- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.401
Süper sağlıklı bir menü şifa olsun canım.Menum
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 11 gibi
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 yk lor peyniri
Domates salatalik
Yesil ve.siyah zeytin bikac adet
Yarim dilim kepekli ekmek uzerine cilek ve bogurtlen receli 1 er cay kasigi
1 kup tahin helvasi
Oglen 16
5.yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 kup tahin helvasi
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
Ara olarak meyve yerim
Afiyet olsun canım Harikasın. SPor için üzülme çünkü hafta içlerinde yapıyorsun zatenIyi aksamlar derslerle dolu bir hafta sonu gecirdim buyugun sinavlari basladi kucugun yazmasi okumasi derken bu saat oldu anca gelebildim
Menum
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc catal kiymali yumurta kiymasindan yedim
Dort kup kasar
Bir cay kasigi bal
Bir cay k visne receli
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc cubuk kraker
Aksam 17 00
Bir kepce et sulu sehriye corbasi
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Gayet güzel bir menü olmuş sağlıklı dengeli afiyet olsun arkadaşımMenum
Sabah uyaninca 1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 11 gibi
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
2 yk lor peyniri
Domates salatalik
Yesil ve.siyah zeytin bikac adet
Yarim dilim kepekli ekmek uzerine cilek ve bogurtlen receli 1 er cay kasigi
1 kup tahin helvasi
Oglen 16
5.yk ispanak
1 kase yogurt
Ara
1 kup tahin helvasi
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
Ara olarak meyve yerim
Beyin sporu yeterince yapmışsın be kuzum menü de protein ağırlıklı afiyet olsun arkadaşımIyi aksamlar derslerle dolu bir hafta sonu gecirdim buyugun sinavlari basladi kucugun yazmasi okumasi derken bu saat oldu anca gelebildim
Menum
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc catal kiymali yumurta kiymasindan yedim
Dort kup kasar
Bir cay kasigi bal
Bir cay k visne receli
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc cubuk kraker
Aksam 17 00
Bir kepce et sulu sehriye corbasi
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Bugünkü menünü çok beğendim afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 11.00: 1.5 has yumurta
2 kk peynir
2 kup helva 2 çatal patates k.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi,
karışık kuru meyve kokteyli( 1 t kas)
1 dilim bitter
Ara: 1 bardak süt yarım muz
Aksam 19.00: 3 kaşık et sote
Bol salata yoğurt
Ara: dibek kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Afiyet olsun canım çok güzelKahvaltı 11:30
3-4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, tahinli pekmez
Ara
Portakal
Akşam 18:15
3 yk zeytinyagli barbunya, 5 yaprak sarma, 2 yk közlenmiş biberli yoğurt, 4 yk yogurt
Ara
Türk kahvesi
O tarz yemekleri ben hiç yapmamayı tercih ediyorum tahinli kabak tatlısı bayılıyorum o yüzden yapmıyorum içli köfte offff ne şahane ıspanaklı gözleme bu üçü benim favorilerim olabildiğince sofraya koymuyorumAfiyet olsun canım çok güzelya bazı yemeklerde kendimi frenleyemiyorum bunlardan biri de yaprak sarma lahana sarma maşallah iradene canım.
Herkese hayırlı gecelerrrrr
Okuldan arkadaşlarım için aşure yaptım yarın onlara götürcem Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kuzum hoş geldin ben kendi adıma idare ederim :) kız onlar niye yine sende kaldılar evleri varken pöfffffMerhaba kızlar bir kaç gündür misafir koşturmaca arada kaynanam gorumcekler yine gelip bende kaldılar bugün neyse ki gittiler ve bugün çok yorgunum nefes aldığım da bile kalbim ağriyor
Sizler nasılsınız nasıl oldunuz tomurcugum buterflycim angelinam iyilestinizmi tevafuk Merlin özledim sizleri
Eline sağlık kuzum öğle yemeği niyetine sende yersin şifa olsunOkuldan arkadaşlarım için aşure yaptım yarın onlara götürcem Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kesinlikle haklisin insan zor gununde yaninda olsun ister yakinlarinin o bir tel etmiyorsa sen niye kendini yorasinki bosverr yapanda gelin yapmayanda hatta yapmayan daha kiymetli oluyor ..esine gelince bu kadar kendini kaptirmasi dogru degil cocuklar babasini arar sonucta bizlerin hep kisitli zamanlari oluyor bir hafta sonumuz var bak biz bu hafta sonu hep dersle gecirdik onda bile cocuklar sıkıldı ufaklik stres oldu okumak istemedi aglama krizleri oyle iki gun her sabah gidecek baslar hemen beni onemsemiyorsunuz demeye bi firsat buldugunda konusursun esinle ...Aynen canım o iyi bir ceza hak ediyor hem dün hem bugün kahvaltıda bir çıktı çıkış o çıkış.. hala yok ne diyeyim Rabbim gözünü açsın...başka türlü olsa ben o boya yapılan eve tatlımi yemegimi yapar gotururdum canım ama hiç içimden gelmiyor git gel yaşadım ama sonunda baktım eşim beni aramiyor kV desem çocuklar hasta oldu beni bir kere aramadı. Bende yapmama kararı aldım..
Proteinli bir gun olmus meyvede var afiyet olsun canim begendim menuyu ..Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 11.00: 1.5 has yumurta
2 kk peynir
2 kup helva 2 çatal patates k.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi,
karışık kuru meyve kokteyli( 1 t kas)
1 dilim bitter
Ara: 1 bardak süt yarım muz
Aksam 19.00: 3 kaşık et sote
Bol salata yoğurt
Ara: dibek kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Bugun ne kadar sade bir menu olmus valla super afiyet olsun canim ...Kahvaltı 11:30
3-4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, tahinli pekmez
Ara
Portakal
Akşam 18:15
3 yk zeytinyagli barbunya, 5 yaprak sarma, 2 yk közlenmiş biberli yoğurt, 4 yk yogurt
Ara
Türk kahvesi
Naptin canim sen yaa gece gece su saydiklarina bak off off aciktim ya bennO tarz yemekleri ben hiç yapmamayı tercih ediyorum tahinli kabak tatlısı bayılıyorum o yüzden yapmıyorum içli köfte offff ne şahane ıspanaklı gözleme bu üçü benim favorilerim olabildiğince sofraya koymuyorum
Ooo ellerine saglik iyi yapmissin simdiden afiyet olsunn size ..Okuldan arkadaşlarım için aşure yaptım yarın onlara götürcem Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Biz iyiyizde kiz niye geldi o cadilar yinee ayy hasta edecekler seni panik atakmi oldunki kalbin sikisiyo gibi oluyorsun ama ne ayip yaa bi rahat verin arkadasim ne dusuncesiz insanlar bunlar tovbe tovbeMerhaba kızlar bir kaç gündür misafir koşturmaca arada kaynanam gorumcekler yine gelip bende kaldılar bugün neyse ki gittiler ve bugün çok yorgunum nefes aldığım da bile kalbim ağriyor
Sizler nasılsınız nasıl oldunuz tomurcugum buterflycim angelinam iyilestinizmi tevafuk Merlin özledim sizleri
Kuzum hoş geldin ben kendi adıma idare ederim :) kız onlar niye yine sende kaldılar evleri varken pöfffff
Biz iyiyizde kiz niye geldi o cadilar yinee ayy hasta edecekler seni panik atakmi oldunki kalbin sikisiyo gibi oluyorsun ama ne ayip yaa bi rahat verin arkadasim ne dusuncesiz insanlar bunlar tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?