- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #33.481
Ah be kuzum toparlanacak bir menu degil evet ama olan olmus.zaten su sinirimizi kendimizden alma huyumuz yok mu.bizi bitiren sey o iste.yapacak bisey yok yarin kaldigin yerden devam.unut bu gunu ve kocanla arani duzelt lutfenBenden beklenmeyecek menu
Sabah: 2 poğaça ve 2 dilim kek(müdür istemişti okula götürdüm)
Ara: şekersiz kahve
Öğle(dışarda)13.00: yarım ekmek tost
2 dilim baklava
Ara: direk kahvesi 2 k kayısı
Aksam 19.00: 4 kaşık taze Fas
Salata yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Türk.Kahvesi yarım incir
(Tost sonrası acayip midem yandı bile bile yedimkusura bakmayın akşam toparlamaya çalıştım ama gün o kadar kötü ki 3 akşam yemezsem toparlamaz. Ben gidip eşimi bi doveyim onun yüzünden çünkü ne zaman onunla alakali bir sıkıntı olsa hirsimi hamur işinden alıyorum )
Tadini alsam gam yemicem.neden yedim hala bi anlam veremiyorumO mantının m si kalmamıştır tadına vararak yesen daha güzel olurdu tabi
Senin meto bugün neye uğradığını şaşırdı alışık değil tabi mide yanması normal o yüzden stresliyken bende saçma besleniyorum Allahtan çabuk toparlanmayı biliyoruz bugün geride kaldı üzme kendini yarın yeni bi başlangıç olacak
Mukemmel bi menu olmus bugun.hele aksamKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 1 zeytin, domates salatalık, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez, yeşil çay
Ara
3 gün kurusu, 3 ceviz
Öğle
4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt, 1 minik biber dolması
Ara
Bi lokma gözleme, çay ( hayrabolu tatlısının tadına bile bakmadım gözlemeyi kızıma yedirip kurtardım)
Aksam
Çinekop balık eşliğinde yeşil salata
Ara
Türk kahvesi
Beni o mantı hiç rahatsız etmedi kuzum 1 kase toplasan 5 kaşık eder bu da öğle oyunu için normal kuzum. Afiyet bal olsunSabah uyaninca
2 kuru kayisi uzerine bol su
Kahvalti 9.30
2 yumurta 1 kk peynir ile omlet
Yarim domates
Oglen 14
1 kase manti
2 yk yogurt
Aksam 17.30
1 kucuk biber dolmasi
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara yapmam
Sorma kuzum uzatmak ve hirsimi kendimden almak yok. Bugün çarşıda kV gördüm lafı caktim içim soğudu. Çocuklar bronşit oldu bi aramadin dedim. O da oğlunu arayip sorduğunu söyledi. Bende oğlun başka ben baskayim dedim beni de araman gerekirdi dedim içim rahatladı Ohhh :)Ah be kuzum toparlanacak bir menu degil evet ama olan olmus.zaten su sinirimizi kendimizden alma huyumuz yok mu.bizi bitiren sey o iste.yapacak bisey yok yarin kaldigin yerden devam.unut bu gunu ve kocanla arani duzelt lutfen
Süpersiniz canım ya maşallah sana daKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 1 zeytin, domates salatalık, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine 1 çay kaşığı tahinli pekmez, yeşil çay
Ara
3 gün kurusu, 3 ceviz
Öğle
4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt, 1 minik biber dolması
Ara
Bi lokma gözleme, çay ( hayrabolu tatlısının tadına bile bakmadım gözlemeyi kızıma yedirip kurtardım)
Aksam
Çinekop balık eşliğinde yeşil salata
Ara
Türk kahvesi
Iyi yapmissin soylemekle.icinde kalip sen dusunecegine soyle o dusunsun simdi.o hasta olsa da sen aramasan tavir yapar...Beni o mantı hiç rahatsız etmedi kuzum 1 kase toplasan 5 kaşık eder bu da öğle oyunu için normal kuzum. Afiyet bal olsun
Sorma kuzum uzatmak ve hirsimi kendimden almak yok. Bugün çarşıda kV gördüm lafı caktim içim soğudu. Çocuklar bronşit oldu bi aramadin dedim. O da oğlunu arayip sorduğunu söyledi. Bende oğlun başka ben baskayim dedim beni de araman gerekirdi dedim içim rahatladı Ohhh :)
Süpersiniz canım ya maşallah sana dabalık eşittir eksi demek
olsun canım ara sıra sabitlenir kilo.buna da şükür artıya geçmekten iyidir.menülerin gelmiyor ama son zamanlarda,nasıl besleniyorsun su durumları nedir? Yazarsan daha kontrollü gidersin canım.Tam menü verdiğin haftalarda daha güzel kilo veriyorsunGünaydın kızlar
Gecen hafta 107
Bu hafta 107
Fark yok
Bunada şükür en azından kilo almamışım ama regl zamanım yakin oldugundan odemde var belkide eksideyim deyip zugurt tesellisi yapıyorum
Günaydın kızlar,kilo bildirimi
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,1
Fark -900 gr
çok şükür artıya geçmemişim
olsun canım ara sıra sabitlenir kilo.buna da şükür artıya geçmekten iyidir.menülerin gelmiyor ama son zamanlarda,nasıl besleniyorsun su durumları nedir? Yazarsan daha kontrollü gidersin canım.Tam menü verdiğin haftalarda daha güzel kilo veriyorsun
Geçmiş olsun canım.sen yediklerine dikkat ettikten sonra sıkıntı yok.biliyorum evdeki durumların canını sıkıyor bu da sağlığını bozuyor bak... Boşver artık böyle gelmiş böyle gider onları değiştiremezsin bu yaştan sonra... Ama bedenini değiştirmek senin elinde.Ve bunu başaracaksın... Az kaldı iki basamaklı kilolara indiğinde daha mutlu olursun ve devamı gelir inşallah.Menü veremesende aklın hep burda olsun ve yediklerini buraya yazma sorumluluğunu aklından çıkarmadan minimum kaçamakla ilerlemeye çalış.Suyu da içtin mi yeterince,gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten...Menü yazacam canimda biliyosun kafam pek rahat degildi o yuzden yazamiyodum dünden beride midem taş gibi ve bulaniyo sanirim sıkıntı stres midemi vurdu
Canim kendini suclama lutfen stres bize herseyi yaptiriyor iste bende karbona cok dusuyorum sinirliyken hepimiz yasiyoruz bu tur seyleri ben gecici bir kilo alimi oldugunu dusunuyorum yarin yine eksi gorursun tartida bugun kaldigin yerden devammmGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 67.5
Fark +800
Kendime diyecek bulamıyorum hak ettim bunu
Galiba gece yapilan spor sana yaramiyor canim gunduz okuldan gelince yapabilirsen birde oyle dene canim gun boyu yediklerin aksam spor yapinca kasa donusuyor kas da agir geliyor tartida galiba bence sporun saatini degistir ...Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.8
Artı 600
Spor öncesi sabittim sonra yine artıya geçtim sebebi bilinmiyor
Dostummmm harikasinnn sennn cok iyi bir rakam keske haftaya bende gorsem soyle bir -900 yada 1kilo off ne guzel olurr tebrik ediyorum seni canimm ..Günaydın kızlar,kilo bildirimi
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,1
Fark -900 gr
çok şükür artıya geçmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?