- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.261
İşte bu işte buuu süpersin canımGünaydın kızlar
Günün ilk bildirimi benden gelsin
Gecen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : 1 kg
Hiç beklemiyordum çok sevindim
ahaaa bir tanede onun beğendiği sarılmalık oyuncak daha al bu da gece yatarken sarılmak için de senin yanına gelirse oyuncağı al kulağına daya oyuncak seni istiyormuş tek uyumak istemiyormuş sen onun koruyucu kahramanıymışsın bana az önce öyle söyledi de sonra senin oğlunun kalbini dinle ve de ki kalbin de bu oyuncakla uyumak istiyormuş onun güçlü kahramanı olmak hoşuna gidiyormuş de ve bunları sadece anneler duyabilir ben kalbin ne istiyor duyabilirim tabi ki de
bu yöntem benim icadım şimdiye kadar baya çocukta işe yaradı tabi ilk benimkinde yemek yeme yada herhangi birşeyde inatlaşan çocuklarda işe yaradı belki seninkinde de işe yarar
zaten bu çocukların huyu ya hastalanınca ya da uzun süreli tatile başkasına gidince değişir
kızlar maşallah herkesya sabit ya eksi bildirim yapmış
melrinim gülüm geçen hafta neredeyse 2 kilo eksi bildirim yaptın bu hafta sabitlemiş oldun gülüm hiç üzülme
senin ki artı sayılmaz ki kaç gündür wc den yana sıkıntılısın bir de stresin var antibiyotikler de cabasıMalesef öyle değil canım ben artıdayımhaftalardır artı görmemiştim.
Kilo verebilen herkesi tebrik ederim kızlar. D Deligonul783 canım sende kısa sürede o ödemden kurtulursun.stresli günler geçirdin son zamanlarda onun etkisi oldu kesin... sonuçlarını gösterdin mi?
Anamm listeye girmisim ya bennEki Görüntüle 1909346
HAFTANIN BİRİBCİSİ :sara_28 : -1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ :tevafuk55 : -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ :angelina35 : -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
D Deligonul783 : +0,8 kg
Tekrarda geçmiş olsun canım.inşallah şifa olur bu kullanacağın ilaçlar ve bir daha yaşamazsın rahatsızlıkları.oğluşuna da geçmiş olsun.ateş düşürücü verme hemen iyileşme sürecini uzatıyor çünkü.Geldim kızlar bugün daha bi halsizim ateş basıyor elim kolum kalkmıyor. Antibiyotik yazdı bakterin mi ne sana dokunmicak bişi dedi. Alerjik durumumu biliyor. Bir de bağırsak düzenleyici verdi. Kan değerlerine çok etki eden bişi değil dedi. Lemfositlerim ciddi düşüşte niyeyse. Enfeksiyona bağlı olabilir ya da uzun süreli antibiyotik kullanımından da olabilir ama takip edelim dedi. İki hafta sonra tekrar gidicem. Bu arada oğlan da ateşlendi yaahastalığı çok ağır geçiyo inş hafif atlatır. Çünkü çok halsizim giremeyebilirim haberiniz olsun. Daha kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?