Haydi Yine Yeniden...

Canım ya nerdeyse 3 haftadır gitmeyen bir baş ağrısı bu.. Hem enfeksiyona bağlıyorum hem de strese.. Benim oğlan çok sinirli 2 yaş sendromu sanırım feryat figan bağırıp ağlıyor laf söylemeye gelmiyor. Ben yanına yatınca uyuyor üzülüyorum da acaba korkuyor mu diye düşünüyorum. Çünkü odasında tek. Bilemedim ya

Bugün midem çok kötü ne yesem sanki gıtlağımda kalmış hissi, bir hazımsızlık var. Wc çıkamamaktan mı acaba? Akşam öğünü yiyecektim ama yemicem süt içerim bitki çayı içerim. Çok fenayım bugün ya

Kahvaltı (11:30)
2 kk peynir, birkaç çatal patates, az krem peynir, 1 dilim tb, yeşilçay

Ara (14:00)
1 küçük kase meyveli yoğurt

Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, küçük sandviç (tambuğday)

Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter

Ara
1 bardak süt
bitki çayları

2,5 lt su

Akşam yemicem malesef kızlar midem çok kötü sanki hiçbişeyi hazmedemedim bugün

Çok geçmiş olsun canım rezene çayı iç hem sakinleştirir hem de mide ve bağırsaktaki gazı giderek wc ye çıkmanı sağlar

Kızlar az önce bol yeşillikli yumurta yaptım tarifini yazacam ama siz biliyorsunuz dur

İki tane kuru soğanı küp küp doğradım bir tutam maydanoz bir tutam dereotu ekledim karabiber pul biber kimyon nane ve tuz ekledim iki kaşık un ik tanede yumurta katıp karıştırdım sonra kaşık kaşık alıp yağda kizarttim sonra mutfak havlusunun üzerinde fazla yağını cektirdim çok lezzetli oldu

Kabakla mücverini yapıyorum ama bunu ilk kez denedim çok beğendim hem hafif hem lezzetli tam diyetlik bence

Sabah 8.30
2 kuru kayisi 2 bardak ilik su

Kahvalti 9.30
2 tumurta 2 kk peynir ile omlet

Ara 12
1 hurma 1 kuru kayisi

Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 16
1 ceviz
2 adt bitter madlen

Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
3 yk pirasa
4 yk taze fasulye
1 lokma oglumdan kalan haslanmis tavuk

Su 2.5 litre

Kendini zorlama canim yiyemeyeceksen rahatsiz hissedeceksen.aslinda biraz yurusen iyi olur ama firsat olmadi sanirim.yuruyus rahatlatir hazmini kolaylastirirdi

Kendini zorlama canim yiyemeyeceksen rahatsiz hissedeceksen.aslinda biraz yurusen iyi olur ama firsat olmadi sanirim.yuruyus rahatlatir hazmini kolaylastirirdi

Keşke yürüyebilsem ah ah oğlum o kadar aksi ki kendini yerden yere atıyor bu ara çok bunalıyorum eşim de çok geç geliyor. Bırakabileceğim kimse de yok.

Annelik sabır fedakarlık zor iş benim ufaklıkta hala benimle uyuyor yanına yatmazsam bekliyor napalım 2-3 sene sonra yüzümüze bakmayacak ne yalan soyleyim doya doya sarılıyorum koklayarak uyuyorum işime geliyor menün evet sana göre yetersiz inşallah tez zamanda şifa bulursunda ağız tadıyla güzel menüler hazırlarsın

Kusursuz güzel bir menü olmuş tartı öncesi harika olmuş

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemegi, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Akşam 15:30
1 dilim peynirli börek, 1 kase bol yeşillikli kuskus salata, 1 kurabiye, 1 minik afyon lokumu,3 minik yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter

3 haftadan beri devam ediyorsa bu normal migren değil enfeksiyonla ilgili galiba dediğin gibi..
odasın da tek olması sorun değil aslında o yaşta anneye çok bağlanıp sürekli yanında ister çocuklar, senin ki bunu sert bir şekilde belli ediyor..
senin sıpanın derdi sensin bu kesin ama sen yerine gece sarılıp uyuyacağı büyüklükte bir şeyle yatsa işe yarar mı acaba misal büyük bir tavşancık oyuncak yada çocuk nevresimli puf büyük bir yastık
bir çözüm bulmak şart böyle devam edemez düşünelim hep beraber olmadı çocuk psikooğundan yardım al benim sıpa küçükken omo kadınlar kulübünün ücretsiz telefonu vardı her şeyde arar sorardım allah var çok yardımları dokunmuştu

Kızlar bugün misafirlikteydim ilk kez gittiğim bi arkadas bi dünya hazırlık yapmış Tabakta daha dokunmadığım ikramlar vardı eve geldim kötü bi haber aldım abimin ciğerinde kist varmış hastaneye yatırmışlar yarın biyopsi için parça alacaklar çok korkuyorum ailemde çok fazla kanserden kaybettiğimiz insan var kalbim farklı atıyor içim acıyor saçma bi uyku bastı değişik ruh halindeyim gurbette olmak yanında olmamak oda canımı acıtıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin çaresiz dert vermesin

Kızlar bugün misafirlikteydim ilk kez gittiğim bi arkadas bi dünya hazırlık yapmış Tabakta daha dokunmadığım ikramlar vardı eve geldim kötü bi haber aldım abimin ciğerinde kist varmış hastaneye yatırmışlar yarın biyopsi için parça alacaklar çok korkuyorum ailemde çok fazla kanserden kaybettiğimiz insan var kalbim farklı atıyor içim acıyor saçma bi uyku bastı değişik ruh halindeyim gurbette olmak yanında olmamak oda canımı acıtıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin çaresiz dert vermesin

Baya erken kapatmissin gunu canim.yakarsin onlari mutlaka...

saranın dediği işe yarar rezene anason karışımı onlardan yoksa yoğurda kimyon kat ye mideni rahatlatır gülüm
inşallah çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…