- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.121
Bende yengecim yemesem daha iyi tabi ama gün aşırı olayını deniycemO enerjiyi okuldaki cocuklar cekiyor canim kendimden biliyorum ..tahin pekmez benim ufaklikta cok seviyorr oda yengec burcu tam bir tatlici kisin enerji veriyor insana gun asiri yersen bir tk sorun olmaz aslinda sıkma canını canim hepimizin zaaflari var bende ekmeksiz yapamiyorum bak
Nasıl bitmez sen yaparsında kalır mı ben korkudan yapmıyorum eşim arada krize giriyo puding yapıyo geçen hafta kalburabastı yaptığımda gece yarısını yemiş sabah kalanı bi yerleri götür evde kalmasın diyor şu yiyip yiyip kilo almayanlar ne kısmetli ben bu gruba girmediğim için mümkün mertebe yapmamayı tercih ediyorumAslinda tahin piserkenki kokusu migdemde yanma yapti malum kokularada hassasiyeti var migdemin evdekiler himm himmm diye yediler ufaklik uc dilim kek yedikurabiyenin bir tepsisi bitti bile yasasin ev ahalisi yarina hepsi biter
Hahahaa sagolsun yaa cok destek olmusSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort catal sosis
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kase kivircik salata
Ara 13 00
Uc parca ceviz
Ara 14 00
Bir mandalina
Aksam
Bir kasik barbunya
Kucuk kase yogurtlu makarna
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor yok kek ve kurabiye yaptim evdeki tahin katilasmis bende tahinli kek ve tahinli kurabiye yaptim ev halki bayildi kurabiye helva gibi olmus kekde yumusacikmisesim sen yeme bunlar acayip kalorilidir dedi bir yandanda kurabiyeleri lupletti
Ne güzel dualar, amin canım.Günaydın Rabbim den hayırlı mutlu huzurlu dualarımızın kabul olduğu bi hafta diliyorumherşey gönlünüzce olsun
Gunaydin canim ben kendimi bildigim icin hedefi yakin tuttum hatirlarsan bir kez daha denemistik hedef belirtmistik ama ulasamamistik yani normal olan zaten ayda bir kilo sende sikma canini cok iyi gidiyorsun bu kez olcak bak gor altilar kolayca gelecek hem sporda yapiyorsun lutfen enerjini motivasyonunu dusurme fistikGünaydın,mutlu haftalar...
Ben hala yerimde sayıyorum.72,2Reglim baya baya söküldü.Çarşambaya ne değişir bilmem ama hedefimi değiştireceğim ben.ulaşılmayacak bir hedef koymanın anlamı yok çünkü.kaplumbağa hızında kilo verdiğim için yılbaşı hedefimi 69 olarak değiştiriyorum kızlar ben.haa 68-67 görürüm ne ala ama şu durumda 67 hedef imkansız gibi duruyor.
Motivasyonum süper canım.Kendimi çok iyi hissediyorum.Dediğin gibi burda da hava çok güzel.bugünün dönüşünü değerlendiririm mesela.Gunaydin canim ben kendimi bildigim icin hedefi yakin tuttum hatirlarsan bir kez daha denemistik hedef belirtmistik ama ulasamamistik yani normal olan zaten ayda bir kilo sende sikma canini cok iyi gidiyorsun bu kez olcak bak gor altilar kolayca gelecek hem sporda yapiyorsun lutfen enerjini motivasyonunu dusurme fistik
Günaydın,mutlu haftalar...
Ben hala yerimde sayıyorum.72,2Reglim baya baya söküldü.Çarşambaya ne değişir bilmem ama hedefimi değiştireceğim ben.ulaşılmayacak bir hedef koymanın anlamı yok çünkü.kaplumbağa hızında kilo verdiğim için yılbaşı hedefimi 69 olarak değiştiriyorum kızlar ben.haa 68-67 görürüm ne ala ama şu durumda 67 hedef imkansız gibi duruyor.
Ohhh super olcaz tabi gecen hafta benim motivasyon yerlerdeydi her yeni ses beni strese sokuyor bugun i sesine gecmisler rabbim yardim etsin insallah ....guzel havalari mutlaka degerlendir canim acik havada yurumek gibisi yok valla sarj olmus gibi hissettiriyor bana ....aslinda hedefinde bir onemi yok ben daha once giyemedigim bir kiyafeti giyebiliyorsam aynada inceldigimi goruyorsam o bile benim icin mukemmwl bisey tartiya takilip kalmak beni yipratiyor hii tartida eksi gordugumde mutlu da olmuyo degilim haniMotivasyonum süper canım.Kendimi çok iyi hissediyorum.Dediğin gibi burda da hava çok güzel.bugünün dönüşünü değerlendiririm mesela.
Hedef konusunda haklısın.bende o yüzden değiştirdim zaten.biraz daha gerçekçi olmakta fayda var.67 göremeyeceğim belli.o yüzden 69 yazıp o hedefi tutturmak ve başarmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum.
Kacamaklar bir tik fazla olmus canim sabah nutella oglen hosbes aksam pingui hazir gidalar bize en cok zarar veren seyler ... reglden kaynaklaniyor galiba her ay bizi bir hafta geriletiyor bu reglGünaydınlar :)
Dün kahvaltıdan sonra annemlere geçtik gece de eve çok geç geldik yazamadım. Menümü vereyim:
Kahvaltı (12 gibi)
kk peynir, çeçil peynir, birkaç çatal patates, 2 sosis, 1 dilim ekmek, çay kaşığı nutella, çay
Öğle (15:30)
yarım tabak mercimek ç.
1 dilim ekmek
1-2 çatal b.lahana turşusu
Ara (17:00)
Ş.siz çay, 2 hoşbeş, 1 küçük lokum
Akşam (18:30)
1 dilim somon
salata
Ara
Ş.siz Nescafe
1 tane kinder pingui
2,5 lt su
Olursun canim bak hem regl de metobolizma daha hizli oluyormus biz dikkat etsek dahada cok kilo veririz aslinda ahh birde tatli istegi olmasaBen de reglim canım 3.günüm. Dolayısıyla bu hafta pek bişey beklemiyorum. Sabit kalalım da haftaya eksi oluruz inşallah.
Sende benim gibi regl kurbanısın canım.ufak kaçamaklar yaptırıyor maalesef.dediğin gibi sabit kalmaya şükreder olduk.gün genelin hafif akşam süper geçmişGünaydınlar :)
Dün kahvaltıdan sonra annemlere geçtik gece de eve çok geç geldik yazamadım. Menümü vereyim:
Kahvaltı (12 gibi)
kk peynir, çeçil peynir, birkaç çatal patates, 2 sosis, 1 dilim ekmek, çay kaşığı nutella, çay
Öğle (15:30)
yarım tabak mercimek ç.
1 dilim ekmek
1-2 çatal b.lahana turşusu
Ara (17:00)
Ş.siz çay, 2 hoşbeş, 1 küçük lokum
Akşam (18:30)
1 dilim somon
salata
Ara
Ş.siz Nescafe
1 tane kinder pingui
2,5 lt su
sara_28 canım ne var ne yok durumlarda.görümceciklerin gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?