Haydi Yine Yeniden...

Günaydın
Geçen hafta 72,2
bu hafta 72
fark -200 gr

yine 71 göremedim belki 10 farklı yerde tartılmışımdır sabah.tartıya in çık in çık 72 sinirlerim bozuldu
Çok hastayım bu arada öksürük burun akıntısı.dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor

Günaydın kızlar

Günün ilk bildirimi benden gelsin

Gecen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : 1 kg

Hiç beklemiyordum çok sevindim
İşte bu işte buuu süpersin canım Ara öğün ekleyip suyu da biraz çoğalttın mı bu şekilde güzel kilolar vermeye devam edersin

Çok sağol canım ya zahmet edip uzun uzun yazmışsın deneyeceğim bunu :)

kızlar maşallah herkesya sabit ya eksi bildirim yapmış
melrinim gülüm geçen hafta neredeyse 2 kilo eksi bildirim yaptın bu hafta sabitlemiş oldun gülüm hiç üzülme

Malesef öyle değil canım ben artıdayım haftalardır artı görmemiştim.

Kilo verebilen herkesi tebrik ederim kızlar. D Deligonul783 canım sende kısa sürede o ödemden kurtulursun.stresli günler geçirdin son zamanlarda onun etkisi oldu kesin... sonuçlarını gösterdin mi?

Şu an hastanedeyim canım bekliyorum

Geldim kızlar bugün daha bi halsizim ateş basıyor elim kolum kalkmıyor. Antibiyotik yazdı bakterin mi ne sana dokunmicak bişi dedi. Alerjik durumumu biliyor. Bir de bağırsak düzenleyici verdi. Kan değerlerine çok etki eden bişi değil dedi. Lemfositlerim ciddi düşüşte niyeyse. Enfeksiyona bağlı olabilir ya da uzun süreli antibiyotik kullanımından da olabilir ama takip edelim dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Bu arada oğlan da ateşlendi yaa hastalığı çok ağır geçiyo inş hafif atlatır. Çünkü çok halsizim giremeyebilirim haberiniz olsun. Daha kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü.

Tekrarda geçmiş olsun canım.inşallah şifa olur bu kullanacağın ilaçlar ve bir daha yaşamazsın rahatsızlıkları.oğluşuna da geçmiş olsun.ateş düşürücü verme hemen iyileşme sürecini uzatıyor çünkü.
sen toparlanmana iyileşmene bak.dilediğin zaman girersin canım.önemi yok aramızda böyle şeylerin biliyosun

Selam fıstıklar, bugun kızımn doğm gunuydü okul sonrası kızımın okuluna gittim dğum günnnü kutladık ilk göz ağrımın. oraya kızılay kan aracı gelmiş okulda etkinlik yapılıyormus. kanveren velilerin öğrencileri sinemaya gidecekmiş. ben de kan verdim amaaaa
bana bi sürü tatlı yedirdilerrrtansiyonum düşük çıktı önce onu toparamak için sekerpare ikram ettiler. sonra da kan verdikten sonra çokoprens verdier. e kızımın pastaından da küçük bir dilim yedim amannnniiiinnn vurun beni vurun kan verince kötü oldum hala başım fena. o durumda teli okulda untmuşum şimdi bizim ağır laptop tan yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…