Haydi Yine Yeniden...

Aksamla dengelenmis menun canim.kan vermenin odulleri zaten yediklerin o kadar mukafat olsun dimi ama

Bugün kan verirken boy kiloyu sordular kan ölçümü yaptılar aldılar benden.
Ama kızımın öğretmeni ve eşimin kuzeni biri 165 boya 48 kilo, kuzende 170 boya 56 kilo. Onlara siz çok zayifsiniz sizden kan alamam dedi. Ne yalan söyleyeyim kıskandım keşke bana da soyleseydi dedim

Kandan once ve sonrasini hicc gormuyorum bu bi gereklilik cunku menunun gerisi gayet guzel pastada kizinin tabiki yiyeceksin afiyet olsun canim ...

Gunaydinnnnn yurudum yurudum cok yoruldum birde toren vardi okulda onada katildim belim agrimis kostur kostur eve geldim 12 de toplanti var giyinip kusanip toplantiya gidicem bugun hep bir kosturmacali gececek bakalim zaten benim totom ne zaman yeri gorduki

Valla çok aktifsin şekerim.bugün adım sayın alır başını gider artık yediklerine de dikkat ettin mi ohh keyifler senin

Huu huuu nerdesiniz güzeller
Ben geldimm toplanti bitti oglusu parka goturdum ordan eve geldik biseyler atistirdik simdi kuaforculuk oynuyoruz saclarimi karman corman etti sipa saka bir yana uykum geldi o oynarken odevimiz de az yarin yeni sese geciyoruz t sesini ogrenicez artik haftada iki ses verecekmis isler hizlandi yarin drama derslerine basliyoruz boyle iste yogunluk devam

Menumu yazayım
Sabah: 2 yumurta kk peynorden omlet
Ara: sütlü kahve
Öğle: kızarmış tavuğun 3 de 1 i
1 köşeden az yoğurt salata
2 kaşık domatesli biber

Ara: Türk Kahvesi 10 fındık 2 k kayısı
Yeşil çay
Aksam 18.30: küçük tabak tavuk göğüs
Salata, 1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt iki ceviz içi
Yeşil çay dibek kahvesi
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…