- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.421
Baksen su cadilara sokak deyince turp gibiler ise gelince tirt sende bizde size gidip yatalim malum cocuk icin yanliz kalmali insanlar diyiver gece gece gunaha sokuyorlar bermuda seytan ucgeni gibilerBi bilsem canım gezmeye diye gelip yatıya kalıyorlar buda benim imtihanım galiba ne kadar dayanır ım bilmiyorum
Senin iyi olmana sevindim
Senin iyi
Olmadi bir dr git canim boyle boyle hissediyorum de durumuda anlat belki sagligina iyi gelecek biseyler verir dusuncesiz insanlar bunlar allah yardim etsin ..Panik ataktan ciddi ciddi bende şüpheleniyorum bazen sanki herşey ustume geliyor bogulacak gibi oluyorum sanki her an kötü birşey olacakmış hissine kapılıyorum sebebsiz yere sevdikleri me birşey olacak diye korkuyorum kaygı bozukluğu sanırım bu bilmiyorum canım ya
Senin iyi olmana da sevindim canım
Olmadi bir dr git canim boyle boyle hissediyorum de durumuda anlat belki sagligina iyi gelecek biseyler verir dusuncesiz insanlar bunlar allah yardim etsin ..
Aman canim dikkat et kendine bosver o cadilari kendine iyi bak kimseyede ederinden fazla deger verme nerde trak orada birak hicc dusunme arkana bile bakma bir dahami geleceksin bu dunyaya ..annemdede var anlattiklarin ona panik atak teshisi konuldu o nedenle daha cok gencsin kiymetini bil bu gunlerinin ilerde daha cok hasta olursun canim benimAmin canım böyle devam ederse doktora gidecem zaten bugün kalbim döl kolum agriyinca çok korktum neyse ki şimdi daha iyiyim
Iyi geceler canımBende yatayim benimki uyuyamadi tel isigindan bisey demez sagolsunsabah erkenciyiz hepinize iyi geceler ben yatar
Aman canim dikkat et kendine bosver o cadilari kendine iyi bak kimseyede ederinden fazla deger verme nerde trak orada birak hicc dusunme arkana bile bakma bir dahami geleceksin bu dunyaya ..annemdede var anlattiklarin ona panik atak teshisi konuldu o nedenle daha cok gencsin kiymetini bil bu gunlerinin ilerde daha cok hasta olursun canim benim
Gunaydin cok emek verdin bu hafta insalllah hedefine yaklasirsin canimGünaydınlar, mutlu bir hafta olsun, görmediğimiz kiloları göreceğimiz haftamız olsun
Maalesef canım bu sabah tartildim ve 67.2 geldim anlamıyorum neden böyle oluyor. Arada bir gün yediğim farklı şeyler mi böyle yapıyor. Tamamen sadık mi kalmaliyim acaba. Artık sinir oluyorum. Istrdigimi yrmedigim halde istediğim kiloda değilimGunaydin cok emek verdin bu hafta insalllah hedefine yaklasirsin canim
Maalesef canım bu sabah tartildim ve 67.2 geldim anlamıyorum neden böyle oluyor. Arada bir gün yediğim farklı şeyler mi böyle yapıyor. Tamamen sadık mi kalmaliyim acaba. Artık sinir oluyorum. Istrdigimi yrmedigim halde istediğim kiloda değilim
Daha da mı az yemeliyim acaba veya hiç kaçamak yapmamaliyim.Kıyamam nolur üzülme ben senin kilonda olsam cok mutlu olurdum sen kilolu degilsin sadece istedigin kiloda değilsin buna ulasmakda senin elinde ama sabırlı olmalisin ve kafana takmamalisinki bedenin kıtlık moduna girip her yediğini depolanmasın
İyi yapmışsın bir şey yapmamakla.boşver haketmiyorlar.çok yaranacaksın sanki.o sana 2 kaşık tarhanayı çok görürken senin yaptıklarını haketmiyor.Aynen canım o iyi bir ceza hak ediyor hem dün hem bugün kahvaltıda bir çıktı çıkış o çıkış.. hala yok ne diyeyim Rabbim gözünü açsın...başka türlü olsa ben o boya yapılan eve tatlımi yemegimi yapar gotururdum canım ama hiç içimden gelmiyor git gel yaşadım ama sonunda baktım eşim beni aramiyor kV desem çocuklar hasta oldu beni bir kere aramadı. Bende yapmama kararı aldım..
Canım bizde seni özledik.yine gelmiş başının belaları.gıcıklar ya.huzur bozmaktan keyif alıyorlar...Merhaba kızlar bir kaç gündür misafir koşturmaca arada kaynanam gorumcekler yine gelip bende kaldılar bugün neyse ki gittiler ve bugün çok yorgunum nefes aldığım da bile kalbim ağriyor
Sizler nasılsınız nasıl oldunuz tomurcugum buterflycim angelinam iyilestinizmi tevafuk Merlin özledim sizleri
Ekmeği baya azalttın canım.menün gayet güzelIyi aksamlar derslerle dolu bir hafta sonu gecirdim buyugun sinavlari basladi kucugun yazmasi okumasi derken bu saat oldu anca gelebildim
Menum
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc catal kiymali yumurta kiymasindan yedim
Dort kup kasar
Bir cay kasigi bal
Bir cay k visne receli
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Uc cubuk kraker
Aksam 17 00
Bir kepce et sulu sehriye corbasi
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Menün süper canım.kilo verememeni takma kafana.bünyen alışmaya çalışıyor belki yeni listelerine.olmadı eski düzenine dönersin.Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 11.00: 1.5 has yumurta
2 kk peynir
2 kup helva 2 çatal patates k.
Salatalık
Ara: Türk Kahvesi,
karışık kuru meyve kokteyli( 1 t kas)
1 dilim bitter
Ara: 1 bardak süt yarım muz
Aksam 19.00: 3 kaşık et sote
Bol salata yoğurt
Ara: dibek kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Keske son bi ara daha yapsaymışsın.çok az yemişsin canım.evdeki durumlardan senin de keyfin yok anlaşılan.ah bu erkekler hep kendi istedikleri dedikleri olacakKahvaltı 11:30
3-4 yemek kaşığı menemen, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, tahinli pekmez
Ara
Portakal
Akşam 18:15
3 yk zeytinyagli barbunya, 5 yaprak sarma, 2 yk közlenmiş biberli yoğurt, 4 yk yogurt
Ara
Türk kahvesi
Daha ne kadar az yiyeceksin canım.nasıl azaltacaksın menünü.Saranın dediği gibi kıtlık formuna sokma vücudunu.olmadı eski düzenine dönersin.Biraz stresli günler geçirdin onun etkisi olsa gerek.Çok takılma,direnç kırılacaktır elbetDaha da mı az yemeliyim acaba veya hiç kaçamak yapmamaliyim.
Kuzum bence sen ulasacaksin inşallah. Bak buraya geleli baya kilo verdin daha da gidecek. En güzel örnektomurcukkk sende verebilirsin.
Inşallah kuzum ramazan ayında 67 kiloydum düşün yani. Ama şu var o zaman bana cuk olan tunigim şu an bana çok bol. Kilo aynı kilo ama vücut daha sıkıDaha ne kadar az yiyeceksin canım.nasıl azaltacaksın menünü.Saranın dediği gibi kıtlık formuna sokma vücudunu.olmadı eski düzenine dönersin.Biraz stresli günler geçirdin onun etkisi olsa gerek.Çok takılma,direnç kırılacaktır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?