- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.321
Dunu cok iyi dengelemissin bu menuyle canim gayet guzelMenumu yazayım
Sabah: 2 yumurta kk peynorden omlet
Ara: sütlü kahve
Öğle: kızarmış tavuğun 3 de 1 i
1 köşeden az yoğurt salata
2 kaşık domatesli biber
Ara: Türk Kahvesi 10 fındık 2 k kayısı
Yeşil çay
Aksam 18.30: küçük tabak tavuk göğüs
Salata, 1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt iki ceviz içi
Yeşil çay dibek kahvesi
2.5 litre su
Afiyet olsun canım bol proteinli harika bir menüSabah 8.30
Yarim simit
1 yk cokelek peyniri
3 zeytin
1 muz
Ara 11.30
1 ceviz 1 hurma 1 kuru kayisi
Oglen 13.45
4 adt kofte
3 catal patates kizartmasi
1 kk beyaz peynir
2 yk yogurt
Aksam 17.30
3 yk ispanak
1 kase yogurt
Bol bol karisik kis salatasi
Su 3 litre
Arada meyve yerim ihlamur icicem simdi bol limonlu
Esim benden biraz daha erken cikmis bugun ben gelene kadar yapmis salatayi.kocaman bir borcam dolusu salata.bol limon sıktık ve salata yedik cogunlukta canimAfiyet olsun canım bol proteinli harika bir menübu arada o bol bol kış salatası benim de favorim ve kocaman tabak yapıyorum cogunu ben yiyorum
Amin canim insallah abin dahil tum sifa bekleyen hastalar tez zamanda sagliklarina kavusurlar.Tevafuk tomurcukkk ne güzel menüler böyle süpersiniz bugün benim menüm tamamen karbonhidrat doluydu öğle arası bebek görmeye gittik okul sonrası ufaklığın bakıcısı da hazırlık yapmış evde kızıma eşlik ettim derken bol bol karbonlu bi gündü bugün hiç diyet yapasımda yoktu kiloyu düşünmeden yedim o yüzden menü vermesem daha iyi olacak bu ara ne yapayım ne yapmayayım bilmiyorum iyice garip bi haldeyim abimden kist için ameliyat ortamında parça alınacakmış diğer ciğerindeki balgamlı sıvıyı alacaklarmış onu yoğun bi hastane süreci bekliyor bizi sıvı değil de kist korkutuyor Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Olsun kuzum ya menüleri toparlamak senin işinTevafuk tomurcukkk ne güzel menüler böyle süpersiniz bugün benim menüm tamamen karbonhidrat doluydu öğle arası bebek görmeye gittik okul sonrası ufaklığın bakıcısı da hazırlık yapmış evde kızıma eşlik ettim derken bol bol karbonlu bi gündü bugün hiç diyet yapasımda yoktu kiloyu düşünmeden yedim o yüzden menü vermesem daha iyi olacak bu ara ne yapayım ne yapmayayım bilmiyorum iyice garip bi haldeyim abimden kist için ameliyat ortamında parça alınacakmış diğer ciğerindeki balgamlı sıvıyı alacaklarmış onu yoğun bi hastane süreci bekliyor bizi sıvı değil de kist korkutuyor Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Çok güzel duygular ya ne güzel canım. Sen zaten bize attığın foto da da olduğun kilodan daha ince gorunuyorsun canım. Maşallah sanaAaaaa yazmayı unuttum öğle misafirliğe okulca gittik okulda hep önlük giyerim orda kabanı çıkarınca herkes dahada zayıfladın dediler akşam kırtasiyeye uğradım bi arkadasla karşılaştım spora devam mı daha da zayıflamışsın dedi bende bu yıl 1 ler beni bu hale getirdi spora gücüm kalmıyor dedim tartıda büyük eksi göremesemde inceliyorum sanırım
Canimm insallah iyi olacak abin dualarimiz sizinle iyi haberlerini alacaksin insallah ....Tevafuk tomurcukkk ne güzel menüler böyle süpersiniz bugün benim menüm tamamen karbonhidrat doluydu öğle arası bebek görmeye gittik okul sonrası ufaklığın bakıcısı da hazırlık yapmış evde kızıma eşlik ettim derken bol bol karbonlu bi gündü bugün hiç diyet yapasımda yoktu kiloyu düşünmeden yedim o yüzden menü vermesem daha iyi olacak bu ara ne yapayım ne yapmayayım bilmiyorum iyice garip bi haldeyim abimden kist için ameliyat ortamında parça alınacakmış diğer ciğerindeki balgamlı sıvıyı alacaklarmış onu yoğun bi hastane süreci bekliyor bizi sıvı değil de kist korkutuyor Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Hayirli cumalar tatlim gecmis olsun zencefil cayi ic iyi gelir oksurugune kac gundur diyordun ama halsizim diye insallah cabucak iyilesirsin ..Günaydın hayırlı cumalar,
Hastalıktan kırılıyorum resmendün gece öksürükten ve burun tıkanıklığından uyuyamadım.şimdi de başım çatlıyor
Günaydın hayırlı cumalar,
Hastalıktan kırılıyorum resmendün gece öksürükten ve burun tıkanıklığından uyuyamadım.şimdi de başım çatlıyor
Ay yavrum kıyamam yaa.ölçekle içmiyorsa enjektörle azar azar sık ağzına şurubu.ben öyle yapıyorum çoğu zaman canım.inşallah iyileşirsiniz en kısa zamandaSelam canlarım oğluş dün çok kötü oldu doktora götürdük bronşit olmuşBademcikleri şişmiş kulaklarında enfeksiyon sabaha kadar da tıkandı ateşi çok çıktı. En iyi ateş düşürücü fitil banyo çok güçlükle düşürdük ateşini ben de rahatsızım zaten bir de yorgunluk üzüntü sabaha kadar uyku yok iyice halsiz kaldım. Sinirli bi çocuktu şimdi iyice sinirli oldu ilaçları içiremiyorum çok inat yapıyor ağlıyor içtiyse de ağzından atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?