- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.441
Bence de tartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntü ve kıyafetlerin içinde nasıl durduğun önemli.Fit bir vücuda sahip olmak en güzeli.Verdiğin kilonun çoğunun yağdan gitmiş olması sende bu incelmeyi sağlayan.Doğru yoldasın canım.Listeleri çok baz almadan bence bildiğin gibi ilerle yada bu durumu diyetisyen kontrolünde paylaşInşallah kuzum ramazan ayında 67 kiloydum düşün yani. Ama şu var o zaman bana cuk olan tunigim şu an bana çok bol. Kilo aynı kilo ama vücut daha sıkı
Aynen canım çok doğru diyorsun bakalım diyetisyene yeniden gidebilirimBence de tartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntü ve kıyafetlerin içinde nasıl durduğun önemli.Fit bir vücuda sahip olmak en güzeli.Verdiğin kilonun çoğunun yağdan gitmiş olması sende bu incelmeyi sağlayan.Doğru yoldasın canım.Listeleri çok baz almadan bence bildiğin gibi ilerle yada bu durumu diyetisyen kontrolünde paylaş
Diyetisyenin özel miydi canım? Eğer öyle ise bi kontrol günü olması lazım... O zaman bu durumu dile getirirsin bakalım yorumu ne olacakAynen canım çok doğru diyorsun bakalım diyetisyene yeniden gidebilirim
Evet canım özel ama ben düzenli gidemiyorum ki, bana uzak ben ilçede oturuyorum ama ilk fırsatta soyleyecem inşallahDiyetisyenin özel miydi canım? Eğer öyle ise bi kontrol günü olması lazım... O zaman bu durumu dile getirirsin bakalım yorumu ne olacak
Harikasın arkadaşım afiyet olsun.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, yeşil çay
Ara
3 yk aşure
Öğle
3 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 2 yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi, nar
Akşam 18:15
1 süper freshin slimfit pizzası lahmacun gibi incecik hamur, ayran, salata, 2 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi, ceviz
Afiyet olsun kuzum normalde aksamlari karbon almadığın için fark ediliyor ama ölçüsü gayet normal. Bence sıkıntı yapmazSabah 8.15
1.5 haslanmis yumurta
1 yk tuzsuz lor
3.zeytin
1 salatalik
2.ceviz
Oglen 13.45
4.yk kiymali yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 16
1 ceviz 1 hurma
Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak patates salatasi. yesilligi bol patatesi az
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara meyve olur...
Menü güzel hatta çok güzel afiyet olsun arkadaşımSabah 8.15
1.5 haslanmis yumurta
1 yk tuzsuz lor
3.zeytin
1 salatalik
2.ceviz
Oglen 13.45
4.yk kiymali yumurta
1 kk beyaz peynir
Ara 16
1 ceviz 1 hurma
Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak patates salatasi. yesilligi bol patatesi az
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara meyve olur...
Azcık azcık güzel menü olmuş değişik yiyecekleri tüketme iznin güzel tek meyve yok k kayısı saymazsak inşallah emeğinin karşılığını alıyosun bol gelen tunik bunun işareti olsa gerek afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 1 has yumurta yeşillik
Ara: sütlü kahve, az leblebi 10 çiğ fındık
Öğle 14.15: 1.5 kepçe çorba
4 köfte iki dilim ekmek
Salata yoğurt
Ara: dibek.kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Aksam 18.15: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık et sote yoğurt
2.5 litre su
Türk Kahvesi bitki çayı
Çok erken biten ölçülü bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o adım için 1 saat yürümüş olmalısın yiğenime nazar olmuş insan bi maşallah der sen bol bol oku arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 10 00
Bir dilim peynirli borek
Bir dilim ekmek
Bes zeytin
Dort kup kasar
Bir lokma recel
Sekersiz cay
Oglen komsuda 15 30
Iki tatli kasigi yesil mercimek salatasi
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Uc kasik baharatli kiyma kavurma
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara biraz patlamis misir oglumu susturmak icin yapmistim
Su 2 litre
Spor 11 000 adim hizli tempoda yurudum
Galiba nazar oldu cocuk valla hic masallah diyende olmadi bende zaten kafam dolu indim komsuya aklima gelmedi nazar olacagi biraz misirla sustu ama uyurken halen icini cekiyordu yavrum kendimede kizdim cokmu zorladim cocugu diye okurum canim okumammi ..Menü güzel hatta çok güzel afiyet olsun arkadaşım
Azcık azcık güzel menü olmuş değişik yiyecekleri tüketme iznin güzel tek meyve yok k kayısı saymazsak inşallah emeğinin karşılığını alıyosun bol gelen tunik bunun işareti olsa gerek afiyet olsun arkadaşım
Çok erken biten ölçülü bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hele o adım için 1 saat yürümüş olmalısın yiğenime nazar olmuş insan bi maşallah der sen bol bol oku arkadaşım
Sporun harikaa canimm bende hergun bir saat yuruyorum en az bir saat cogu zaman bir saati geciyor kilo verdirmesede inceltiyor vucudu30 dk eliptik bisiklet
60 ip atlama
100 plates çemberinde hareket
Yapıldı ufaktan sporada başlayım dedim
Rabbim hepimizin evladını korusun dualarımız yavrumlaCok fena migdem bulaniyorr ben uzuntuye hic gelemem cok uzdu oglum beniyarin insallah sakin uyanir
Aminn canim sagolasin ....Rabbim hepimizin evladını korusun dualarımız yavrumla
Afiyet olsun canım menunde sporunda çok güzelMenumu vereyim
Sabah 10 00
Bir dilim peynirli borek
Bir dilim ekmek
Bes zeytin
Dort kup kasar
Bir lokma recel
Sekersiz cay
Oglen komsuda 15 30
Iki tatli kasigi yesil mercimek salatasi
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Uc kasik baharatli kiyma kavurma
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara biraz patlamis misir oglumu susturmak icin yapmistim
Su 2 litre
Spor 11 000 adim hizli tempoda yurudum
Harikasın canım spor senin işin30 dk eliptik bisiklet
60 ip atlama
100 plates çemberinde hareket
Yapıldı ufaktan sporada başlayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?