Haydi Yine Yeniden...

ciddi misin hiç mi yemeyeceksin
aa diyetisyenin sana protein sebze vermişti ondan değil mi
valla tebrikler brovalar hepsi senin olsun
Evet canım allahın izniyle yemeyecem şu an öğle yemegimi yedim bile tok gidecem yani ayran içerim ama eksiler giden yağlar hepimizin olsun canım.

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta
2 kk peynir ve yeşillik
Ara: sütlü kahve
Öğle 12.00: 3 yemek kaşığı Kıymalı yumurta
2 çatl peynr ve marul maydanoz
Ara: 1 dilim kek dibek kahvesi

Aksam 18.45: 1 parça tavuk
Bol salata küçük kase yoğurt
10 tane çiğ fındık

Ara: tarçınlı süt 2 ceviz ici
bitki çayları 2.5 litre su

Sabah 10.30
1 kuru kayisi uzerine su

Kahvalti 12.30
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 kk tulum peynir
2 catal patates 2 catal biber kizartmasi
1 tk cilek receli
2 lokma kepek ekmegi

Ara
1 kupa sutlu kahve
2 dilim bitter madlen

Ara
3 yk pirasa
1 kucuk kase yogurt

Aksam 19.15
7-8 adet cinekop
Kivircik salata
1 kup fistikli tahin helvasi

Ara
1 luppo (bugun yicem kafaya koydum )

Su 2.5 litre

Son düzenleme:
Protein aglirlikli guzel bi menu.o kadar kacamak olur haftasonu bugun

Minnacık bi kekin problem olacağını düşünmüyorum gayet güzel menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Balık demek eksi demektir luppo ye tabi keşke gündüz yeseydin harika olurdu nefsimize çokta zulmetmeden regl etkisi olacak afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı
Kaşarlı yumurta, 3 zeytin, 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez, domates salatalık, 1.5 dilim tahıllı ekmek, meyve suyu,2 elma dilim patates kızartması,çay kaşığı ucuyla tereyağı bal
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter (%80)
Akşam
5 yk etli kurufasulye, 2 yk pirinç pilavı, cacık
Ara
Türk kahvesi, 3 ceviz, 1 kuru kayısı

Dikkatli ve hafif atlatmissin gunu canim.menunu begendim

Helvayi yemeseydin o zaman amaaa
Afiyet olsun canım şifa olsun
Sen regl mi olacaksın canım tatlı şeyler çok varda menüde afiyet olsun canım

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort catal sosis
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kase kivircik salata
Ara 13 00
Uc parca ceviz
Ara 14 00
Bir mandalina
Aksam
Bir kasik barbunya
Kucuk kase yogurtlu makarna
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor yok kek ve kurabiye yaptim evdeki tahin katilasmis bende tahinli kek ve tahinli kurabiye yaptim ev halki bayildi kurabiye helva gibi olmus kekde yumusacikmis esim sen yeme bunlar acayip kalorilidir dedi bir yandanda kurabiyeleri lupletti

Yok yeni bitti enerjim yok gibi bide tuvalete çıkmak için kuru kayısı yiyeyim dedim kışın canım tahinli pekmezi hep istiyor bu konuda kendimi frelemeliyim ne problemli bi insan oldum

Menu cok guzel ama ufak bir kacamak olmus galiba insan bazen dayanamiyor canim cokta kasmamak lagzim afiyet olsun ...

Valla iyi dayanıyorsun hem tahinli hem kurabiye ve tadına bile bakmıyosun kesinlikle hedefine ulaşmalısın harikasın

Guzel bir gun olmus bugun canim luppo yuda ye canim canin cektigi cana sifaymis afiyet olsun ...

Senin menulerin cok guzel aslinda canim aksamlarin hep iyi ama sabah ve aralarda kaciyor biraz tahin pekmezi bir kasiga dusur aslinda tahin kemikler icin cok faydaliymis ama kalorili iste ufak kacamaklarida kople kaldirirsan off super olur o zaman gelsin eksilerr afiyet olsun canim ..

Süper irade, Afiyet olsun canım.
Yok yeni bitti enerjim yok gibi bide tuvalete çıkmak için kuru kayısı yiyeyim dedim kışın canım tahinli pekmezi hep istiyor bu konuda kendimi frelemeliyim ne problemli bi insan oldum
Yok kuzum ya problemli old değil sadece kilo az kalınca fark etmeden bazı şeyler bizi duraklatiyor ben öyle düşünüyorum

O enerjiyi okuldaki cocuklar cekiyor canim kendimden biliyorum ..tahin pekmez benim ufaklikta cok seviyorr oda yengec burcu tam bir tatlici kisin enerji veriyor insana gun asiri yersen bir tk sorun olmaz aslinda sıkma canını canim hepimizin zaaflari var bende ekmeksiz yapamiyorum bak

Valla iyi dayanıyorsun hem tahinli hem kurabiye ve tadına bile bakmıyosun kesinlikle hedefine ulaşmalısın harikasın
Aslinda tahin piserkenki kokusu migdemde yanma yapti malum kokularada hassasiyeti var migdemin evdekiler himm himmm diye yediler ufaklik uc dilim kek yedi kurabiyenin bir tepsisi bitti bile yasasin ev ahalisi yarina hepsi biter

Süper irade, Afiyet olsun canım.

Yok kuzum ya problemli old değil sadece kilo az kalınca fark etmeden bazı şeyler bizi duraklatiyor ben öyle düşünüyorum
Haklısın daha dikkatli olmalıyım bu yıl en azından kilo verme işim bitsin istiyorum kedi ciğer bakışı olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…