Haydi Yine Yeniden...

Selam kizlar mutlu haftasonlari...
Hastalik beni yedi bitirdi bu sabah 71.1 kg geldim.hastaliktan zayiflamayi hic istemiyorum aslinda.vucut su kaybediyor direnc dusuyor.sonra iyilesince gelsin artilar tartidaki rakam aslinda cok da onemli degilmis onu anladim.sagliksiz bi sekilde hastaliktan dolayi kilo vermenin bi onemi yok gozumde

Önce sağlık bencede meyve kuruyemiş bol bol tüket bide zencefil inşallah çabuk toparlanmanı sağlayacaktır

Oyy geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmeye çalış canım. Ancak öyle toparlarsin...

Ay yavrum kıyamam yaa.ölçekle içmiyorsa enjektörle azar azar sık ağzına şurubu.ben öyle yapıyorum çoğu zaman canım.inşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda

Ah ah yok kuzum ağzına girse ağzından atıyor yutsa kusuyor. Bu arada sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Sağol yok canım benimki ilk kez bronşit oldu.

D Deligonul783 tomurcukkk geçmiş olsun arkadaşlarım tam hastalık zamanı Rabbim şifa versin bol adaçayı ıhlamur çayı zamanı

Sağol canım

Aynen canım napalım mecbur verecez. Sabah pek bişi yemeyince tıkıyorum ağzına ardından hemen su veriyorum az. Akşam da sütle tahıllı maması var onun içinde karıştırıp veriyorum.

Himm tevafukun oglumuydu acaba sik bronsit olan ben karistirdim herhalde ...insallah cabuk iyilesir canim cok gecmis olsun oglusuna ...

Menumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su

Kahvalti 12 ye dogru
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
Biraz tel peynir
Domates salatalik
2 yk lor peyniri
1 lokma ekmek uzerine cilek receli

Ara
1 portakal
Ara
1 ceviz 1 trabzon hurmasi

Aksam 18.15
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
Karisik kis salatasi
1 kase yogurt

Su 2.5 lt

Ara olarak yogurt kuru yapicam
Nar muz elma armut mandalina falan yerim hepsinden biraz

Meyve kuruyemiş protein inşallah şifa verir sana ölçüsü güzel geldi bana afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, 2 dilim börek, bi lokma açma, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, taze sıkılmış meyve suyu,domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 2 kare çikolata
Ara
Tarçınlı süt
Akşam 18:15
5 mercimek köfte, 3 yk közlenmiş kırmızı biberli yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi olcak

Guzel menu canim aksam meyvelerden muzu cikar gerisinde ye hem kurde yapacaksin afiyet olsun canim ..

Sabahki boregin biri fazla canim aksam gayet guzel afiyet olsun canimm ..

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal b peynir
Dort catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir mandalina
Ara 15 30
Alti tane badem
Iki ceviz
Aksam 17 30
Kucuk bir tabak fasulye kavurmasi
Uc kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor yok
Bol bol temizlik yaptim

Saglam baslayan dengeli giden bir haftasonu menusu olmus canim.afiyet olsun

Cok dengeli guzel gitmis menun.herseyden var.haftasonu yariyor sana canim

Sağlıklı dengeli bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…