Haydi Yine Yeniden...

Bi bilsem canım gezmeye diye gelip yatıya kalıyorlar buda benim imtihanım galiba ne kadar dayanır ım bilmiyorum

Senin iyi olmana sevindim
Senin iyi
Baksen su cadilara sokak deyince turp gibiler ise gelince tirt sende bizde size gidip yatalim malum cocuk icin yanliz kalmali insanlar diyiver gece gece gunaha sokuyorlar bermuda seytan ucgeni gibiler

Olmadi bir dr git canim boyle boyle hissediyorum de durumuda anlat belki sagligina iyi gelecek biseyler verir dusuncesiz insanlar bunlar allah yardim etsin ..

Amin canım böyle devam ederse doktora gidecem zaten bugün kalbim döl kolum agriyinca çok korktum neyse ki şimdi daha iyiyim
Aman canim dikkat et kendine bosver o cadilari kendine iyi bak kimseyede ederinden fazla deger verme nerde trak orada birak hicc dusunme arkana bile bakma bir dahami geleceksin bu dunyaya ..annemdede var anlattiklarin ona panik atak teshisi konuldu o nedenle daha cok gencsin kiymetini bil bu gunlerinin ilerde daha cok hasta olursun canim benim

Çok haklisin canım herşeyi kafaya takan biri olmadan ne iyiydi

Gunaydin cok emek verdin bu hafta insalllah hedefine yaklasirsin canim
Maalesef canım bu sabah tartildim ve 67.2 geldim anlamıyorum neden böyle oluyor. Arada bir gün yediğim farklı şeyler mi böyle yapıyor. Tamamen sadık mi kalmaliyim acaba. Artık sinir oluyorum. Istrdigimi yrmedigim halde istediğim kiloda değilim

Kıyamam nolur üzülme ben senin kilonda olsam cok mutlu olurdum sen kilolu degilsin sadece istedigin kiloda değilsin buna ulasmakda senin elinde ama sabırlı olmalisin ve kafana takmamalisinki bedenin kıtlık moduna girip her yediğini depolanmasın

Daha da mı az yemeliyim acaba veya hiç kaçamak yapmamaliyim.
Kuzum bence sen ulasacaksin inşallah. Bak buraya geleli baya kilo verdin daha da gidecek. En güzel örnek tomurcukkk sende verebilirsin.

İyi yapmışsın bir şey yapmamakla.boşver haketmiyorlar.çok yaranacaksın sanki.o sana 2 kaşık tarhanayı çok görürken senin yaptıklarını haketmiyor.
Eşin de alsın dersini.Aramadan sormadan çat kapı misafir getirmez bir daha

Canım bizde seni özledik.yine gelmiş başının belaları.gıcıklar ya.huzur bozmaktan keyif alıyorlar...
Ben daha iyiyim şükür toparlandım baya

Ekmeği baya azalttın canım.menün gayet güzel

Menün süper canım.kilo verememeni takma kafana.bünyen alışmaya çalışıyor belki yeni listelerine.olmadı eski düzenine dönersin.

Keske son bi ara daha yapsaymışsın.çok az yemişsin canım.evdeki durumlardan senin de keyfin yok anlaşılan.ah bu erkekler hep kendi istedikleri dedikleri olacak

Daha da mı az yemeliyim acaba veya hiç kaçamak yapmamaliyim.
Kuzum bence sen ulasacaksin inşallah. Bak buraya geleli baya kilo verdin daha da gidecek. En güzel örnek tomurcukkk sende verebilirsin.
Daha ne kadar az yiyeceksin canım.nasıl azaltacaksın menünü.Saranın dediği gibi kıtlık formuna sokma vücudunu.olmadı eski düzenine dönersin.Biraz stresli günler geçirdin onun etkisi olsa gerek.Çok takılma,direnç kırılacaktır elbet

Inşallah kuzum ramazan ayında 67 kiloydum düşün yani. Ama şu var o zaman bana cuk olan tunigim şu an bana çok bol. Kilo aynı kilo ama vücut daha sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…