- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.181
ayyy gülüm yaa üzüldüm haline çok geçmiş olsun geçtiğimiz hafta ben senin gibiydim lambanın ışığı bile gözlerimi çıkaracak başımı patlatacak gibi ağrıtıyordu mide bulantısı kusma hepsini çektimazcık ensene buz torbası koysan biraz rahatlatır
stresin gitmeden ağrının gitmesi de zor gerçi
oğlun için önce al karşına büyük adammış gibi konuş herkesin kendi yatağında yatması gerektiğini güzelce söyle senin de kendi yatağın da yatmazsan hastalandığını belinin ağrıdığını söyleyip senin için üzülüp üzülmediğini sor kendi yatağın da uyursa onun artık bebek olmadığını kabul edeceğini de ekle .. sen üstüne eklersin zaten bişeyler daha eğer kendi yatağın da uyursa onu iyice öv küçük bir şeyle ödüllendir illa maddi bir şey olması gerekmiyor parkta 10 dk fazla durmak bile olur ama onun ödül olduğunu mutlaka söyle
Bugün midem çok kötü ne yesem sanki gıtlağımda kalmış hissi, bir hazımsızlık var. Wc çıkamamaktan mı acaba? Akşam öğünü yiyecektim ama yemicem süt içerim bitki çayı içerim. Çok fenayım bugün ya
Kendini zorlama canim yiyemeyeceksen rahatsiz hissedeceksen.aslinda biraz yurusen iyi olur ama firsat olmadi sanirim.yuruyus rahatlatir hazmini kolaylastirirdiKahvaltı (11:30)
2 kk peynir, birkaç çatal patates, az krem peynir, 1 dilim tb, yeşilçay
Ara (14:00)
1 küçük kase meyveli yoğurt
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, küçük sandviç (tambuğday)
Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
1 bardak süt
bitki çayları
2,5 lt su
Akşam yemicem malesef kızlar midem çok kötü sanki hiçbişeyi hazmedemedim bugün
Çok geçmiş olsun canım rezene çayı iç hem sakinleştirir hem de mide ve bağırsaktaki gazı giderek wc ye çıkmanı sağlar
Kendini zorlama canim yiyemeyeceksen rahatsiz hissedeceksen.aslinda biraz yurusen iyi olur ama firsat olmadi sanirim.yuruyus rahatlatir hazmini kolaylastirirdi
Nasıl anlatsam sanki böğrüme taş oturmuş yaa
Ilık su ic oda iyi gelir olmazsa doktora git
Yarın gideceğim canım sonuçlarımı göstermeye. Bağırsak düzenleyici de yazacak.
Annelik sabır fedakarlık zor iş benim ufaklıkta hala benimle uyuyor yanına yatmazsam bekliyor napalım 2-3 sene sonra yüzümüze bakmayacak ne yalan soyleyim doya doya sarılıyorum koklayarak uyuyorum işime geliyor menün evet sana göre yetersiz inşallah tez zamanda şifa bulursunda ağız tadıyla güzel menüler hazırlarsınKahvaltı (11:30)
Ara
1 bardak süt
bitki çayları
2,5 lt su
Kusursuz güzel bir menü olmuş tartı öncesi harika olmuşSabah 8.30
2 kuru kayisi 2 bardak ilik su
Kahvalti 9.30
2 tumurta 2 kk peynir ile omlet
Ara 12
1 hurma 1 kuru kayisi
Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 16
1 ceviz
2 adt bitter madlen
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
3 yk pirasa
4 yk taze fasulye
1 lokma oglumdan kalan haslanmis tavuk
Su 2.5 litre
3 haftadan beri devam ediyorsa bu normal migren değil enfeksiyonla ilgili galiba dediğin gibi..Canım ya nerdeyse 3 haftadır gitmeyen bir baş ağrısı bu.. Hem enfeksiyona bağlıyorum hem de strese.. Benim oğlan çok sinirli 2 yaş sendromu sanırım feryat figan bağırıp ağlıyor laf söylemeye gelmiyor. Ben yanına yatınca uyuyor üzülüyorum da acaba korkuyor mu diye düşünüyorum. Çünkü odasında tek. Bilemedim ya
Baya erken kapatmissin gunu canim.yakarsin onlari mutlaka...Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemegi, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Akşam 15:30
1 dilim peynirli börek, 1 kase bol yeşillikli kuskus salata, 1 kurabiye, 1 minik afyon lokumu,3 minik yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter
saranın dediği işe yarar rezene anason karışımı onlardan yoksa yoğurda kimyon kat ye mideni rahatlatır gülümKahvaltı (11:30)
Ara
1 bardak süt
bitki çayları
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?