- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.461
Cok fena migdem bulaniyorr ben uzuntuye hic gelemem cok uzdu oglum beniyarin insallah sakin uyanir
Rabbim hepimizin evladını korusun dualarımız yavrumla
Menün ölçülü güzel olmuş canım.Spora da başlamışsın ufaktan çok sevindim.Eski Melrin geri döndüKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, yeşil çay
Ara
3 yk aşure
Öğle
3 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 2 yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi, nar
Akşam 18:15
1 süper freshin slimfit pizzası lahmacun gibi incecik hamur, ayran, salata, 2 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi, ceviz
Menün bugün daha güzel ve doyurucu.Diyetisyen listene göre ekmek yoktu sanırım,kendi düzenine mi döndün canım?Menumu vereyim
Sabah: 2 kk peynir 1 has yumurta yeşillik
Ara: sütlü kahve, az leblebi 10 çiğ fındık
Öğle 14.15: 1.5 kepçe çorba
4 köfte iki dilim ekmek
Salata yoğurt
Ara: dibek.kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Aksam 18.15: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık et sote yoğurt
2.5 litre su
Türk Kahvesi bitki çayı
Spor da menü de gayet iyi tam senlikMenumu vereyim
Sabah 10 00
Bir dilim peynirli borek
Bir dilim ekmek
Bes zeytin
Dort kup kasar
Bir lokma recel
Sekersiz cay
Oglen komsuda 15 30
Iki tatli kasigi yesil mercimek salatasi
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Uc kasik baharatli kiyma kavurma
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara biraz patlamis misir oglumu susturmak icin yapmistim
Su 2 litre
Spor 11 000 adim hizli tempoda yurudum
Ah yavrum kıyamam,nasıl da hırpalanıyorlar ağlarken... Nazara ne kadar okusak da maalesef engel olamıyoruz... Rabbim korusun.İnşallah bugün daha iyi olurIyi aksamlar kizlarrr bugun cok yoruldum oglum saatlerdir agliyor hic biseyi yoktu az biraz odev yaptik komsuya gidilecekmis neyse gittik bir saatligine orda biraz sevdiler cok akilli falan dediler neyse eve geldik yazi yazcaz cocuk yazamiyor basladi aglamaya ama ne aglama
Susturamadim ici cikti aglamaktan babasida yok allahim icini ceke ceke uyudu bittim valla enerjim falan kalmadi biraz okudum allahim hic boyle agladigini gormemistim yazamiyorumm ben akilsiz cocugum iste dedi durdu yazarsin akillisin sen diyorum yokk offff bir daha kimseye gitmeyecegimmmmm .............
Saol canim allah ragzi olsun ....Insan bi cocugu severken maşallah der ya bu kadar zormu maşallah demek sen dua oku yegenime Allahim korusun onu sana ve babasına bağışlasın
Amin canım Allah kimseyi evladıyla sinamasın
Sabah guzel uyandi ama goz kapaklari davul gibi sismisti sipa benide uyutmadi sabah uyaninca drama dersim bugunmu diye sordu yuruyus yaptiktan sonra tenefuste gordum gayet keyifliydi ..rabbim tum cocuklari korusun ...Ah yavrum kıyamam,nasıl da hırpalanıyorlar ağlarken... Nazara ne kadar okusak da maalesef engel olamıyoruz... Rabbim korusun.İnşallah bugün daha iyi olur
Aynen kuzum biraz da canım sıkkıindi o yüzdenMenün ölçülü güzel olmuş canım.Spora da başlamışsın ufaktan çok sevindim.Eski Melrin geri döndü
Menün bugün daha güzel ve doyurucu.Diyetisyen listene göre ekmek yoktu sanırım,kendi düzenine mi döndün canım?
Spor da menü de gayet iyi tam senlik
Eşinle durumlar limoni mi hala canım,ondan mı canın sıkkınAynen kuzum biraz da canım sıkkıindi o yüzden
Evet canım aynen. Sindiremiyorum sanırım.. konuşmak da bizde ise yaramıyor karşılıklı elestirilere dönüyor.. en iyisi onun hatasını anlayana kadar susmam...Eşinle durumlar limoni mi hala canım,ondan mı canın sıkkın
Gereksiz uzatma canım bence. 3. şahıslar yüzünden huzurunuzu bozma. Ufaktan yumuşamaya çalış derim ben. Senin evinin içi,huzuru önemli olan.Gerisini geç gitsin.Eşinin ailesini artık çözmüşsün öğrenmişsin.Bunlar böyle gelmiş böyle gider.Sen ağzının tadını kaçırma ...Evet canım aynen. Sindiremiyorum sanırım.. konuşmak da bizde ise yaramıyor karşılıklı elestirilere dönüyor.. en iyisi onun hatasını anlayana kadar susmam...
Haklısın canım huzur her şeyden önemliGereksiz uzatma canım bence. 3. şahıslar yüzünden huzurunuzu bozma. Ufaktan yumuşamaya çalış derim ben. Senin evinin içi,huzuru önemli olan.Gerisini geç gitsin.Eşinin ailesini artık çözmüşsün öğrenmişsin.Bunlar böyle gelmiş böyle gider.Sen ağzının tadını kaçırma ...
Canını sıkma canım yarına kadar o kaybolur bile. Aksama sadece tek çeşit yemek yoğurt salata yiyebilirsinHala ağzımın tadı yok ama öğlen 1 kase mantı yedimcanım mı istedi,karbonhidrat açlığı mı yaşıyorum bilemedim. düşüncesizce yedim tadını bile almadan neden yaptım ki bunu kendime...
Nasıl dengeleyebilirim,spor yapacak halim yok,hava yağışlı yürüyüş de yapamam,akşam çok az yemeliyim
Oyle yaptim canim.bugun hic ara ogunsuz 3 ana ogunle kapattik bakalim meto sasirsin biraz.Canını sıkma canım yarına kadar o kaybolur bile. Aksama sadece tek çeşit yemek yoğurt salata yiyebilirsin
O mantının m si kalmamıştır tadına vararak yesen daha güzel olurdu tabiSabah uyaninca
2 kuru kayisi uzerine bol su
Kahvalti 9.30
2 yumurta 1 kk peynir ile omlet
Yarim domates
Oglen 14
1 kase manti
2 yk yogurt
Aksam 17.30
1 kucuk biber dolmasi
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara yapmam
Senin meto bugün neye uğradığını şaşırdı alışık değil tabi mide yanması normal o yüzden stresliyken bende saçma besleniyorum Allahtan çabuk toparlanmayı biliyoruz bugün geride kaldı üzme kendini yarın yeni bi başlangıç olacakBenden beklenmeyecek menu
Sabah: 2 poğaça ve 2 dilim kek(müdür istemişti okula götürdüm)
Ara: şekersiz kahve
Öğle(dışarda)13.00: yarım ekmek tost
2 dilim baklava
Ara: direk kahvesi 2 k kayısı
Aksam 19.00: 4 kaşık taze Fas
Salata yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk.Kahvesi yarım incir
(Tost sonrası acayip midem yandı bile bile yedimkusura bakmayın akşam toparlamaya çalıştım ama gün o kadar kötü ki 3 akşam yemezsem toparlamaz. Ben gidip eşimi bi doveyim onun yüzünden çünkü ne zaman onunla alakali bir sıkıntı olsa hirsimi hamur işinden alıyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?