Haydi Yine Yeniden...

Menümu yazayım çok parlak değil ama olsun

Sabah 08.00

İki dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak çay

Öğle 12.00

Bir kase yoğurt
Uç kaşık kavurma
İki dilim ekmek

Akşam 20.00

Bir tabak yoğurtlu ıspanak
İki dilim ekmek

Su bir litre

Ekmek fazla olmuş biliyorum ama azaltacam

Sabahtan 1 dilimi cikarip yerine yumurta domates salatalik yesillik yada ceviz ekle bence canim.
Ara ogun yaptigin gunler ekmegi daha az tuletiyorsun.o yuzden 2 ara ogun sart sana.
Neyse bugunden sonra zaten kafan daha rahat.evde aksamlari spor hareketleri eklersin belki leslie falan yaparsin toparlarsin merak etme.ben senin cok guzel kilolar verecegine inaniyorum.bende o yollardan gectim.bende 100 kusur kilolardaydim.yilmadim mucadele ettim simdi mutlulugunu ben yasiyorum.sende mutlu ol istiyorum.inan ozguvenin daha da artacak yuruyusun bile degisecek emin ol canim.yeni yeni kiyafetler alacaksin kendine evdekileri daralttiracaksin.bunlarin keyfi hicbir yemekte yok.daha once tadini bildigin seyleri tatmaya bile gerek yok.bu gune kadar yediklerimize sayiyoruz ve saglikli beslenmeye devam ediyoruz.ben sana cok inaniyorum, sende kendine inan basaracaksin sen bu isi

Gunaydinlar tartı öncesi son gün hadi bugün biraz daha dikkat.
Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım

Kendi adıma dünkü eksimin bugün biraz arti olmuş olarak uyandım. acayip bir sisligim var anlayamadım
Günaydın canım,bende dün oldukça dikkat ama bu sabah yine 72,2 idim şu 72 de takıldım kaldım yaa.bugün de çok dikkat edicem bakalım yarına 71,9 görmek istiyorum.

Günaydın canım,bende dün oldukça dikkat ama bu sabah yine 72,2 idim şu 72 de takıldım kaldım yaa.bugün de çok dikkat edicem bakalım yarına 71,9 görmek istiyorum.
Ben o 72 sayisindan nefret ediyorum sanki on ton attim ustumden 72 den kurtulunca sende sakin birakma direnc kirilacak bu hafta

Ben o 72 sayisindan nefret ediyorum sanki on ton attim ustumden 72 den kurtulunca sende sakin birakma direnc kirilacak bu hafta
Valla elimden geldiğini yapıyorum canım.dün akşam yemeğinden sonra bikaç fincan ıhlamur içtim bol limonlu.biraz sonra da süt ısıttım ve 2 yemek kaşığı kadar nar ile süt içtim.olabildiğince dikkat ediyorum yediklerime.inşallah 72 yi kırarsam gerisinin geleceğine inanıyorum

Çok sağol canım ne güzel yazmissin de sözlerin öyle motive ediyor ki anlatamam inan daha kafam yerine tam gelmedi sanki he an be köşeden çıkacaklarını gibi geliyor bunların yüzünden psikolog a gidecek nerdeyse

Çok emek veriyorsun canım seni çok iyi anlıyorum. Göreceksin inşallah sabır sadece

Oy oy çok fena artıdayım hiç uyumadım desem yeridir. Oğlan benle uyumaya alıştı şimdi de yerinde yatmıyor dün gece yerine yatırdım yüz kere uyandı. Koca kadın beşiğin içine girdim yattım o zaman uyuyor kalkıp yerime gidiyorum uyanıp ağlıyor napıcam ben böyle bir akıl verin kızlar. Nasıl alıştırcam kendi yerine zaten hastayım sonuçlarımı göstermeye de gidemedim iyice kötü oldum migrenim tuttu zaten enfeksiyondan midem bulanıyor belim kopuyor. Uykusuzlukta ödem yaptırdı wc de çıkamıyorum. Yangın var diye bağırmak istiyorum

Canım spor da yapıyorsun elbet kırılacak bu direnç sakın moral bozma tamam mı

Ah kuzum bnm sıkma canını regl bitince zaten fazlasıyla gidecek sıkma canını

Canım sonuçlarını göster bir an önce tedavin başlasın bence.sinir ve stresten migrenin tuttu yine.aman dikkat et.oğluşun da zamanla alışacaktır.olmadı yat bi süre yanında canım.daha çok ufak o yüzden seni yanında istiyor

ayyy gülüm yaa üzüldüm haline çok geçmiş olsun geçtiğimiz hafta ben senin gibiydim lambanın ışığı bile gözlerimi çıkaracak başımı patlatacak gibi ağrıtıyordu mide bulantısı kusma hepsini çektim azcık ensene buz torbası koysan biraz rahatlatır
stresin gitmeden ağrının gitmesi de zor gerçi
oğlun için önce al karşına büyük adammış gibi konuş herkesin kendi yatağında yatması gerektiğini güzelce söyle senin de kendi yatağın da yatmazsan hastalandığını belinin ağrıdığını söyleyip senin için üzülüp üzülmediğini sor kendi yatağın da uyursa onun artık bebek olmadığını kabul edeceğini de ekle .. sen üstüne eklersin zaten bişeyler daha eğer kendi yatağın da uyursa onu iyice öv küçük bir şeyle ödüllendir illa maddi bir şey olması gerekmiyor parkta 10 dk fazla durmak bile olur ama onun ödül olduğunu mutlaka söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…