dimi bu oyle ise gayet doyurucu canim afiyet olsun ..
Evet canım bende sevdim bu listeyi. Öyle çok detoksvari bir liste değil o yüzden zorlanmadim.
Oo çok iyisin canım benim tebrikler gitsin yağlar inşallahh daha da gitsin. Zaten şu an bile normal kilondasın kalanını da güle oynaya verirsin inş. Şimdi ne güzel en baştan başlar gibi oldun canım
Ay canım benim teşekkür ederim. Aynen öyle oldu tazelendim resmen enerjimi paylaşayım hepimiz verelim canım benim

Iyi menu cikarmissin yanliz helva nasil bir kasikta kaldi offf ben olsam yerdim biraz daha cok severim irmik helvasini cokta guzel yaparim bazen keske yemek yapmasini bilmeseydim diyorum el lezzeti denen sey hat safhada bende afiyet olsun canim ..

Napim canım mecbur bir kaşıkta bıraktım çünkü regl oldum bugün şişmek istemiyorum. Ben de güzel yaparım. Hatta tatlıları çok güzel yaptığımı söylerler ama napalım güzellik için yemeyeceğiz. M Melrin ne diyor güzellik kolay kazanılmıyor çok haklı valla..

Bu öğlen bebek mevlidine gidecem kızlar muhtemelen Kıymalı pide olur. Yer miyim aslaaa tadını biliyorum nasılsa

günaydın bol enerjili bir gün olsun hepimize:))
netin yavaşlaması ve sosyal medya hesaplarının açılamamasının sebebi belli oldu şükür bu gün tekrar normale döndü net :)
sular da geldi temizlik olimpiyatlarını resmen bizim evde başlatmış bulunuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…