- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.361
Önce sağlık bencede meyve kuruyemiş bol bol tüket bide zencefil inşallah çabuk toparlanmanı sağlayacaktırSelam kizlar mutlu haftasonlari...
Hastalik beni yedi bitirdi bu sabah 71.1 kg geldim.hastaliktan zayiflamayi hic istemiyorum aslinda.vucut su kaybediyor direnc dusuyor.sonra iyilesince gelsin artilartartidaki rakam aslinda cok da onemli degilmis onu anladim.sagliksiz bi sekilde hastaliktan dolayi kilo vermenin bi onemi yok gozumde
Oyy geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmeye çalış canım. Ancak öyle toparlarsin...Selam kizlar mutlu haftasonlari...
Hastalik beni yedi bitirdi bu sabah 71.1 kg geldim.hastaliktan zayiflamayi hic istemiyorum aslinda.vucut su kaybediyor direnc dusuyor.sonra iyilesince gelsin artilartartidaki rakam aslinda cok da onemli degilmis onu anladim.sagliksiz bi sekilde hastaliktan dolayi kilo vermenin bi onemi yok gozumde
Ay yavrum kıyamam yaa.ölçekle içmiyorsa enjektörle azar azar sık ağzına şurubu.ben öyle yapıyorum çoğu zaman canım.inşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda
Gecmis olsun canim her hastalikta bronsit oluyo seninki cokmu terliyor sık bronsit astima ceviriyor galiba hasas bir cocuk sinirli olmasi normal benim ufaklik grip ilaclari kullaninca cok asabi oluyor surekli bi atar durumunda bu cocuklar hasta olmasin yaa gercekten evde resmen hayat duruyor
D Deligonul783tomurcukkk geçmiş olsun arkadaşlarım tam hastalık zamanı Rabbim şifa versin bol adaçayı ıhlamur çayı zamanı
Canim benim çok geçmiş olsun bizde daha yeni atlattik. Çocuklar çabuk solup çabuk iyilesiyirlar inşallah öyle olur. Kuzum ben başını dizlerimin arasına sikistirip ellerini de tutturuyordum. Sonra azar azar şurubun enjektöru ile yuttukaç veriyirdum. Çok ağlıyordu ama napayım
Himm tevafukun oglumuydu acaba sik bronsit olan ben karistirdim herhalde ...insallah cabuk iyilesir canim cok gecmis olsun oglusuna ...Ah ah yok kuzum ağzına girse ağzından atıyor yutsa kusuyor. Bu arada sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Sağol yok canım benimki ilk kez bronşit oldu.
Sağol canım
Aynen canım napalım mecbur verecez. Sabah pek bişi yemeyince tıkıyorum ağzına ardından hemen su veriyorum az. Akşam da sütle tahıllı maması var onun içinde karıştırıp veriyorum.
Karisik meyve suyu yap canim onu ic sicak suya limon sik onu ic bir kac gune iyi olursun insallah ..Burnum tikali koku da alamiyorum yediklerimin tadini dabiraz daha iyiyim ama oksuruk azaldi gibi.istahim yok sadece
Icmedigim sey kalmadi canim yine icmeye devam. bikac saat sonra yogurt zencefil zerdecal yapip yicemKarisik meyve suyu yap canim onu ic sicak suya limon sik onu ic bir kac gune iyi olursun insallah ..
Meyve kuruyemiş protein inşallah şifa verir sana ölçüsü güzel geldi bana afiyet olsun arkadaşımMenumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 12 ye dogru
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
Biraz tel peynir
Domates salatalik
2 yk lor peyniri
1 lokma ekmek uzerine cilek receli
Ara
1 portakal
Ara
1 ceviz 1 trabzon hurmasi
Aksam 18.15
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
Karisik kis salatasi
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Ara olarak yogurt kuru yapicam
Nar muz elma armut mandalina falan yerim hepsinden biraz
Guzel menu canim aksam meyvelerden muzu cikar gerisinde ye hem kurde yapacaksin afiyet olsun canim ..Menumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 12 ye dogru
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
Biraz tel peynir
Domates salatalik
2 yk lor peyniri
1 lokma ekmek uzerine cilek receli
Ara
1 portakal
Ara
1 ceviz 1 trabzon hurmasi
Aksam 18.15
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
Karisik kis salatasi
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Ara olarak yogurt kuru yapicam
Nar muz elma armut mandalina falan yerim hepsinden biraz
Sabahki boregin biri fazla canim aksam gayet guzel afiyet olsun canimm ..Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, 2 dilim börek, bi lokma açma, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, taze sıkılmış meyve suyu,domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 2 kare çikolata
Ara
Tarçınlı süt
Akşam 18:15
5 mercimek köfte, 3 yk közlenmiş kırmızı biberli yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi olcak
Saglam baslayan dengeli giden bir haftasonu menusu olmus canim.afiyet olsunKahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, 2 dilim börek, bi lokma açma, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, taze sıkılmış meyve suyu,domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 2 kare çikolata
Ara
Tarçınlı süt
Akşam 18:15
5 mercimek köfte, 3 yk közlenmiş kırmızı biberli yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi olcak
Cok dengeli guzel gitmis menun.herseyden var.haftasonu yariyor sana canimSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal b peynir
Dort catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir mandalina
Ara 15 30
Alti tane badem
Iki ceviz
Aksam 17 30
Kucuk bir tabak fasulye kavurmasi
Uc kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor yok
Bol bol temizlik yaptim
Sağlıklı dengeli bi menü olmuş afiyet olsun arkadaşımSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir catal b peynir
Dort catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir mandalina
Ara 15 30
Alti tane badem
Iki ceviz
Aksam 17 30
Kucuk bir tabak fasulye kavurmasi
Uc kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor yok
Bol bol temizlik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?