Haydi Yine Yeniden...

abin için bol bol ya şafi çek gülüm hemen de öyle kötü kötü düşünme rabbim her şeye kadirdir hastalığı verdiği gibi şifayıda verir

Depresyon da olabilir sorunlu hatunun tekiyim normaldir gitcem canım. Ptesi de kadın doğuma gideceğim ayy bitse şu doktor işlerim o zaman rahatlarım

Canimm abine cokk üzüldüm rabbim sifa versin ins iyi haberlerini alirsiniz allahim dermansiz dert vermesin kimselere

ahaaa bir tanede onun beğendiği sarılmalık oyuncak daha al bu da gece yatarken sarılmak için de senin yanına gelirse oyuncağı al kulağına daya oyuncak seni istiyormuş tek uyumak istemiyormuş sen onun koruyucu kahramanıymışsın bana az önce öyle söyledi de sonra senin oğlunun kalbini dinle ve de ki kalbin de bu oyuncakla uyumak istiyormuş onun güçlü kahramanı olmak hoşuna gidiyormuş de ve bunları sadece anneler duyabilir ben kalbin ne istiyor duyabilirim tabi ki de
bu yöntem benim icadım şimdiye kadar baya çocukta işe yaradı tabi ilk benimkinde yemek yeme yada herhangi birşeyde inatlaşan çocuklarda işe yaradı belki seninkinde de işe yarar
zaten bu çocukların huyu ya hastalanınca ya da uzun süreli tatile başkasına gidince değişir

Canım benim çok üzüldüm inanki sanki benim ailemden biri gibi üzüldüm ama iyi düşün inşallah biyopsi temiz çıkar canım benim dua edelim Rabbim şifa versin inşallah.. Arkadaşımın annesi de bugün ameliyat oldu göğsünde büyük bi kist varmış. Allah tüm hastalara şifa versin.

Depresyon da olabilir sorunlu hatunun tekiyim normaldir gitcem canım. Ptesi de kadın doğuma gideceğim ayy bitse şu doktor işlerim o zaman rahatlarım
ayy sanki biz çok sağlamız anacım hepimiz de sorun var hadi bizde bitse ailede konuda komşuda var bakma sen milletin güle oynaya dolandığında bi dürtsen kendine göre ne dertleri çıkar
hadi hayırlısı sen bitirde şu doktor işini bende cesaretimi toplayıp gideyim çok geciktirdim kontrolleri canım da iyi değil kafam da erkek kardeşimin boşanıyor olması beni o kadar çok sarstı ki ağustostan beri kendimi toparlayamadım üstüne daha bin türlü stres bunalım oldu buna şükür her şekilde çıkıyoruz sorunlardan kadınız güçlüyüzzzzz

abin için bol bol ya şafi çek gülüm hemen de öyle kötü kötü düşünme rabbim her şeye kadirdir hastalığı verdiği gibi şifayıda verir

Canimm abine cokk üzüldüm rabbim sifa versin ins iyi haberlerini alirsiniz allahim dermansiz dert vermesin kimselere

Sağolun arkadaşlarım dua en büyük ihtiyacımız desteğiniz için teşekkürler Allah razı olsun

tomurcuğum senin yazılar görünmüyor alıntılar görünüyor sadece:)
Canim telefonumda ufak bi problem var.once mesajlari direkt cevapla diyorum sonra duzenleye basip altina yaziyorum boyle bi cozum urettim simdilik once bos alinti yapilmis mesaji gorursun 1-2 dk sonra altinda mesajimi okursun

Selam kizlarr off dersler bitti bizde bittik be yaa bu nedir boyle lina nail lila nine yaz yaz yaz oku oku oku bacaklarim kendimi sikmaktan agrimis hadi cikacak hece bekle bekle sabirla bekle her yeni ses yeni kelimeler ruyamda bile yazi yaziyoruz deliricem bugun herkes rengin solmus dedi ee kolay degil birinci sinif olmak cok uykum var hemde cokk kendimi hic bu kadar yorgun hissetmemistim

Menum
Sabah 9 30
Kasarli tost
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane tahinli kurabiye
Ara 14 30
Yarim armut
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik yogurt
Iki kasik pirinc pilavi
Bir kasik kurufasulye
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 11570 adim hizli tempoda
Mahvetti beni kurufasulye halbuki cok canim istemisti simdi sis karinla oturuyorum

Menun guzel aslinda canim ama 1 kasik bile rahatsiz ediyorsa yeme bence.can cekmesinden cok sagligin onemli.

Menüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve

Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı

Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su

Yine mukemmel bi menu canim.afiyet olsun

Canim ya sen kendini daha iyi bilirsin az yemekle iyi yapmışsın afiyet olsun. Yarın haber ver mutlaka
Canim nacizane tavsiyem cesitin birini yiyip diğerinin yerine yoğurt yersen kilo veririr bence afiyet olsun canım benim
Erken kapatmissin ölçülü yrmissin afiyet olsun canım.
Güzel menu canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun

M Melrin kuzum hiç kotu düşünme arkadaşım Allahın izniyle kötü çıkmaz inşallah. Rabbim kimseyi darda koymasin abine de bol sağlıklı yaşam versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…