- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.221
gülüm zencefil zerdeçal çana dokunuyor mu mideni ağrıtıyor mu yok ağrıtmıyorsa miden sağlamsa yoğurda 1 er silme çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın katıp ye şimdiye kadar onun kadar etkili zayıflatan iştah kapatan bir şey daha görmedim ama benim mide dayanmadı mecbur bıraktım
ben belim ağrıyor diyorum eşim hem belim hem boynum diyor ben karnım desem onun hem karnı hem başı ağrıyor oluyor yine ben önüne arkasına dönüyorumKiyamam ya eninde çamaşır suyu kötü yapar o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum kendimize hiç dikkat etmiyoruz oysabizhastaoluncabutun ev hasta sanki
yemeğe mi gelecekler ben çaya sandım
ben belim ağrıyor diyorum eşim hem belim hem boynum diyor ben karnım desem onun hem karnı hem başı ağrıyor oluyor yine ben önüne arkasına dönüyorum
yok gülüm boş ver o zaman benim mide güya sağlamdı ben bile kıvrandım o zamanlar :)Midemde gastrit var canım ama zencefili zerdeçalı ara ara yiyince dokunmuyorda kür op olarak nasıl olur bilmiyorum
ben çaya anladım ilkin ondan dışardan dedim yemekse olmaz tabiYemeğe gelecekler canım dışardan almaya kalksam pahalıya mal olur o yüzden bi çaresine bakacam
Terapi İşlemi
Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu “Usha Paana Chikitsa” diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.
1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.
Araştırma ve Deneylerle
Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.
Kabızlık - 1 gün
Ekşime - 2 gün
Şeker - 7 gün
Kanser - 4 hafta
Akciğer Veremi - 3 ay
Yüksek Tansiyon - 4 hafta
Not:
Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.
Sadece Su Nasıl Etki Eder?
Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta “Haematopaises” de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.
Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.
bunlar su miktarını yanlış vermiş 1.5 litre değil 4 bardak içmek gerekiyor ben detaylı araştırmıştım
Canim hayirli haberler alirsin insallah.cok gecmis olsun.sifa versin rabbim.dua oku bol bol bizler de okuruzKızlar bugün misafirlikteydim ilk kez gittiğim bi arkadas bi dünya hazırlık yapmış Tabakta daha dokunmadığım ikramlar vardı eve geldim kötü bi haber aldım abimin ciğerinde kist varmış hastaneye yatırmışlar yarın biyopsi için parça alacaklar çok korkuyorum ailemde çok fazla kanserden kaybettiğimiz insan var kalbim farklı atıyor içim acıyor saçma bi uyku bastı değişik ruh halindeyim gurbette olmak yanında olmamak oda canımı acıtıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin çaresiz dert vermesin
ben çaya anladım ilkin ondan dışardan dedim yemekse olmaz tabi
inşallah sular gelir
şimdi baktım buldum :))Çok değerli bir bilgi paylaştığın için sağol canım bunu nekadar sure yapacam peki o bellimi
Canim menun dune gore gayet iyi.ekmekler azalmis.kahvaltida canin bisey istemiyor mu hafif gecistiriyorsunMenümu yazayım
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Bir dilim peynir
Öğle 12.00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Akşam 19.30
Bir kase kara lahana çorbasi
Dört tane otlu yumurta
Bir dilim ekmek
Su bir buçuk litre
ben sabah başladım ama nerde 4 bardağı birden içmekk ben de 2 bardak içtim 10 -15 dk sonra 2 bardak daha içtimBende şimdi onu düşünüyorum sabah sabah bir buçuk litre su nasıl içilir diye
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kalbini ferah tut iyi dusunki iyi olsun herşey canım benim
Annem babamdan sonra o bizim babamız oldu ona bişey olacak diye çok korkuyorum kendide hiç doktora gitmez nefes almakta çok zorlanınca zorla götürmüşler en zor anlar da bile gülmeyi güldürmeyi başarabilen biri sıkıntısını içinde yaşar kötülük düşünmez kendi halinde biri daha 40 yaşında kuzuları küçücük şu gurbet olmasa yanında olsam....allah korusun gülüm getirme aklına öyle kötü şeyler bol bol dua edelim biyopsi sonucu temiz çıksın diye
3 haftadan beri devam ediyorsa bu normal migren değil enfeksiyonla ilgili galiba dediğin gibi..
odasın da tek olması sorun değil aslında o yaşta anneye çok bağlanıp sürekli yanında ister çocuklar, senin ki bunu sert bir şekilde belli ediyor..
senin sıpanın derdi sensin bu kesin ama sen yerine gece sarılıp uyuyacağı büyüklükte bir şeyle yatsa işe yarar mı acaba misal büyük bir tavşancık oyuncak yada çocuk nevresimli puf büyük bir yastık
bir çözüm bulmak şart böyle devam edemez düşünelim hep beraber olmadı çocuk psikooğundan yardım al benim sıpa küçükken omo kadınlar kulübünün ücretsiz telefonu vardı her şeyde arar sorardım allah var çok yardımları dokunmuştu
Sağol arkadaşım duaya çok ihtiyacım var Rabbim onu bize evlatlarına bağışlasınCanim hayirli haberler alirsin insallah.cok gecmis olsun.sifa versin rabbim.dua oku bol bol bizler de okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?