- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.241
abin için bol bol ya şafi çek gülüm hemen de öyle kötü kötü düşünme rabbim her şeye kadirdir hastalığı verdiği gibi şifayıda verirAnnem babamdan sonra o bizim babamız oldu ona bişey olacak diye çok korkuyorum kendide hiç doktora gitmez nefes almakta çok zorlanınca zorla götürmüşler en zor anlar da bile gülmeyi güldürmeyi başarabilen biri sıkıntısını içinde yaşar kötülük düşünmez kendi halinde biri daha 40 yaşında kuzuları küçücük şu gurbet olmasa yanında olsam....
kızzz sen depresyona giriyor olmayasın allah korusun kaç haftadır hastasın doktor tahliller canının ağrısı üstüne oğlunun huysuzluğu uykusuzluk şimdide iştahın tamamen gitmesi yutkunamaman.. gülüm sen şu tahlil sonuçlarını yarın mutlaka doktora göster söylemediğin ne rahatsızlığın varsa hepsini de söyle
Canimm abine cokk üzüldüm rabbim sifa versin ins iyi haberlerini alirsiniz allahim dermansiz dert vermesin kimselereKızlar bugün misafirlikteydim ilk kez gittiğim bi arkadas bi dünya hazırlık yapmış Tabakta daha dokunmadığım ikramlar vardı eve geldim kötü bi haber aldım abimin ciğerinde kist varmış hastaneye yatırmışlar yarın biyopsi için parça alacaklar çok korkuyorum ailemde çok fazla kanserden kaybettiğimiz insan var kalbim farklı atıyor içim acıyor saçma bi uyku bastı değişik ruh halindeyim gurbette olmak yanında olmamak oda canımı acıtıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin çaresiz dert vermesin
ahaaa bir tanede onun beğendiği sarılmalık oyuncak daha al bu da gece yatarken sarılmak için de senin yanına gelirse oyuncağı al kulağına daya oyuncak seni istiyormuş tek uyumak istemiyormuş sen onun koruyucu kahramanıymışsın bana az önce öyle söyledi de sonra senin oğlunun kalbini dinle ve de ki kalbin de bu oyuncakla uyumak istiyormuş onun güçlü kahramanı olmak hoşuna gidiyormuş de ve bunları sadece anneler duyabilir ben kalbin ne istiyor duyabilirim tabi ki deAslında öğlen uykusuna ayıcığıyla yatıyor. Gece de ayıcığı var yanında. Bu zamana kadar hep odasında uyudu. Odası ufak ve sıcacık oluyor 2 aylıkken bile yatırdım bu yüzden. Hasta falansa yanımda yatıyor ama bu sefer fena alıştı. Son hastalandığında yanımda yatırdım çok tıkanıyor diye ve uzun sürdü çabuk iyileşmedi. Dolayısiyle hep yanımdaydı. Ama ben yatakta yatmasam da tek başına yatar gibime geliyor. Çok yer değiştiriyo uyurken beşikte sınırlı hareketi tabi belki de ondan.
Kızlar bugün misafirlikteydim ilk kez gittiğim bi arkadas bi dünya hazırlık yapmış Tabakta daha dokunmadığım ikramlar vardı eve geldim kötü bi haber aldım abimin ciğerinde kist varmış hastaneye yatırmışlar yarın biyopsi için parça alacaklar çok korkuyorum ailemde çok fazla kanserden kaybettiğimiz insan var kalbim farklı atıyor içim acıyor saçma bi uyku bastı değişik ruh halindeyim gurbette olmak yanında olmamak oda canımı acıtıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin çaresiz dert vermesin
ayy sanki biz çok sağlamızDepresyon da olabilirsorunlu hatunun tekiyim normaldir gitcem canım. Ptesi de kadın doğuma gideceğim ayy bitse şu doktor işlerim o zaman rahatlarım
abin için bol bol ya şafi çek gülüm hemen de öyle kötü kötü düşünme rabbim her şeye kadirdir hastalığı verdiği gibi şifayıda verir
Canimm abine cokk üzüldüm rabbim sifa versin ins iyi haberlerini alirsiniz allahim dermansiz dert vermesin kimselere
Sağolun arkadaşlarım dua en büyük ihtiyacımız desteğiniz için teşekkürler Allah razı olsunCanım benim çok üzüldüm inanki sanki benim ailemden biri gibi üzüldüm ama iyi düşün inşallah biyopsi temiz çıkar canım benim dua edelim Rabbim şifa versin inşallah.. Arkadaşımın annesi de bugün ameliyat oldu göğsünde büyük bi kist varmış. Allah tüm hastalara şifa versin.
