- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.381
Cok abarti bi kacamagin yok canim.menun zaten baya hafif.o kadar catlak su kacirmazMenumu vereyim
Sabah: ılık su 2 k kayısı
Ara(eşimi beklerken) 1 ceviz 10 fındık 1 bitter Türk Kahvesi
Kahvaltı: 2 kk peynir
1.5 yumurtadan omlet yeşillik
Ara: sütlü kahve 2 kurabiye
Aksam 18.00: bol salata ve cipura balık
Ara(arkadasta)
2 kaşık kısır, 10 badem , 2 dilim kabak tatlısı
2 litre su
Canim yaa bi dr mi gitseydin acaba niye bu kadar agir gectiki bu kez insallah kur iyi gelir benimde iki gundur migdem bulaniyor sebebini cozemedim galiba stresten diyorumYogurt kurunu de yedim.icine extra ogutulmus uzum cekirdegi de kattim 1 cay kasigi...
Normalde cok kolay yedigim bir karisim degil hic birinin tadi gelmedi agzimao kadar koku ve tad hissimi kaybettim yani
Canim menun zaten cok cok az niye oyle kizdinki tatliya bu menu senin listenmi yoksa senmi boyle yedin ben cok yetersiz buldumMenumu vereyim
Ara(arkadasta)
2 litre su
Çipura sonrası haksızlık etme kendine kabak tatlısı beni rahatsız etmedi kurabiye 1 tane olabilirdi nerden bilcen akşama şahane tatlı olacağını şaka bi yana ölçünde abartı bişey yok günlerdir çok dikkatli yediğin için fazla gelmiş olabilir ne olursa olsun beyne doğru msj gönderMenumu vereyim
Ara(arkadasta)
2 litre su
Yok canım benim liste bu değil öğün sayısı 3 ara öğünlerde badem fındık ceviz süt var. Haftasonu olunca 2 ye düştü öğün sayısı hala yerimde sayıyorum canım sıkılıyor artık...zaten akşamki kisirdan sonra bir haftadır hiç yemedigimden acayip sistim..Canim menun zaten cok cok az niye oyle kizdinki tatliya bu menu senin listenmi yoksa senmi boyle yedin ben cok yetersiz buldum
Vuvvvv misafiri herkes sever ama aynı herkes habersiz olanı sevmez enişte işine geldiği gibi anlamıştır bu erkekler niye bu kadar odun oluyolar anlamıyorum bizim de aramız bozuk sebebi onun kadar yatak odasını sevmemem buda benle alakalı değil ki hormonum böyle diyosa ben napayım o istiyor hergün olsun ben onun gibi değilim güleryüzlü sabırlı sadakat anlayışlı olmam önemli ama ona göre bundan daha önemlisi bende yetersizmişDün eşime çok çok kızdım iyi bir kavga edecem de musait olamadık. O yüzden buraya bakamadım kusura bakmayın
Dun Sabah zil çaldı eşim hiç demedi abim gelecek diye destursuz içeri aldı benim başım açık ne yapacağımı bilemedim gittim hemen basortumu aldım. Akşam arkadastan geldim eşim annesigildeydi. Sonra oğlumu salliyordum kapı anahtarla açıldı yine abisiyle girdi. Ben yine başı açık abisinin gelecegini bilmiyorum hatta kalacakmis sinir oldum. Gittim yine başımı orttum. O kadar sesli girdilerki oğlum bile gözlerini açtı uyandiysa geri uyutma diyor birde eşim. Dedim git başımdan dedim o kadar salladım o çocuğu, geri uyuyacak dedim. Artık kaynima yer hazırladım kaynanamjn evi soba li diye bana gelmiş bende açıklama yapmaya gerek yok abi tabi geleceksin dedim. O anda dilime kadar geldi ama hani bir arasaniz demek ama demedim. Sabahta kahvaltı hazırladım şimdi kaynanamin evini boyamaya gittiler. He buarada akşam eşime iyi bir mesaj attım anlamissa tabi
Bence de istediği gibi anlamıştır canım. O kadar yoruldum ki valla yıldım artıkVuvvvv misafiri herkes sever ama aynı herkes habersiz olanı sevmez enişte işine geldiği gibi anlamıştır bu erkekler niye bu kadar odun oluyolar anlamıyorum bizim de aramız bozuk sebebi onun kadar yatak odasını sevmemem buda benle alakalı değil ki hormonum böyle diyosa ben napayım o istiyor hergün olsun ben onun gibi değilim güleryüzlü sabırlı sadakat anlayışlı olmam önemli ama ona göre bundan daha önemlisi bende yetersizmiş
