Haydi Yine Yeniden...

Midemde gastrit var canım ama zencefili zerdeçalı ara ara yiyince dokunmuyorda kür op olarak nasıl olur bilmiyorum

Kiyamam ya eninde çamaşır suyu kötü yapar o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum kendimize hiç dikkat etmiyoruz oysabizhastaoluncabutun ev hasta sanki
ben belim ağrıyor diyorum eşim hem belim hem boynum diyor ben karnım desem onun hem karnı hem başı ağrıyor oluyor yine ben önüne arkasına dönüyorum

Midemde gastrit var canım ama zencefili zerdeçalı ara ara yiyince dokunmuyorda kür op olarak nasıl olur bilmiyorum
yok gülüm boş ver o zaman benim mide güya sağlamdı ben bile kıvrandım o zamanlar :)
su terapisi yapsan mı gastrite de iyi geliyormuş ben bu gün başladım

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi

Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon

Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı)

Anemi (Kansızlık)

Genel Felç

Obezite (Aşırı şişmanlık)

Kireçlenme (Artirit)

Sinüzit

Taşikardi

Baş dönmesi

Öksürük

Lösemi

Astım

Bronşit

Akciğer Veremi

Menenjit

Böbrek Taşı

Üreme Organı Hastalıkları

Ekşime

Dizanteri

Gastrit

Rahim Kanseri

Hemoroit

Kabızlık

Kemik Erimesi

Şeker Hastalığı

Baş Ağrısı

Gözde Kan Toplanması

Düzensiz Adet Görme

Meme Kanseri

Larenjit (Gırtlak İltihabı)

Terapi İşlemi
Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu “Usha Paana Chikitsa” diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve Deneylerle

Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.

Kabızlık - 1 gün

Ekşime - 2 gün

Şeker - 7 gün

Kanser - 4 hafta

Akciğer Veremi - 3 ay

Yüksek Tansiyon - 4 hafta

Not:

Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.

Sadece Su Nasıl Etki Eder?

Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta “Haematopaises” de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.

Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.

Çok değerli bir bilgi paylaştığın için sağol canım bunu nekadar sure yapacam peki o bellimi

Canim hayirli haberler alirsin insallah.cok gecmis olsun.sifa versin rabbim.dua oku bol bol bizler de okuruz

Canim menun dune gore gayet iyi.ekmekler azalmis.kahvaltida canin bisey istemiyor mu hafif gecistiriyorsun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kalbini ferah tut iyi dusunki iyi olsun herşey canım benim

allah korusun gülüm getirme aklına öyle kötü şeyler bol bol dua edelim biyopsi sonucu temiz çıksın diye
Annem babamdan sonra o bizim babamız oldu ona bişey olacak diye çok korkuyorum kendide hiç doktora gitmez nefes almakta çok zorlanınca zorla götürmüşler en zor anlar da bile gülmeyi güldürmeyi başarabilen biri sıkıntısını içinde yaşar kötülük düşünmez kendi halinde biri daha 40 yaşında kuzuları küçücük şu gurbet olmasa yanında olsam....

Aslında öğlen uykusuna ayıcığıyla yatıyor. Gece de ayıcığı var yanında. Bu zamana kadar hep odasında uyudu. Odası ufak ve sıcacık oluyor 2 aylıkken bile yatırdım bu yüzden. Hasta falansa yanımda yatıyor ama bu sefer fena alıştı. Son hastalandığında yanımda yatırdım çok tıkanıyor diye ve uzun sürdü çabuk iyileşmedi. Dolayısiyle hep yanımdaydı. Ama ben yatakta yatmasam da tek başına yatar gibime geliyor. Çok yer değiştiriyo uyurken beşikte sınırlı hareketi tabi belki de ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…