Canim telefonumda ufak bi problem var.once mesajlari direkt cevapla diyorum sonra duzenleye basip altina yaziyorum boyle bi cozum urettim simdiliktomurcuğum senin yazılar görünmüyor alıntılar görünüyor sadece:)
Menun guzel aslinda canim ama 1 kasik bile rahatsiz ediyorsa yeme bence.can cekmesinden cok sagligin onemli.Menum
Sabah 9 30
Kasarli tost
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane tahinli kurabiye
Ara 14 30
Yarim armut
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik yogurt
Iki kasik pirinc pilavi
Bir kasik kurufasulye
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 11570 adim hizli tempoda
Mahvetti beni kurufasulye halbuki cok canim istemistisimdi sis karinla oturuyorum
Yine mukemmel bi menu canim.afiyet olsunMenüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve
Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı
Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su
Canim ya sen kendini daha iyi bilirsin az yemekle iyi yapmışsın afiyet olsun. Yarın haber ver mutlakaKahvaltı (11:30)
2 kk peynir, birkaç çatal patates, az krem peynir, 1 dilim tb, yeşilçay
Ara (14:00)
1 küçük kase meyveli yoğurt
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, küçük sandviç (tambuğday)
Ara (16:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Ara
1 bardak süt
bitki çayları
2,5 lt su
Akşam yemicem malesef kızlar midem çok kötü sanki hiçbişeyi hazmedemedim bugün
Canim nacizane tavsiyem cesitin birini yiyip diğerinin yerine yoğurt yersen kilo veririr benceSabah 8.30
2 kuru kayisi 2 bardak ilik su
Kahvalti 9.30
2 tumurta 2 kk peynir ile omlet
Ara 12
1 hurma 1 kuru kayisi
Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 16
1 ceviz
2 adt bitter madlen
Aksam 18.30
1 kepce mercimek corbasi
3 yk pirasa
4 yk taze fasulye
1 lokma oglumdan kalan haslanmis tavuk
Su 2.5 litre
Erken kapatmissin ölçülü yrmissin afiyet olsun canım.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez, yeşil çay
Ara
Mandalina
Öğle
4 yk tavuklu bezelye yemegi, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Akşam 15:30
1 dilim peynirli börek, 1 kase bol yeşillikli kuskus salata, 1 kurabiye, 1 minik afyon lokumu,3 minik yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter
Güzel menu canım afiyet olsunMenümu yazayım
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Bir dilim peynir
Öğle 12.00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Akşam 19.30
Bir kase kara lahana çorbasi
Dört tane otlu yumurta
Bir dilim ekmek
Su bir buçuk litre
Güzel menu canım afiyet olsunMenum
Sabah 9 30
Kasarli tost
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane tahinli kurabiye
Ara 14 30
Yarim armut
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik yogurt
Iki kasik pirinc pilavi
Bir kasik kurufasulye
Bol kivircik salata
Su iki litre
Spor 11570 adim hizli tempoda
Mahvetti beni kurufasulye halbuki cok canim istemistisimdi sis karinla oturuyorum
Tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsunGünaydın kızlar
Günün ilk bildirimi benden gelsin
Gecen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : 1 kg
Hiç beklemiyordum çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?