- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.301
Aksamla dengelenmis menun canim.kan vermenin odulleri zaten yediklerin o kadar mukafat olsun dimi amaMenum
Sabah: 1 has yumurta 2 çatal peynir yeşillik
Ara: sütlü kahve
10.30: ince dilim pasta 1 bardak meyve suyu
12.00: 2 tane sekerpaere(kandan once)
13.00:1 cokoprens madensuyu(kan verdikten sonra)
Ara 16.00: Türk Kahvesi 2 k kayısı 10 fındık
Yeşil çay
Aksam 19.15: 1 tabak ıspanaklı yumurta
Ton balığı , salata
1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
2.5 litre su
İşte bu işte buuu süpersin canımAra öğün ekleyip suyu da biraz çoğalttın mı bu şekilde güzel kilolar vermeye devam edersin
Eki Görüntüle 1909346
HAFTANIN BİRİBCİSİ :sara_28 : -1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ :tevafuk55 : -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ :angelina35 : -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !
@butterfly143 : +0,8 kg
Kandan once ve sonrasini hicc gormuyorum bu bi gereklilik cunku menunun gerisi gayet guzel pastada kizinin tabiki yiyeceksin afiyet olsun canim ...Menum
Sabah: 1 has yumurta 2 çatal peynir yeşillik
Ara: sütlü kahve
10.30: ince dilim pasta 1 bardak meyve suyu
12.00: 2 tane sekerpaere(kandan once)
13.00:1 cokoprens madensuyu(kan verdikten sonra)
Ara 16.00: Türk Kahvesi 2 k kayısı 10 fındık
Yeşil çay
Aksam 19.15: 1 tabak ıspanaklı yumurta
Ton balığı , salata
1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
2.5 litre su
Harikasın kuzum maşallah bir günde 400 gr harika benceGünaydın kızlar,hele şükür 71,6 yı gördüm sabahoh bee üzerimden büyük bir yük kalktı sanki
Valla inşallah artık 6 lara daha yakınım.hemen tartı fotosunu çektim zatenHarikasın kuzum maşallah bir günde 400 gr harika bencebu hafta güzel rakamlar seni bekliyor
Valla inşallah artık 6 lara daha yakınım.hemen tartı fotosunu çektim zatenhiç kaçırmam böyle eksiler gördüğüm zaman
Oh oh yandannGünaydın kızlar,hele şükür 71,6 yı gördüm sabahoh bee üzerimden büyük bir yük kalktı sanki
Ay hiç sorma şu 72 den kutuldum aylardır inememiştim o rakamın altına.şükürler olsun...Oh oh yandannsupersin fistik gitti bitti pis 72 gelsin eksiler ne guzel haberoldu boyle
Valla çok aktifsin şekerim.bugün adım sayın alır başını gider artıkGunaydinnnnn yurudum yurudum cok yoruldum birde toren vardi okulda onada katildim belim agrimis kostur kostur eve geldim 12 de toplanti var giyinip kusanip toplantiya gidicem bugun hep bir kosturmacali gececek bakalim zaten benim totom ne zaman yeri gorduki
Ben geldimm toplanti bitti oglusu parka goturdum ordan eve geldik biseyler atistirdik simdi kuaforculuk oynuyoruz saclarimi karman corman etti sipa saka bir yana uykum geldi o oynarkenHuu huuu nerdesiniz güzeller
Okuldan geldim annemler vardı yemek yedik yolladım. Şimdi de benim paşa ile takiliyoruzHuu huuu nerdesiniz güzeller
Günaydın kızlar,hele şükür 71,6 yı gördüm sabahoh bee üzerimden büyük bir yük kalktı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?