Haydi Yine Yeniden...

kuzum ya çok geçmiş olsun inş bu sefer ilaçar işe yarar. oğluş hasta mı olacak oyy biz daha yeni atlattık çokfena oldu benimkler. ins senin yaışıklınınki ilrlemez

Geçen hafta:66,6
Güncel: 67,4
Fark: +800 gr.

Günlerdir wc çıkamıyorum bu sonuç çok normal aslında ama yine de sinirim bozuldu. Çünkü reglimin ilk günü bile sabittim.
kuzum ya dediği nedenlerin yanına fazla kilon da kalmadı . senin yağ oranının çok düşük old düşünüyorum o yuzden bu dalgalanmalar normal canım lütfen takma bir iki gün gider o

Nice mutlu yaşları olsun prensesin sizlerle birlikte ufak kaçamaklar olmuş kan verdiğin için ama olsun canım.dikkat eder toparlarsın sen

Nice mutlu yaşları olsun prensesin sizlerle birlikte ufak kaçamaklar olmuş kan verdiğin için ama olsun canım.dikkat eder toparlarsın sen
sağolasın kuzum, ya bigisayardan yazmk ne kadar zor harfleri tam yazmıyor gıcık oldum.
aynen canım günü batırmam kaldığım yerden devam

Rabbim şifa versin inşallah, yıpratıcı bi süreç beyefendi de uyumayınca güçsüz kalman çok normal herşey yoluna girecektir bu ara seni güçlendirecek şekilde beslensen boşver artıyı bi toparlan bu kadar kendini zorlama

Kahvaltı
1 su bardağı tarçınlı süt
Ara
Mandalina
Öğle
Çeyrek simit, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli Salatası,yoğurt üzerine 2 yumurta kırdım pul biber serptim
Ara
Nar yemeyi düşünüyorum

Degisik bir menu oldu bugun

Sabah 8.30
1 haslanmis humurta
1 kk suzme peynir
1 salatalik

Ara 12
2 yk yogurt 1 yk yulaf ezmesi
1 kuru kayisi

Oglen 14.30-15 arasi
3-4 dilim palamut
1 lokma fistikli krokan

Aksam 18
Ogleni gec yedigim icin acikmadim
Yarim portakal
1 trabzon hurmasi

Su 3 litre

Yarim saatten fazla yuruyus yaptik esimle icimden balik geliyor sanki midem cok tuhaf ekmeksiz yedigim icin.biraz once 1 kk kadar tahin helvasi yedim bastirsin diye
Bugun karman corman oldu zaten.yine acikirsam meyve yerim.ozledim meyveyi...
Cok hastayim vitamine ihtiyacim var

Gecmis olsun canim hem sana hem oglusuna bol bol dinlenin ..

Canim ilk defa boyle kahvaltisiz menu gordum sende.hayirdir gec mi kaldin yoksa canin mi istemedi.oglenin iyi aksamin da hafif gecmis

Dogum gunu kutlu olsun prensesin nice yaslari olsun ....ben kan veremem galiba kan yokii bende iyi yapmissin canim yenilenirsin ne guzel ...

Menun cok az geldi bana sabah hep yerdin sen caninmi sıkkın niye kahvalti yapmadin canim abine uzuluyosun dimi rabbim verecek sifasini canim benim afiyet olsun ..

Oyy kuzum benim cok gecmis olsun .. baliktan sonra helva yemek baliktaki agir metallerin zehrini alirmis istersen bir lokma tahin helvasi ye vucuttaki zehri bir tek tahin atarmis yani sifa kaynagi menun dedigin gibi karisik olmus neyse yarin daha guzel olur afiyet olsun ..

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bes tane zeytin
Ara 11 30
Dokuzlu cay
Oglen 13 30
Iki kasik pilav
Bir kasik kuru fasulye
Ara 15 00
Bir mandalina
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Bir kasik kuru fasulye
Iki kasik pilav
Bol kivircik salata
Bir buyuk bardak ayran
Su 1.5 litre icerim daha
Spor 7850 adim bugun az oldu
Ayranla telore etmeye calisiyorum fasulyeyi bakalim bugun nasil olcam biliyorum cok dokunacak ama meto calistiriyormus bir deneyim dedim insallah cektigim aciya deger iki kasik oldu bugun

Canim hava guzeldi esimle soyle bi yuruyelim dedik belki midem rahatlar diye ama olmadi.bende eve gelince yedim 1 kk tahin helvasi.biraz bastirdi gibi.simdi iyiyim.baligi ekmeksiz yemenin dezavantaji bu iste

Ah canim insallah siskinlik yapmaz fasulyeler.dun 1 kasik bile rahatsiz etmisti.neyse dedigin gibi sasirsin bakalim meto

Menum
Sabah: 1 has yumurta 2 çatal peynir yeşillik

Ara: sütlü kahve
10.30: ince dilim pasta 1 bardak meyve suyu
12.00: 2 tane sekerpaere(kandan once)
13.00:1 cokoprens madensuyu(kan verdikten sonra)

Ara 16.00: Türk Kahvesi 2 k kayısı 10 fındık
Yeşil çay
Aksam 19.15: 1 tabak ıspanaklı yumurta
Ton balığı , salata
1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
2.5 litre su

Ben balığı hep ekmeksiz yerim vücudum alışık olduğu için hiç sıkıntı çekmem kvde ekmeksiz yiyemez alışkanlıklar işte şimdi biraz daha iyi olmana sevindim değişik ama faydalı yiyeceklerin olduğu bi menü olmuş meyve olmadan kendimi düşünemiyorum hele kışın bol tüketmemiz gerektiğini düşünüyorum
Inşallah canın çok acımaz meto kesin şaşıracak inşallah istediğin yönde tepki verir erken bittiği için yatana kadar rahatlarsın diye düşünüyorum

Afiyet olsun canım abinin sonuçlar ne oldu
Oy canım geçmiş olsun, menunun saatleri değişik ama miktarları guzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım inş dokunmaz menunu beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…