- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.341
Gecmis olsun canim her hastalikta bronsit oluyo seninki cokmu terliyor sık bronsit astima ceviriyor galiba hasas bir cocuk sinirli olmasi normal benim ufaklik grip ilaclari kullaninca cok asabi oluyor surekli bi atar durumunda bu cocuklar hasta olmasin yaa gercekten evde resmen hayat duruyorSelam canlarım oğluş dün çok kötü oldu doktora götürdük bronşit olmuşBademcikleri şişmiş kulaklarında enfeksiyon sabaha kadar da tıkandı ateşi çok çıktı. En iyi ateş düşürücü fitil banyo çok güçlükle düşürdük ateşini ben de rahatsızım zaten bir de yorgunluk üzüntü sabaha kadar uyku yok iyice halsiz kaldım. Sinirli bi çocuktu şimdi iyice sinirli oldu ilaçları içiremiyorum çok inat yapıyor ağlıyor içtiyse de ağzından atıyor
Canim benim çok geçmiş olsun bizde daha yeni atlattik. Çocuklar çabuk solup çabuk iyilesiyirlar inşallah öyle olur. Kuzum ben başını dizlerimin arasına sikistirip ellerini de tutturuyordum. Sonra azar azar şurubun enjektöru ile yuttukaç veriyirdum. Çok ağlıyordu ama napayımSelam canlarım oğluş dün çok kötü oldu doktora götürdük bronşit olmuşBademcikleri şişmiş kulaklarında enfeksiyon sabaha kadar da tıkandı ateşi çok çıktı. En iyi ateş düşürücü fitil banyo çok güçlükle düşürdük ateşini ben de rahatsızım zaten bir de yorgunluk üzüntü sabaha kadar uyku yok iyice halsiz kaldım. Sinirli bi çocuktu şimdi iyice sinirli oldu ilaçları içiremiyorum çok inat yapıyor ağlıyor içtiyse de ağzından atıyor
Menu guzel canim fakat eski duzenine gore baya az.nasil doyuyor musun alisabildin mi yeni listelereSelam kızlar menümu vereyim
Sabah 3 kuru kayısı
Kahvaltı : 2 yumurta ve kk peynir ile omlet
Ara: sütlü kahve
Öğle 13.00: 4 köfte bol salata
4 kaşık yoğurt
1.5 kepçe corba
Ara: direk kahvesi 1 kurabiye
Aksam 18.00: peynirli yeşil salata ayran
Ara: Türk Kahvesi soda bitki çayı
2.5 litre su
Ya aslında baya doyuyirum canım. Salata ve yoğurt miktarı beni doyuruyor. ama sıkıldim sürekli proteinden hatta normalde çorba yok ama bugun çorba yedim. Ve reglim iki gün sürdü sadece neden sence canım.Menu guzel canim fakat eski duzenine gore baya az.nasil doyuyor musun alisabildin mi yeni listelere
Farkli bir ilac falan kullaniyorsan ondan kisa surmustur canim.ama protein agirlikli beslenmenin de etkisi olabilir.ben bi ara karbonhidrat diyeti yapmistim reglim gecikmisti.vucudun duzenini cok bozmamak lazimYa aslında baya doyuyirum canım. Salata ve yoğurt miktarı beni doyuruyor. ama sıkıldim sürekli proteinden hatta normalde çorba yok ama bugun çorba yedim. Ve reglim iki gün sürdü sadece neden sence canım.
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum öyle şok da bir şey yapmıyorum ama çünkü hem protein hem sebze hem kuruyemiş var menülerimde. Neyse ayin 16 sinda bakacam artık o zaman protein ağırlık bitecek bakalımFarkli bir ilac falan kullaniyorsan ondan kisa surmustur canim.ama protein agirlikli beslenmenin de etkisi olabilir.ben bi ara karbonhidrat diyeti yapmistim reglim gecikmisti.vucudun duzenini cok bozmamak lazim
Afiyet olsun canım öğle ve akşam yer degistirse süper olurduSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
Biraz tel peynir
1 salatalik
3 zeytin
(Maalesef bir kismini istifra ettim)
Ara 12
3 hurma
Oglen 14
5 yk taze fasulye
4 yk yogurt
Ara 17
1 mandalina 1 armut
Aksam 18
3 adet kucuk gul boregi patatesli
2 bardak ayran
Su 3 litre
Oksurmekten canim.baya bi oksurugum var o yuzden midedekiler de gitti.2 gun dinlenince toparlanirim artik.bugun calismak da tuzu biberi oldu cunkuAfiyet olsun canım öğle ve akşam yer degistirse süper olurdubuarada canım neden çıkardın üstümektenmi. Meyve yemekle iyi etmissin canım.
Aynen abarti bi protein diyeti degil seninki.herseyden var ama protein agirlikli.havalardan veya stresten de regl durumlari degisebiliyorYok kuzum ilaç kullanmıyorum öyle şok da bir şey yapmıyorum ama çünkü hem protein hem sebze hem kuruyemiş var menülerimde. Neyse ayin 16 sinda bakacam artık o zaman protein ağırlık bitecek bakalım
Inşallah bu uğraşın karşılığını alırsın istikrarlı olman ayrıca güzelSelam kızlar menümu vereyim
Sabah 3 kuru kayısı
Kahvaltı : 2 yumurta ve kk peynir ile omlet
Ara: sütlü kahve
Öğle 13.00: 4 köfte bol salata
4 kaşık yoğurt
1.5 kepçe corba
Ara: dibek kahvesi 1 kurabiye
Aksam 18.00: peynirli yeşil salata ayran
Ara: Türk Kahvesi soda bitki çayı
2.5 litre su
Geçmiş olsun arkadaşım bencede öğle ile akşam değişse 10 numara bi menü olacaktı küçük olması ve saati hafifletici sebep olarak düşünülebilirSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
Biraz tel peynir
1 salatalik
3 zeytin
(Maalesef bir kismini istifra ettim)
Ara 12
3 hurma
Oglen 14
5 yk taze fasulye
4 yk yogurt
Ara 17
1 mandalina 1 armut
Aksam 18
3 adet kucuk gul boregi patatesli
2 bardak ayran
Su 3 litre
Canim oglen yemegini biz is yerinde kendimiz yapiyoruz.eskiden tostla yulaf yogurtla falan gecistiriyordum biliyosun simdi sebze kofte falan yapiyoruz buna sukur diyorum.Inşallah bu uğraşın karşılığını alırsın istikrarlı olman ayrıca güzel
Geçmiş olsun arkadaşım bencede öğle ile akşam değişse 10 numara bi menü olacaktı küçük olması ve saati hafifletici sebep olarak düşünülebilir
Hafiften karbon kacmis ama baya erken bitmis yeme isleri.yakilir bu yediklerin yatana kadarKahvaltı
1 kaşarlı yumurta, domates salatalık, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Öğle
1 kaşarlı yumurta, 2 zeytin, 1 su bardağı süt
Akşam 15:30( ev alan bi arkadasa hayırlı olsun ziyareti)
1 dilim peynirli börek, 1 minik dilim tiramisu, 3 yk kısır
16:15( bakıcı bayan hazırlamış)
1 peynirli gözleme, 2 zeytin, çay
Ara
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?