Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.30
Yarim simit
1 yk cokelek peyniri
3 zeytin
1 muz

Ara 11.30
1 ceviz 1 hurma 1 kuru kayisi

Oglen 13.45
4 adt kofte
3 catal patates kizartmasi
1 kk beyaz peynir
2 yk yogurt

Aksam 17.30
3 yk ispanak
1 kase yogurt
Bol bol karisik kis salatasi

Su 3 litre

Arada meyve yerim ihlamur icicem simdi bol limonlu

Dunu cok iyi dengelemissin bu menuyle canim gayet guzel

Afiyet olsun canım bol proteinli harika bir menü bu arada o bol bol kış salatası benim de favorim ve kocaman tabak yapıyorum cogunu ben yiyorum

Afiyet olsun canım bol proteinli harika bir menü bu arada o bol bol kış salatası benim de favorim ve kocaman tabak yapıyorum cogunu ben yiyorum
Esim benden biraz daha erken cikmis bugun ben gelene kadar yapmis salatayi.kocaman bir borcam dolusu salata.bol limon sıktık ve salata yedik cogunlukta canim

Tevafuk tomurcukkk ne güzel menüler böyle süpersiniz bugün benim menüm tamamen karbonhidrat doluydu öğle arası bebek görmeye gittik okul sonrası ufaklığın bakıcısı da hazırlık yapmış evde kızıma eşlik ettim derken bol bol karbonlu bi gündü bugün hiç diyet yapasımda yoktu kiloyu düşünmeden yedim o yüzden menü vermesem daha iyi olacak bu ara ne yapayım ne yapmayayım bilmiyorum iyice garip bi haldeyim abimden kist için ameliyat ortamında parça alınacakmış diğer ciğerindeki balgamlı sıvıyı alacaklarmış onu yoğun bi hastane süreci bekliyor bizi sıvı değil de kist korkutuyor Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Amin canim insallah abin dahil tum sifa bekleyen hastalar tez zamanda sagliklarina kavusurlar.
Menu verme bugun hic sorun degil.kac gundur kafan yerinde degil zaten ister istemez takiyorsun hakli olarak.fazla artilara cikmadan biraz kendini salmakta fayda var bu gibi durumlarda

Aaaaa yazmayı unuttum öğle misafirliğe okulca gittik okulda hep önlük giyerim orda kabanı çıkarınca herkes dahada zayıfladın dediler akşam kırtasiyeye uğradım bi arkadasla karşılaştım spora devam mı daha da zayıflamışsın dedi bende bu yıl 1 ler beni bu hale getirdi spora gücüm kalmıyor dedim tartıda büyük eksi göremesemde inceliyorum sanırım

Olsun kuzum ya menüleri toparlamak senin işin abin için bol bol dua edecem canım Rabbim şifa versin sağlık versin inşallah.

Çok güzel duygular ya ne güzel canım. Sen zaten bize attığın foto da da olduğun kilodan daha ince gorunuyorsun canım. Maşallah sana

Canimm insallah iyi olacak abin dualarimiz sizinle iyi haberlerini alacaksin insallah ....

Gunaydinn dun gelemedim ...yine bir tel trafigi vardi bir kac gundur eski veliler ariyo kreste buyuk bi problem varmis yani arayan arayana basim agridi vurdum kafayi yattim erkenden dun kacirmadan az az yedim ceyrek simit sabah ceyrek simit oglen yedim aksam da pilavi az tavuklu pilav ayran ictim biraz kuru bir gun oldu ama yegegi dusenecek modda degildim

Günaydın hayırlı cumalar,
Hastalıktan kırılıyorum resmen dün gece öksürükten ve burun tıkanıklığından uyuyamadım.şimdi de başım çatlıyor
Hayirli cumalar tatlim gecmis olsun zencefil cayi ic iyi gelir oksurugune kac gundur diyordun ama halsizim diye insallah cabucak iyilesirsin ..

Selam canlarım oğluş dün çok kötü oldu doktora götürdük bronşit olmuş Bademcikleri şişmiş kulaklarında enfeksiyon sabaha kadar da tıkandı ateşi çok çıktı. En iyi ateş düşürücü fitil banyo çok güçlükle düşürdük ateşini ben de rahatsızım zaten bir de yorgunluk üzüntü sabaha kadar uyku yok iyice halsiz kaldım. Sinirli bi çocuktu şimdi iyice sinirli oldu ilaçları içiremiyorum çok inat yapıyor ağlıyor içtiyse de ağzından atıyor

Ay yavrum kıyamam yaa.ölçekle içmiyorsa enjektörle azar azar sık ağzına şurubu.ben öyle yapıyorum çoğu zaman canım.inşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…