Haydi Yine Yeniden...

Süper sağlıklı bir menü şifa olsun canım.
Afiyet olsun canım Harikasın. SPor için üzülme çünkü hafta içlerinde yapıyorsun zaten

Gayet güzel bir menü olmuş sağlıklı dengeli afiyet olsun arkadaşım
Beyin sporu yeterince yapmışsın be kuzum menü de protein ağırlıklı afiyet olsun arkadaşım
Bugünkü menünü çok beğendim afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı 11:30
3-4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, tahinli pekmez
Ara
Portakal
Akşam 18:15
3 yk zeytinyagli barbunya, 5 yaprak sarma, 2 yk közlenmiş biberli yoğurt, 4 yk yogurt
Ara
Türk kahvesi

Afiyet olsun canım çok güzel ya bazı yemeklerde kendimi frenleyemiyorum bunlardan biri de yaprak sarma lahana sarma maşallah iradene canım.

Afiyet olsun canım çok güzel ya bazı yemeklerde kendimi frenleyemiyorum bunlardan biri de yaprak sarma lahana sarma maşallah iradene canım.
O tarz yemekleri ben hiç yapmamayı tercih ediyorum tahinli kabak tatlısı bayılıyorum o yüzden yapmıyorum içli köfte offff ne şahane ıspanaklı gözleme bu üçü benim favorilerim olabildiğince sofraya koymuyorum

Merhaba kızlar bir kaç gündür misafir koşturmaca arada kaynanam gorumcekler yine gelip bende kaldılar bugün neyse ki gittiler ve bugün çok yorgunum nefes aldığım da bile kalbim ağriyor

Sizler nasılsınız nasıl oldunuz tomurcugum buterflycim angelinam iyilestinizmi tevafuk Merlin özledim sizleri

Kuzum hoş geldin ben kendi adıma idare ederim :) kız onlar niye yine sende kaldılar evleri varken pöfffff

Kesinlikle haklisin insan zor gununde yaninda olsun ister yakinlarinin o bir tel etmiyorsa sen niye kendini yorasinki bosverr yapanda gelin yapmayanda hatta yapmayan daha kiymetli oluyor ..esine gelince bu kadar kendini kaptirmasi dogru degil cocuklar babasini arar sonucta bizlerin hep kisitli zamanlari oluyor bir hafta sonumuz var bak biz bu hafta sonu hep dersle gecirdik onda bile cocuklar sıkıldı ufaklik stres oldu okumak istemedi aglama krizleri oyle iki gun her sabah gidecek baslar hemen beni onemsemiyorsunuz demeye bi firsat buldugunda konusursun esinle ...

Proteinli bir gun olmus meyvede var afiyet olsun canim begendim menuyu ..

Bugun ne kadar sade bir menu olmus valla super afiyet olsun canim ...

Naptin canim sen yaa gece gece su saydiklarina bak off off aciktim ya benn

Biz iyiyizde kiz niye geldi o cadilar yinee ayy hasta edecekler seni panik atakmi oldunki kalbin sikisiyo gibi oluyorsun ama ne ayip yaa bi rahat verin arkadasim ne dusuncesiz insanlar bunlar tovbe tovbe

Biz iyiyizde kiz niye geldi o cadilar yinee ayy hasta edecekler seni panik atakmi oldunki kalbin sikisiyo gibi oluyorsun ama ne ayip yaa bi rahat verin arkadasim ne dusuncesiz insanlar bunlar tovbe tovbe

Panik ataktan ciddi ciddi bende şüpheleniyorum bazen sanki herşey ustume geliyor bogulacak gibi oluyorum sanki her an kötü birşey olacakmış hissine kapılıyorum sebebsiz yere sevdikleri me birşey olacak diye korkuyorum kaygı bozukluğu sanırım bu bilmiyorum canım ya

Senin iyi olmana da sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…