Bende yorulduğumu hissediyorum sanki hayat beni erken çökertti iş ev çocuklar derken hiç enerjim kalmıyor heryere yetişeyim derken kendime bakmıyorum sizinkide bi hoş günler çuvala mı girdi bi gün anasının işini yapıyosa diğer gün evinde sizle olmalı yok ama fedakarlık yapmak hep bize düşüyorBence de istediği gibi anlamıştır canım. O kadar yoruldum ki valla yıldım artıkiki gün haftasonumuz var dün tarla ekmeye köye gittiler. Bugunde kV evini boyamaya hem de bu mevsimde. Kv elinde oynatiyor iki oglunu da.E Nerede kaldı bizim aile yasantimiz
Ah kuzum senin esin de daha anlayışlı olmalı hm kızların dersleri hem sen bu yıl birleri okutuyorsun. Can mi dayanır yani. Of bu adamlar var ya off
Canimm sonuna kadar haklisin tabiki gelsin ama habersiz olmamali ayip yaa yani ev hali sonucta insan her turlu geziyor cat kapi olurmu hicc zaten ben su yok onun evi sobali durumunuda anlamis degilim git kal ananda anasinin karnindan kombili evle cikti sanirsin herkes sobali evde dogdu sonucta yativereymis anasinda esin iyi bir cezayi haketmis valla senin kayinvalide de az degil varya allah yardimcin olsun canim kolay degil isin ..Dün eşime çok çok kızdım iyi bir kavga edecem de musait olamadık. O yüzden buraya bakamadım kusura bakmayın
Dun Sabah zil çaldı eşim hiç demedi abim gelecek diye destursuz içeri aldı benim başım açık ne yapacağımı bilemedim gittim hemen basortumu aldım. Akşam arkadastan geldim eşim annesigildeydi. Sonra oğlumu salliyordum kapı anahtarla açıldı yine abisiyle girdi. Ben yine başı açık abisinin gelecegini bilmiyorum hatta kalacakmis sinir oldum. Gittim yine başımı orttum. O kadar sesli girdilerki oğlum bile gözlerini açtı uyandiysa geri uyutma diyor birde eşim. Dedim git başımdan dedim o kadar salladım o çocuğu, geri uyuyacak dedim. Artık kaynima yer hazırladım kaynanamjn evi soba li diye bana gelmiş bende açıklama yapmaya gerek yok abi tabi geleceksin dedim. O anda dilime kadar geldi ama hani bir arasaniz demek ama demedim. Sabahta kahvaltı hazırladım şimdi kaynanamin evini boyamaya gittiler. He buarada akşam eşime iyi bir mesaj attım anlamissa tabi
Bol vitaminli bir gun olmus canimm cok iyi yapmissin menuyu begendim ...Menum
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 11 gibi
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 yk lor peyniri
Domates salatalik
Yesil ve.siyah zeytin bikac adet
Yarim dilim kepekli ekmek uzerine cilek ve bogurtlen receli 1 er cay kasigi
1 kup tahin helvasi
Oglen 16
5.yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 kup tahin helvasi
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
Ara olarak meyve yerim
Aynen canım o iyi bir ceza hak ediyor hem dün hem bugün kahvaltıda bir çıktı çıkış o çıkış.. hala yok ne diyeyim Rabbim gözünü açsın...başka türlü olsa ben o boya yapılan eve tatlımi yemegimi yapar gotururdum canım ama hiç içimden gelmiyor git gel yaşadım ama sonunda baktım eşim beni aramiyor kV desem çocuklar hasta oldu beni bir kere aramadı. Bende yapmama kararı aldım..Canimm sonuna kadar haklisin tabiki gelsin ama habersiz olmamali ayip yaa yani ev hali sonucta insan her turlu geziyor cat kapi olurmu hicc zaten ben su yok onun evi sobali durumunuda anlamis degilim git kal ananda anasinin karnindan kombili evle cikti sanirsin herkes sobali evde dogdu sonucta yativereymis anasinda esin iyi bir cezayi haketmis valla senin kayinvalide de az degil varya allah yardimcin olsun canim kolay degil isin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?