Haydi Yine Yeniden...

Bende yengecim yemesem daha iyi tabi ama gün aşırı olayını deniycem

Aslinda tahin piserkenki kokusu migdemde yanma yapti malum kokularada hassasiyeti var migdemin evdekiler himm himmm diye yediler ufaklik uc dilim kek yedi kurabiyenin bir tepsisi bitti bile yasasin ev ahalisi yarina hepsi biter
Nasıl bitmez sen yaparsında kalır mı ben korkudan yapmıyorum eşim arada krize giriyo puding yapıyo geçen hafta kalburabastı yaptığımda gece yarısını yemiş sabah kalanı bi yerleri götür evde kalmasın diyor şu yiyip yiyip kilo almayanlar ne kısmetli ben bu gruba girmediğim için mümkün mertebe yapmamayı tercih ediyorum

Hahahaa sagolsun yaa cok destek olmus ufacik kurabiyeden tatsaydin keske.boyle oldu mu sonradan saldiriyor insan.menu super bu arada

Günaydın,mutlu haftalar...
Ben hala yerimde sayıyorum.72,2 Reglim baya baya söküldü.Çarşambaya ne değişir bilmem ama hedefimi değiştireceğim ben.ulaşılmayacak bir hedef koymanın anlamı yok çünkü.kaplumbağa hızında kilo verdiğim için yılbaşı hedefimi 69 olarak değiştiriyorum kızlar ben.haa 68-67 görürüm ne ala ama şu durumda 67 hedef imkansız gibi duruyor.

Gunaydin canim ben kendimi bildigim icin hedefi yakin tuttum hatirlarsan bir kez daha denemistik hedef belirtmistik ama ulasamamistik yani normal olan zaten ayda bir kilo sende sikma canini cok iyi gidiyorsun bu kez olcak bak gor altilar kolayca gelecek hem sporda yapiyorsun lutfen enerjini motivasyonunu dusurme fistik

Motivasyonum süper canım.Kendimi çok iyi hissediyorum.Dediğin gibi burda da hava çok güzel.bugünün dönüşünü değerlendiririm mesela.
Hedef konusunda haklısın.bende o yüzden değiştirdim zaten.biraz daha gerçekçi olmakta fayda var.67 göremeyeceğim belli.o yüzden 69 yazıp o hedefi tutturmak ve başarmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum.

Günaydınlar :)

Dün kahvaltıdan sonra annemlere geçtik gece de eve çok geç geldik yazamadım. Menümü vereyim:

Kahvaltı (12 gibi)
kk peynir, çeçil peynir, birkaç çatal patates, 2 sosis, 1 dilim ekmek, çay kaşığı nutella, çay

Öğle (15:30)
yarım tabak mercimek ç.
1 dilim ekmek
1-2 çatal b.lahana turşusu

Ara (17:00)
Ş.siz çay, 2 hoşbeş, 1 küçük lokum

Akşam (18:30)
1 dilim somon
salata

Ara
Ş.siz Nescafe
1 tane kinder pingui

2,5 lt su

Ben de reglim canım 3.günüm. Dolayısıyla bu hafta pek bişey beklemiyorum. Sabit kalalım da haftaya eksi oluruz inşallah.

Ohhh super olcaz tabi gecen hafta benim motivasyon yerlerdeydi her yeni ses beni strese sokuyor bugun i sesine gecmisler rabbim yardim etsin insallah ....guzel havalari mutlaka degerlendir canim acik havada yurumek gibisi yok valla sarj olmus gibi hissettiriyor bana ....aslinda hedefinde bir onemi yok ben daha once giyemedigim bir kiyafeti giyebiliyorsam aynada inceldigimi goruyorsam o bile benim icin mukemmwl bisey tartiya takilip kalmak beni yipratiyor hii tartida eksi gordugumde mutlu da olmuyo degilim hani neyse onumuzde iki ay var ve gercekten artik guzel sonuclar almak istiyorum ...

Kacamaklar bir tik fazla olmus canim sabah nutella oglen hosbes aksam pingui hazir gidalar bize en cok zarar veren seyler ... reglden kaynaklaniyor galiba her ay bizi bir hafta geriletiyor bu regl ama sen haftaya siki tutar acigi kapatirsin kesin aksamin harika bu arada afiyet olsun ...

Sende benim gibi regl kurbanısın canım.ufak kaçamaklar yaptırıyor maalesef.dediğin gibi sabit kalmaya şükreder olduk.gün genelin hafif akşam süper geçmiş

sara_28 canım ne var ne yok durumlarda.görümceciklerin gitti mi?

Merhaba canım iyiyim gorumceklerde gitti çok şükür işten eve gelip ayaklarını uzatıp televizyonun karşısında çayını yudumlamanin keyfi gibisi yok

Biliyomusun bu bir ay o kadar etkilemişti beni hala inanmıyorum gittiklerine

Akşam menümu yazacağım özlemişim sizleri de kendimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…